Шарлотка виходить повітряна і дуже смачна.
Інгредієнти:
- Сир 5% пачка-200 гр;
- Яйце-4 шт;
- Сметана-3 ст. л.;
- Підсолоджувач ( цукор) – за смаком;
- Борошно рисове-200 гр;
- Сіль-щіпка;
- Розпушувач-10 гр;
- Яблука-4 шт.;
- Кориця – за бажанням;
- Масло вершкове / кокосове-5 гр;
- Манка – для обсипання форми.
Приготування:
- Сир і сметану змішати занурювальним блендером до однорідної маси.
- Яйця з підсолоджувачем збити до густої піни.
- Сирну масу ввести в яєчну і перемішати акуратно силіконовою лопаткою.
- Борошно змішати з сіллю, розпушувачем і ваніліном. Ввести через сито в кілька етапів перемішуючи лопаткою.
- Яблука заздалегідь нарізати і посипати корицею.
- Форму змастити маслом і присипати манкою.
- Вилити половину тіста в форму, потім додати яблука, далі-тісто, що залишилося, знову яблука, потім посипати верх 1 ч.л цукру для скоринки.
- Випікати в прогрітій духовці до 180 градусів близько 50 хвилин.
- Дати трохи охолонути і витягти з форми.