Бісквіт – 9 простих і смачних рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Бісквіт — це чарівна заготівля для улюблених десертів. З апетитних бісквітів найчастіше готують улюблені торти або тістечка. Так само використовують і багатьох інших десертів. Існують різні рецепти від найпростіших до трудовитратних. У цій збірці є і ті, і інші. Я постаралася зібрати доступні рецепти, які під силу кожному.

Шоколадний бісквіт в духовці для торта

Шоколадний бісквіт в духовці для торта, підкорить вас своєю вологою текстурою. Завдяки використанню олії в тісті, складно пересушити пиріг. Соковитий бісквіт точно вийде у всіх. Якщо торти ваша хвора тема, не хвилюйтеся, дивовижний рецепт вам на допомогу. Готуйте з хорошим настроєм, і все буде, як треба!

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 300 гр.
  • Цукровий пісок – 200 гр.
  • Кефір – 220 мл.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Сіль – щіпка.
  • Сода харчова – 0,5 ч.л.
  • Какао-порошок – 1 ст.л.
  • Масло вершкове – 5 гр.
  • Олія – 80 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Відзначте інгредієнти згідно зі списком, вказаним вище. Кефір і курячі яйця заздалегідь дістаньте з холодильника, продукти повинні бути кімнатної температури.

Крок 2. В окремий посудину просійте пшеничне борошно, насипте харчову соду і розпушувач. Підсоліть.

Крок 3. Сюди ж додайте какао-порошок з чистим складом.

Крок 4. Зігріті курячі яйця обмийте і просушіть, а потім вбийте в об’ємну посудину. Скориставшись міксером або вінчиком, з’єднайте в гладку субстанцію. Електричним приладом вийде швидше, а вінчиком доведеться докласти зусиль. Потім введіть цукор і продовжуйте перемішувати.

Крок 5. До яєчної субстанції вилийте нагрітий кефір і рафіновану олію. Об’єднайте, перемішавши електроприладом.

Крок 6. Частинами всипте сухі інгредієнти. Перемішуйте міксером на помірній швидкості. Важливо, щоб в тісті не залишилося грудочок. Поки тісто набухає, розігрійте духовку.

Крок 7. Форму, де будете випікати десерт, вистелите фольгою. Дно і борта змастіть вершковим маслом кімнатної температури.

Крок 8. Густе тісто вилийте в форму. Закрийте верх фольгою. Переключіть температурний датчик на 180 градусів. Помістіть шоколадне тісто в духовку. Запікайте бісквіт протягом години, потім проткніть виріб дерев’яною шпажкою або зубочисткою, щоб перевірити готовність.

Крок 9. Гаряче виріб дістаньте з духовки. Трохи остудити в формі. Відпочив пиріг обережно витягніть з форми. Залиште на решітці до повного охолодження.

Крок 10. Відпочив пиріг розділіть на частини і використовуйте за призначенням. Насолоджуйтесь ніжним десертом! Смачного!

Бісквіт на молоці в домашніх умовах

Бісквіт на молоці в домашніх умовах – приголомшлива заготівля для ваших улюблених десертів. Пишний і повітряний пиріг можна вживати як самостійне частування. Але якщо ви просочені його улюбленим кремом, отримаєте гастрономічний екстаз.

Час готування – 1 ч. 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 165 гр.
  • Цукровий пісок – 160 гр.
  • Молоко – 120 гр.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Розпушувач – 6 гр.
  • Сіль – щіпка.
  • Масло вершкове – 60 гр.
  • Ванільний цукор – 10 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Середні курячі яйця заздалегідь дістаньте з холодильника, продукти повинні бути кімнатної температури. Зігріті курячі яйця обмийте і просушіть, а потім вбийте в об’ємну посудину.

Крок 2. У товстостінний посуд вилийте молоко і додайте вершкове масло хорошої якості ( маргарин або спред не підійде ).

Крок 3. В окремий посудину просійте пшеничне борошно, насипте розпушувач. Підсоліть.

Крок 4. Об’єднайте складові вінчиком.

Крок 5. До яєць висипте цукор і ванільний цукор.

Крок 6. Скориставшись міксером, з’єднайте в гладку пишну масу.

Крок 7. Коли яєчно-цукрова маса стікає з вінчиків стрічкою – це ознака, що можна приступити до наступного етапу.

Крок 8. Нагрійте молоко з маслом до теплого стану, щоб масло розчинилося в ньому.

Крок 9. До яєчно-цукрової маси частинами введіть половину борошняної суміші.

Крок 10. Озбройтеся силіконовою лопаткою.

Крок 11. Рухами знизу вгору акуратно вмішайте сухі інгредієнти.

Крок 12. Поступово влийте половину вершково-молочної маси.

Крок 13. Акуратно вмішайте.

Крок 14. Тепер введіть залишилися сухі інгредієнти.

Крок 15. Знову влийте вершково-молочну суміш.

Крок 16. Знову перемішайте. Увімкніть духовку розігріватися.

Крок 17. Форму для випічки промажте маслом, а зверху присипте борошном або вистелите пергаментом, якщо буде потрібно. Антипригарні і силіконові форми не потребують цієї процедури. Густе тісто перекладіть в форму.

Крок 18. Переключіть температурний датчик на 170 градусів. Помістіть ароматне тісто в духовку. Запікайте бісквіт протягом 45-50 хвилин, потім проткніть виріб дерев’яною шпажкою або зубочисткою, щоб перевірити готовність. Гаряче виріб дістаньте з духовки. Трохи остудити в формі.

Крок 19. Візьміть ніж і допоможіть їм відокремити тісто від бортиків.

Крок 20. Відпочив пиріг обережно витягніть з форми. Залиште на решітці до повного охолодження. Упакуйте в харчову плівку. Приберіть в холод або залиште при кімнатній температурі для стабілізації мінімум на 8 годин, краще на ніч.

Крок 21. Відпочив пиріг розділіть на частини і використовуйте за призначенням. Їжте і насолоджуйтеся із задоволенням! Смачного!

Пишний бісквіт на сметані для торта

Пишний бісквіт на сметані для торта виходить надзвичайно ніжним і повітряним, як хмарка. З пирога готують найулюбленіші десерти. Просочивши улюбленим кремом і давши настоятися, ви отримаєте незабутній кондитерський шедевр. Повз такого торта не пройде жоден ласун.

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 240 гр.
  • Цукровий пісок – 250 гр.
  • Сметана 20% – 200 гр.
  • Яйця С1 – 6 шт.
  • Розпушувач – 15 гр.
  • Сіль – щіпка.
  • Сода харчова – 0,5 ч.л.
  • Ванільний цукор – 10 гр.
  • Какао-порошок – 40 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 40 гр.
  • Олія – 50 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Для початку підготуйте форму. У мене роз’ємне кільце, щоб тісто не вилилося, я щільно закриваю дно і борту фольгою, а потім ставлю на деко. Ви використовуйте те, що у вас є. Все залежить від того, якої форми буде ваш виріб.

Крок 2. В окремий посудину просійте пшеничне борошно, кукурудзяний крохмаль, насипте харчову соду і розпушувач. Підсоліть. Розмішайте і розділіть навпіл сухі інгредієнти. У другу половину додайте какао-порошок з чистим складом і теж перемішайте.

Крок 3. Сметану і курячі яйця заздалегідь дістаньте з холодильника, продукти повинні бути кімнатної температури. Зігріті курячі яйця обмийте і просушіть, а потім вбийте в об’ємну посудину. Скориставшись міксером або вінчиком, з’єднайте в гладку субстанцію. Потім введіть цукор і ванільний цукор.

Крок 4. Продовжуйте перемішувати. Важливо отримати пишну білу масу. Такий ефект ви отримаєте через 10 хвилин інтенсивного збивання.

Крок 5. Тепер додайте сметану і олія без запаху і об’єднайте складові електроприладом. Довго збивати не потрібно.

Крок 6. Отриману субстанцію поділіть навпіл. В одну частину поступово висипте і перемішайте світлі сухі інгредієнти.

Крок 7. У другу, відповідно, сухі інгредієнти з какао і теж перемішайте. Вимішуйте акуратними рухами знизу вгору, щоб не пошкодити структуру майбутньої заготовки.

Крок 8. У підготовлену форму вилийте більшу частину шоколадного тіста, покрутіть форму, але не піднімайте, щоб тісто рівномірно розподілилося.

Крок 9. Зверху вилийте частина білого тіста і виконайте з ним такі ж дії.

Крок 10. Розподіліть залишився шоколадне тісто.

Крок 11. Залийте залишками білого тіста. Розігрійте духовку.

Крок 12. Переключіть температурний датчик на 170 градусів. Помістіть бісквітну заготівлю в духовку. Запікайте бісквіт протягом години, потім проткніть виріб дерев’яною шпажкою або зубочисткою, щоб перевірити готовність.

Крок 13. Гаряче виріб трохи остудити в формі. Відпочив пиріг обережно витягніть з кільця, підсів ножем. Залиште на решітці до повного охолодження. Упакуйте в харчову плівку. Приберіть в холод або залиште при кімнатній температурі для стабілізації мінімум на 4 години, краще на ніч.

Крок 14. Відпочив пиріг розділіть на частини і використовуйте за призначенням. Кличте гостей і пригощайте ніжним десертом. Насолоджуйтесь із задоволенням!

Шифоновий бісквіт для торта в духовці

Шифоновий бісквіт для торта в духовці – це легке повітряне диво, яке тане в роті. Ніжна текстура, як пушинка, підкорить вас відразу ж. Щоб поласувати десертом, доведеться трохи поворожити на кухні. Для цього шикарного пирога обов’язково потрібен міксер або комбайн. Вручну ви не досягнете консистенції щільних піків.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 160 гр.
  • Цукровий пісок – 105 гр.
  • Молоко – 90 мл.
  • Яєчні жовтки – 2 шт.
  • Яєчні білки – 4 шт.
  • Розпушувач – 1,5 ч.л.
  • Сіль – щіпка.
  • Олія – 65 мл.
  • Ванілін – щіпка.
  • Цедра лимона – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Відзначте інгредієнти згідно зі списком, вказаним вище. Молоко і курячі яйця заздалегідь дістаньте з холодильника, продукти повинні бути кімнатної температури.

Крок 2. Зігріті курячі яйця обмийте і просушіть.

Крок 3. Розбийте яйця і акуратним чином відокремите білки від жовтків. Важливо, щоб посуд була чистою і сухою, а до білків не потрапило ні краплі жовтків.

Крок 4. До жовтків вилийте тепле молоко. Розмішайте дерев’яною лопаткою.

Крок 5. Вилийте рафінована олія.

Крок 6. В окремий посудину просійте пшеничне борошно, цукор, насипте ванілін і розпушувач. Підсоліть.

Крок 7. До сухих інгредієнтам вилийте молочно-жовтову субстанцію і розмішайте.

Крок 8. Лимон обдайте окропом, обсушити і зніміть цедру теркою, не зачіпаючи білу частину, вона має властивість гірчити, що може зіпсувати смак випічки. Відправте в тісто і інтенсивно розмішайте.

Крок 9. Білки збийте до щільних піків за допомогою електричного приладу. Потім частинами введіть в жовткове тісто.

Крок 10. Плавними рухами знизу вгору перемішайте заготівлю.

Крок 11. Поки тісто відпочиває, розігрійте духовку. Форму, де будете випікати десерт, промажте маслом, а зверху присипте борошном або вистелите пекарським папером, якщо буде потрібно. Антипригарні і силіконові форми не потребують цієї процедури.

Крок 12. Густе тісто вилийте в форму.

Крок 13. Покрутіть форму, щоб тісто розподілилося рівним шаром.

Крок 14. Переключіть температурний датчик на 180 градусів. Помістіть тісто в духовку. Запікайте бісквіт протягом 30-35 хвилин, потім проткніть виріб дерев’яною шпажкою або зубочисткою, щоб перевірити готовність.

Крок 15. Гаряче виріб дістаньте з духовки. Трохи остудити в формі.

Крок 16. Відпочив пиріг обережно витягніть з форми. Залиште на решітці до повного охолодження в положенні догори дном.

Крок 17. Приберіть пергамент з дна.

Крок 18. Краї можуть виглядати неакуратно, нічого страшного, вони зріжуть або замаскуються кремом.

Крок 19. Відпочив пиріг розділіть на частини.

Крок 20. Бісквітну заготівлю використовуйте за призначенням. Насолоджуйтесь ніжним десертом! Смачного!

Домашній бісквіт для торта в мультиварці

Домашній бісквіт для торта в мультиварці готую за класичним рецептом, який знають якщо всі, то багато хто. Обожнюю рецепт за його простоту. Все змішати і відправити запікатися в чашу нашої помічниці. Рецепт з легкістю подужає навіть непрофесіонал. Пробуйте, експериментуйте і вас чекає успіх!

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 1 ст.
  • Цукровий пісок – 1 ст.
  • Олія – 1 ч.л.
  • Яйця курячі – 6 шт.
  • Ванілін – 2 гр.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Сіль – щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Відзначте інгредієнти відповідно до списку, зазначеним вище. Курячі яйця заздалегідь дістаньте з холодильника, продукти повинні бути кімнатної температури.

Крок 2. Зігріті курячі яйця обмийте і просушіть, а потім вбийте в об’ємну чашку. Всипте цукор.

Крок 3. Скориставшись міксером або вінчиком, з’єднайте складові в гладку субстанцію. Електричним приладом вийде швидше, а вінчиком доведеться докласти зусиль.

Крок 4. В окремий посудину просійте пшеничне борошно, розпушувач і ванілін. Підсоліть. Перемішайте.

Крок 5. Частинами всипте сухі інгредієнти. Перемішуйте міксером на мінімальній швидкості або лопаткою. Важливо, щоб в тісті не залишилося грудочок.

Крок 6. Поки тісто набухає, дістаньте мультиварку, включіть в мережу.

Крок 7. Дно і стінки чаші приладу змастіть рафінованим маслом. Вилийте тісто і трохи покрутіть, щоб воно розлилося по формі рівним шаром.

Крок 8. На панелі виберіть програму « Випічка », автоматично висвітиться час 40 хвилин. Цього цілком достатньо для приготування ароматного пирога. Закрийте кришку приладу.

Крок 9. Про готовність бісквітної заготовки повідомить звуковий сигнал. Відкрийте кришку приладу, за допомогою сітки для варіння на пару дістаньте пиріг і остудити його.

Крок 10. Відпочив пиріг розділіть на частини і використовуйте за призначенням. Якщо колись, просто присипте цукровою пудрою і подавайте частування до чаю. Пригощайте сімейство. Їжте із задоволенням! Насолоджуйтесь ніжним десертом!

Сирний бісквіт в духовці

Сирний бісквіт в духовці готується максимально просто. На відміну від своїх побратимів текстура цього пирога виходить щільною. Але деякі люблять і такі десерти. Бісквіт надалі можна використовуватися для приготування торта, але якщо немає часу, досить його прикрасити і пригощати рідних.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Цукровий пісок – 200 гр.
  • Сир – 200 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Оцет столовий 9% – 10 гр.
  • Сіль – щіпка.
  • Сода харчова – 5 гр.
  • Цукрова пудра – для прикраси.
  • Манна крупа – 1 ст.л.
  • Варення – за бажанням.

Процес приготування:

Крок 1. Відзначте інгредієнти згідно зі списком, вказаним вище. Сир і курячі яйця заздалегідь дістаньте з холодильника, продукти повинні бути кімнатної температури. Зігріті курячі яйця обмийте і просушіть. В окремий посудину просійте пшеничне борошно. Підсоліть.

Крок 2. Свіжий перевірений сир складіть в іншу посудину, і розімніть виделкою, при бажанні перетріть через сито.

Крок 3. Яйця вбийте в об’ємну миску. Скориставшись міксером або вінчиком, перемішайте в гладку субстанцію. Електроприладом вийде швидше. Потім введіть цукор і продовжуйте збивати.

Крок 4. Збиту яєчну масу вилийте в перетертий сир. Вершкове масло розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовці і введіть до яєчної субстанції. Сюди ж погасіть харчову соду столовим оцтом. Розмішайте.

Крок 5. Частинами всипте сухі інгредієнти. Перемішуйте ложкою. Важливо, щоб в тісті не залишилося грудочок. Поки тісто набухає, розігрійте духовку.

Крок 6. Густе тісто перекладіть в форму, дно якої присипте манною крупою. Переключіть температурний датчик на 180 градусів. Помістіть в духовку. Запікайте бісквіт протягом 40 хвилин. Через 40 хвилин проткніть виріб дерев’яною шпажкою або зубочисткою, щоб перевірити готовність.

Крок 7. Гаряче сирний виріб дістаньте з духовки. Трохи остудити в формі. Потім обережно витягніть з форми. Залиште на решітці до повного охолодження. Десерт прикрасьте цукровою пудрою або розділіть на частини і використовуйте за призначенням. Можете за бажанням промазати коржі варенням. Насолоджуйтесь ніжним частуванням! Смачного!

Морквяний бісквіт для торта

Морквяний бісквіт для торта виходить вологим і пористим. Раніше близькі заперечували наявність овоча в солодкій випічці, а тепер це їх улюблений торт. Пиріг виходить неймовірно ароматним. Для мене він асоціюється з восени. Від бісквіта віє домашнім теплом і турботою.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 180 гр.
  • Цукровий пісок – 180 гр.
  • Морква – 170 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Розпушувач – 1 ст.л.
  • Сіль – щіпка.
  • Волоський горіх – 3 ч.л.
  • Ванільний цукор – 1 ст.л.
  • Кориця – 1 ч.л.
  • Олія – 180 мл.
  • Цедра лимона / апельсина – 1 ч.л.
  • Сушений мелений імбир – 1/3 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Відзначте інгредієнти згідно зі списком. Курячі яйця заздалегідь дістаньте з холодильника, продукти повинні бути кімнатної температури. Зігріті курячі яйця обмийте і просушіть, а потім вбийте в об’ємну посудину. Влийте олію без запаху.

Крок 2. Сюди ж додайте цукор і ванільний цукор. Скориставшись міксером або вінчиком, з’єднайте в однорідну субстанцію. Електричним приладом вийде швидше, а вінчиком доведеться докласти зусиль.

Крок 3. До рідким інгредієнтів просійте пшеничне борошно, насипте розпушувач. Підсоліть.

Крок 4. Волоські горіхи переберіть, видаливши шкаралупу і перегородки, подрібніть в кавомолці і висипте до складових. Додайте корицю, цедру лимона і сушений мелений імбир. Продовжуйте перемішувати міксером.

Крок 5. Морквину почистіть від шкірки овочечисткою і натріть на дрібній терці. Перекладіть в тісто. Об’єднайте, перемішавши електроприладом.

Крок 6. Розігрійте духовку. Форму, де будете випікати десерт, змащувати не потрібно. У тісті достатню кількість жирів. Густе тісто перекладіть в форму.

Крок 7. Закрийте верх фольгою. Переключіть температурний датчик на 180 градусів. Помістіть морквяну заготівлю в духовку. Запікайте бісквіт протягом 40-45 хвилин, потім проткніть виріб дерев’яною шпажкою або зубочисткою.

Крок 8. Ароматний виріб дістаньте з духовки. Трохи остудити в формі. Відпочив пиріг обережно витягніть з форми, підсів боки ножем. Залиште на решітці до повного охолодження. Після розділіть на частини і використовуйте за призначенням.

Крок 9. Пряний аромат від чудового пирога заповнить весь простір.

Крок 10. Насолоджуйтесь осіннім десертом! Смачного!

Медовий бісквіт для торта

Медовий бісквіт для торта виходить надзвичайно яскравим і неймовірно ароматним. Медовик мій улюблений торт, готую його на кожне свято. Рецепт максимально легкий і бюджетний. Але попереджаю відразу, для цього варіанту обов’язково потрібен міксер. Випікайте домашню випічку і радуйте улюблених людей.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 150 гр.
  • Цукровий пісок – 120 гр.
  • Мед – 3 ст.л.
  • Яйця курячі – 5 шт.
  • Сода харчова – 1 ч.л.
  • Масло вершкове – для змащування форми.

Процес приготування:

Крок 1. 3 столові ложки перевіреного меду відправте в товстостінний сотейник і розпустіть на середньому вогні. Додайте соду. Розмішайте до появи піни. Як тільки маса збільшиться, вимкніть вогонь.

Крок 2. Курячі яйця заздалегідь дістаньте з холодильника, продукти повинні бути кімнатної температури. Зігріті курячі яйця обмийте і просушіть, а потім розділіть на білки і жовтки. Скориставшись міксером, збийте білки в пишну масу.

Крок 3. Потім введіть половину цукрового піску і продовжуйте збивати до стану щільних піків.

Крок 4. Жовтки з’єднайте з другою половиною цукрового піску. Збивайте міксером до побілілої маси.

Крок 5. До жовткової маси поступово введіть білки. Плавними рухами знизу вгору вмішайте в тісто.

Крок 6. Потім влийте медову субстанцію.

Крок 7. Знову акуратно перемішайте.

Крок 8. Просійте пшеничне борошно.

Крок 9. Лопаткою вмішайте в повітряну масу.

Крок 10. Розігрійте духовку. Форму, де будете випікати десерт, вистелите фольгою. Дно і борту змастіть вершковим маслом. Густе тісто перекладіть в форму. Закрийте верх фольгою. Переключіть температурний датчик на 180 градусів. Помістіть медове тісто в духовку.

Крок 11. Запікайте бісквіт протягом 30 хвилин, потім проткніть виріб дерев’яною шпажкою або зубочисткою, щоб перевірити готовність.

Крок 12. Гаряче виріб дістаньте з духовки. Трохи остудити в формі, перевернувши її догори дном. Відпочив пиріг обережно витягніть з форми, підсів боки ножем. Остудити на решітці.

Крок 13. Охололу медову заготівлю розділіть на частини і використовуйте за призначенням, промазавши улюбленим кремом. Я вважаю за краще сметанний. Насолоджуйтесь ароматним десертом! Смачного!

Лимонний бісквіт в домашніх умовах

Лимонний бісквіт в домашніх умовах підкорить серце всіх любителів цитрусових. Пиріг виходить вологим і незвичайно ароматним. Приємна легка кислинка чарівно поєднується з легким повітряним тістом. Соковита випічка здивує вас і залишиться в пам’яті назавжди!

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 160 гр.
  • Цукровий пісок – 150 гр.
  • Лимон – 1 шт.
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Масло вершкове – для змащування форми.

Процес приготування:

Крок 1. Курячі яйця заздалегідь дістаньте з холодильника, вони повинні бути кімнатної температури. Досить великий лимон обдайте окропом, обсушити, наріжте часточками, видаліть кісточки. Можна подрібнити блендером.

Крок 2. Зігріті курячі яйця обмийте і просушіть, а потім вбийте в об’ємну чашку. Скориставшись міксером або вінчиком, з’єднайте в гладку субстанцію. Електричним приладом вийде швидше. Потім введіть цукор і продовжуйте збивати.

Крок 3. Сюди ж просійте пшеничне борошно. Для під-страховки насипте розпушувач. Об’єднайте, перемішавши електроприладом.

Крок 4. У пишну масу введіть підготовлений лимон. Перемішайте лопаткою. Розігрійте духовку.

Крок 5. Форму, де будете випікати десерт, вистелите фольгою. Дно і борта змастіть вершковим маслом кімнатної температури. Ароматне тісто вилийте в форму. Переключіть температурний датчик на 180 градусів. Помістіть лимонне тісто в духовку. Запікайте бісквіт протягом 30-35 хвилин.

Крок 6. Потім проткніть виріб дерев’яною шпажкою або зубочисткою, щоб перевірити готовність пирога. Лимонний виріб дістаньте з духовки. Трохи остудити в формі.

Крок 7. Відпочив пиріг обережно витягніть з форми. Залиште на решітці до повного охолодження. Після охолодження розділіть на частини і використовуйте за призначенням. Насолоджуйтесь соковитим десертом! Смачного!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал