Запечений батон з сиром і часником, дуже простий та смачний рецепт.
Інгредієнти:
- Вчорашній батон – 1 шт
- Сир – 100 г.
- Масло вершкове – 100 г.
- Часник – 3 зубчики
- Петрушка – 1 пучок
Спосіб приготування:
- Натерти сир на дрібній тертці, видавити ( або теж потерти ) часник, дрібно нарізати петрушку. Все перемішати і з’єднати з м’яким вершковим маслом. Ще гарненько перемішати. Начинка готова.
- Тепер беремо батон і ріжемо його по діагоналі, не прорізаючи наскрізь. І наповнюємо надрізи начинкою.
- Тепер цю красу загортаємо у фольгу і на 20 хвилин в духовку ( 200 С ). Потім фольгу відкрити і ще на 5 хвилин в духовку, що б підрум’янився
- Готово!