Чізкейк Нью-Йорк — це приголомшливо смачний десерт, який дуже просто приготувати в домашніх умовах. Добірка з 7 рецептів! Серед безлічі варіантів чізкейка Нью-Йорк кожен зможе знайти свій улюблений. М’яка, ніжна начинка і апетитний корж з крихти просто таять в роті!
Простий рецепт чізкейка Нью-Йорк з сиром без випічки
Дуже смачний десерт з сиром без випічки. Корж з крихти печива виходить неймовірно апетитним і добре доповнюємо ніжну начинку. Пальчики оближеш!
Час приготування: 5 годин
Час готування: 25 хв.
Порції: 4
Інгредієнти:
- Печиво – 150 гр.
- Масло вершкове – 130 гр.
- Сир – 800 гр.
- Сметана – 150 гр.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Молоко – 100 мл.
- Желатин – 10 гр.
- Цукор ванільний – 1 ст.л.
Процес приготування:
1. Для початку замочуємо желатин. Залежно від його виду, розчиняємо желатин в теплому або холодному молоці. Звичайний желатин залишаємо постояти на 30 хв. Потім розчиняємо набряклу масу на вогні, постійно помішуючи і не даючи їй закипіти.
2. Тепер беремо 80 гр. вершкового масла і топимо його на повільному вогні до рідкого стану. Також можна розтопити в мікрохвильовці в режимі « розморожування ».
3. Печиво кладемо в чашу блендера і подрібнюємо до крихти.
4. З’єднуємо готову крихту і топлене вершкове масло, перемішуємо до тістоподібної маси.
5. Беремо форму для випікання і добре утрамбовуємо, формуючи щільний шар коржа.
6. У глибокій ємності змішуємо сир ( краще вибирати сир 10% ), сметану, цукор і ванільний цукор. За допомогою міксера все добре збиваємо до легкої однорідної маси.
7. Заливаємо готову начинку в форму для запікання, вирівнюємо ножем верх і ставимо в холодильник на 4-5 годин, щоб начинка стабілізувалася.
Смачного!
Ніжний чізкейк Нью-Йорк з маскарпоне
Приголомшливою ніжний, тане в роті чізкейк з начинкою з сиру маскарпоне! Смачний, апетитний, він дуже швидко зникає з тарілок. Справжні ласощі для королівського столу!
Час приготування: 5 годин
Час готування: 25 хв.
Порції: 4
Інгредієнти:
- Печиво – 300 гр.
- Масло вершкове – 80 гр.
- Маскарпоне – 600 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Вершки ( 35% ) – 200 гр.
- Цукор-пісок – 150 гр.
Процес приготування:
1. Для коржа необхідно зробити з печива крихту, найкраще для цього використовувати блендер або м’ясорубку.
2. Вершкове масло розтоплюємо на повільному вогні і з’єднуємо його з подрібненим печивом в однорідну масу.
3. Дно форми для випікання вистилаємо папером для випічки. Акуратно викладаємо тісто з печива, притискаючи його до дна форми і формуючи рівний шар.
4. Беремо глибоку ємність і викладаємо сир маскарпоне, додаємо яйця, вершки і цукор. Всі інгредієнти добре перемішуємо лопаткою. Міксер при готуванні начинки краще не використовувати, інакше після запікання, вона стане вся в дірочки.
5. Викладаємо начинку в форму для випікання, злегка її струснемо, щоб начинка утворила рівний шар. Відправляємо чізкейк запікатися в духовку. Для цього її попередньо розігріємо при 180 градусах. Випікаємо 15 хв., Потім зменшуємо температуру до 110 і запікаємо ще 60 хв. Стежимо, щоб серединка запеклася, але сам верх повинен залишитися білим і не зарум’янюватися.
Смачного!
Чізкейк Нью-Йорк з рікотти в домашніх умовах
Апетитний чізкейк з основою, приготовленої з подрібненого печива і начинкою з ніжною рікотти! Смачний, ніжний, чудово м’який десерт! Справжнє ласощі!
Час приготування: 5 годин
Час готування: 25 хв.
Порції: 4
Інгредієнти:
- Печиво пісочне – 300 гр.
- Масло вершкове – 150 гр.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Рікотта – 500 гр.
- Яйце -3 шт.
- Лимонна цедра – 1 ч.л.
- Ванілін – щіпка
Процес приготування:
1. Пісочне печиво подрібнюємо в дрібну крихту. Для цього можна використовувати блендер, м’ясорубку або дерев’яну толкушку. Вибирайте, що вам буде зручніше або що виявиться під рукою.
2. Вершкове масло залишаємо при кімнатній температурі, щоб воно розм’якло.
3. Змішуємо його з крихтою для печива, утворюючи тісто.
4. Беремо форму для випікання і пергамент, вистилаємо дно, щоб чізкейк не пригоріла при випічці.
5. Рікотту викладаємо в глибоку ємність, додаємо до неї яйця, лимонну цедру, цукор і дрібку ваніліну. Все ретельно перемішуємо лопаткою або вінчиком, не вдаючись до допомоги міксера. Інакше начинка вийде в дірочки.
6. Викладаємо начинку в форму для запікання, ножем вирівнюємо верх. Відправляємо чізкейк в розігріту духовку, запікаємо 60 хв. при 170 градусах. Потім вимикаємо духовку і залишаємо в ній чізкейк до охолодження.
7. Готовий чізкейк ставимо в холодильник на 3-4 години, виймаємо з форми і подаємо до столу.
Смачного!
Смачний чізкейк Нью-Йорк з полуницею
Полуничний чізкейк Нью-Йорка виходить неймовірно смачним! Це ніжні ласощі, яке гідно оцінять рідні і гості! Його м’яка начинка так і тане в роті! Просто смакота!
Час приготування: 5 годин
Час готування: 25 хв.
Порції: 4
Інгредієнти:
- Печиво пісочне шоколадне – 200 гр.
- Масло вершкове – 75 гр.
- Сир жирний – 600 гр.
- Сметана – 300 гр.
- Цукор-пісок – 300 гр.
- Яйця – 3 шт.
- Крохмаль – 3 ст.л.
- Лимон сік – 0,5 шт.
- Цукор ванільний – 1 шт.
- Полуниця – 300-800 гр.
- Желе для торта – 1 шт.
Процес приготування:
1. Пісочне печиво потрібно подрібнити до стану крихти, для цього краще використовувати блендер або м’ясорубку. Щоб процес був швидше, печиво можна поламати на половинки.
2. Вершкове масло розм’якшуємо при кімнатній температурі і з’єднуємо його з подрібненим печивом. Тісто для чізкейк має бути однорідним.
3. Беремо форму для випікання і застилаємо її пергаментом, потім викладаємо тісто, утрамбовуємо його, формуючи корж. Ставимо форму в розігріту духовку і випікаємо при 180 градусах 10 хв.
4. Змішуємо сир, цукор, сметану, яйця і розмішуємо інгредієнти вінчиком. Міксер використовувати не будемо, адже він зробить начинку схожою на сир в дірочки.
5. Кладемо начинку на готовий корж і злегка струшуємо форму для випікання, щоб начинка лягла рівним шаром.
6. Розігріваємо духовку до 160 градусів і випікаємо чізкейк 1 годину 20 хв. Стежимо щоб серединка злегка запеклася. Потім вимикаємо духовку і залишаємо чізкейк в ній остигати.
7. Полуницю миємо і розрізаємо на 2 половинки. Викладаємо верх чізкейка і поливаємо його жилі для торта. Відправляємо десерт пару годин в холодильник, а краще залишити на всю ніч.
Смачного!
Чізкейк Нью-Йорк з малиною
Чізкейк Нью-Йорка – смачний і апетитний десерт до чаю. Його легко приготувати, а результат вас точно порадує! Ніжний, м’який, легкий, він дуже швидко зникає з тарілок!
Час приготування: 5 годин
Час готування: 25 хв.
Порції: 4
Інгредієнти:
- Печиво пісочне – 300 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Сир вершковий – 600 гр.
- Вершки – ( 30-35% ) – 200 мл.
- Маслина – 200-300 гр.
- Агар-агар – 5 гр.
- Яйця – 3 шт.
- Вода – 100 мл.
Процес приготування:
1. Вершкове масло дістаємо заздалегідь з холодильника і залишаємо при кімнатній температурі, щоб воно стало м’яким.
2. Печиво перемелюємо в чаші блендера до крихти.
3. Змішуємо готову крихту з печива і м’яке вершкове масло, добре перетираємо, щоб утворилося єдина маса. Беремо чашу для випікання, вистилаємо її папером для запікання, викладаємо пісочне тісто, щільно придавлюючи його на дно. Таким чином формуємо корж.
4. У глибокій ємності змішуємо вершковий сир вершки, цукор і яйця. Добре розмішуємо все лопаткою, не збиваючи масу.
5. Викладаємо готову начинку на корж, злегка струшуємо форму, щоб розрівняти масу. Ставимо чізкейк в розігріту духовку на 1 годину 10 хв. і запікаємо при 120 градусах. Потім даємо йому охолонути у вимкненому духовці.
6. Малину промиваємо і злегка перетираємо, змішуємо з цукром за смаком.
7. Агар-агар занурюємо в воду, ставимо на плиту і доводимо до повного розчинення, постійно помішуючи.
8. Готовою сумішшю поливаємо верх чізкейка і ставимо в холодильник на 3-4 години.
Смачного!
Чізкейк Нью-Йорк з вишнею в домашніх умовах
Апетитний десерт, гідний званої вечері. Він зробить будь-яке чаювання смачніше і приємніше. Дуже ніжний, легкий, з приголомшливим ароматом. Просто смакота!
Час приготування: 5 годин
Час готування: 25 хв.
Порції: 4
Інгредієнти:
- Шоколадні крекери – 240 гр.
- Масло вершкове – 150 гр.
- Сир вершковий – 240 гр.
- Борошно – 3 ст.л.
- Цедра лимона – 1 ч.л.
- Цедра апельсина – 1 ч.л.
- Яйця – 5 шт.
- Яєчний жовток – 2 шт.
- Ваніль – ½ ч.л.
- Вишня – 300 гр.
- Сік лимонний – 2 ст.л.
- Цукор-пісок – 300 гр.
- Крохмаль – 1 ст.л.
Процес приготування:
1. Крекери подрібнюємо за допомогою міксера або м’ясорубки, у на с повинна вийти дрібна крихта.
2. Вершкове масло залишаємо при кімнатній температурі, щоб воно стало м’яким.
3. Лимон і апельсин промиваємо і натираємо їх цедру на дрібній терці.
4. Змішуємо шоколадні крекери з вершковим маслом і формуємо однорідне тісто. Беремо форму для випікання і дуже щільно укладаємо тісто на дно, придавлюючи його долонькою.
5. Тепер змішуємо в глибокій ємність вершковий сир, яйця, яєчні жовтки, борошно, лимонний сік, крохмаль, цедру лимона і апельсина і цукор. Ретельно перемішуємо лопаткою або ж міксером на найслабших оборотах, щоб не збити начинку.
6. Заливаємо її в форму поверх коржа і ставимо її в розігріту духовку. Випікаємо 15 хв. при 180 градусах, потім зменшуємо температуру до 95 і продовжуємо готувати протягом 1 години. Охолоджуємо чізкейк і ставимо в холодильник на 4-6 годин.
7. Вишні промиваємо, видаляємо з них кісточку, кладемо в каструлю і додаємо 100 мл. води. Відварюємо 15 хв., зайву воду зливаємо.
8. Прикрашаємо верх чізкейку вишнею, можна додати трохи цукру за смаком.
Смачного!
Чізкейк Нью-Йорк з карамеллю
Чізкейк Нью-Йорк з апетитною карамеллю і ніжною, м’якою начинкою. Такі ласощі прикрасить будь-яке чаювання! Просто неймовірний на смак!
Час приготування: 5 годин
Час готування: 25 хв.
Порції: 4
Інгредієнти:
- Печиво — 259 гр.
- Вершкове масло – 120 гр.
- Какао – 1 ст.л.
- Вершковий сир – 400 гр.
- Цукрова пудра – 150 гр.
- Яйця – 3 шт.
- Вершки ( 33% ) – 210 гр.
- Вода – 50 гр.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Сіль – щіпка
Процес приготування:
1. Печиво подрібнюємо в блендері, також можна використовувати м’ясорубку.
2. З’єднуємо з м’яким вершковим маслом і 1 ложкою какао, формуємо тісто для коржу. Беремо форму для випічки, вистилаємо її папером для запікання і викладаємо рівним шаром тісто, утворюючи бортики.
3. У глибокій ємності змішуємо домашній сир, 150 гр. вершків, яйця і цукрову пудру. Все ретельно перемішуємо лопаткою, не збиваючи масу.
4. Виливаємо готову начинку на корж, розрівнюємо її і відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів. При такій температурі запікаємо 15 хв., Потім зменшуємо її до 100 і випікаємо ще 60 хв.
5. Тепер приготуємо карамель. Для цього засипаємо цукор в каструлю, заливаємо воду і ставимо на помірний вогонь, потім його поступово зменшуємо. Варимо до повного розчинення цукру близько години. В кінці додаємо вершки – 60 гр. і дрібку солі, розмішуємо.
6. Заливаємо верх готового чізкейка карамеллю, ставимо в холодильник на кілька годин, щоб вона застигла.
Смачного!