Салат з яблуками і морквою – це яскрава закуска, яку з легкістю приготує кожен. Ніжне і легке частування подають як в звичайний день, так і на святкові події. Процес приготування займає мінімум часу. Для зайнятих людей і любителів овочів ця добірка буде просто ідеальною. Прихильники правильного харчування теж будуть в захваті.
Салат з яблуком, морквою і капустою
Салат з яблуком, морквою і капустою виходить непередавано смачним. Соковиті овочі чудово поєднуються з яблуком . Корисний і простий салат – класний варіант для перекусу або доповнення до гарячих страв.
Час готування – 20 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 4
Інгредієнти:
- Капуста білокачана – ½ качана.
- Морква велика – 1 шт.
- Яблука великі – 1 шт.
- Лимон – 1 шт.
- Олія – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. З качана приберіть непридатні для вживання листя. Розріжте навпіл, необхідну частину нашаткуйте соломкою.
Крок 2. Морквину промийте від піску і забруднень. Зніміть шкірку овочечисткою. Озброївшись теркою, подрібніть коренеплід.
Крок 3. Яблуко вимийте, зніміть шкірку економкою. Натріть на великій терці.
Крок 4. Щоб яблуко не потемніло, побризкайте лимонним соком або приготуйте заправку на основі лимонного соку. Для цього обдайте лимон окропом і скористайтеся спеціальним пристосуванням. З’єднайте масло, сік лимона і сіль.
Крок 5. Подрібнені інгредієнти зберіть в загальній ємності, полийте приготованим соусом і об’єднайте перемішують рухами. Запрошуйте рідних і їжте правильно і з задоволенням! Приємної насолоди!
Салат з морквою, буряком і яблуком
Салат з морквою, буряком і яблуком являє собою шикарний варіант для легкого перекусу або закуски для сімейного застілля. Нарядний салат може здійснити кожен за лічені хвилини. Яскрава закуска з розряду корисних закусок, ідеальна для раціону спортсменів.
Час готування – 15 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2
Інгредієнти:
- Буряк – 1 шт.
- Лимонний сік – 1 ст.л.
- Морква – 1 шт.
- Яблука – 1 шт.
- Часник – 2 зубчика.
- Оливкова олія – 4 ст.л.
- Сіль – щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. Морквину і буряк обмийте від піску. Видаліть шкірку овочечисткою. Вибирайте соковиті коренеплоди. Лимон і яблуко вимийте. Зубчики часнику звільніть від верхнього шару. У мене молодий часник.
Крок 2. Озброївшись теркою, подрібніть буряк. Складіть в ємність.
Крок 3. Повторіть ті ж дії з морквиною.
Крок 4. Яблуко вимийте, зніміть шкірку економкою. Натріть на терці. Перекладіть до овочів.
Крок 5. Полийте маслом і вичавіть лимонний сік.
Крок 6. Подрібніть часник будь-яким способом і відправте до компонентів. Посоліть.
Крок 7. Об’єднайте перемішують рухами. Перекладіть в посуд для подачі. Запрошуйте сімейство і отримуйте позитивні емоції від вітамінної закуски! Приємної насолоди!
Салат з моркви, яблука і редьки
Салат з моркви, яблука і редьки готується швидко і просто. Корисну закуску можна їсти, не обмежуючи себе в такому задоволенні. Незвичайне поєднання інгредієнтів сподобається багатьом. Апетитний салат розбавить звичне меню. Салат швидко розходиться на святкових заходах. Після нього не залишається тяжкості.
Час готування – 15 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 2
Інгредієнти:
- Лимонний сік – 2 ст.л.
- Цукор-пісок – за смаком.
- Морква – 1 шт.
- Яблука кисло-солодкі – 1 шт.
- Редька зелена середня – 1 шт.
- Оливкова олія – 4 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Зберіть інгредієнти. Вибирайте соковиті коренеплоди.
Крок 2. Редьку промийте від піску і забруднень. Зніміть шкірку овочечисткою. Озброївшись теркою з великими осередками, подрібніть коренеплід. Складіть в миску.
Крок 3. Повторіть ті ж дії з морквиною.
Крок 4. Яблуко вимийте, зніміть шкірку економкою. Натріть на тій же терці. Перекладіть до коренеплодів.
Крок 5. Щоб яблуко не потемніло, збризкайте лимонним соком або приготуйте заправку на основі лимонного соку. Для цього обдайте лимон окропом і скористайтеся спеціальним пристосуванням. Посоліть.
Крок 6. Полийте маслом.
Крок 7. Об’єднайте, не забувши перемішати.
Крок 8. Запрошуйте рідних і їжте правильно і з задоволенням! Приємної насолоди!
Салат «Вітамінний»
Салат «Вітамінний» – закуска з серії ПП. Бюджетне блюдо сподобається багатьом, і приготувати його може без праці кожен. Навіть самий ледачий людина і той, хто взагалі не вміє готувати, виконає закуску на раз-два. Апетитне ошатну блюдо прикрасить святкове застілля.
Час готування – 20 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 10
Інгредієнти:
- Цукор-пісок – 1 ст.л.
- Капуста білокачанна – 500 гр.
- Морква – 1 шт.
- Яблука – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Олія – 3 ст.л.
- Оцет 9% – 50 мл.
- Сіль – 1 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Капустяний вилок почистіть від непридатних для вживання листя. Розріжте навпіл, необхідну частину наріжте соломкою або скористайтеся шинковкою.
Крок 2. Морквину промийте від піску і забруднень. Зніміть шкірку овочечисткою. Озброївшись теркою, подрібніть коренеплід.
Крок 3. Овочі об’єднайте в мисці. Посоліть і поцукріть.
Крок 4. Відміряйте оцет. Влийте в миску.
Крок 5. Яблуко вимийте, зніміть шкірку економкою. Натріть на терці. Відправте до овочів.
Крок 6. Заправити олією. Якщо любите, використовуйте нерафіновану олію. Воно додасть закусці особливий аромат і своєрідну родзинку.
Крок 7. Тепер розділіть салат на дві частини і в одну частину додайте подрібнену цибулю. Червоний цибуля надає легку гостринку. Деякі з рідних не їдять цибулю.
Крок 8. Кожну частину перемішайте і подавайте порційно для любителів цибулі і рідних, які його не їдять. Запрошуйте рідних і близьких до столу і їжте правильно, і з задоволенням! Приємної насолоди!
Салат з дайкона, яблука і моркви
Салат з дайкона, яблука і моркви займе мінімум часу. Насолодитися закускою може кожен, приготувавши блюдо за лічені хвилини. Легкий салат підходить до важких м’ясних страв, балансуючи прийом їжі. Вітамінна бомба особливо полюбиться в холодну пору року.
Час готування – 15 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 4
Інгредієнти:
- Дайкон – 1 шт.
- Кріп – 3-4 гілочки.
- Морква – 1 шт.
- Яблука – 1 шт.
- Сметана – 2 ст.л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Складіть все необхідне для корисного салату. Вибирайте свіжі коренеплоди.
Крок 2. Дайкон обмийте від забруднень. Зніміть шкірку овочечисткою. Озброївшись теркою, подрібніть коренеплід. Перекладіть в салатницю.
Крок 3. Ту ж процедуру виконайте з морквиною.
Крок 4. Яблуко вимийте, зніміть шкірку економкою. Натріть на терці. Перекладіть до коренеплодів.
Крок 5. Приправте сіллю і перцем. Полийте сметаною. Присипте попередньо промитим і подрібненим кропом. Духмяний кріп додасть свіжості і нагадає про літо. Об’єднайте, не забувши перемішати.
Крок 6. Запрошуйте рідних і близьких трапезувати і пригощайте вітамінної закускою! Приємної насолоди!
Салат з морквою, яблуком і помідорами
Салат з морквою, яблуком і помідорами виходить супер смачним. Соковиті інгредієнти в тандемі один з одним перетворяться в чудову ошатну закуску, якої не соромно нагодувати несподіваних гостей. Частування виповнюється максимально просто, здійснити задумку зможе будь-хто.
Час готування – 20 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 4
Інгредієнти:
- Помідори – 3 шт.
- Огірки свіжі – 1-2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Яблука кисло-солодкі – 2 шт.
- Олія – 1 ст.л.
- Лимонний сік – 1 ст.л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Насіння кунжуту / льону – для декору.
Процес приготування:
Крок 1. Вибирайте свіжі продукти. Морквину обмийте від бруду. Зніміть шкірку за допомогою економки. Яблука, огірки і помідори вимийте.
Крок 2. Озброївшись теркою, подрібніть морквину і перемістіть в ємність.
Крок 3. Огірки нарізати смужками, складіть в миску. Якщо плоди занадто водянисті, перекладіть в друшляк і почекайте, щоб волога скла.
Крок 4. У яблуці видаліть серцевину, за бажанням зніміть шкірку економкою. Наріжте соломкою, додайте до компонентів салату.
Крок 5. Помідори наріжте соломкою. Якщо овочі водянисті, перш видаліть серцевину. Перемістіть в ємність.
Крок 6. Вичавіть лимонний сік, присмачити олією. Насипте спеції і сіль. Сік лимона краще видавлювати з самого фрукта. Якщо використовувати магазинний, буде теж прийнятно, але мені подобається свіжовичавлений.
Крок 7. Об’єднайте, не забувши перемішати.
Крок 8. За бажанням прикрасьте насінням льону або кунжуту. Кличте сімейство трапезувати, покуштуйте корисної закуски! Смачного!
Салат з яблуком, морквою і волоськими горіхами
Салат з яблуком, морквою і волоськими горіхами зможе виконати кожен. Ошатну закуску їдять в якості перекусу. А ті, хто береже фігуру, дотримується дієти і рахує калорії, їдять його як десерт. Клітковина і корисні жири – все збалансовано, як потрібно.
Час готування – 30 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 4
Інгредієнти:
- Волоські горіхи – 30 гр.
- Сметана – 100 гр.
- Морква – 300 гр.
- Яблука – 300 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Складіть компоненти для салату в одному місці.
Крок 2. Морквину промийте від піску і забруднень. Зніміть шкірку овочечисткою. Озброївшись теркою, подрібніть коренеплід.
Крок 3. Яблуко вимийте, зніміть шкірку за допомогою овочечистки. Натріть на терці.
Крок 4. Волоські горіхи порубати не дуже дрібно.
Крок 5. Подрібнені інгредієнти, крім горіхів, зберіть в салатниці, полийте сметаною і об’єднайте перемішують рухами.
Крок 6. Розділіть салат на порції і присипте зверху горішками. Запрошуйте рідних і їжте правильно і з задоволенням! Приємної насолоди!
Салат з селери з яблуком і морквою
Салат з селери з яблуком і морквою виходить чудовим. З закускою впорається будь-який. Часу на підготовку знадобиться по мінімуму. Результат підкорить вас. Яскравий салат підійде для свята і звичайного вечері. Готуйте із задоволенням. Їжте смачно і без шкоди для фігури.
Час готування – 15 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 2
Інгредієнти:
- Морква – 80 гр.
- Яблука – 500 гр.
- Пагони селери – 700 гр.
- Сметана – 25 гр.
- Йогурт – 25 гр.
- М’ята – за бажанням.
- Цукор-пісок – 2 ч.л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Зберіть продукти. З обмитою від землі морквини видаліть шкірку економкою. Яблука і стебла селери промийте.
Крок 2. Озброївшись теркою, подрібніть морквину. Стебла селери наріжте кружечками.
Крок 3. Об’єднайте овочі в загальному посуді.
Крок 4. Яблука очистіть від шкірки економкою. Довільно наріжте. Додайте до овочів. Щоб салат залишався довше свіжим, зробіть середню нарізку. Приправте спеціями, сіллю і цукром, і полийте сумішшю йогурту і сметани. З’єднайте перемішують рухами.
Крок 5. Салат розділіть на порції. Прикрасьте свіжою м’ятою за бажанням. Запрошуйте сімейство і угощайте корисним салатом! Смачного!
Салат з моркви з яблуком і родзинками
Салат з моркви з яблуком і родзинками виходить неймовірно апетитним. Ще один варіант перекусу або десерту. Коли є обмеження в харчуванні, це класний варіант для смачного і корисного ласощів. Втілюйте в життя соковите ласощі.
Час готування – 15 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 2
Інгредієнти:
- Морква велика – 1 шт.
- Ізюм – 2-3 ст.л.
- Мед рідкий – 1 ст.л.
- Яблуко велике – 1 шт.
- Сік лимона – 3 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. З обмитою морквини видаліть шкіру економкою. Яблуко вимийте. Ізюм обмийте і обсушити.
Крок 2. Коренеплід натріть, озброївшись теркою. Перемістіть в салатницю.
Крок 3. З яблука зніміть шкірку економкою. Натріть на терці. Складіть до морквині.
Крок 4. Додайте промиті і просушені родзинки.
Крок 5. Зробіть заправку на основі цитрусового соку. Для цього обдайте лимон окропом і скористайтеся спеціальним пристосуванням. З’єднайте сік лимона і мед.
Крок 6. Салат полийте приготовленої субстанцією і об’єднайте перемішують рухами. Запрошуйте рідних покуштувати апетитною закуски! Смачного!