Сьогодні хочу вам запропонувати приготувати картоплю з печерицями в духовці, але не зовсім так, як багато готують, а з невеликою “фішкою”.
Правда, після цього я не рекомендую цілуватися, але воно того варте)
Інгредієнти:
- Картопля
- Шампіньйони
- Цибуля ріпчаста
- Часник
- Зерна гірчиці
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець мелений
Приготування:
- Нарізаємо картоплю часточками і добре обсушуємо
- Укладаємо на деко, солимо, перчимо і скроплюємо олією. Добре перемішуємо і ставимо в духовку при 200 градусах на 20 хвилин.
- Нарізаємо гриби часточками, дрібнити не треба.
- Кладемо печериці на картоплю і повертаємо в духовку ще на десять хвилин
- Поки картопля з грибами стоїть в духовці, чистимо цибулю і часник
- Кладемо в блендер з насінням гірчиці і невеликою кількістю олії
- Подрібнюємо досить дрібно
- Додаємо нашу “масу” до картоплі
- Добре перемішуємо і ставимо ще хвилин на 8-10
- Приємного апетиту!