Як приготувати моркву по корейськи – 9 смачних та швидких рецептів приготування в домашніх умовах із покроковими фото

e049005f9350fc499142dfbb92f56b70

Як приготувати моркву по корейськи – це апетитне та насичене за смаком частування, яке можна подавати самостійно, разом із гарячими стравами або використовувати у салатах та закусках. Для приготування беріть на замітку перевірену кулінарну добірку із дев’яти смачних та швидких рецептів у домашніх умовах із покроковими фото.

Морква по-корейськи з готовою приправою

Морква по-корейськи з готовою приправою виходить соковитою та неймовірно апетитною. Така смачна та насичена страва стане справжньою окрасою вашого столу. Порадуйте рідних за допомогою нашого перевіреного рецепту із покроковими фото. Подавайте як самостійну закуску або разом із гарячими частуваннями.

Час приготування – 6 годин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Морква –0,8 кг.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Приправа для корейської моркви – 2 ч.л.
  • Олія – 60 мл.
  • Цукор – 2 ст.
  • Оцет 9% – 30мл.
  • Суміш перців – 0,5 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо та промиваємо моркву, натираємо її на тертці для корейської моркви. Кладемо в глибоку миску.

0228ef19175fdee259b3386be786acb2

Крок 2. Доповнюємо овоч цукром.

e6db7f951824b6955d9798180195a6ed

Крок 3. Сюди ж відправляємо готову приправу та суміш перців.

dacdd1fe581b57ea9ec0d1334545c9f3

Крок 4. Виливаємо вказану кількість столового оцту.

82987f444a238b15d8a1afeccf684e16

Крок 5. Поливаємо продукти олією. Гріти його її треба.

b49cef41a09243fc2b0a003b24dcf8b9

Крок 6. Продавлюємо сюди зубчики часнику. Гарненько перемішуємо. Закриваємо кришкою та прибираємо в холодильник на 5-6 годин.

5ea2f790ba72f39be98fccd38bad1a6f

Крок 7. Морква корейською з готовою приправою готова. Можна пригощатись!

65b9560de8b47ae434f1a881fa86d3c9

Як приготувати гостру моркву по корейськи

Як приготувати гостру моркву по корейськи, докладно розповідаємо в нашому перевіреному рецепті з покроковими фото. Яскрава та пікантна закуска нікого не залишить байдужими. Обов’язково спробуйте! Підійде як домашнього, так і святкового столу.

Час приготування – 1 год

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Морква – 1 кг.
  • Оцет яблучний/винний – 4 ст.
  • Олія рослинна – 100 мл.
  • Перець гострий мелений – до смаку.
  • Часник – 1 головка.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Цукор – 3 ст.
  • Перець чорний мелений – 1 ч.л.
  • Коріандр мелений – 1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Моркву очищаємо та натираємо на тертці для корейської моркви. Занурюємо продукт у глибоку миску.

cf601ee3b8e76460f7ea24db848305a3

Крок 2. Доповнюємо овоч сіллю, цукром та спеціями

425f03087cd0696ef810a37c268f5b52

Крок 3. Якщо ви любителі гостроти, додайте мелений червоний перець до моркви. Перемішуємо.

92bb7d57d2a2662fa2971d1aacef8231

Крок 4. Вливаємо яблучний оцет. Відмірюємо потрібну кількість олії і нагріваємо її.

62e58aaf48ff3b69c97b01e9bad69d2c

Крок 5. Подрібнюємо часник та кладемо його у загальну масу.

28814278a41ac344d1f213e5d221966c

Крок 6. Поливаємо часник гарячою олією і добре все перемішуємо.

bcf0567eabf544993bbdfec73079c410

Крок 7. Перекладаємо заготовку в контейнер та прибираємо в холодильник. Тримаємо щонайменше 30 хвилин, але найкраще залишити на ніч.

1ce6698df664fa0ee1a0d87b4bb82940

Крок 8. Тепер ви знаєте, як приготувати гостру моркву по корейськи. Беріть на замітку!

575d53a1c274f2ea730a37f6a90576b9

Домашня морква по-корейськи з часником

Домашня морква по-корейськи з часником відрізняється помірною пікантністю, неймовірною соковитістю та ароматом. Насичене до смаку частування можна подавати як самостійну холодну закуску або разом з гарячими стравами. Беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.

Час приготування – 2 години

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Морква –300 гр.
  • Часник – 10 гр.
  • Сіль – до смаку.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Базилік сушений – 1 ч.л.
  • Олія – 30 мл.
  • Оцет 9% – 1 ст.
  • Цукор – до смаку.
  • Приправа для моркви корейською – 1 ч.л.
  • Паприка – 1 ч.л.
  • Зелень – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Моркву очищаємо та натираємо на тертці для корейської моркви. Занурюємо продукт у глибоку миску.

0aac886dc4b70cf227f19e98ffbeb429

Крок 2. Сюди відправляємо тертий часник.

57373175f1c26469b689544f0b36af17

Крок 3. Додаємо сіль, перець та сушений базилік.

117a0e20761de3a3449918436222fee3

Крок 4. Висипаємо приправу для корейської моркви та паприку. Перемішуємо.

45694827ca5a6bf219e3ad91254ace94

Крок 5. Додаємо цукор і добре все перемішуємо.

cb293c534750829633ef99c71668adc4

Крок 6. Доповнюємо частування дрібно порубаною зеленню та прибираємо в холодильник на пару годин.

9f46c3a3e7a900bb6b3364cde35130c7

Крок 7. Домашня морква корейською готова. Швидше пригощайтесь!

9080778ada9c4de3e71e31f84aa4c94a

Швидка морквина по-корейськи з приправою

Швидка морквина по-корейськи з приправою чим-чим – чудова кулінарна ідея для тих, хто любить і вміє дивувати. Порадуйте себе та близьких апетитною та насиченою стравою в корейському стилі. На кулінарний процес ви витратите мінімум часу та сил. Використовуйте для цього наш перевірений рецепт із покроковими фото.

Час приготування – 2 години

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Морква – 3 шт.
  • Приправа – 1 пакет.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Олія – 6 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо моркву від шкірки та промиваємо її.

74502c3240e3b77ea802de5bdbaff566

Крок 2. Далі овоч натираємо на тертці для корейської моркви.

2f7146dd7b3d5106a410d6576a660489

Крок 3. Викладаємо інгредієнт у глибоку миску.

8ad18b32c9e6fa09b8e35f2e1ab0f594

Крок 4. Очищаємо зубчики часнику, подрібнюємо їх та відправляємо до моркви.

a0b5f23af1cfa3a26388beabf907da39

Крок 5. Додаємо приправу. Викладаємо вміст одного пакетика.

Крок 6. Нагріваємо олію і заливаємо їм всю заготівлю. Все ретельно перемішуємо та прибираємо в холодильник на пару годин.

629dfdeac9f179c76de77a719e5987e7

Крок 7. Швидка морквина по-корейськи з приправою готова. Подавайте апетитне частування до столу!

a0888bd3a920a89ac0608fbf93033a42

Корейська морква з цибулею в домашніх умовах

Корейська морква з цибулею в домашніх умовах приємно здивує неймовірною соковитістю, насиченим смаком та помірною пікантністю. Частування можна подавати як самостійну холодну закуску, а також разом з гарячими домашніми стравами. Беріть на замітку!

Час приготування – 18 годин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Морква – 1 кг.
  • Оцет столовий 9% – 2 ст.
  • Часник – 1 головка.
  • Горіхи волоські очищені – 8 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – 1 ст.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Перець червоний мелений – 1 ч.л.
  • Насіння коріандру – 2 ч.л.
  • Олія рослинна – 90 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо та промиваємо моркву, натираємо на тертці для корейської моркви. Кладемо продукт у глибоку миску та злегка віджимаємо руками для виділення соку.

c541c3a4b8b20bce4bcca1ae3501893b

Крок 2. Заливаємо овоч оцтом та добре перемішуємо. Закриваємо харчовою плівкою та прибираємо у прохолодне місце на 8 годин.

3e70c1b9fc11a6122e796dfc8f160600

Крок 3. Тонкими півкільцями ріжемо цибулю, подрібнюємо часник і волоські горіхи.

e608bf21842d299d6a3b1fae354582c5

Крок 4. Підготовлені продукти, окрім цибулі, кладемо до моркви. Додаємо сіль, цукор та спеції.

317e241cdf50f68e846e53a0cce109eb

Крок 5. Нагріваємо в сковороді олію і опускаємо в неї цибулю. Готуємо до прозорості овочів.

5c11d3ee9d6441987868f51c8053a689

Крок 6. Переливаємо олію з цибулею до моркви. Перемішуємо та залишаємо на 10 годин при кімнатній температурі.

f58c92f0c80600803fdb365218eb3e3d

Крок 7. Корейська морква із цибулею в домашніх умовах готова. Подавайте до столу!

503d60e2fc3c6dc97c13bd7880641e69

Морква по-корейськи з соєвим соусом та кунжутом

Морква по-корейськи з соєвим соусом та кунжутом порадує яскравим смаком та апетитним зовнішнім виглядом. Перед таким частуванням ніхто не зможе встояти, а приготувати його в домашніх умовах зовсім не складно. Для цього використовуйте перевірений рецепт із покроковими фото з нашої добірки.

Час приготування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Морква очищена –0,7 кг.
  • Часник – 5 зубчиків.
  • Соус соєвий – 3 ст.
  • Перець червоний гострий мелений – 1 ч.л.
  • Кунжут білий – 1 ст.
  • Коріандр мелений – 1 ч.л.
  • Паприка копчена мелена – 1 ч.л.
  • Цукор – 2 ч.л.
  • Сіль – ¼ ч.л.
  • Оцет 9% – 1 ст.
  • Олія рослинна – 50 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Натираємо очищену моркву на корейській тертці та викладаємо у глибоку миску.

5e9a1dabb1ca114de65f1cc3ac848eeb

Крок 2. Доповнюємо овоч сіллю та цукром. Перемішуємо руками та даємо настоятися 15 хвилин.

7a93e4768823557830e7e034c4b0e91f

Крок 3. Розігріваємо олію в сковороді. Сюди відправляємо коріандр, паприку та мелений перець. Прогріваємо 30 секунд, постійно помішуючи.

10eab64318869c8f2338216bd4b73ada

Крок 4. Гарячою олією зі спеціями заливаємо моркву. Перемішуємо.

a32a2b32ded7a055b213d73edb53607d

Крок 5. Доповнюємо заготівлю продавленим через прес часником.

e60abf6189ff1b27b52e289f2e194285

Крок 6. Вливаємо оцет та соєвий соус. Можна трохи поперчити.

341eb57af382e69c284e66fb2084e9dd

Крок 7. Добре все перемішуємо і прибираємо в холодильник щонайменше на годину. Можна потримати добу. Кунжут вмішуємо перед подачею.

49a3d0621bda514fffef636a1344f691

Крок 8. Морква по-корейськи із соєвим соусом та кунжутом готова. Пригощайтесь!

5d049de0ad8aeb681f30319f7221e19f

Домашня корейська морква із лимонним соком

Домашня корейська морква з лимонним соком – це неймовірно смачна, в міру пікантна та насичена закуска для вашого столу. Ваші близькі не зможуть встояти перед таким апетитним частуванням. Обов’язково спробуйте приготувати за нашим перевіреним покроковим рецептом.

Час приготування – 2 години 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Морква –400 гр.
  • Часник – 5 зубчиків.
  • Сіль – 3/4 ч.л.
  • Олія рослинна – 40 мл.
  • Приправа для корейської моркви – 1 ч.л.
  • Сік лимонний – 0,75 ст.
  • Цукор – 1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо потрібні продукти за списком. Моркву очищаємо від шкірки та промиваємо.

21514a4f73208add2f20b348be08bcf8

Крок 2. Натираємо овоч на тертці для корейської моркви.

85f757cb2a289b1f4780b7b1a4f06d7f

Крок 3. Викладаємо моркву у велику миску.

9bda178ee0d14b7d722a9f7c56d865b5

Крок 4. Доповнюємо її сіллю, цукром та спеціями.

37d2e37568235e5c6d158aad87eb6691

Крок 5. Продавлюємо сюди зубчики часнику.

3873c420a79590a7df6a03af01ac7755

Крок 6. Виливаємо прогріту олію. Добре все перемішуємо.

a19b0464a8c311daa77c127b38b24dc2

Крок 7. Додаємо лимонний сік.

9f5c880521972c61207d8c830fae4aba

Крок 8. Ще раз перемішуємо та прибираємо в холодильник на 2 години (можна довше).

10d600914b80f67e804ff9f3b6f88430

Крок 9. Домашня корейська морква із лимонним соком готова. Подавайте закуску до столу!

d6034b537937d6d614f612d3e87a7a27

Як зробити моркву по корейськи без оцту

Як зробити моркву по корейськи без оцту, розповідаємо в нашому перевіреному рецепті з покроковим описом процесу. Яскрава закуска з ароматними спеціями вийде навіть у новачків. Обов’язково спробуйте! Готова страва підійде як домашнього, так і святкового столу.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Морква – 2 шт.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Сік лимонний – 1,5 ст.
  • Цукор – 1 ст.
  • Спеції – до смаку.
  • Олія рослинна – 40 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо та натираємо моркву на корейській тертці. Викладаємо основний інгредієнт у глибоку миску.

98bd90f6f0ba1e542fa280e27cee70b8

Крок 2. Доповнюємо цукром.

4177d7a3d87304a6a0546e87ce5391c1

Крок 3. Висипаємо сюди і спеції.

f3bf4a196376bd915c42d772fae3cc44

Крок 4. Виливаємо лимонний сік.

cac842b32050c810097a6ca747d56be1

Крок 5. Дрібно ріжемо часник і відправляємо його у загальну масу.

03c1c053951e15d3f6350a8baba7a3ac

Крок 6. Поливаємо моркву гарячою олією. Намагаємось лити на часник для появи яскравого аромату.

e69b0e5a1be07e183ecbb54fe72cf4e4

Крок 7. Перемішуємо та залишаємо на 20 хвилин. Подавайте до столу охолоджено.

ce739453e8809da1eb84d98cf6398744

Крок 8. Тепер ви знаєте, як зробити моркву по корейськи без оцту. Беріть на замітку!

e7c2d3d1add1b4672019eb739a553c1f

Швидка та смачна морква по-корейськи з яблучним оцтом

Швидка та смачна морква по-корейськи з яблучним оцтом виходить соковитою та неймовірно апетитною. Така насичена до смаку страва стане справжньою окрасою вашого столу. Порадуйте рідних за допомогою нашого перевіреного рецепту із покроковими фото.

Час приготування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Морква –0,5 кг.
  • Оцет яблучний – 2 ст.
  • Олія рослинна – 50 мл.
  • Цукор – 1,5 ст.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Коріандр мелений – 0,5 ч.л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч.л.
  • Перець червоний мелений – за бажанням.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо продукти за списком. Овочі одразу очищаємо.

d95e75b6b8c94c049a689032cac6785f

Крок 2. Натираємо моркву на корейській тертці, викладаємо продукт у глибоку миску.

fa7c0e4e5fbc65a2e675206ddd449265

Крок 3. Доповнюємо овоч сіллю, цукром та спеціями. Перемішуємо.

0dff01f6204696d017087277b69bd5b6

Крок 4. Слідом виливаємо яблучний оцет.

43a019d24a615cea6e89e0925a7d0162

Крок 5. Доповнюємо заготівлю подрібненим часником.

749865f060c04e0fceb083b71a16854a

Крок 6. Поливаємо розпеченою олією. Намагаємося лити олію прямо на часник.

5347691e9a4beee31ecd7d93b36c57bc

Крок 7. Перемішуємо та перекладаємо заготовку в контейнер. Забираємо в холодильник щонайменше на годину, а краще залишити на ніч.

24d467ca377c342030dae4972e44db82

Крок 8. Швидка та смачна морква по-корейськи з яблучним оцтом готова. Можна спробувати!

781fd8d41b577104a531ef4d084b1a8d

МОРКВА ПО-КОРЕЙСЬКИ: просто,економно і смачно – ВІДЕО

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал