Домашнє морозиво всього з двох інгредієнтів: кокосове молоко та згущене молоко. Та й готується найпростіше, пропоную покроковий рецепт з фото.
Приготувати домашнє морозиво – це найпростіше. Буквально нічого не треба робити. Розмолоти в кухонному комбайні пачку замороженого кокосового молока зі згущеним молоком до кремової консистенції і потримати трішки в морозилці. І все. І у вас на столі неймовірно смачне морозиво. А згущене молоко можна замінити на сироп мейпель (кленовий).
Записуйте рецепт найпростішого домашнього морозива.
Продукти:
- 250 мл. кокосового молока
- 6 ст. ложок згущеного молока
- 50 гр. добавок: горіхи, рубаний шоколад, крихта какао-бобів, вишня амарена, фрукти, сухофрукти і т.д. і шкаралупа какао-бобів, все за смаком.
Приготування
- Упаковку з кокосовим молоком заморозити щонайменше на ніч. Я використовувала молоко у картонній упаковці. Напевно, і в залізній баночці можна заморозити і потім дістати змерзлий шматок молока.
- Розрізати упаковку ножицями, дістати із неї заморожене молоко і помістити його в кухонний комбайн. Додати згущене молоко і почати перемелювати до консистенції густої сметани.
- Продовжуємо збивати.
- Перелити готовий крем у посуд, у якому морозиво зберігатиметься. Можна, наприклад, скляну коробку з кришкою. Додати смакові добавки, розмішати і відправити в морозилку на годину-другу. Я додала горіхи пекан та крихту какао-бобів.
- Переливаємо в посуд морозилці, дістаємо та розмішуємо.
- Раз на 20-30 хвилин діставати і добре розмішувати, щоб крем був пишний, а не замерз цілим шматком, як льодяник. Можна навіть віночком, щоб маса була гладкіша.
- Подавати до столу з великою щасливою посмішкою.
- Але, візьміть до уваги, що це морозиво, яке готувалося без яєць і всяких промислових добавок, тане відносно швидко.