Смажена куряча печінка з цибулею на сковороді – це проста у виконанні та апетитна страва для домашнього столу. Частування із субпродукту можна подавати з різними гарнірами до смаку або просто їсти з хлібом. Для приготування використовуйте кулінарну добірку із дев’яти смачних рецептів із покроковими фото.
Куряча печінка у сметанному соусі з цибулею на сковороді
Куряча печінка в сметанному соусі з цибулею на сковороді – це апетитна та дуже смачна страва для вашого домашнього обіду, яку нескладно приготувати. Використовуйте для цього наш перевірений покроковий рецепт із фото. Урізноманітнюйте звичне меню та порадуйте рідних!
Час приготування – 25 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Печінка куряча – 0,6 кг.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сметана – 0,5л.
- Вершкове масло – 20 гр.
- Молоко –0,5 л.
- Сіль – 1/3 ч.л.
- Перець чорний мелений – ¼ ч.л.
- Зелень – для подачі.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти на наш список.
Крок 2. Курячу печінку очищаємо від плівок і добре промиваємо під водою. Потім ріжемо на порційні шматочки.
Крок 3. Заливаємо печінку молоком та залишаємо на 30 хвилин, потім молоко зливаємо. Така проста процедура зробить субпродукт ніжнішим.
Крок 4. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її на вершковому маслі до золотистого відтінку.
Крок 5. До цибулі викладаємо підготовлену печінку. Обсмажуємо близько 5-7 хвилин, солимо і перчимо до смаку.
Крок 6. Доповнюємо продукти у сковороді вказаною кількістю сметани. Перемішуємо і гасимо на помірному вогні 10 хвилин.
Крок 7. Куряча печінка у сметанному соусі з цибулею на сковороді готова. Подавайте до столу з гарніром та прикрашайте подрібненою свіжою зеленню!
Тушкована куряча печінка з цибулею та морквою на сковороді
Тушкована куряча печінка з цибулею та морквою на сковороді виходить дуже ніжною, м’якою та апетитною. Подавайте її з картопляним пюре або іншими улюбленими гарнірами. Готова страва відмінно підійде для сімейного обіду чи вечері. Для приготування беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт!
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Печінка куряча – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Борошно – 3 ст.
- Сіль – до смаку.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Олія рослинна – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо основні продукти для приготування страви.
Крок 2. Очищаємо печінку від плівок та добре промиваємо її під водою. Нарізаємо порційними шматочками.
Крок 3. Далі печінку обсушуємо за допомогою паперових рушників.
Крок 4. Перекладаємо продукт у целофановий пакет та засипаємо його борошном.
Крок 5. Закриваємо пакет і добре перемішуємо вміст.
Крок 6. Очищену моркву та цибулю ріжемо великими шматочками.
Крок 7. Розігріваємо сковороду з олією і викладаємо сюди печінку в борошняному паніровці. Обсмажуємо до рум’янцю близько 3 хвилин із кожного боку.
Крок 8. Додаємо сюди овочі, солимо і перчимо до смаку. Обсмажуємо до готовності ще 5 хвилин.
Крок 9. Тушкована куряча печінка з цибулею та морквою на сковороді готова. Подавайте до столу!
Смажена куряча печінка з цибулею та грибами
Смажена куряча печінка з цибулею та грибами – це проста у виконанні та неймовірно смачна страва для вашого домашнього обіду чи вечері. Подавайте до столу з улюбленими гарнірами. Порадуйте себе та близьких апетитним кулінарним рішенням, перед яким ніхто не зможе встояти.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Печінка куряча – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Гриби печериці – 300 гр.
- Вершки 10% – 200мл.
- Олія рослинна – для смаження.
- Сіль – 3 гр.
- Суміш перців – 1 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо печериці та ріжемо їх невеликими шматочками.
Крок 2. Обсмажуємо гриби на олії близько 5 хвилин.
Крок 3. До грибів додаємо подрібнену цибулю. Перемішуємо та смажимо разом ще 2 хвилини.
Крок 4. Очищаємо курячу печінку від плівок, добре промиваємо її під водою, потім обробляємо порційні шматочки.
Крок 5. Викладаємо підготовлену печінку в сковороду з грибами та цибулею. Перемішуємо та смажимо близько 5 хвилин.
Крок 6. Виливаємо сюди вказану кількість вершків.
Крок 7. Солимо і перчимо до смаку. Перемішуємо вміст сковороди.
Крок 8. Тушимо частування на слабкому вогні 20 хвилин.
Крок 9. Смажена куряча печінка з цибулею та грибами готова. Подавайте до столу і скоріше пригощайтесь!
Куряча печінка зі сметаною, цибулею та часником
Куряча печінка зі сметаною, цибулею та часником відрізняється ніжним смаком та апетитним ароматом. Подавайте частування з улюбленими гарнірами. Такий продукт чудово підійде для сімейного обіду чи вечері. Беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт!
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Печінка куряча – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 4 зубчики.
- Сметана – 2 ст.
- Кефір – 1 ст.
- Сіль – до смаку.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Спеції – до смаку.
- Олія рослинна – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо цибулю і обробляємо її півкільцями. Часник подрібнюємо будь-яким зручним способом.
Крок 2. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо на ній цибулю з часником.
Крок 3. Курячу печінку очищаємо та промиваємо, потім обробляємо на порційні шматочки.
Крок 4. Викладаємо печінку у сковороду до овочів.
Крок 5. Смажимо до зміни кольору печінки.
Крок 6. Додаємо сюди сметану, кефір, сіль та спеції за смаком.
Крок 7. Перемішуємо заготівлю, накриваємо її кришкою та готуємо на помірному вогні 10 хвилин.
Крок 8. Куряча печінка зі сметаною, цибулею та часником готова. Подавайте до столу з улюбленими гарнірами!
Куряча печінка з підливою з борошна, сметани та цибулі
Куряча печінка з підливою з борошна, сметани та цибулі – це проста і дуже смачна страва для вашого домашнього обіду або вечері. Подавайте до столу з картопляним пюре чи іншими гарнірами. Порадуйте себе та близьких апетитним кулінарним рішенням за допомогою нашого перевіреного покрокового рецепту.
Час приготування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 3
Інгредієнти:
- Печінка куряча – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Цибуля зелена – 15 гр.
- Борошно – 3 ст.
- Сметана – 4 ст.
- Паприка – до смаку.
- Чебрець – за смаком.
- Сіль – до смаку.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Олія рослинна – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти зі списку.
Крок 2. Очищаємо цибулю і ріжемо її півкільцями.
Крок 3. Очищаємо від плівок курячу печінку та промиваємо її під водою, потім обробляємо на великі порційні шматочки.
Крок 4. На сковороді з олією обсмажуємо цибулю до золотистого відтінку.
Крок 5. Печінку викладаємо в целофановий пакет і засипаємо борошном. Закриваємо пакет і добре перемішуємо вміст.
Крок 6. Викладаємо печінку в борошні на сковороду з обсмаженою цибулею. Готуємо кілька хвилин на помірному вогні.
Крок 7. Додаємо сюди сіль, перець та сметану. Також додаємо й інші спеції. Перемішуємо та вливаємо трохи теплої води. Томимо під кришкою близько 10 хвилин.
Крок 8. Наприкінці готування відправляємо до вмісту подрібнену зелену цибулю.
Крок 9. Куряча печінка з підливою з борошна, сметани та цибулі готова. Подавайте до столу!
Смажена куряча печінка з цибулею та майонезом
Смажена куряча печінка з цибулею та майонезом виходить дуже смачною, ситною та апетитною. Подавайте її до сімейного обіду, вечері або як яскравий перекус. Для приготування печінки використовуйте наш перевірений покроковий рецепт, який урізноманітнить звичне меню.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Печінка куряча – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Майонез – 30 гр.
- Сіль – до смаку.
- Перець чорний мелений – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Курячу печінку ріжемо на невеликі порційні шматочки.
Крок 2. Далі ці шматочки добре промиваємо під водою і обсушуємо.
Крок 3. У сковороді смажимо до м’якості подрібнену цибулю та моркву.
Крок 4. До овочів викладаємо підготовлену печінку. Перемішуємо та смажимо до зміни кольору печінки.
Крок 5. Через 5 хвилин обсмажування додаємо майонез, сіль та перець за смаком.
Крок 6. Перемішуємо, вливаємо трохи води та тушкуємо ще 5 хвилин.
Крок 7. Смажена куряча печінка з цибулею та майонезом готова. Подавайте до столу з улюбленими гарнірами!
Печінка куряча, смажена з цибулею та яблуками на сковороді
Печінка куряча, смажена з цибулею та яблуками на сковороді – це оригінальна, соковита та дуже смачна страва для вашого домашнього обіду чи вечері. Порадуйте себе та близьких апетитним кулінарним рішенням, перед яким ніхто не зможе встояти. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт із нашої добірки.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Печінка куряча – 0,5 кг.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Яблуко – 2 шт.
- Молоко –100 мл.
- Сіль – до смаку.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Олія рослинна – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо та промиваємо курячу печінку. Обробляємо її на порційні шматочки та заливаємо молоком на 1 годину. Потім молоко зливаємо. Така процедура зробить субпродукт ніжнішим і позбавить гіркоти.
Крок 2. Очищаємо цибулю і ріжемо її тонкими півкільцями.
Крок 3. Обсмажуємо цибулю до легкого рум’янцю на сковороді з олією.
Крок 4. Промиваємо яблука та очищаємо їх від шкірки та серцевини. Потім ріжемо півкільцями.
Крок 5. До смаженої цибулі викладаємо підготовлену курячу печінку.
Крок 6. Солимо і перчимо заготовку до смаку. Смажимо печінку по 3 хвилини з кожного боку.
Крок 7. На рум’яну печінку викладаємо яблучні скибочки. Смажимо до повної готовності близько 7 хвилин, акуратно помішуючи.
Крок 8. Печінка куряча, смажена з цибулею та яблуками на сковороді готова. Пригощайтесь!
Куряча печінка у вершках на сковороді
Куряча печінка у вершках на сковороді виходить дуже ніжною, смачною та апетитною. Подавайте її з картопляним пюре або іншими улюбленими гарнірами. Готова страва відмінно підійде для сімейного обіду чи вечері. Для приготування беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт!
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Печінка куряча – 450 гр.
- Цибуля ріпчаста – 4 шт.
- Вершки 20% – 200мл.
- Вода –100 мл.
- Сіль – до смаку.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Олія рослинна – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо курячу печінку від плівок і добре промиваємо її під водою, відкидаємо на друшляк і обробляємо порційні шматочки.
Крок 2. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо її. Потім обсмажуємо до м’якості на сковороді з олією.
Крок 3. Забираємо цибулю зі сковороди та викладаємо сюди підготовлену печінку. Обсмажуємо її до рум’янцю з усіх боків.
Крок 4. Повертаємо в сковороду цибулю.
Крок 5. У глибокій мисці перемішуємо жирні вершки із водою.
Крок 6. Переливаємо суміш у сковороду з печінкою та цибулею.
Крок 7. Додаємо сюди сіль та чорний мелений перець за смаком.
Крок 8. Закриваємо частування кришкою та тушкуємо на слабкому вогні близько 15-20 хвилин.
Крок 9. Куряча печінка у вершках на сковороді готова. Викладайте частування на порційні тарілки та подавайте до столу!
Смажена куряча печінка з картоплею та цибулею
Смажена куряча печінка з картоплею та цибулею – це проста і дуже смачна страва для вашого домашнього обіду або вечері з готовим гарніром. Порадуйте себе та близьких апетитним кулінарним рішенням за допомогою нашого перевіреного покрокового рецепту. Урізноманітнюйте звичне меню!
Час приготування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Печінка куряча – 400 гр.
- Картопля – 0,8 кг.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Зелень – 6 гілок.
- Сіль – 1 ч.л.
- Перець чорний мелений – 1/3 ч.л.
- Олія рослинна – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо потрібні продукти за списком.
Крок 2. Очищаємо та промиваємо картоплю, потім ріжемо її брусочками.
Крок 3. Очищену цибулю ріжемо дрібним кубиком.
Крок 4. Очищаємо та промиваємо курячу печінку, ріжемо її великими порційними шматками.
Крок 5. Розігріваємо сковороду з олією і викладаємо сюди брусочки картоплі.
Крок 6. Обсмажуємо овоч на великому вогні до рум’яної скоринки близько 7 хвилин.
Крок 7. Зменшуємо вогонь до помірного та додаємо сюди цибулю. Перемішуємо та обсмажуємо близько 3-4 хвилин.
Крок 8. Зсуваємо картоплю із цибулею на одну половину сковороди. На вільну частину викладаємо підготовлену курячу печінку.
Крок 9. Обсмажуємо печінку до рум’янцю близько 5 хвилин.
Крок 10. Солимо та перчимо вміст потім перемішуємо.
Крок 11. Закриваємо заготівлю кришкою та готуємо на слабкому вогні близько 5 хвилин.
Крок 12. У цей час промиваємо та подрібнюємо зелень.
Крок 13. Наприкінці приготування посипаємо страву зеленню і прибираємо з вогню.
Крок 14. Смажена куряча печінка з картоплею та цибулею готова. Подавайте до столу!