Домашній хот дог – 9 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Домашній хот-дог – це апетитна і популярна страва з категорії фаст-фуд. Приготувати такий продукт в домашніх умовах можна різними способами. Кращі варіанти ми зібрали для вас в нашій перевіреній кулінарній добірці з дев’яти смачних рецептів приготування з покроковими фото і докладним описом процесу.

Домашній хот-дог в лаваші

Домашній хот-дог в лаваш – це дуже смачна, поживна і швидка кулінарна ідея для вашого перекусу. Ваші близькі гідно оцінять таке частування. Для його приготування використовуйте наш перевірений кулінарний рецепт з покроковим фото і докладним описом процесу.

Час готування – 15 хвилин

Час приготування – 5 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Сосиска – 4 шт.
  • Лаваш тонкий – 2 шт.
  • Капуста пекінська – 100 гр.
  • Листя шпинату – 30 гр.
  • Огірок свіжий – 3 шт.
  • Помідори – 3 шт.
  • Олія – 1 ст.л.

Для соусу:

  • Йогурт – 125 гр.
  • Кетчуп – 2 ст.л.
  • Часник – 2 зубчика.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Спершу приготуємо соус. Для цього перемішуємо йогурт, кетчуп, подрібнений часник, сіль і чорний мелений перець.

Крок 2. Сосиски обсмажуємо до рум’янця на рослинним маслі.

Крок 3. Дрібно шинкуємо пекінську капусту. Огірки і помідори ріжемо тонкими кружечками.

Крок 4. Лаваш обробляємо на прямокутники. По центру кожного прямокутника кладемо трохи соусу.

Крок 5. На соус кладемо пекінську капусту і кружечки огірків.

Крок 6. На огірки викладаємо кружечки помідорів.

Крок 7. Біля овочів маємо сосиску.

Крок 8. Додаємо трохи листя шпинату і щільно звертаємо заготівлю конвертом. Обсмажуємо кожен хот-дог по 2 хвилини з кожного боку.

Крок 9. Домашній хот-дог в лаваш готовий. Подавайте до столу!

Хот-дог з листкового бездріжджового тіста

Хот-дог з листкового бездріжджового тіста дуже легко приготувати в домашніх умовах. Таке оригінальне і живильне частування нікого не залишить байдужим. Подавайте як перекушування, а для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.

Час готування – 10 хвилин

Час приготування – 5 хвилин

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Сосиска – 3 шт.
  • Тісто листкове бездріжджове – 100 гр.
  • Олія – для смаження.
  • Кунжут – для подачі.
  • Гірчиця столовий – для подачі.
  • Кетчуп – для подачі.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо всі необхідні продукти за списком.

Крок 2. Сосиски обробляємо на половинки і в кожну поміщаємо дерев’яну шпажку.

Крок 3. Сосиску на шпажці ріжемо ножем, одночасно крутячи паличку. Виходить спіралька.

Крок 4. Тісто обробляємо на смужки і кожну робимо в джгутик.

Крок 5. Розрізані сосиски заповнюємо тістом.

Крок 6. Обсмажуємо заготовки у великій кількості олії близько 4-5 хвилин. Потім продукт перекладаємо на паперові рушники, щоб видалити зайвий жир.

Крок 7. Хот-дог з листкового бездріжджового тіста готовий. Посипайте кунжутом і подавайте до столу з гірчицею і кетчупом!

Хот-дог з корейською морквиною

Хот-дог з корейською морквиною нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фото з нашої добірки. Таке частування порадує насиченим смаком, неймовірною соковитою і поживними властивостями.

Час готування – 10 хвилин

Час приготування – 5 хвилин

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Сосиска – 3 шт.
  • Булочки для хот-догів – 3 шт.
  • Морква по-корейськи – 100 гр.
  • Огірок маринований – 100 гр.
  • Майонез – 2 ст.л.
  • Кетчуп – 1 ст.л.
  • Гірчиця діжонская – 1 ст.л.
  • Олія – 2 ст.л.
  • Зелень – для подачі.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Мариновані огірки нарізаємо невеликий соломкою.

Крок 3. Булочки для хот-догів розрізаємо уздовж, але не доходимо до кінця.

Крок 4. Підготуємо соус. Для цього перемішуємо майонез, кетчуп і гірчицю.

Крок 5. У кожну булочку кладемо, попередньо обсмажену в сковороді на олії, сосиску.

Крок 6. На сосиску викладаємо подрібнені мариновані огірки.

Крок 7. Заливаємо все це соусом.

Крок 8. Доповнюємо заготовки морквою по-корейськи.

Крок 9. Хот-дог з корейською морквиною готовий. Перед подачею можна прикрасити зеленню!

Хот-дог з сиром в духовці

Хот-дог з сиром в духовці – це просте у виконанні і неймовірно смачне блюдо, яке послужить ситним і оригінальним перекусом для сім’ї або компанії. Для швидкого приготування апетитного хот-дога використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 5

Інгредієнти:

  • Сосиска – 5 шт.
  • Булочки для хот-догів – 5 шт.
  • Огірок солоний – 1 шт.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Помідор – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчика.
  • Майонез – 3 ст.л.
  • Кетчуп – 3 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо всі необхідні інгредієнти для приготування хот- дога.

Крок 2. Помідор ріжемо тонкими кружечками. Солоний огірок ріжемо тонкою соломкою.

Крок 3. Для соусу перемішуємо майонез і кетчуп.

Крок 4. Твердий сир натираємо на великій терці. До сиру продавлюємо зубчики часнику і перемішуємо все це.

Крок 5. Розрізаємо булочку для хот-дога, але не доходимо до кінця. Обмазуємо центр булочки соусом і кладемо сюди огірок з помідором.

Крок 6. Далі кладемо сосиску і посипаємо все сиром з часником.

Крок 7. Перекладаємо заготовки на деко з пергаментом. Відправляємо в розігріту до 240 ° духовку на 5-7 хвилин.

Крок 8. Хот-доги з сиром в духовці готові. Можна пробувати!

Сосиски в тісті на кефірі

Сосиски в тісті на кефірі кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фото з нашої добірки. Таке частування точно урізноманітнює ваше меню і порадує яскравим смаком і поживними властивостями.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 16

Інгредієнти:

  • Сосиска – 8 шт.
  • Кефір – 300 мл.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль – 5 гр.
  • Маргарин – 100 гр.
  • Цукор – 15 гр.
  • Борошно – 450 гр.
  • Сода – 0,5 ч.л.
  • Насіння кунжуту – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Злегка підігріваємо кефір і з’єднуємо його в глибокій мисці з яйцем, сіллю і цукром. Перемішуємо.

Крок 2. Виливаємо сюди розтоплений маргарин.

Крок 3. Додаємо сюди соду і всипаємо борошно.

Крок 4. Перемішуємо тісто лопаткою, потім починаємо вимішувати руками.

Крок 5. Прикриваємо заготівлю рушником і залишаємо на годину для підйому.

Крок 6. Готове тісто розминаємо руками і викладаємо на робочу поверхню.

Крок 7. Сосиски розрізаємо навпіл навскоси.

Крок 8. Тісто ділимо на кілька кульок.

Крок 9. Розминаємо ці кульки в коржі і по центру кожен кладемо сосиску. Загортаємо це все рулетиком.

Крок 10. Викладаємо заготовки на деко, промазаний олією. Поверхня тіста змащуємо яйцем і посипаємо кунжутом.

Крок 11. Відправляємо заготовки в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.

Крок 12. Сосиски в тісті на кефірі готові. Подавайте до столу!

Сосиски в рідкому тісті на паличці

Сосиски в рідкому тісті на паличці – це оригінальне частування для вашого перекусу або свята. Такий продукт приємно здивує не тільки своїм яскравим смаком, але і цікавою подачею. Обов’язково спробуйте приготувати по нашому перевіреному рецепту з покроковими фото.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Сосиска – 8 шт.
  • Борошно – 80 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. У глибоку миску розбиваємо курячі яйця і додаємо до них сіль.

Крок 3. Збиваємо яйця вінчиком і доповнюємо їх борошном.

Крок 4. Вимішуємо вінчиком однорідне рідке тісто.

Крок 5. Всі сосиски наколюємо на дерев’яні шпажки.

Крок 6. Кожну сосиску занурюємо в рідке тісто з усіх боків. Потім заготовки обсмажуємо у фритюрі. Перед подачею можна покласти на паперову серветку, щоб видалити зайвий жир.

Крок 7. Сосиски в рідкому тісті на паличці готові. Подавайте до столу і швидше пробуйте!

