Бельгійські вафлі – 9 рецептів приготування з покроковими фото

7a34769f83491b560cc288d3c451da28

Бельгійські вафлі — це м’який різновид вафель, які можна приготувати в духовці в силіконовій формі або за допомогою електро-вафельниці. Ніжна випічка полюбиться вашим діткам. Вафлі готують як солодкі, так і нейтральні. Це відмінний варіант для смачного сніданку. Для приготування випічки використовують різні рецепти. У цій збірці зібрані найпопулярніші рецепти. Готуйте вафлі і радуйте своїх рідних і близьких!

97972d54978c1db8c66efb6650cd554b

Бельгійські вафлі з сиром

Бельгійські вафлі з сиром виглядають дуже апетитно. Побачивши випічку, в ваших очах закриється цікавість і захочеться покуштувати рум’яний виріб. Солодощі прикрашають цукровою пудрою і подають на сніданок або до дружнього чаювання. Одного разу пригостивши своїх рідних, ласощі стане їх фаворитом.

Час готування – 1 ч. 15 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 20

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 600 гр.
  • Молоко – 500 мл.
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Цукор-пісок – 180 гр.
  • Сіль – щіпка.
  • Олія – 120 мл.
  • Розпушувач – 20 гр.
  • Сир – 180 гр.
  • Цукрова пудра – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Складіть продукти для смачних вафель. Яйця категорії С0-С1 візьміть з холодильника, обмийте під водою і обсушити серветками.

Крок 2. Стукніть про плоску поверхню. Рідина перелийте в велику миску. Всипте цукор.

019bc895d3a68bb51709493f762f2102

Крок 3. Скористайтеся ручним міксером.

d49b9568d0775e371a144742fba78441

Крок 4. Інтенсивними рухами електроприладу збовтайте до стану однорідності. Вилийте рафіновану олію і злегка підігріте молоко. Додайте сюди ж сир. З’єднайте масу міксером.

889d93ddbb01411812e9add9cdd6a54d

Крок 5. Відзначте пшеничне борошно.

419ae5c607d8452bdff9d9e8c3030271

Крок 6. Підсоліть.

c11bf6d3ed031e3f48823d52e4d5d1c0

Крок 7. Додайте розпушувач.

Крок 8. У кухоль-сито насипте суху суміш. Просіявши, введіть до рідких продуктів. Продовжуйте вимішувати, поки не досягнете однорідності.

97cb35fa941761a65fdf6ce4c3a1eadd

Крок 9. Увімкніть прилад в мережу і розігрійте.

8fa1ca29cc38e5a39f1c3cdabf5ff539

Крок 10. Вилийте тісто. Закрийте вафельницу і готуйте вафлі 4-5 хвилин.

db195e54498f21908d9f88a2512c0865

Крок 11. Підчепити приготовані вафлі дерев’яною лопаткою і приберіть з панелі. Дайте охолонути.

Крок 12. Спечіть вафлі з усього тіста.

f258d97de796f478477976bbe9ac3cb3

Крок 13. Вафлі присипте цукровою пудрою і подавайте з улюбленими наповнювачами.

Крок 14. Їжте і отримуйте насолоду від повітряної випічки. Смачного!

c75acd07302fd5fdd77c28b98a6876a9

Домашні вафлі на кефірі

Бельгійські вафлі на кефірі зможе приготувати навіть дитина. Змішати тісто абсолютно нескладно. Приготування випічки можна перетворити в гру, і з користю провести час з дітьми. Недосвідчені кулінари теж з легкістю зможуть порадувати близьких і улюблених людей смачною випічкою. Ніжні вафлі припадуть до смаку всім.

Час готування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 5

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 230 гр.
  • Молоко – 50 мл.
  • Кефір – 200 мл.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Цукор-пісок – 3 ст.л.
  • Сода харчова – 1 ч.л.
  • Сіль – щіпка.
  • Масло вершкове – 80 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Вершкове масло доведіть до м’якого стану в мікрохвильовці імпульсами або на вогні. Молоко і кефір теж злегка прогрійте на вогні або в мікрохвильовці. Вилийте в вершкову суміш. Об’єднайте вінчиком.

f4feecba05ba8ad39b0d064c6a926a69

Крок 2. Яйця категорії С0-С1 візьміть з холодильника, обмийте під водою і обсушити серветками. Вдарте про плоску поверхню. Перелийте до рідких складових. Посоліть і підцукріть. Інтенсивно збовтайте вінчиком до гладкої маси.

c3b4f3b049c0c4879fb126b62f77a0ea

Крок 3. Кухоль-сито наповніть необхідною кількістю пшеничного борошна і харчової соди. Просіявши сухі продукти, насипте в рідку суміш. Об’єднайте вінчиком, ретельно перемішуючи, щоб позбутися від грудочок. Соду можна замінити пекарським порошком.

f86f53be88c642045f9ca15de49bebfa

Крок 4. Вставте штекер приладу в мережу і розігрійте. Вилийте тісто.

f0e8acc532e577960e76f3fab08815f3

Крок 5. Закрийте вафельницу і випікайте вафлі 4-5 хвилин.

28f26c32ddab8695284f590bcff16beb

Крок 6. Підчепити приготовані вафлі дерев’яною лопаткою і зніміть з панелі. Дайте охолонути. Ніжні вафлі виходять повітряними з пористою текстурою. Випічку доповніть варенням або улюбленими топпінгами. Насолоджуйтесь апетитною випічкою. Приємного чаювання!

b3500cd4415bce95270dce106adb5fc5

Бельгійські вафлі на молоці в домашніх умовах

Бельгійські вафлі в домашніх умовах – зручний спосіб швидко приготувати частування до чаю. М’які вафлі можна подати на сніданок і порадувати домочадців. Повітряна випічка подобається всім без винятку. Доповнити десерт можна улюбленим варенням або сиропом. Комусь подобаються вафлі зі свіжими фруктами. Ну а ви вибирайте свій варіант!

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Молоко – 180 мл.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Олія – для змащування.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Ванільний цукор – за смаком.
  • Масло вершкове – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Зберіть складові для повітряного десерту. Яйця категорії С0-С1 вийміть з холодильника, обмийте під водою і обсушити серветками.

Крок 2. Яйця вдарте про плоску поверхню. Відокремте білки від жовтків. Білки поставте охолоджуватися.

73b0afb71f48baf118e283d446fdb5ec

Крок 3. Вершкове масло доведіть до м’якості в мікрохвильовці імпульсами або на водяній бані. Перекладіть до жовтків.

Крок 4. Всипте цукор.

2ab100bc12d3147d129857398e8029d4

Крок 5. Потім відправте ванільний цукор.

Крок 6. Ретельним перемішуванням об’єднайте складові.

409f8a2a5f3e9fdee70f9d8f6a352488

Крок 7. До просіяного борошні додайте пекарський порошок ( розрихлювач ). Перемішайте.

Крок 8. Поступово додайте до вершково-яєчної маси.

f596d36697192ae23e68a9a32dc63dcd

Крок 9. Маса вийде досить густий, її складно буде перемішувати вручну, але так і повинно бути.

Крок 10. Трохи прогрійте молоко і поступово влийте в густе тісто.

2bd7ee233a452e1fd400f8de72b409c2

Крок 11. Гарненько розмішайте, щоб не залишилося грудочок.

Крок 12. Холодні білки підсолити.

ba40d723574d04c9df0b35cfd33b2220

Крок 13. Ручним міксером збивайте до пишної білої піни. При перевертанні тари, збиті білки будуть залишатися в ємності.

Крок 14. У кілька прийомів додайте в тісто, і акуратно вмішайте.

6bffa21a71f1f24a0e7df7cc07c942ec

Крок 15. Тісто стане повітряним.

Крок 16. Вставте штекер приладу в мережу і розігрійте вафельницу. Для впевненості перший раз промажте вафельницу маслом, щоб вафлі не прилипли до панелі.

93ebafd8b53b91f5a7b9d63576b5658f

Крок 17. Вилийте тісто. Закрийте вафельницу і випікайте вафлі 4-5 хвилин.

Крок 18. Підчепити приготовані вафлі дерев’яною лопаткою і зніміть з панелі. Дайте охолонути. Ніжні вафлі доповніть варенням, згущеним молоком або улюбленими топпінгами.

ee1bba5efde8d09c64a669b570310196

Крок 19. Запрошуйте рідних чаювати і отримуйте задоволення від повітряного десерту. Приємного чаювання!

Домашні вафлі в духовці

Домашні бельгійські вафлі в духовці найчастіше випікаються в силіконових або антипригарних формах. Вироби готуються довше, ніж в електровафельниці. Однак це теж прийнятний варіант. Для прикраси використовують свіжі ягоди і шоколад. Це моє улюблене поєднання. Ви можете прикрашати за своїми уподобаннями.

Час готування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 9

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 215 гр.
  • Молоко – 2 ст.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Цукор-пісок – 3 ст.л.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Сода – 0,5 ч.л.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Малина – для прикраси.
  • Шоколад – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Яйця категорії С0-С1 візьміть з холодильника, обмийте під водою і обсушити серветками. Вдарте про плоску поверхню і вилийте в миску.

f1b90f2030fcb7c04ad953a5ebfb8ad1

Крок 2. Підцукріть.

f1db4b6263a032529ba325157f5235f6

Крок 3. Посоліть.

3936a2ae5733fad18e9cc658bc2df841

Крок 4. Потім додайте харчову соду.

83d2684704f326f12423c1a0e904fb80

Крок 5. Вершкове масло доведіть до м’якості в мікрохвильовці імпульсами або на вогні. Перекладіть до складових. Трохи прогрійте молоко і влийте в миску. Ретельним перемішуванням електроприладу об’єднайте складові. До просіяного борошні додайте соду. Перемішайте. Поступово додайте до вершково-яєчної маси.

5f3b81814e3b84eec8fc7800bd19bf57

Крок 6. Гарненько розмішайте міксером, щоб не залишилося грудочок.

0c7e9216232a2dc188690021a3b2ce71

Крок 7. Підготуйте силіконову форму для вафель.

19c579583869c2efd0b344d9ccd1ed6c

Крок 8. Заповніть тістом. Прогрійте духовку, виставивши на датчику 180 градусів.

2c3456c447b6d2974ed5e014614bb4a8

Крок 9. Випікайте 15 хвилин.

5f272871b9ba98b55f9c2fcca8371690

Крок 10. Акуратно вийміть з форми.

5b119572f67bc00cd53894c41e669247

Крок 11. Складіть на деко і випікайте ще хвилин 5.

a3bae1aade69235cb0580cccff0b3a4b

Крок 12. Готові вафлі перекладіть на тарілку.

8212ad0aaea678aae4467be9656d0e5a

Крок 13. Задекоруйте відповідно до власних уподобань. Я обожнюю поєднання шоколаду зі свіжими ягодами.

Крок 14. Закип’ятіть чайник, приготуйте чай або каву і приступайте до трапези. Запрошуйте сімейство чаювати і отримуйте задоволення від божественного десерту. Приємного чаювання!

3c9d573a7702515c11e76d52750a5802

Бельгійські вафлі з сиром

Бельгійські вафлі з сиром виходять фантастичними. Відмінний варіант для приятельських застіль. Сирний соус чудово поєднується з ароматними травами. Ніжна випічка подобається всім. Солоний варіант теж дуже апетитний. Мені і моїм друзям подобається запашна закуска. Це класна альтернатива покупному фастфуду.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 240 гр.
  • Борошно кукурудзяна – 160 гр.
  • Кефір – 450 мл.
  • Розпушувач – 10 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 2 ст.л.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Прованські трави – за смаком.
  • Оливкова олія – 3 ст.л.

Для соусу:

  • Сир Чеддер – 100 гр.
  • Молоко – 250 мл.
  • Борошно пшеничне – 1 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Об’єднайте в чашці пшеничну і кукурудзяну борошно ( можна взяти борошно тільки одного виду ), пекарський порошок ( розрихлювач ), попередньо просіявши через кухоль-сіто, сіль, цукор і прованські трави. Перемішайте.

7d4cdc8ba08db09ebb5eed1240d4276c

Крок 2. Яйця категорії С1 візьміть з холодильника, обмийте під краном водою і обітріть серветками. Розбийте і вилийте в окрему ємність. Налийте оливкова олія і злегка підігрітий кефір. За допомогою вінчика інтенсивно розбовтайте до однорідності.

2ec1a2820fe21353fd48b1d756363e3d

Крок 3. До перемішаним складовим поступово всипте сухі інгредієнти, з’єднайте вінчиком.

52690a3c7c4ec172acbc6dd162feb1ca

Крок 4. Підготуйте силіконову форму для вафель. Заповніть тістом. Прогрійте духовку, виставивши на датчику 180 градусів. Випікайте вироби 15 хвилин.

8e981e5235110c7c6ece6473de7f2dcf

Крок 5. Поки вафлі печуться, приготуйте соус. Сир Чеддер наріжте квадратиками.

d387da9e1f4a70c95529d25db6dd7125

Крок 6. У товстостінні каструлю або сотейник насипте пшеничне борошно і підсмажте до золотистого кольору. Посоліть і приперчіть. Тонкої цівкою введіть молоко і, розмішуючи вінчиком і розбиваючи грудочки, варіть до в’язкості. У густу масу перекладіть сир. Помішуйте вінчиком, поки сир не розійдеться, після чого приберіть з плити.

32b9e76dcb9ab6ef6315cc0b251c1e8f

Крок 7. Ароматні вафлі акуратно витягніть з форми. Перекладіть на тарілку. У центр налийте сирний тягнеться соус. Вафлі з такого ж тіста можна спекти в електроприладі. Так буде набагато швидше.

46241602ab3390b7b2b802e3680970d0

Крок 8. Відразу ж пригощайте гучну компанію, поки соус не застиг. Їжте в гарячому вигляді і отримуйте задоволення від дивовижної закуски. Приємної насолоди!

995e38447acd0cb28720265eac43b976

Смачні картопляні вафлі

Картопляні бельгійські вафлі – шикарна альтернатива драникам. Я люблю блюдо за те, що вафлі не вбирають в себе масло на відміну від свого оригіналу. Картопляні вафлі – класний варіант для будь-якого прийому їжі. Доповнивши вафлі сметаною або вершковим сиром і подавши з червоною рибою, ви отримаєте вишуканий шедевр і безліч приємних вражень.

Час готування – 25 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 30 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Картопля – 700 гр.
  • Сир – 80 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – для змащування.

Процес приготування:

Крок 1. Картоплю помийте щіткою від піску і забруднень. Кожуру зніміть економкою.

a4bbdd422f764a7645e7e321e73b540c

Крок 2. Цибулину облупіть від верхнього шару.

6a86bdf8ca108b9702b499febd801781

Крок 3. Відзначте необхідну кількість твердого сиру.

9999db9a0b116701b0b3ecdb15b62778

Крок 4. Яйця категорії С1 візьміть з холодильника, обмийте під краном і обітріть рушниками. Підготуйте кухонний комбайн, м’ясорубку або подрібнювач.

Крок 5. Складові пропустіть через комбайн, посолите і приперчіть. Вбийте курячі яйця, додайте пшеничне борошно. Пробийте до однорідного стану.

4eaca8289250c44511a48f56fb46a144

Крок 6. Увімкніть прилад в мережу і розігрійте. Для впевненості перший раз промажте вафельницу маслом, щоб картопляні вироби не прилипли до панелі. Розподіліть тісто.

e69a81f62002e475a1dce7cd73c55e31

Крок 7. Закрийте вафельницу і випікайте деруни 4-5 хвилин. Підчепити приготовані картопляні вафлі дерев’яною лопаткою і зніміть з панелі. Спечіть все вафлі, поки не закінчиться картопляне тісто.

