Бездріжджове тісто для піци – це нескладний у виконанні продукт. З такою основою домашня піца вийде дуже смачною і привабливою. Використовуйте нашу перевірену кулінарну добірку з дев’яти швидких і смачних рецептів приготування з покроковими фото і докладним описом процесу.
Тісто для піци без дріжджів на молоці в духовці
Тісто для піци без дріжджів на молоці в духовці порадує вас своєю еластичністю і м’якістю. З таким продуктом ви отримаєте смачну і якісну основу для домашньої піци. Обов’язково спробуйте замішати тісто за перевіреним рецептом з покроковими фото.
Час готування – 40 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 550 гр.
Інгредієнти:
- Борошно – 350 гр.
- Молоко – 120 мл.
- Сіль – 1 ч.л.
- Яйце – 2 шт.
- Оливкова олія – 2 ч.л.
Процес приготування:
Крок 1. Просіюємо борошно через дрібне сито.
Крок 2. Висипаємо сіль. Відміряємо необхідну кількість молока, нагріваємо його.
Крок 3. Збиваємо яйця, з’єднуємо з молоком і оливковою олією.
Крок 4. З’єднуємо суху суміш з рідкою. Замішуємо однорідне туге тісто.
Крок 5. Обгортаємо кому в харчову плівку і залишаємо на 30 хвилин.
Крок 6. Далі продукт можна розгортати в основу.
Крок 7. Тісто для піци без дріжджів на молоці в духовці готове. Можна використовувати!
Просте тісто на воді для піци
Просте тісто на воді для піци нескладно замішати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото з нашої кулінарної добірки. Порадуйте себе і близьких апетитним частуванням власного приготування. Вийде навіть у новачків!
Час готування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 500 гр.
Інгредієнти:
- Борошно – 300 гр.
- Розпушувач – 5 гр.
- Сіль – 1 ч.л.
- Вода – 140 мл.
- Олія – 4 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Просіюємо борошно, щоб наситити її киснем і позбавити від грудочок.
Крок 2. Додаємо розпушувач.
Крок 3. Висипаємо сіль і перемішуємо інгредієнти.
Крок 4. Виливаємо в суху суміш олію.
Крок 5. Далі виливаємо теплу воду.
Крок 6. Перемішуємо масу і формуємо однорідний комок. Даємо йому трохи відпочити.
Крок 7. Просте тісто на воді для піци готове. Використовуйте його за призначенням!
Бездріжджове тісто без яєць для піци
Бездріжджове тісто без яєць для піци – це нескладний у виконанні продукт. З таким тістом буде дуже зручно працювати, воно вийде приємним за структурою. Для замішування в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото з нашої добірки.
Час готування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 1,5 кг.
Інгредієнти:
- Борошно – 1 кг.
- Розпушувач – 2 пакетика.
- Сіль – 0,5 ч.л.
- Цукор – 1 ч.л.
- Оливкова олія / рослинна – 3 ст.л.
- Вода – 480 мл.
Процес приготування:
Крок 1. Просіюємо борошно через сито, щоб позбавити її від грудочок.
Крок 2. Висипаємо борошно в глибоку миску, перемішуємо її з розпушувачем, сіллю і цукром.
Крок 3. Виливаємо теплу воду і починаємо перемішувати. Вимішуємо до однорідного щільного кома.
Крок 4. Вливаємо три ложки оливкової олії.
Крок 5. Вмішуємо олію.
Крок 6. Далі готовий продукт можна розгортати в основу.
Крок 7. Бездріжджове тісто без яєць для піци готове. Приступайте до приготування апетитної піци!
М’яке тісто на сметані для піци
М’яке тісто на сметані для піци послужить ідеальною основою для ваших домашніх приготувань. Готове тісто порадує ніжністю і еластичністю. Обов’язково беріть на замітку нашу перевірену кулінарну ідею з покроковими фото. Порадуйте себе і рідних!
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 600 гр.
Інгредієнти:
- Борошно – 2 ст.
- Сметана – 1 ст.
- Яйце – 2 шт.
- Масло вершкове – 2 ст.л.
- Цукор – 1 ст.л.
- Сіль – 0,5 ч.л.
Процес приготування:
Крок 1. Просіюємо борошно через дрібне сито.
Крок 2. Робимо в борошні поглиблення і розбиваємо сюди курячі яйця.
Крок 3. Викладаємо сметану в зазначеній кількості.
Крок 4 Додаємо розм’якшене вершкове масло, сіль і цукор.
Крок 5. Замішуємо однорідне туге тісто.
Крок 6. Прикриваємо його серветкою і даємо відпочити 40 хвилин.
Крок 7. М’яке тісто на сметані для піци готове. Використовуйте за призначенням!
Ніжне тісто для піци на майонезі
Ніжне тісто для піци на майонезі нескладно приготувати в домашніх умовах. Такий продукт порадує приємною текстурою – з ним дуже зручно працювати. Для замішування простого і швидкого тіста використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото з нашої добірки.
Час готування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 700 гр.
Інгредієнти:
- Борошно – 350-400 гр.
- Майонез – 2 ст.л.
- Сіль – за смаком.
- Вода – 100 мл.
- Олія – 100 мл.
- Яйце – 3 шт.
Процес приготування:
Крок 1. У глибоку миску розбиваємо курячі яйця. Додаємо до них майонез.
Крок 2. Солимо і збиваємо вміст виделкою.
Крок 3. У склянці перемішуємо воду з олією.
Крок 4. Переливаємо суміш в загальну масу.
Крок 5. Поступово висипаємо борошно. Починаємо перемішувати.
Крок 6. Замішуємо однорідне тісто без грудочок, потім формуємо з нього щільний ком.
Крок 7. Ніжне тісто для піци на майонезі готове. Розкатуйте його в основу!
Класичне італійське тісто для піци, як в піцерії
Класичне італійське тісто для піци, як в піцерії порадує вас своєю еластичністю і ніжною текстурою. З таким продуктом ви отримаєте смачну і якісну основу для домашньої піци. Обов’язково спробуйте замішати тісто за перевіреним рецептом з покроковими фото.
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 700 гр.
Інгредієнти:
- Борошно – 400 гр.
- Вода – 200 мл.
- Яйце – 3 шт.
- Оливкова олія – 20 мл.
- Сіль – 1 ч.л.
Процес приготування:
Крок 1. Просіюємо борошно, щоб прибрати грудочки і наситити продукт киснем.
Крок 2. У глибоку миску висипаємо борошно, робимо в ній ямку.
Крок 3. Виделкою збиваємо яйця з сіллю і виливаємо їх в поглиблення.
Крок 4. Сюди ж виливаємо воду, починаємо перемішати.
Крок 5. Додаємо оливкову олію і добре вимішуємо однорідне тісто, поки воно не стане м’яким і еластичним.
Крок 6. Готове тісто накриваємо рушником і залишаємо відпочивати на 15-20 хв. Класичне італійське тісто для піци, як в піцерії готове!
Пишне тісто для піци з розпушувачем
Пишне тісто для піци з розпушувачем послужить ідеальною основою для ваших кулінарних ідей. Порадуйте себе і близьких італійськими нотками в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковими фото і докладним описом процесу.
Час готування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 1 кг.
Інгредієнти:
- Борошно – 300-450 гр.
- Вода – 200 мл.
- Розпушувач – 1 ч.л.
- Цукор – 1 ч.л.
- Сіль – 1 ч.л.
- Олія – 20 мл.
- Яйце – 1 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Збиваємо яйце з сіллю і цукром до однорідної суміші.
Крок 2. Виливаємо сюди зазначену кількість олії.
Крок 3. Слідом виливаємо теплу воду. Перемішуємо.
Крок 4. Окремо просіюємо борошно з розпушувачем.
Крок 5. З’єднуємо суху частину з рідкою. Починаємо перемішувати.
Крок 6. Ретельно замішуємо однорідне м’яке тісто. Потім його можна відразу розгортати.
Крок 7. Пишне тісто для піци з розпушувачем готове!
Рідке тісто на кефірі для піци без дріжджів
Рідке тісто на кефірі для піци без дріжджів нескладно приготувати в домашніх умовах. Такий продукт порадує своїй ніжною текстурою. Для замішування простого і швидкого рідкого тіста використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото з нашої добірки.
Час готування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2 кг.
Інгредієнти:
- Борошно – 1 кг.
- Кефір – 0,7 кг.
- Яйце – 2 шт.
- Олія – 3 ст.л.
- Сіль – 1 ч.л.
- Цукор – 1 ч.л.
Процес приготування:
Крок 1. Виливаємо в глибоку миску кефір.
Крок 2. Сюди ж виливаємо олію в зазначеній кількості – три столові ложки.
Крок 3. Розбиваємо курячі яйця.
Крок 4. Додаємо сіль.
Крок 5. Слідом відправляємо цукор.
Крок 6. Гарненько перемішуємо вінчиком.
Крок 7. Поступово висипаємо борошно і продовжуємо вимішувати тісто вінчиком до однорідності. Якщо у вас звичайне борошно, то додайте чайну ложку соди або пакетик розпушувача.
Крок 8. Рідке тісто на кефірі для піци без дріжджів готове. Використовуйте в приготуванні апетитної піци.
Бездріжджове тісто з рисовим борошном для піци
Бездріжджове тісто з рисовим борошном для піци нескладно замішати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фото з нашої добірки. Порадуйте себе і близьких корисним і не дуже калорійним продуктом.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 200 гр.
Інгредієнти:
- Борошно рисове – 140 гр.
- Вода – 70 мл.
- Оливкова олія – 2 ст.л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Відміряємо трохи води і кип’ятити її. Остуджуємо до теплого стану.
Крок 2. Воду переливаємо в глибоку миску. Додаємо в неї сіль. Перемішуємо до розчинення сухого продукту.
Крок 3. Поступово додаємо рисове борошно, починаємо перемішувати.
Крок 4. Виливаємо оливкову олію.
Крок 5. Замішуємо щільний однорідний комок тіста.
Крок 6. Загортаємо в харчову плівку і залишаємо на 15 хвилин.
Крок 7. Бездріжджове тісто з рисовим борошном для піци готове. Використовуйте за призначенням!