ХОЧЕТЕ ЗДИВИТИ РІДНИХ І БЛИЗЬКИХ СМАЧЕНЬКИМ?
ТОДІ ОБОВ’ЯЗКОВО ПРИГОТУЙТЕ ЇМ ЦЕЙ ТОРТИК!
А ще дівчатка, скажу Вам по секрету – цей торт дуже люблять чоловіки.
За таку смакоту Вас носитимуть на руках.
Друзу маю прохання, я б хотіла знати чи сподобався тортик і хто спробує приготувати?
ЗБЕРІГАЙТЕ РЕЦЕПТ СОБІ, ЩОБ НЕ ЗАГУБИТИ, і поділіться з друзями, можливо і вони захочуть приготувати.
Список потрібних інгредієнтів:
Діаметр торта 22 см!
Тісто:
- Борошно – 400иг
- Вершкове масло – 180 г
- Сметана – 200-250 г. +~100 г сметани, щоб змастити трохи коржі.
- Цукор – 150 г
- Розпушувач – 10 г
- Ванілін
Крем:
- Сметана (відважена) – 550 г
- Цукрова пудра – 150 г
- Вершки 33% – 150 мл (за бажанням)
Начинка:
- Вишня – 800-900 г
Покроковий рецепт приготування з фото:
- Для початку необхідно змішати сухі інгредієнти.
У просіяне борошно додати розпушувач, ванілін, цукор, перемішати. - Додати м’яке вершкове масло і руками перетерти в крихту. Далі додати сметану і зібрати тісто, занадто довго вимішувати не потрібно.
- Розділити тісто на 12 рівних частин і сформувати довгі джгутики (так зручніше розкачувати). Розкотити тісто в довгий, тонкий пласт.
- По центру викласти вишню (попередньо вишню перекласти на друшляк, щоб ствк сік з вишні).
- Перекласти вишневі джгутики у форму для випікання (форму застелити пергаментом), надавши круглий вигляд коржу.
- Випікати при температурі 180-190 ° С до золотистого кольору, приблизно 20-25 хвилин.
- Гарячі коржі змастити трохи сметаною. Сметана обов’язково має бути відваженою!
- До сметани додати цукрову пудру та вершки, збити до пишності, за бажанням у крем можна додати ванілін.
- Зібрати тортик та прикрасити за вашим бажанням.
Можна прикрасити тертим шоколадом та м’ятою.
Приємного приготування та смачного Вам!
Автор рецепту: _nurzade_
Переклад на українську мову та фото: kolizhanka.net.ua