Бутерброди з оселедцем – це дуже просте, смачне і недороге частування для вашого святкового або домашнього столу. Така закуска нікого не залишить байдужим і здивує своєю оригінальною подачею. Приготувати такі бутерброди можна різними способами. Кращі кулінарні варіанти ви знайдете в перевіреній добірці з дев’яти рецептів з покроковими фото.
Бутерброд оселедець під шубою на святковий стіл
Бутерброд оселедець під шубою на святковий стіл – це дуже смачне і оригінальне частування, яке кожному варто приготувати в домашніх умовах. Така закуска послужить яскравим перекусом і доповнить ваш святковий стіл. Обов’язково беріть на замітку нашу перевірену кулінарну ідею.
Час готування – 1 година
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Хліб білий – 0,5 шт.
- Філе оселедця – 1 шт.
- Буряк – 1 шт.
- Картопля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Майонез – 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста червона – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Зелень – для прикраси.
Для маринаду цибулі:
- Оцет 9% – 2 ч.л.
- Вода – 2 ч.л.
- Цукор – 1 щіпка.
- Сіль – 0,5 ч.л.
Процес приготування:
Крок 1. Червона цибулю ріжемо тонкими півкільцями або пір’ям. Маринуємо продукт в суміші з води, оцту, солі і цукру.
Крок 2. Відварюємо картоплю з морквою. Остуджуємо і очищаємо від шкірки.
Крок 3. Також чинимо і зі буряком.
Крок 4. Картоплю з морквою натираємо на дрібній терці. Посипаємо сіллю і поливаємо майонезом.
Крок 5. В іншу тарілку натираємо буряк. Солимо, поливаємо майонезом.
Крок 6. Вимішуємо суміш з картоплі і моркви.
Крок 7. Також чинимо і зі бурякової масою.
Крок 8. Білий хліб нарізаємо невеликими скибочками.
Крок 9. Обмазуємо хліб масою з картоплі і моркви.
Крок 10. Викладаємо маринований цибуля.
Крок 11. Далі наносимо бурякову суміш.
Крок 12. Філе оселедця нарізаємо невеликими шматочками.
Крок 13. Шматочки оселедця кладемо на заготовки. Прикрашаємо зеленню.
Крок 14. Апетитні і яскраві бутерброди оселедець під шубою до святкового столу готові. Пригощайтеся!
Бутерброди з оселедцем і сиром
Бутерброди з оселедцем і сиром кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Готове частування підійде для святкового столу або сімейного перекусу. Для виконання цікавої кулінарної ідеї рекомендуємо скористатися простим покроковим рецептом.
Час готування – 10 хвилин
Час приготування – 5 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Хліб чорний – 4 скибочки.
- Вершковий сир – 70 гр.
- Огірок – 0,5 шт.
- Оселедець – 70 гр.
- Редиска – 1 шт.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Скибочки чорного хліба ділимо на шматочки поменше.
Крок 2. Кожен шматок обмазуємо сиром.
Крок 3. Добре промиваємо редиску і нарізаємо її тонкими скибочками.
Крок 4. Промиваємо огірок і також тонко його нарізаємо.
Крок 5. На хліб з сиром кладемо огірки.
Крок 6. Далі кладемо скибочки редиски.
Крок 7. Закриваємо всі це шматочками оселедця і прикрашаємо зеленню.
Крок 8. Бутерброди з оселедцем і сиром готові. Подавайте до столу і угощайтесь!
Бутерброд на чорному хлібі з оселедцем і яйцем
Бутерброд на чорному хлібі з оселедцем і яйцем – це дуже ситне, ніжне і яскраве за смаком частування для всієї родини. Така закуска яскраво урізноманітнює святковий стіл і приємно здивує близьких. Обов’язково спробуйте приготувати апетитні бутерброди на нашу перевіреному покроковому рецептом.
Час готування – 10 хвилин
Час приготування – 5 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Хліб чорний – 8 скибочок.
- Оселедець – 1 шт.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Яйце перепелине – 4 шт.
- Кріп – 8 гілок.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Акуратно очищаємо оселедець від кісточок, нарізаємо невеликими шматочками.
Крок 3. Кожен шматочок оселедця надягаємо на шпажку для оригінальної подачі.
Крок 4. Нарізаємо хліб невеликими шматочками і обмазуємо його вершковим маслом.
Крок 5. Доповнюємо заготовки половинками відварного яйця.
Крок 6. Вставляємо в хліб з яйцем шпажки з шматочками оселедця. Прикрашаємо свіжої ароматної зеленню.
Крок 7. Бутерброди на чорному хлібі з оселедцем і яйцем готові. Подавайте до столу і угощайтесь!
Бутерброди з оселедцем і плавленим сиром
Бутерброди з оселедцем і плавленим сиром кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Апетитне частування підійде для святкового столу або сімейного перекусу. Для виконання цікавої кулінарної ідеї рекомендуємо скористатися простим покроковим рецептом з нашої добірки.
Час готування – 10 хвилин
Час приготування – 5 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Хліб чорний – 5 скибочок.
- Філе оселедця – 1 шт.
- Сир плавлений – 90 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Майонез – 2 ст.л.
- Лимон – ¼ шт.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Відварене куряче яйце натираємо на середній терці. Також натираємо плавлений сирок. Викладаємо в загальну глибоку миску.
Крок 3. Першим інгредієнти і поливаємо майонезом.
Крок 4. Ретельно вимішуємо заготівлю до однорідності.
Крок 5. Розрізаємо хліб на акуратні скибочки. Можна вирізати з них кружечки.
Крок 6. Обмазуємо хліб заготівлею з яйця і плавленого сиру.
Крок 7. Доповнюємо частування шматочками оселедця.
Крок 8. Зверху доповнюємо маленькими скибочками лимона.
Крок 9. Апетитні бутерброди з оселедцем і плавленим сиром готові. Подавайте до столу і угощайтесь!
Бутерброди з оселедцем і зернистою французькою гірчицею
Бутерброди з оселедцем і зернистою французькою гірчицею відрізняються яскравим смаком і дивовижними поживними властивостями. Також така закуска виглядає дуже привабливо, що підходить для святкового столу. Обов’язково беріть на замітку, балуйте себе і радуйте рідних!
Час готування – 10 хвилин
Час приготування – 5 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Хліб чорний – 1 шт.
- Оселедець – 1 шт.
- Гірчиця зерниста французька – 6 ч.л.
- Цибуля ріпчаста червоний – 1 шт.
- Оливкова олія – 2 ст.л.
- Зелень – для прикраси.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо цибулю і нарізаємо його тонкими півкільцями. Ошпарюємо його окропом. Можна додати трохи оцту.
Крок 2. Нарізаємо хліб скибочками.
Крок 3. Обсмажуємо хліб на олії до рум’янцю.
Крок 4. Підрум’янений хліб обмазуємо зернистою гірчицею.
Крок 5. Оселедець ділимо на філе, а після нарізаємо невеликими шматочками.
Крок 6. Кладемо оселедець разом з цибулею на хліб. Прикрашаємо гілочками свіжої зелені.
Крок 7. Бутерброди з оселедцем і зернистою французькою гірчицею готові. Подавайте до столу і угощайтесь!
Бутерброд з оселедцем і солоним огірком
Бутерброд з оселедцем і солоним огірком – оригінальне і яскраве частування для вашого святкового столу. Така закуска нікого не залишить байдужим, а приготувати ви її можете за лічені хвилини. Обов’язково скористайтеся перевіреним покроковим рецептом і урізноманітнити звичне меню.
Час готування – 10 хвилин
Час приготування – 5 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Хліб чорний – 5 скибочок.
- Оселедець – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Огірок маринований – 3 шт.
- Масло вершкове – 25 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Скибочки чорного хліба розрізаємо на шматочки поменше.
Крок 2. Оселедець ділимо на філе, а після на невеликі порційні шматочки.
Крок 3. Солоні огірки ріжемо кружечками.
Крок 4. Відварюємо яйця, остуджуємо, очищаємо їх і ріжемо напівколами.
Крок 5. Кожен шматочок хліба обмазуємо вершковим маслом.
Крок 6. Викладаємо на хліб яйця.
Крок 7. Далі кладемо солоний огірок і шматочок оселедця.
Крок 8. Бутерброд з оселедцем і солоним огірком готовий. Подавайте до столу і пробуйте!
Простий бутерброд з оселедцем і лимоном
Простий бутерброд з оселедцем і лимоном кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Готове частування підійде для святкового столу або сімейного перекусу. Для виконання цікавої кулінарної ідеї рекомендуємо скористатися простим покроковим рецептом.
Час готування – 10 хвилин
Час приготування – 5 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Хліб – 10 скибочок.
- Філе оселедця – 1 шт.
- Лимон – 0,5 шт.
- Цибуля зелена – за смаком.
- Масло вершкове – 50 гр.
Процес приготування:
Крок 1. З скибочок хліба вирізаємо акуратні кола.
Крок 2. Підрум’янюємо продукт на розігрітій сухій сковороді. Смажимо до легкого рум’янцю.
Крок 3. Філе оселедця ділимо на невеликі порційні шматочки.
Крок 4. Промитий лимон ділимо на невеликі часточки. Зелену цибулю подрібнюємо.
Крок 5. Підрум’яні шматочки хліба обмазуємо вершковим маслом.
Крок 6. Доповнюємо заготовки шматочками оселедця, лимона і зеленого подрібненого цибулі.
Крок 7. Простий і смачний бутерброд з оселедцем і лимоном готовий. Пригощайтеся!
Бутерброд з оселедцем і маринованою цибулею
Бутерброд з оселедцем і маринованою цибулею – цікаве і яскраве частування для вашого святкового столу. Така закуска нікого не залишить байдужим, а приготувати ви її зможете за лічені хвилини. Обов’язково скористайтеся перевіреним покроковим рецептом з нашої добірки.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Хліб – 4 скибочки.
- Оселедець малосольний – 1 шт.
- Олія – 3 ст.л.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Оцет столовий 9% – 1 ст.л.
- Цукор – 1 ч.л.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо ріпчасту цибулю і нарізаємо його тонкими четвертинками.
Крок 2. Перекладаємо цибулю в глибоку миску. Заливаємо його окропом, оцтом, доповнюємо цукром. Перемішуємо і залишаємо маринуватися на 15 хвилин.
Крок 3. Оселедець ділимо на філе, очищаємо від кісточок.
Крок 4. Промиваємо філе і вимочуємо в воді 10 хвилин.
Крок 5. Витягуємо продукт з води і нарізаємо невеликими порційними шматочками.
Крок 6. Маринований цибуля відкидаємо на сито, даємо стекти рідини.
Крок 7. Викладаємо оселедець до підготовленого цибулі.
Крок 8. Заливаємо заготівлю олією.
Крок 9. Перемішуємо оселедець з цибулею.
Крок 10. Нарізаємо хліб скибочками рівної товщини.
Крок 11. Акуратно викладаємо на хліб заготівлю з оселедця і цибулі.
Крок 12. Бутерброди з оселедцем і маринованим цибулею готові. Подавайте до столу і пробуйте!
Бутерброди з ківі і оселедцем
Бутерброди з ківі і оселедцем – це точно те, що вразить всіх ваших гостей за святковим столом або фуршетом. Приготувати таке частування не складе труднощів, а неповторний смак залишиться в пам’яті надовго. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.
Час готування – 10 хвилин
Час приготування – 5 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Хліб – 100 гр.
- Філе оселедця – 1 шт.
- Ківі – 1 шт.
- Помідор – 1 шт.
- Сир вершковий – 50 гр.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. З хліба вирізаємо акуратні кола.
Крок 2. Обмазуємо кожен хлібний шматочок вершковим сиром.
Крок 3. Очищаємо ківі і ріжемо колами. Ці кола кладемо на хліб з вершковим сиром.
Крок 4. На ківі кладемо невеликі шматочки помідора.
Крок 5. Сюди ж відправляємо шматочок оселедця. Попередньо філе нарізаємо невеликими смужками.
Крок 6. Доповнюємо частування зеленню за смаком. Можна використовувати зелену цибулю, кріп або петрушку.
Крок 7. Оригінальні бутерброди з ківі і оселедцем готові. Пробуйте!