Такі тефтельки можна подавати до гарніру відразу після приготування або спершу згасити трохи в томатному соусі. Тефтелі виходять смачними, ніжними і низькокалорійними.
Інгредієнти:
- Фарш з індички-500 г;
- Панірувальні сухарі-70 г;
- Яйце – 1 штука;
- Сіль, перець-половина чайної ложки;
- Оливкова олія-півтори столової ложки;
- Сушений часник, цибуля, італійські трави – за смаком.
Приготування:
- Додайте до фаршу всі інгредієнти і добре перемішайте. Якщо хочете зробити тефтельки більш ароматними, додайте сушений часник, цибулю, трави або інші спеції за смаком.
- Зліпити з фаршу 15 невеликих тефтелек діаметром близько 5 см.
- Покладіть їх на деко, застелене папером для випічки.
- Запікайте в розігрітій до 200 °C духовці близько півгодини.
Смачні низькокалорійні тефтелі готові! Приємного апетиту!