Ну не секрет, що інколи так ліньки пекти тортики, адже на класичний медовик потрібно витратити багато часу, а солоденького хочеться завжди!
Пропоную спекти швидкий та смачний медовик на приготування якого Вам знадобиться 30-50 хвилин Вашого часу.
Рекомендую готувати відразу більшу порцію, тому що, впевнена, Ваша сім’я зацінить цей тортик і з’їдять дуже швидко!
Як вам такий варіант тортика?
Готуватимете своїм рідним?
Сайт Коліжанка.нет.юа – рекомендує приготувати цей смаколик своїм рідним!
Лінивий медовик за 1 годину
Список потрібних інгредієнтів:
- Яйця – 3 шт
- Цукор – 150 грам
- Сіль – щіпка
- Мед – 100 грам
- Вершкове масло – 90 грам
- Сода – 1 ч. л.
- Лимонний сік
- Борошно – 250 грам
Для крему:
- Вершки 33% – 300 мл
- Сметана жирна – 100 грам
- Сир (творожний) м’який – 100-150 грам
- Цукрова пудра – 100 грам
Покроковий рецепт приготування з фото:
- У чашу відправляємо яйця, цукор, щіпку солі, все перемішуємо віночком.
- Додаємо мед, вершкове масло, перемішуємо.
- Потім потрібно погасити соду з лимонним соком, відправляємо до загальної маси.
- Далі просіяти борошно, все добре перемішати, щоб не було грудок.
- Форму застелити пергаментом та розподілити тісто тонким шаром по всій поверхні.
- Випікати при температурі 180° С до красивого золотистого кольору, приблизно близько 10 хвилин. Все залежить від вашої духовки.
- У моїй старенькій духовці такий бісквіт випікався довше, тому завжди вам говорю, орієнтуйтеся по своїй духовці!
- Після приготування дати бісквіту охолонути та розділити на частини (на, які частини залежить від того, який торт хочете зібрати Ви).
У мене бісквіт вийшов трохи високий, і я цей бісквіт розрізала ще навпіл.
Обов’язково залиште трохи бісквіту для крихти! - Бісквіт подрібнювати краще в блендері, так виходить гарна крихта.
- Для крему збити вершки до пишності, додати сметану, творожний сир, цукрову пудру і все ще раз збити до однорідності.
- Зібрати тортик і прикрасити за Вашим бажанням, можна ягодами як в рецепті, а можете фруктами. Все за власними вподобаннями.
Бажаю Вам всього самого найкращого, мирного неба, і душевного спокою.
Готуйте у задоволення, та смачного чаювання Вам!
Автор рецепту: _nurzade
Переклад на українську мову та фото: kolizhanka.net.ua