Картопляні деруни без яєць – 5 рецептів на сковороді з покроковими фото

Картопляні деруни без яєць – це дуже швидке у виконанні і смачне частування для вашого домашнього столу. Рум’яний продукт послужить ситним перекусом. Можна подавати до столу зі сметаною або зеленню. Для приготування використовуйте перевірену кулінарну добірку з п’яти рецептів на сковороді з покроковими фото.

Картопляні деруни без яєць і борошна

Картопляні деруни без яєць і борошна – це дуже смачний і апетитний перекус на швидку руку. Приготувати овочеве частування зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки. Порадуйте себе і близьких простим і ситним картопляним продуктом.

Час готування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Картопля – 0,5 кг.
  • Сіль – за смаком.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Картоплю очищаємо від шкірки і добре промиваємо під водою.

Крок 2. Натираємо підготовлений овоч на середній або дрібній терці. Отриману масу віджимаємо від зайвої рідини і перемішуємо з сіллю за смаком.

Крок 3. Розігріваємо сковороду з олією. Ложкою викладаємо на неї картопляну масу.

Крок 4. Даємо підрум’яниться тонким оладкам з одного боку.

Крок 5. Акуратно перевертаємо продукт і підрум’янюємо з іншого боку.

Крок 6. Після готовності частування перекладаємо на паперовий рушник. Це допоможе видалити зайвий жир.

Крок 7. Рум’яні і апетитні картопляні деруни без яєць і борошна готові. Викладайте на тарілку і подавайте до столу, доповнивши сметаною.

Деруни з кабачків і картоплі без яєць

Деруни з кабачків і картоплі без яєць виходять неймовірно соковитими, апетитними і ситними. Подавайте їх до столу зі сметаною або просто так. Беріть кулінарну ідею для ваших сімейних сніданків або перекусів. Порадуйте рідних за допомогою нашого перевіреного рецепта з покроковими фото.

Час готування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Картопля – 300 гр.
  • Кабачок – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Борошно – 1 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Кріп сушений – за смаком.
  • Петрушка сушена – за смаком.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Картоплю з кабачком очищаємо і добре промиваємо під водою.

Крок 2. Далі кабачок натираємо на великій або середній терці. Віджимаємо від зайвої рідини і кладемо в глибоку миску.

Крок 3. Також чинимо і з підготовленим картоплею. Викладаємо його до тертого кабачку.

Крок 4. Подрібнюємо очищену цибулю будь-яким зручним способом. Відправляємо в загальну миску.

Крок 5. Доповнюємо овочеву масу борошном, сіллю і спеціями. Вимішуємо до однорідності.

Крок 6. Добре прогріваємо сковороду з олією. Ложкою викладаємо овочеве тісто. Обсмажуємо заготовки з обох сторін до яскравого рум’янцю.

Крок 7. Соковиті картопляні деруни з кабачком без яєць готові. Подавайте їх до столу просто так або зі сметаною.

Картопляні деруни без яєць з цибулею

Картопляні деруни без яєць з цибулею кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте простий покроковий рецепт з нашої добірки. Готове овочеве частування вийде дуже ароматним і ситним, можна подавати в якості швидкого перекусу. Обов’язково беріть на замітку!

Час готування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Картопля – 0,5 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Борошно – 2 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Картоплю і цибулю очищаємо від шкірки і лушпиння, промиваємо під водою. Підготуємо і інші інгредієнти зі списку.

Крок 2. На дрібній терці подрібнюємо овочі. Для зручності можна скористатися блендером. З картопляної маси зливаємо зайву рідину.

Крок 3. З’єднуємо лушпиння і картопляну маси в загальній глибокій мисці. Доповнюємо зазначеною кількістю борошна.

Крок 4. Далі в заготівлю відправляємо сіль і чорний мелений перець.

Крок 5. Перемішуємо масу до однорідності.

Крок 6. Розігріваємо сковороду з олією. Ложкою викладаємо картоплюне тісто. Обсмажуємо частування до яскравого рум’янцю з обох сторін.

Крок 7. Рум’яні і ароматні картопляні деруни без яєць з цибулею готові. Розкладайте по тарілках і угощайтесь!

Деруни без яєць з часником

Деруни без яєць з часником виходять неймовірно ароматними, соковитими і поживними. Приготувати таке частування в домашніх умовах зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковим описом процесу. Порадуйте себе і рідних апетитним перекусом.

Час готування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Картопля – 5 шт.
  • Часник – 2 зубчика.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Борошно – 2 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Трави сушені – за смаком.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Картоплю очищаємо від шкірки і добре промиваємо під водою. Далі овоч натираємо на середній терці. Отриману масу злегка віджимаємо від зайвої рідини.

Крок 2. Очищену цибулю також натираємо на терці.

Крок 3. Очищаємо зубчики часнику і також пропускаємо їх через терку.

Крок 4. Овочеву масу доповнюємо сіллю, спеціями, подрібненою зеленню і борошном. Ретельно перемішуємо до однорідності.

Крок 5. Розігріваємо сковороду з олією. Ложкою викладаємо тісто. Обсмажуємо продукт з обох сторін до яскравого рум’янцю.

Крок 6. Обсмажені деру перекладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.

Крок 7. Ароматні деруни без яєць з часником готові. Викладайте на тарілку і подавайте до столу!

Пісні деруни з картоплі без яєць

Пісні деруни з картоплі без яєць кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Для цього дотримуйтесь простим кроків з нашого перевіреного кулінарного рецепта. Готове пісне частування можна подавати в якості ситного і смачного перекусу. Порадуйте себе і своїх близьких!

Час готування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Картопля – 0,7 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Борошно – 2 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Олія – 30 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Картоплю очищаємо від шкірки і ретельно промиваємо під водою.

Крок 2. Картоплю натираємо на середній терці. Отриману масу віджимаємо від зайвої рідини і викладаємо в глибоку миску.

Крок 3. Сюди ж натираємо ріпчасту цибулю. Також його можна прокрутити через м’ясорубку.

Крок 4. Доповнюємо масу сіллю, спеціями і борошном. Ретельно вимішуємо до однорідного стану.

Крок 5. Розігріваємо сковороду з олією. Ложкою викладаємо овочеве тісто.

Крок 6. Обсмажуємо частування до рум’янцю з обох сторін.

Крок 7. Рум’яні пісні картопляні деруни без яєць готові. Викладайте на тарілку і подавайте до столу!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал