Покроковий рецепт приготування горохової каші в мультиварці Редмонд
Швидко і смачно приготувати кашу їх гороху можна в мультиварці Редмонд. Домашній продукт вийде наваристим, яскравим і ситним. Подавайте блюдо на обід або вечерю разом з м’ясом або овочами.
Час готування 2 години
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Горох – 2 ст.
- Вода – 4 ст.
- Сіль – за смаком.
- Масло вершкове – за смаком.
Процес приготування:
- Відміряємо необхідну кількість гороху. Підготуємо і інші інгредієнти.
- Горох можна замочити на кілька годин у холодній воді, а після пару раз промити. Вода після нього повинна бути прозорою.
- Підготовлений продукт викладайте в чашу мультиварки. Сюди ж виливаємо чотири склянки води і додаємо сіль.
- Закриваємо кришку мультиварки і готуємо страву в режимі« каша »близько 40 хвилин. В кінці варіння додаємо вершкове масло за смаком і розмішуємо вміст.
- Розкладаємо апетитну кашу по тарілках і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Як зварити горохову кашу без замочування гороху в каструлі?
Ситна горохова каша – ідеальний гарнір для сімейних сніданків, обідів або вечерь. Корисне блюдо просте в приготуванні, поєднується з багатьма іншими продуктами. Можна подавати з м’ясом або овочами.
Час готування 2 години
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Горох колотий – 1 ст.
- Вода – 2,5 ст.
- Сіль – за смаком.
- Масло вершкове – 60 гр.
Процес приготування:
- Для того, щоб прискорити процес приготування горохової каші і уникнути вимочування, використовуйте колотий продукт. Його достатньо лише промити під водою.
- Далі викладаємо інгредієнт в каструлю. Заливаємо холодною водою і ставимо на плиту. Доводимо вміст до кипіння.
- Після кипіння за смаком додаємо в блюдо сіль, зменшуємо вогонь і продовжуємо варити під кришкою близько близько години.
- У кінці приготування нарізаємо шматочок вершкового масла на невеликі частини. Викладаємо інгредієнт в готову кашу. Розмішуємо.
- Початкове страва готова. Можна ділити на порції і подавати до столу!
Ситна і дуже смачна горохова каша з м’ясом
Апетитна і яскрава ідея для вашого сімейного столу – горохова каша з м’ясом. Подавайте блюдо на обід або вечерю, доповнивши свіжими овочами або салатом. Порадуйте близьких ситним і корисним продуктом.
Час готування 2 години
Час приготування: 1 годину
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Горох – 2 ст.
- Свинина – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Лист лавровий – 2 шт.
- Вода – 5 ст.
- сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
- Горох промиваємо під холодною водою. При необхідності вимочуємо його кілька годин.
- Свинину поділяємо на невеликі шматочки. Жир зрізаємо і відкладаємо на час в сторону.
- М’ясо заливаємо водою в каструлі. Сюди ж додаємо сіль, чорний мелений перець, зубчики часнику і лаврове листя. Варимо бульйон.
- Залишений жир подрібнюємо. На ньому будемо готувати піджарку.
- Очищаємо від лушпиння цибулину і поділяємо її на тонкі півкільця.
- Обсмажуємо цибулю в жирі до напівпрозорості.
- З готового бульйону витягаємо відварну свинину, дрібно ріжемо її і кладемо в сковороду.
- Смажимо продукти до золотистого рум’янцю.
- Повертаємося до бульйону. У нього занурюємо промитий горох.
- Варимо кашу на слабкому вогні близько 40 хвилин.
- Опускаємо піджарку в готову кашу, розмішуємо блюдо і наполягаємо під кришкою ще 20 хвилин.
- Готову кашу з м’ясом можна ділити на порції і подавати до столу. Приємного апетиту!
Ароматна горохова каша з тушонкою
Апетитне обідню страву – каша з гороху з тушонкою. Простий варіант підходить для великої родини. Подавайте продукт з ароматною зеленню або свіжими овочами. Оцініть простий рецепт приготування!
Час готування: 2 години 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Горох – 1 ст.
- Вода – 2 ст.
- Тушонка свиняча – 120 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
- Горох замочуємо в холодній воді і залишаємо на пару годин, після чого промиваємо продукт кілька разів.
- Далі підготовлений горох відправляємо в каструлю з двома склянками води. Солимо кашу і варимо її до готовності близько півгодини.
- У цей час чистимо овочі. Цибулю подрібнюємо, а моркву натираємо. Смажимо продукти до м’якості в сковороді з рослинним маслом.
- Викладаємо до овочів свинячу тушонку, розмішуємо вміст, готуємо пару хвилин і вимикаємо плиту.
- Тушонку перемішуємо з готовою кашею, наполягаємо 20 хвилин під кришкою і розкладаємо по тарілках. Можна посипати подрібненою свіжою зеленню за смаком!
Простий і дуже смачний рецепт горохової каші з копченостями
Домашня каша з гороху ідеально поєднується з копченими продуктами. Таке блюдо виходить ситним, насиченим за смаком і ароматним. Його можна подавати до сімейного обіду або вечері.
Час готування: 1 година
Час приготування : 40 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Горох – 1 ст.
- Копченості свинячі – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Паприка – 0,5 ч.л.
- Перець чорний горошок – за смаком.
- Вода – 2 ст.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
- Підготуємо необхідні продукти. Як копченостей можна використовувати свинячі ребра.
- Горох висипаємо в каструлю і заливаємо водою. Варимо без солі до повної готовності. Приблизно, 30-40 хвилин.
- Свинячі копчені ребра розрубуємо на невеликі частини. Ароматне м’ясо можна відокремити від кісточок.
- У сотейник вливаємо олію. Сюди ж викладаємо подрібнену цибулю і копчений продукт, додаємо сіль і спеції. Обсмажуємо близько 5 хвилин на середньому вогні.
- У копчену піджарку висипаємо відварений горох. Розмішуємо вміст і наполягаємо під кришкою близько 10 хвилин.
- Апетитна каша з копченостями готова! Діліть блюдо на порції і подавайте до столу!
Як приготувати смачну горохову кашу з цибулею і морквою?
Проста і яскрава ідея для сімейного обіду – апетитна каша з піджаркою з цибулі та моркви. Продукт послужить живильним і корисним гарніром для багатьох домашніх страв.
Час готування: 2 години 40 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Горох – 1 ст.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Вода – 2 ст.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
- Горох вимочуємо в холодній воді кілька годин. Після продукт промиваємо, поки вода не стане прозорою.
- Після вимочування висипаємо горох в каструлю і варимо його в воді без солі до готовності. Приблизно, 40 хвилин після кипіння.
- Поки вариться каша, очищаємо овочі і подрібнюємо їх. Морква можна натерти, а цибулю тонко обробити ножем.
- Обсмажуємо підготовлені овочі з сіллю і спеціями в олії. Розмішуємо і тримаємо на плиті до м’якості продукту.
- Викладаємо піджарку в готову горохову кашу, розмішуємо блюдо, тримаємо під кришкою 10 хвилин і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Класична горохова каша в мультиварці-скороварці – пропорції
Простий спосіб приготувати ніжну і апетитну горохову кашу – в мультиварці-скороварці. Оцініть рецепт, який не потребує вашого залучення. Поживний і корисний продукт послужить яскравим гарніром для сімейного столу.
Час готування 2 години
Час приготування: 1 година
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Горох – 1 ст.
- Сіль – за смаком.
- Вода – 2 ст.
- Масло вершкове – 40 гр.
Процес приготування:
- Горох вимочуємо в прохолодній воді, а потім промиваємо його кілька разів і, при необхідності, перебираємо.
- Викладаємо підготовлений горох в чашу мультиварки-скороварки, заливаємо його водою, солимо за смаком і доповнюємо шматочком вершкового масла.
- Закриваємо техніку кришкою і встановлюємо режим «бобові» на 1 годину. Чекаємо повної готовності.
- Коли програма скороварки завершить роботу, кашу можна розім’яти до більш м’якого і ніжного стану.
- Ділимо готову страву на порції і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Як зварити горохову кашу, щоб горох розварився повністю?
Щоб каша вийшла ніжною і розвареної, горох потрібно ретельно підготувати перед початком готування. Такий варіант страви можна подавати на сніданок або як гарнір до обіднього столу.
Час готування 4 години
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Горох – 1 ст.
- Сіль – за смаком.
- спеції – за смаком.
- Вода – 2,5 ст.
- Масло вершкове – 40 гр.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
- Спершу горох заливаємо холодною водою на кілька годин. Щоб заощадити час, можна підготувати продукт з ночі.
- Далі зливаємо воду, промиваємо і перебираємо горох.
- Викладаємо інгредієнт в каструлю і заливаємо його водою. Ставимо на помірний вогонь, доводимо до кипіння і після варимо під кришкою 40 хвилин.
- Коли вода википить, за смаком додаємо сіль, спеції і вершкове масло. Розмішуємо кашу, яка вже добре розварилася.
- Готове ситне блюдо доповнюємо зеленню, розкладаємо по тарілках і подаємо до столу!
Ароматна горохова каша, приготована в горщику в духовці
Апетитна і навариста каша виходить з гороху, запеченого в горщику. Домашню страву порадує оригінальною подачею і яскравим смаком. Подавайте на обід в якості ситного гарніру!
Час готування 4 години
Час приготування: 2 години 15 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Горох – 1 ст.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Вода – 2 ст.
- Сало – 50 гр.
Процес приготування:
- Спершу вимочуємо горох у воді кілька годин. Щоб заощадити час готування, залийте продукт водою заздалегідь. Можна залишити на ніч.
- Занурюємо вимочений горох в горщик. Сюди ж вливаємо воду. Ставимо страву в розігріту до 200 градусів духовку на 2 години. Кришкою закривати не потрібно.
- На дрібні шматочки ріжемо сало. Обсмажуємо його на сковороді, поки не виділиться достатня кількість жиру.
- Далі сюди занурюємо подрібнений ріпчаста цибуля, додаємо сіль і спеції. Розмішуємо і смажимо до напівпрозорості.
- Через дві години занурюємо в кашу піджарку. Тримаємо в вимкненій духовці 15 хвилин, після розкладаємо по тарілках і подаємо до столу. Готово!