Цей чудовий рулет виходить дуже соковитим і смачним, так як запікається в беконі або соусі. Такий рулет можна подавати як гаряче блюдо або використовувати в холодному вигляді для бутербродів.
Інгредієнти:
- Яйця-5 штук;
- М’ясний фарш – 1 кг;
- Цибуля – 1 штука;
- Панірувальні сухарі-80 г;
- Сіль – 1,5 ч. ложки;
- Чорний мелений перець-0,5 ч. ложки;
- Рослинна олія – 1 ст. ложка;
- Соус для барбекю-4 ст. ложки;
- Бекон-6 скибочок.
Приготування:
- Відваріть 3 яйця круто приблизно за 10 хвилин. Остудіть і очистіть.
- Фарш змішайте з сирими яйцями, подрібненою цибулею, панірувальними сухарями, сіллю і перцем. Використовуйте фарш з яловичини або з яловичини зі свининою.
- На робочу поверхню викладіть фарш у формі прямокутника. Помістіть яйця в середину і заліпити краї у напрямку до центру, щоб надати рулету округлу форму.
- Помістіть рулет на змащене маслом деко. Зверху розподіліть соус для барбекю. Замість соусу можна накрити рулет скибочками бекону.
- Запікайте близько години при температурі 190 °С.
- Перед нарізкою і подачею на стіл дайте рулету охолонути за 15 хвилин.
Дуже смачний і соковитий м’ясний рулет готовий в кращих німецьких традиціях!!! Всім приємного апетиту!!!