Сосиски в дріжджовому тісті

Сосиски в дріжджовому тісті – це смачна, поживна і нескладна кулінарна ідея для вашого перекусу. Ваші близькі гідно оцінять таке частування. Для його приготування використовуйте наш перевірений кулінарний рецепт з покроковим фото і докладним описом процесу.

Час готування – 1 година 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Сосиска – 10 шт.
  • Борошно – 0,5 кг.
  • Молоко – 250 мл.
  • Дріжджі сухі / свіжі – 12 гр. / 30 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Жовток – 1 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Цукор – 3 ст.л.
  • Олія – 6 ст.л. + для змащування.

Процес приготування:

Крок 1. У глибоку миску вливаємо тепле молоко і розбиваємо до нього куряче яйце. Трохи збиваємо всі виделкою.

Крок 2. Додаємо сюди дріжджі, цукор, сіль і олія. Ретельно перемішуємо до однорідності.

Крок 3. Поступово додаємо борошно і вимішуємо однорідне еластичне тісто. Прибираємо його на годину в тепле місце.

Крок 4. Тісто ділимо на частини за кількістю сосисок. Розгортаємо його і загортаємо сюди сосиски. Робити це можна різними способами – на ваш розсуд.

Крок 5. Підготуємо так все сосиски в пишному тісті.

Крок 6. Викладаємо заготовки на деко з пергаментом, змащений олією. Промазуємо їх збитим жовтком і відправляємо в розігріту до 180 ° духовку на 20 хвилин.

Крок 7. Сосиски в дріжджовому тісті готові. Подавайте апетитне частування до столу!

Сосиски в тісті з картоплею в духовці

Сосиски в тісті з картоплею в духовці нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фото з нашої добірки. Таке частування нікого не залишить байдужим і порадує яскравим смаком і поживними властивостями.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Сосиска – 4 шт.
  • Картопля – 250 гр.
  • Тісто дріжджове – 500 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Яйце – 1 шт.
  • Кунжут білий – за бажанням.
  • Петрушка – за бажанням.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Беремо готове дріжджове тісто.

Крок 2. Очищаємо картоплю, промиваємо його і відварюємо до готовності. На це піде приблизно 20 хвилин після закипання води. Солимо до смаку.

Крок 3. З готової картоплі зливаємо воду. Сам продукт гарненько розминаємо до стану пюре.

Крок 4. Тісто ділимо на частини за кількістю сосисок. Кожну частину розгортаємо в коржі. По центру заготовок кладемо картопляне пюре і сосиску.

Крок 5. Робимо надрізи по краях тіста вигляді ялинки.

Крок 6. Шматочки тіста підгинаємо і обертаємо ними всю начинку.

Крок 7. Викладаємо заготовки на деко, змащений маслом. Промазуємо їх збитим яйцем і посипаємо кунжутом.

Крок 8. Випікаємо частування 20 хвилин при температурі 180 °.

Крок 9. Сосиски в тісті з картоплею в духовці готові. Можна пригощатися!

Домашній хот-дог з хрусткою цибулею

Домашній хот-дог з хрусткою цибулею – це просте у виконанні і дуже смачне блюдо, яке послужить яскравим і поживним перекусом для сім’ї або компанії. Для приготування апетитного хот-дога з хрустким цибулею використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Сосиска – 2 шт.
  • Булка для хот-дога – 2 шт.
  • Огірок солоний – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Борошно – 1 ст.л.
  • Кетчуп – 1 ст.л.
  • Майонез – 1 ст.л.
  • Гірчиця – 1 ч.л.
  • Зелень – для подачі.
  • Олія – 40 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо ріпчасту цибулю і ріжемо її півкільцями.

Крок 2. Далі порізану цибулю обвалюємо в борошні.

Крок 3. Обсмажуємо її на олії до появи хрусткої скоринки.

Крок 4. На сухій сковороді обсмажуємо сосиски.

Крок 5. На цій же сковороді обсмажуємо булочки для хот-догів.

Крок 6. Булочки надрізаємо уздовж, не доходячи до кінця.

Крок 7. Всередину булочок вливаємо кетчуп і гірчицю.

Крок 8. Сюди ж кладемо шматочки солоних огірків.

Крок 9. Викладаємо всередину сосиски.

Крок 10. Поливаємо заготовки майонезом.

Крок 11. Присипаємо частування хрусткою смаженою цибулею.

Крок 12. Домашній хот-дог з хрусткою цибулею готовий. Прикрашайте зеленню і подавайте до столу!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал