Традиційний німецький рецепт: готуємо соковитий м’ясний рулет з яйцями

Цей чудовий рулет виходить дуже соковитим і смачним, так як запікається в беконі або соусі. Такий рулет можна подавати як гаряче блюдо або використовувати в холодному вигляді для бутербродів.

Традиційний німецький рецепт: готуємо соковитий м'ясний рулет з яйцями

Інгредієнти:

  • Яйця-5 штук;
  • М’ясний фарш – 1 кг;
  • Цибуля – 1 штука;
  • Панірувальні сухарі-80 г;
  • Сіль – 1,5 ч. ложки;
  • Чорний мелений перець-0,5 ч. ложки;
  • Рослинна олія – 1 ст. ложка;
  • Соус для барбекю-4 ст. ложки;
  • Бекон-6 скибочок.

Приготування:

  1. Відваріть 3 яйця круто приблизно за 10 хвилин. Остудіть і очистіть.
  2. Фарш змішайте з сирими яйцями, подрібненою цибулею, панірувальними сухарями, сіллю і перцем. Використовуйте фарш з яловичини або з яловичини зі свининою.
  3. На робочу поверхню викладіть фарш у формі прямокутника. Помістіть яйця в середину і заліпити краї у напрямку до центру, щоб надати рулету округлу форму.
  4. Помістіть рулет на змащене маслом деко. Зверху розподіліть соус для барбекю. Замість соусу можна накрити рулет скибочками бекону.
  5. Запікайте близько години при температурі 190 °С.
  6. Перед нарізкою і подачею на стіл дайте рулету охолонути за 15 хвилин.

Дуже смачний і соковитий м’ясний рулет готовий в кращих німецьких традиціях!!! Всім приємного апетиту!!!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал