Часникові булочки: мій рецепт ідеальний. Це смачно та просто

Часникові булочки: мій рецепт ідеальний. Це смачно та простоХочете приготувати часникові булочки, тоді тримайте мій рецепт.

Інгредієнти:

  • Борошно-400 г
  • молоко – тепле) – 1 ст.
  • цукор-3 ч. л.
  • 1 яєчний жовток
  • вершкове масло – 3,5 ст. л.
  • олія рослинна – 2 ст. л.
  • дріжджі сухі – 5 г
  • часник – 7 зубчиків
  • рубана зелень – 2 ст. л.
  • сіль – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Перемішуємо всі компоненти для майбутнього тіста: борошно, цукор, тепле молоко, дріжджі, сіль.
  2. Готове тісто накриваємо марлею або рушником і залишаємо так в теплому місці на 2 години, після закінчення яких тісто має стати за обсягом в 2 рази більше.
  3. Вимішуємо отримане тісто і ділимо його на 16 частин.
  4. Знову накриваємо і даємо постояти півгодини, щоб воно ще раз підійшло.
  5. Зелень і часник подрібнюємо.
  6. Потім збиваємо вершкове масло з подрібненою зеленню і дрібно порізаним часником.
  7. В середині кожної пампушки робимо виїмку, наповнюємо її начинкою (по ½ ч .л. на одну булочку) можна надати будь-яку форму.
  8. Готові булки викладаємо на змащене олією деко.
  9. Збиваємо яєчний жовток і змащуємо їм булочки.
  10. Випікаємо хвилин 20 при температурі близько 180 градусів, подаємо до борщу або бульйону.
  11. Готово!
Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал