Як приготувати моркву по корейськи – це апетитне та насичене за смаком частування, яке можна подавати самостійно, разом із гарячими стравами або використовувати у салатах та закусках. Для приготування беріть на замітку перевірену кулінарну добірку із дев’яти смачних та швидких рецептів у домашніх умовах із покроковими фото.
Морква по-корейськи з готовою приправою
Морква по-корейськи з готовою приправою виходить соковитою та неймовірно апетитною. Така смачна та насичена страва стане справжньою окрасою вашого столу. Порадуйте рідних за допомогою нашого перевіреного рецепту із покроковими фото. Подавайте як самостійну закуску або разом із гарячими частуваннями.
Час приготування – 6 годин
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Морква –0,8 кг.
- Часник – 4 зубчики.
- Приправа для корейської моркви – 2 ч.л.
- Олія – 60 мл.
- Цукор – 2 ст.
- Оцет 9% – 30мл.
- Суміш перців – 0,5 ч.л.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо та промиваємо моркву, натираємо її на тертці для корейської моркви. Кладемо в глибоку миску.
Крок 2. Доповнюємо овоч цукром.
Крок 3. Сюди ж відправляємо готову приправу та суміш перців.
Крок 4. Виливаємо вказану кількість столового оцту.
Крок 5. Поливаємо продукти олією. Гріти його її треба.
Крок 6. Продавлюємо сюди зубчики часнику. Гарненько перемішуємо. Закриваємо кришкою та прибираємо в холодильник на 5-6 годин.
Крок 7. Морква корейською з готовою приправою готова. Можна пригощатись!
Як приготувати гостру моркву по корейськи
Як приготувати гостру моркву по корейськи, докладно розповідаємо в нашому перевіреному рецепті з покроковими фото. Яскрава та пікантна закуска нікого не залишить байдужими. Обов’язково спробуйте! Підійде як домашнього, так і святкового столу.
Час приготування – 1 год
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 10
Інгредієнти:
- Морква – 1 кг.
- Оцет яблучний/винний – 4 ст.
- Олія рослинна – 100 мл.
- Перець гострий мелений – до смаку.
- Часник – 1 головка.
- Сіль – 1 ч.л.
- Цукор – 3 ст.
- Перець чорний мелений – 1 ч.л.
- Коріандр мелений – 1 ч.л.
Процес приготування:
Крок 1. Моркву очищаємо та натираємо на тертці для корейської моркви. Занурюємо продукт у глибоку миску.
Крок 2. Доповнюємо овоч сіллю, цукром та спеціями
Крок 3. Якщо ви любителі гостроти, додайте мелений червоний перець до моркви. Перемішуємо.
Крок 4. Вливаємо яблучний оцет. Відмірюємо потрібну кількість олії і нагріваємо її.
Крок 5. Подрібнюємо часник та кладемо його у загальну масу.
Крок 6. Поливаємо часник гарячою олією і добре все перемішуємо.
Крок 7. Перекладаємо заготовку в контейнер та прибираємо в холодильник. Тримаємо щонайменше 30 хвилин, але найкраще залишити на ніч.
Крок 8. Тепер ви знаєте, як приготувати гостру моркву по корейськи. Беріть на замітку!
Домашня морква по-корейськи з часником
Домашня морква по-корейськи з часником відрізняється помірною пікантністю, неймовірною соковитістю та ароматом. Насичене до смаку частування можна подавати як самостійну холодну закуску або разом з гарячими стравами. Беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.
Час приготування – 2 години
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Морква –300 гр.
- Часник – 10 гр.
- Сіль – до смаку.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Базилік сушений – 1 ч.л.
- Олія – 30 мл.
- Оцет 9% – 1 ст.
- Цукор – до смаку.
- Приправа для моркви корейською – 1 ч.л.
- Паприка – 1 ч.л.
- Зелень – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Моркву очищаємо та натираємо на тертці для корейської моркви. Занурюємо продукт у глибоку миску.
Крок 2. Сюди відправляємо тертий часник.
Крок 3. Додаємо сіль, перець та сушений базилік.
Крок 4. Висипаємо приправу для корейської моркви та паприку. Перемішуємо.
Крок 5. Додаємо цукор і добре все перемішуємо.
Крок 6. Доповнюємо частування дрібно порубаною зеленню та прибираємо в холодильник на пару годин.
Крок 7. Домашня морква корейською готова. Швидше пригощайтесь!
Швидка морквина по-корейськи з приправою
Швидка морквина по-корейськи з приправою чим-чим – чудова кулінарна ідея для тих, хто любить і вміє дивувати. Порадуйте себе та близьких апетитною та насиченою стравою в корейському стилі. На кулінарний процес ви витратите мінімум часу та сил. Використовуйте для цього наш перевірений рецепт із покроковими фото.
Час приготування – 2 години
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Морква – 3 шт.
- Приправа – 1 пакет.
- Часник – 2 зубчики.
- Олія – 6 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо моркву від шкірки та промиваємо її.
Крок 2. Далі овоч натираємо на тертці для корейської моркви.
Крок 3. Викладаємо інгредієнт у глибоку миску.
Крок 4. Очищаємо зубчики часнику, подрібнюємо їх та відправляємо до моркви.
Крок 5. Додаємо приправу. Викладаємо вміст одного пакетика.
Крок 6. Нагріваємо олію і заливаємо їм всю заготівлю. Все ретельно перемішуємо та прибираємо в холодильник на пару годин.
Крок 7. Швидка морквина по-корейськи з приправою готова. Подавайте апетитне частування до столу!
Корейська морква з цибулею в домашніх умовах
Корейська морква з цибулею в домашніх умовах приємно здивує неймовірною соковитістю, насиченим смаком та помірною пікантністю. Частування можна подавати як самостійну холодну закуску, а також разом з гарячими домашніми стравами. Беріть на замітку!
Час приготування – 18 годин
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 10
Інгредієнти:
- Морква – 1 кг.
- Оцет столовий 9% – 2 ст.
- Часник – 1 головка.
- Горіхи волоські очищені – 8 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – 1 ст.
- Цукор – 1 ч.л.
- Перець червоний мелений – 1 ч.л.
- Насіння коріандру – 2 ч.л.
- Олія рослинна – 90 мл.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо та промиваємо моркву, натираємо на тертці для корейської моркви. Кладемо продукт у глибоку миску та злегка віджимаємо руками для виділення соку.
Крок 2. Заливаємо овоч оцтом та добре перемішуємо. Закриваємо харчовою плівкою та прибираємо у прохолодне місце на 8 годин.
Крок 3. Тонкими півкільцями ріжемо цибулю, подрібнюємо часник і волоські горіхи.
Крок 4. Підготовлені продукти, окрім цибулі, кладемо до моркви. Додаємо сіль, цукор та спеції.
Крок 5. Нагріваємо в сковороді олію і опускаємо в неї цибулю. Готуємо до прозорості овочів.
Крок 6. Переливаємо олію з цибулею до моркви. Перемішуємо та залишаємо на 10 годин при кімнатній температурі.
Крок 7. Корейська морква із цибулею в домашніх умовах готова. Подавайте до столу!
Морква по-корейськи з соєвим соусом та кунжутом
Морква по-корейськи з соєвим соусом та кунжутом порадує яскравим смаком та апетитним зовнішнім виглядом. Перед таким частуванням ніхто не зможе встояти, а приготувати його в домашніх умовах зовсім не складно. Для цього використовуйте перевірений рецепт із покроковими фото з нашої добірки.
Час приготування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Морква очищена –0,7 кг.
- Часник – 5 зубчиків.
- Соус соєвий – 3 ст.
- Перець червоний гострий мелений – 1 ч.л.
- Кунжут білий – 1 ст.
- Коріандр мелений – 1 ч.л.
- Паприка копчена мелена – 1 ч.л.
- Цукор – 2 ч.л.
- Сіль – ¼ ч.л.
- Оцет 9% – 1 ст.
- Олія рослинна – 50 мл.
Процес приготування:
Крок 1. Натираємо очищену моркву на корейській тертці та викладаємо у глибоку миску.
Крок 2. Доповнюємо овоч сіллю та цукром. Перемішуємо руками та даємо настоятися 15 хвилин.
Крок 3. Розігріваємо олію в сковороді. Сюди відправляємо коріандр, паприку та мелений перець. Прогріваємо 30 секунд, постійно помішуючи.
Крок 4. Гарячою олією зі спеціями заливаємо моркву. Перемішуємо.
Крок 5. Доповнюємо заготівлю продавленим через прес часником.
Крок 6. Вливаємо оцет та соєвий соус. Можна трохи поперчити.
Крок 7. Добре все перемішуємо і прибираємо в холодильник щонайменше на годину. Можна потримати добу. Кунжут вмішуємо перед подачею.
Крок 8. Морква по-корейськи із соєвим соусом та кунжутом готова. Пригощайтесь!
Домашня корейська морква із лимонним соком
Домашня корейська морква з лимонним соком – це неймовірно смачна, в міру пікантна та насичена закуска для вашого столу. Ваші близькі не зможуть встояти перед таким апетитним частуванням. Обов’язково спробуйте приготувати за нашим перевіреним покроковим рецептом.
Час приготування – 2 години 20 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Морква –400 гр.
- Часник – 5 зубчиків.
- Сіль – 3/4 ч.л.
- Олія рослинна – 40 мл.
- Приправа для корейської моркви – 1 ч.л.
- Сік лимонний – 0,75 ст.
- Цукор – 1 ч.л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо потрібні продукти за списком. Моркву очищаємо від шкірки та промиваємо.
Крок 2. Натираємо овоч на тертці для корейської моркви.
Крок 3. Викладаємо моркву у велику миску.
Крок 4. Доповнюємо її сіллю, цукром та спеціями.
Крок 5. Продавлюємо сюди зубчики часнику.
Крок 6. Виливаємо прогріту олію. Добре все перемішуємо.
Крок 7. Додаємо лимонний сік.
Крок 8. Ще раз перемішуємо та прибираємо в холодильник на 2 години (можна довше).
Крок 9. Домашня корейська морква із лимонним соком готова. Подавайте закуску до столу!
Як зробити моркву по корейськи без оцту
Як зробити моркву по корейськи без оцту, розповідаємо в нашому перевіреному рецепті з покроковим описом процесу. Яскрава закуска з ароматними спеціями вийде навіть у новачків. Обов’язково спробуйте! Готова страва підійде як домашнього, так і святкового столу.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Морква – 2 шт.
- Часник – 3 зубчики.
- Сік лимонний – 1,5 ст.
- Цукор – 1 ст.
- Спеції – до смаку.
- Олія рослинна – 40 мл.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо та натираємо моркву на корейській тертці. Викладаємо основний інгредієнт у глибоку миску.
Крок 2. Доповнюємо цукром.
Крок 3. Висипаємо сюди і спеції.
Крок 4. Виливаємо лимонний сік.
Крок 5. Дрібно ріжемо часник і відправляємо його у загальну масу.
Крок 6. Поливаємо моркву гарячою олією. Намагаємось лити на часник для появи яскравого аромату.
Крок 7. Перемішуємо та залишаємо на 20 хвилин. Подавайте до столу охолоджено.
Крок 8. Тепер ви знаєте, як зробити моркву по корейськи без оцту. Беріть на замітку!
Швидка та смачна морква по-корейськи з яблучним оцтом
Швидка та смачна морква по-корейськи з яблучним оцтом виходить соковитою та неймовірно апетитною. Така насичена до смаку страва стане справжньою окрасою вашого столу. Порадуйте рідних за допомогою нашого перевіреного рецепту із покроковими фото.
Час приготування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Морква –0,5 кг.
- Оцет яблучний – 2 ст.
- Олія рослинна – 50 мл.
- Цукор – 1,5 ст.
- Сіль – 0,5 ч.л.
- Часник – 4 зубчики.
- Коріандр мелений – 0,5 ч.л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч.л.
- Перець червоний мелений – за бажанням.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо продукти за списком. Овочі одразу очищаємо.
Крок 2. Натираємо моркву на корейській тертці, викладаємо продукт у глибоку миску.
Крок 3. Доповнюємо овоч сіллю, цукром та спеціями. Перемішуємо.
Крок 4. Слідом виливаємо яблучний оцет.
Крок 5. Доповнюємо заготівлю подрібненим часником.
Крок 6. Поливаємо розпеченою олією. Намагаємося лити олію прямо на часник.
Крок 7. Перемішуємо та перекладаємо заготовку в контейнер. Забираємо в холодильник щонайменше на годину, а краще залишити на ніч.
Крок 8. Швидка та смачна морква по-корейськи з яблучним оцтом готова. Можна спробувати!