2046c1e191bfe6f1a5dd5b3ac995cbcd

Крок 8. Ніжні вафлі подавайте з улюбленими наповнювачами. Я люблю зі сметаною. Насолоджуйтесь із задоволенням. Смачного!

7579d79ca5a55c3a7b2da6bf935591fd

Бельгійські вафлі без масла

Бельгійські вафлі без масла – варіант для фітоняшек і зожників. Золотиста хрустка скоринка зводить з розуму. Це класний варіант корисного перекусу або смачного ласощів. Приготувати таку випічку не складе труднощів. Все максимально просто і швидко. Не потрібно довго стояти біля плити і вигадувати, чим же таким поласувати.

Час готування – 40 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 20

Інгредієнти:

  • Кефір – 250 мл.
  • Підсолоджувач – за смаком.
  • Борошно рисова – 4 ст.л.
  • Вівсяна каша з протеїном – 80 гр.
  • Банани – 1 шт.
  • Цедра апельсина – 5 гр.
  • Сир 2% – 180 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Розпушувач – 2 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Яйця категорії С1 візьміть з холодильника, обмийте під краном і обітріть рушниками. Вдарте про плоску поверхню. Вміст вилийте в глибоку ємність.

0d30ad266f8ba7e9c7459192d9fe0c4c

Крок 2. Візьміть сир, у мене 2%.

Крок 3. До яєць вилийте кефір і відправте пачку сиру. Розімніть масу виделкою, але це необов’язково. Все одно всі компоненти потрібно буде пробити погружное блендером.

d60e2e2e094f3f4d76a1bf51f31a1135

Крок 4. Додайте вівсяну кашу. У мене вівсяна каша з протеїном. Її цілком можна замінити звичайною вівсянкою.

Крок 5. Насипте розпушувач.

Крок 6. Для аромату додайте апельсинову цедру або корицю.

Крок 7. Всипте підсолоджувач. У мене Фітпарад.

Крок 8. Всипте рисову борошно.

9d6f7e8136de44afbd3db46e7a25d581

Крок 9. Слідом закиньте очищений банан.

2a2595f0e543f0a1c8552ec85cab4f35

Крок 10. Для зручності озброїтеся погружно блендером і подрібніть всі компоненти.

218f5300cab8c555c04714e48ae12218

Крок 11. Увімкніть прилад в мережу і розігрійте. Розподіліть ложкою тісто. Закрийте вафельницу і випікайте вафлі 4-5 хвилин.

f203b4a958d2d54f9b15d7d4f2656f13

Крок 12. Підчепити приготовані вафлі дерев’яною лопаткою і зніміть з панелі. Спечіть все вафлі таким способом.

Крок 13. Корисні вафлі виходять з хрусткою скоринкою. Заварюйте чай або ароматну каву. Насолоджуйтесь смачною випічкою. Смачного!

c1357b09ff0377bb209bcf0398767a7c

Ніжні вафлі на сметані

Бельгійські вафлі на сметані виходять супер ніжними. М’яка випічка доставляє неймовірне задоволення. Це класний варіант для сімейного сніданку. Апетитні вафлі полийте улюбленим варенням або згущеним молоком молоком. Якщо млинці і оладки вам приїлися, приготуйте вафлі і насолоджуйтеся!

Час готування – 40 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 2,5 ст.
  • Сметана – 100 гр.
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Цукор-пісок – 1,5 ст.
  • Сіль – щіпка.
  • Розпушувач – 10 гр.
  • Вода – 0,5 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Яйця категорії С0-С1 візьміть з холодильника, обмийте під водою і обсушити серветками, вдарте про плоску поверхню. Відокремте білки від жовтків.

4f51cc0001e47056074defec18aa7ef9

Крок 2. Білки з сіллю збивайте ручним міксером до пишної білої піни. При перевертанні тари, збиті білки будуть залишатися в ємності. Поставте охолоджуватися.

250c123f3d4a6ea4e531b2a99f3992dc

Крок 3. До жовтків всипте цукор. Потім додайте сметану.

804f0d2b87aa7a7ecb95f0d315e17ffb

Крок 4. Ретельним перемішуванням об’єднайте складові.

6388ebe5e8a95ace04003ab66570fbf3

Крок 5. До просіяного борошні додайте пекарський порошок ( розрихлювач ). Перемішайте. Поступово додайте до яєчної маси.

d81ab97084e69f04f36bc24c2bd0d8f1

Крок 6. Маса вийде досить густий, її складно буде перемішувати вручну, але так і повинно бути.

a5c9468f58dd22e3c0369a4c240379c1

Крок 7. У кілька прийомів додайте збиті білки в тісто, і акуратно вмішайте.

29a0db84875777b33e993357d5a0ace8

Крок 8. Влийте воду і розмішайте. Тісто стане повітряним.

14944609d5eb4649282b6e37f876fd67

Крок 9. Вставте штекер приладу в мережу і розігрійте вафельницу. Для впевненості перший раз промажте вафельницу маслом, щоб вафлі не прилипли до панелі. Вилийте тісто. Закрийте вафельницу і випікайте вафлі 4-5 хвилин.

f0c5b17a445e6de8b98ded4b94f0073a

Крок 10. Підчепити приготовані вафлі дерев’яною лопаткою і зніміть з панелі. Ніжні вафлі доповніть улюбленими топпінгами. Запрошуйте рідних чаювати. Приємного чаювання!

63a81ee3ed0178d28459302b69be802e

Бельгійські вафлі з бананом

Бельгійські вафлі з бананом виходять надзвичайно апетитними. Якщо ви з якихось причин не вживаєте білу борошно, то цей рецепт неодмінно вам сподобається. Для цих вафель я використовую вівсяні пластівці довгого варіння. Завдяки пластівцях корочка виходить хрусткою, при цьому м’якоть залишається ніжною.

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Вівсяні пластівці – 1,5 ст.
  • Сметана – 0,5 ст.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Банани – 1 шт.
  • Мед – 1 ст.л.
  • Олія – для змащування форми.

Процес приготування:

Крок 1. Відміряйте вівсяні пластівці. Рекомендую використовувати пластівці довгого варіння або геркулес.

6c90cef7c7dcd25f6d0de69a0deb8f78

Крок 2. Пересипте в чашу подрібнювача.

341c706856b34c381e50f5cd5e245d52

Крок 3. Пробийте блендером, щоб пластівці перетворилися в борошно.

79547a5ee4d7032b48b46cd5c2229869

Крок 4. Яйця категорії С0-С1 візьміть з холодильника, обмийте під водою і обсушити серветками, вдарте про плоску поверхню і вилийте до вівсяної борошні.

22c608e7829405f016522ebc3dc9ae98

Крок 5. Очищені банани поламайте і відправте до інших компонентів разом зі сметаною і медом.

47cca1ed9226d6ca23e7d7a282bba0f4

Крок 6. Пробийте складові до однорідності.

e49f78677046af4c73f8f5c6a4eb3ded

Крок 7. Залиште тісто хвилин на 10, щоб вівсянка набрякла.

8508ecc81bbaf770ae28fe9606aa2aca

Крок 8. Підготуйте силіконову форму для вафель.

350fb5af67fe1298454cd10cb46b5f44

Крок 9. Заповніть тістом. Прогрійте духовку, виставивши на датчику 180 градусів. Випікайте вироби 25 хвилин.

0b3b7e30c7296814ddecc31efcfb3ef0

Крок 10. Через 12 хвилин акуратно переверніть вафлі.

722af9bf92104a0ea87b831a8c9c6f1e

Крок 11. Апетитні вафлі акуратно витягніть з форми. Перекладіть на тарілку.

Крок 12. Ставте чайник, заварюйте чай або каву. Пригощайте близьких. Насолоджуйтесь корисною випічкою! Смачного!

b2190920155431c8dc5feaf558a82323

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал