Тефтелі з індички, запечені в духовці – низькокалорійна і смачна страва

Такі тефтельки можна подавати до гарніру відразу після приготування або спершу згасити трохи в томатному соусі. Тефтелі виходять смачними, ніжними і низькокалорійними.

Тефтелі з індички, запечені в духовці - низькокалорійна і смачна страва

Інгредієнти:

  • Фарш з індички-500 г;
  • Панірувальні сухарі-70 г;
  • Яйце – 1 штука;
  • Сіль, перець-половина чайної ложки;
  • Оливкова олія-півтори столової ложки;
  • Сушений часник, цибуля, італійські трави – за смаком.

Приготування:

  1. Додайте до фаршу всі інгредієнти і добре перемішайте. Якщо хочете зробити тефтельки більш ароматними, додайте сушений часник, цибулю, трави або інші спеції за смаком.
  2. Зліпити з фаршу 15 невеликих тефтелек діаметром близько 5 см.
  3. Покладіть їх на деко, застелене папером для випічки.
  4. Запікайте в розігрітій до 200 °C духовці близько півгодини.

Смачні низькокалорійні тефтелі готові! Приємного апетиту!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал