Картопляні деруни без яєць – це дуже швидке у виконанні і смачне частування для вашого домашнього столу. Рум’яний продукт послужить ситним перекусом. Можна подавати до столу зі сметаною або зеленню. Для приготування використовуйте перевірену кулінарну добірку з п’яти рецептів на сковороді з покроковими фото.
Картопляні деруни без яєць і борошна
Картопляні деруни без яєць і борошна – це дуже смачний і апетитний перекус на швидку руку. Приготувати овочеве частування зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки. Порадуйте себе і близьких простим і ситним картопляним продуктом.
Час готування – 15 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Картопля – 0,5 кг.
- Сіль – за смаком.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Картоплю очищаємо від шкірки і добре промиваємо під водою.
Крок 2. Натираємо підготовлений овоч на середній або дрібній терці. Отриману масу віджимаємо від зайвої рідини і перемішуємо з сіллю за смаком.
Крок 3. Розігріваємо сковороду з олією. Ложкою викладаємо на неї картопляну масу.
Крок 4. Даємо підрум’яниться тонким оладкам з одного боку.
Крок 5. Акуратно перевертаємо продукт і підрум’янюємо з іншого боку.
Крок 6. Після готовності частування перекладаємо на паперовий рушник. Це допоможе видалити зайвий жир.
Крок 7. Рум’яні і апетитні картопляні деруни без яєць і борошна готові. Викладайте на тарілку і подавайте до столу, доповнивши сметаною.
Деруни з кабачків і картоплі без яєць
Деруни з кабачків і картоплі без яєць виходять неймовірно соковитими, апетитними і ситними. Подавайте їх до столу зі сметаною або просто так. Беріть кулінарну ідею для ваших сімейних сніданків або перекусів. Порадуйте рідних за допомогою нашого перевіреного рецепта з покроковими фото.
Час готування – 15 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Картопля – 300 гр.
- Кабачок – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Борошно – 1 ст.л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Кріп сушений – за смаком.
- Петрушка сушена – за смаком.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Картоплю з кабачком очищаємо і добре промиваємо під водою.
Крок 2. Далі кабачок натираємо на великій або середній терці. Віджимаємо від зайвої рідини і кладемо в глибоку миску.
Крок 3. Також чинимо і з підготовленим картоплею. Викладаємо його до тертого кабачку.
Крок 4. Подрібнюємо очищену цибулю будь-яким зручним способом. Відправляємо в загальну миску.
Крок 5. Доповнюємо овочеву масу борошном, сіллю і спеціями. Вимішуємо до однорідності.
Крок 6. Добре прогріваємо сковороду з олією. Ложкою викладаємо овочеве тісто. Обсмажуємо заготовки з обох сторін до яскравого рум’янцю.
Крок 7. Соковиті картопляні деруни з кабачком без яєць готові. Подавайте їх до столу просто так або зі сметаною.
Картопляні деруни без яєць з цибулею
Картопляні деруни без яєць з цибулею кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте простий покроковий рецепт з нашої добірки. Готове овочеве частування вийде дуже ароматним і ситним, можна подавати в якості швидкого перекусу. Обов’язково беріть на замітку!
Час готування – 15 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Картопля – 0,5 кг.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Борошно – 2 ст.л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Картоплю і цибулю очищаємо від шкірки і лушпиння, промиваємо під водою. Підготуємо і інші інгредієнти зі списку.
Крок 2. На дрібній терці подрібнюємо овочі. Для зручності можна скористатися блендером. З картопляної маси зливаємо зайву рідину.
Крок 3. З’єднуємо лушпиння і картопляну маси в загальній глибокій мисці. Доповнюємо зазначеною кількістю борошна.
Крок 4. Далі в заготівлю відправляємо сіль і чорний мелений перець.
Крок 5. Перемішуємо масу до однорідності.
Крок 6. Розігріваємо сковороду з олією. Ложкою викладаємо картоплюне тісто. Обсмажуємо частування до яскравого рум’янцю з обох сторін.
Крок 7. Рум’яні і ароматні картопляні деруни без яєць з цибулею готові. Розкладайте по тарілках і угощайтесь!
Деруни без яєць з часником
Деруни без яєць з часником виходять неймовірно ароматними, соковитими і поживними. Приготувати таке частування в домашніх умовах зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковим описом процесу. Порадуйте себе і рідних апетитним перекусом.
Час готування – 15 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Картопля – 5 шт.
- Часник – 2 зубчика.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Борошно – 2 ст.л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Трави сушені – за смаком.
- Петрушка – 1 пучок.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Картоплю очищаємо від шкірки і добре промиваємо під водою. Далі овоч натираємо на середній терці. Отриману масу злегка віджимаємо від зайвої рідини.
Крок 2. Очищену цибулю також натираємо на терці.
Крок 3. Очищаємо зубчики часнику і також пропускаємо їх через терку.
Крок 4. Овочеву масу доповнюємо сіллю, спеціями, подрібненою зеленню і борошном. Ретельно перемішуємо до однорідності.
Крок 5. Розігріваємо сковороду з олією. Ложкою викладаємо тісто. Обсмажуємо продукт з обох сторін до яскравого рум’янцю.
Крок 6. Обсмажені деру перекладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.
Крок 7. Ароматні деруни без яєць з часником готові. Викладайте на тарілку і подавайте до столу!
Пісні деруни з картоплі без яєць
Пісні деруни з картоплі без яєць кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Для цього дотримуйтесь простим кроків з нашого перевіреного кулінарного рецепта. Готове пісне частування можна подавати в якості ситного і смачного перекусу. Порадуйте себе і своїх близьких!
Час готування – 15 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Картопля – 0,7 кг.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Борошно – 2 ст.л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Олія – 30 мл.
Процес приготування:
Крок 1. Картоплю очищаємо від шкірки і ретельно промиваємо під водою.
Крок 2. Картоплю натираємо на середній терці. Отриману масу віджимаємо від зайвої рідини і викладаємо в глибоку миску.
Крок 3. Сюди ж натираємо ріпчасту цибулю. Також його можна прокрутити через м’ясорубку.
Крок 4. Доповнюємо масу сіллю, спеціями і борошном. Ретельно вимішуємо до однорідного стану.
Крок 5. Розігріваємо сковороду з олією. Ложкою викладаємо овочеве тісто.
Крок 6. Обсмажуємо частування до рум’янцю з обох сторін.
Крок 7. Рум’яні пісні картопляні деруни без яєць готові. Викладайте на тарілку і подавайте до столу!