Салат з яблуком і морквою – 9 рецептів приготування з покроковими фото

69b2eaa9ab787d52f91fae43b71fa031

Салат з яблуками і морквою – це яскрава закуска, яку з легкістю приготує кожен. Ніжне і легке частування подають як в звичайний день, так і на святкові події. Процес приготування займає мінімум часу. Для зайнятих людей і любителів овочів ця добірка буде просто ідеальною. Прихильники правильного харчування теж будуть в захваті.

Салат з яблуком, морквою і капустою

Салат з яблуком, морквою і капустою виходить непередавано смачним. Соковиті овочі чудово поєднуються з яблуком . Корисний і простий салат – класний варіант для перекусу або доповнення до гарячих страв.

Час готування – 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Капуста білокачана – ½ качана.
  • Морква велика – 1 шт.
  • Яблука великі – 1 шт.
  • Лимон – 1 шт.
  • Олія – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. З качана приберіть непридатні для вживання листя. Розріжте навпіл, необхідну частину нашаткуйте соломкою.

839462a5e978b4998a816c9ba1334dd2

Крок 2. Морквину промийте від піску і забруднень. Зніміть шкірку овочечисткою. Озброївшись теркою, подрібніть коренеплід.

d0765ceba8e990b160874f70d9ddcf33

Крок 3. Яблуко вимийте, зніміть шкірку економкою. Натріть на великій терці.

4c4f2001ff02668c75bd71924e73d744

Крок 4. Щоб яблуко не потемніло, побризкайте лимонним соком або приготуйте заправку на основі лимонного соку. Для цього обдайте лимон окропом і скористайтеся спеціальним пристосуванням. З’єднайте масло, сік лимона і сіль.

a74078a743ae101fc6c864eff813b938

Крок 5. Подрібнені інгредієнти зберіть в загальній ємності, полийте приготованим соусом і об’єднайте перемішують рухами. Запрошуйте рідних і їжте правильно і з задоволенням! Приємної насолоди!

87ec6ebd689e112dec31f724427e45b1

Салат з морквою, буряком і яблуком

Салат з морквою, буряком і яблуком являє собою шикарний варіант для легкого перекусу або закуски для сімейного застілля. Нарядний салат може здійснити кожен за лічені хвилини. Яскрава закуска з розряду корисних закусок, ідеальна для раціону спортсменів.

Час готування – 15 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Буряк – 1 шт.
  • Лимонний сік – 1 ст.л.
  • Морква – 1 шт.
  • Яблука – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчика.
  • Оливкова олія – 4 ст.л.
  • Сіль – щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Морквину і буряк обмийте від піску. Видаліть шкірку овочечисткою. Вибирайте соковиті коренеплоди. Лимон і яблуко вимийте. Зубчики часнику звільніть від верхнього шару. У мене молодий часник.

4044b1e8ea45402f27b9d22d705fcb4b

Крок 2. Озброївшись теркою, подрібніть буряк. Складіть в ємність.

527b89ad92a04d9f4719292657f23d51

Крок 3. Повторіть ті ж дії з морквиною.

bd5905451de114be9b417fb5ff747ca6

Крок 4. Яблуко вимийте, зніміть шкірку економкою. Натріть на терці. Перекладіть до овочів.

2d7d68a6276cd27a5399c563b3d72285

Крок 5. Полийте маслом і вичавіть лимонний сік.

7050173a1ceb3b9e72382ead8aebe0fe

Крок 6. Подрібніть часник будь-яким способом і відправте до компонентів. Посоліть.

49f283284858ef9e8a068dbc86496a2d

Крок 7. Об’єднайте перемішують рухами. Перекладіть в посуд для подачі. Запрошуйте сімейство і отримуйте позитивні емоції від вітамінної закуски! Приємної насолоди!

dd4a47a5a52846321bbcbe40d5ba2e6b

Салат з моркви, яблука і редьки

Салат з моркви, яблука і редьки готується швидко і просто. Корисну закуску можна їсти, не обмежуючи себе в такому задоволенні. Незвичайне поєднання інгредієнтів сподобається багатьом. Апетитний салат розбавить звичне меню. Салат швидко розходиться на святкових заходах. Після нього не залишається тяжкості.

Час готування – 15 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Лимонний сік – 2 ст.л.
  • Цукор-пісок – за смаком.
  • Морква – 1 шт.
  • Яблука кисло-солодкі – 1 шт.
  • Редька зелена середня – 1 шт.
  • Оливкова олія – 4 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Зберіть інгредієнти. Вибирайте соковиті коренеплоди.

409483915f2ecc3e8e32bff0bf005774

Крок 2. Редьку промийте від піску і забруднень. Зніміть шкірку овочечисткою. Озброївшись теркою з великими осередками, подрібніть коренеплід. Складіть в миску.

035e07229f2cf5ee135849b93dbe3bb7

Крок 3. Повторіть ті ж дії з морквиною.

647221cb2a7ee1291b00978b460f6e84

Крок 4. Яблуко вимийте, зніміть шкірку економкою. Натріть на тій же терці. Перекладіть до коренеплодів.

8eafbc121511c4bb38e3258c3fb72118

Крок 5. Щоб яблуко не потемніло, збризкайте лимонним соком або приготуйте заправку на основі лимонного соку. Для цього обдайте лимон окропом і скористайтеся спеціальним пристосуванням. Посоліть.

e2163c97e5c78ab7aa2faa6f36707c8f

Крок 6. Полийте маслом.

Крок 7. Об’єднайте, не забувши перемішати.

be35d908e21cd795b7192a496a8ead9f

Крок 8. Запрошуйте рідних і їжте правильно і з задоволенням! Приємної насолоди!

81a64583f9b96b649db680db1f4bd6ba

Салат «Вітамінний»

Салат «Вітамінний» – закуска з серії ПП. Бюджетне блюдо сподобається багатьом, і приготувати його може без праці кожен. Навіть самий ледачий людина і той, хто взагалі не вміє готувати, виконає закуску на раз-два. Апетитне ошатну блюдо прикрасить святкове застілля.

Час готування – 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Цукор-пісок – 1 ст.л.
  • Капуста білокачанна – 500 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Яблука – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Олія – 3 ст.л.
  • Оцет 9% – 50 мл.
  • Сіль – 1 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Капустяний вилок почистіть від непридатних для вживання листя. Розріжте навпіл, необхідну частину наріжте соломкою або скористайтеся шинковкою.

fb95279caed183fa0e68a7899285e1f3

Крок 2. Морквину промийте від піску і забруднень. Зніміть шкірку овочечисткою. Озброївшись теркою, подрібніть коренеплід.

fcd953c80bcb48c2b23dc28110dde4d8

Крок 3. Овочі об’єднайте в мисці. Посоліть і поцукріть.

e601ecc87d3d3a0cf1b38213f4ef5916

Крок 4. Відміряйте оцет. Влийте в миску.

d8625e3a2852c40b6099187951307df0

Крок 5. Яблуко вимийте, зніміть шкірку економкою. Натріть на терці. Відправте до овочів.

1b884b989476946c71b55c1188a81e7e

Крок 6. Заправити олією. Якщо любите, використовуйте нерафіновану олію. Воно додасть закусці особливий аромат і своєрідну родзинку.

41b75377d905a5d56b651633b4a39099

Крок 7. Тепер розділіть салат на дві частини і в одну частину додайте подрібнену цибулю. Червоний цибуля надає легку гостринку. Деякі з рідних не їдять цибулю.

9e89c2269849abce20ecfad51e7cce11

Крок 8. Кожну частину перемішайте і подавайте порційно для любителів цибулі і рідних, які його не їдять. Запрошуйте рідних і близьких до столу і їжте правильно, і з задоволенням! Приємної насолоди!

de0d060740285623b5919cdeb8f1b7fe

Салат з дайкона, яблука і моркви

Салат з дайкона, яблука і моркви займе мінімум часу. Насолодитися закускою може кожен, приготувавши блюдо за лічені хвилини. Легкий салат підходить до важких м’ясних страв, балансуючи прийом їжі. Вітамінна бомба особливо полюбиться в холодну пору року.

Час готування – 15 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Дайкон – 1 шт.
  • Кріп – 3-4 гілочки.
  • Морква – 1 шт.
  • Яблука – 1 шт.
  • Сметана – 2 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Складіть все необхідне для корисного салату. Вибирайте свіжі коренеплоди.

796c7548aa99126bbe44934b1f1004ee

Крок 2. Дайкон обмийте від забруднень. Зніміть шкірку овочечисткою. Озброївшись теркою, подрібніть коренеплід. Перекладіть в салатницю.

f227157a092537e5f970a491512683aa

Крок 3. Ту ж процедуру виконайте з морквиною.

d8665163b08710ed15d297bd1f2a63ad

Крок 4. Яблуко вимийте, зніміть шкірку економкою. Натріть на терці. Перекладіть до коренеплодів.

fe47b1cfd207268dcbef547b480af848

Крок 5. Приправте сіллю і перцем. Полийте сметаною. Присипте попередньо промитим і подрібненим кропом. Духмяний кріп додасть свіжості і нагадає про літо. Об’єднайте, не забувши перемішати.

29ed453f3c147baa20dc01f29bc4073b

Крок 6. Запрошуйте рідних і близьких трапезувати і пригощайте вітамінної закускою! Приємної насолоди!

79d645de1aed4aa4dcd4b3fb867c0159

Салат з морквою, яблуком і помідорами

Салат з морквою, яблуком і помідорами виходить супер смачним. Соковиті інгредієнти в тандемі один з одним перетворяться в чудову ошатну закуску, якої не соромно нагодувати несподіваних гостей. Частування виповнюється максимально просто, здійснити задумку зможе будь-хто.

Час готування – 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Помідори – 3 шт.
  • Огірки свіжі – 1-2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Яблука кисло-солодкі – 2 шт.
  • Олія – 1 ст.л.
  • Лимонний сік – 1 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Насіння кунжуту / льону – для декору.

Процес приготування:

Крок 1. Вибирайте свіжі продукти. Морквину обмийте від бруду. Зніміть шкірку за допомогою економки. Яблука, огірки і помідори вимийте.

f0e0ac5d53de4e562e55171a0eccfcb6

Крок 2. Озброївшись теркою, подрібніть морквину і перемістіть в ємність.

0c08583f149106237efcd82095b488d3

Крок 3. Огірки нарізати смужками, складіть в миску. Якщо плоди занадто водянисті, перекладіть в друшляк і почекайте, щоб волога скла.

21847a8c2946b6f75918aa1d79c51098

Крок 4. У яблуці видаліть серцевину, за бажанням зніміть шкірку економкою. Наріжте соломкою, додайте до компонентів салату.

0ed256a7c9be8ca32be9330e9a672d9e

Крок 5. Помідори наріжте соломкою. Якщо овочі водянисті, перш видаліть серцевину. Перемістіть в ємність.

748c104aee2ee8bed402a0ff45dcdb87

Крок 6. Вичавіть лимонний сік, присмачити олією. Насипте спеції і сіль. Сік лимона краще видавлювати з самого фрукта. Якщо використовувати магазинний, буде теж прийнятно, але мені подобається свіжовичавлений.

ed497145d608858c554cc62af3a480f2

Крок 7. Об’єднайте, не забувши перемішати.

71a5111bc3fb92b194a7d28695cb318a

Крок 8. За бажанням прикрасьте насінням льону або кунжуту. Кличте сімейство трапезувати, покуштуйте корисної закуски! Смачного!

642d712efcbc6ea0422ae6c48ae7456e

Салат з яблуком, морквою і волоськими горіхами

Салат з яблуком, морквою і волоськими горіхами зможе виконати кожен. Ошатну закуску їдять в якості перекусу. А ті, хто береже фігуру, дотримується дієти і рахує калорії, їдять його як десерт. Клітковина і корисні жири – все збалансовано, як потрібно.

Час готування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Волоські горіхи – 30 гр.
  • Сметана – 100 гр.
  • Морква – 300 гр.
  • Яблука – 300 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Складіть компоненти для салату в одному місці.

d411db6d08828644a9bfa9d77f692f29

Крок 2. Морквину промийте від піску і забруднень. Зніміть шкірку овочечисткою. Озброївшись теркою, подрібніть коренеплід.

490fa7108fa971399951b5f94df65ca9

Крок 3. Яблуко вимийте, зніміть шкірку за допомогою овочечистки. Натріть на терці.

f7d85a06b6db29d421c02bebc449dc15

Крок 4. Волоські горіхи порубати не дуже дрібно.

10413b5bc41c01d835ea18022347f037

Крок 5. Подрібнені інгредієнти, крім горіхів, зберіть в салатниці, полийте сметаною і об’єднайте перемішують рухами.

c4e9d09054d1c96519afff8fadf255b8

Крок 6. Розділіть салат на порції і присипте зверху горішками. Запрошуйте рідних і їжте правильно і з задоволенням! Приємної насолоди!

fb725d9a7ae45c35cc6e344d35cd617c

Салат з селери з яблуком і морквою

Салат з селери з яблуком і морквою виходить чудовим. З закускою впорається будь-який. Часу на підготовку знадобиться по мінімуму. Результат підкорить вас. Яскравий салат підійде для свята і звичайного вечері. Готуйте із задоволенням. Їжте смачно і без шкоди для фігури.

Час готування – 15 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Морква – 80 гр.
  • Яблука – 500 гр.
  • Пагони селери – 700 гр.
  • Сметана – 25 гр.
  • Йогурт – 25 гр.
  • М’ята – за бажанням.
  • Цукор-пісок – 2 ч.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Зберіть продукти. З обмитою від землі морквини видаліть шкірку економкою. Яблука і стебла селери промийте.

afea9c0c7fee7abf632bec1ce9ca1694

Крок 2. Озброївшись теркою, подрібніть морквину. Стебла селери наріжте кружечками.

3718031558337dd8d6225e0d368ef9a3

Крок 3. Об’єднайте овочі в загальному посуді.

be1dc71d9210689113f0780f9c5cdcd4

Крок 4. Яблука очистіть від шкірки економкою. Довільно наріжте. Додайте до овочів. Щоб салат залишався довше свіжим, зробіть середню нарізку. Приправте спеціями, сіллю і цукром, і полийте сумішшю йогурту і сметани. З’єднайте перемішують рухами.

926d56839995136d95d16a43ceb446c2

Крок 5. Салат розділіть на порції. Прикрасьте свіжою м’ятою за бажанням. Запрошуйте сімейство і угощайте корисним салатом! Смачного!

2b1e573711571bac746e59635476bbd7

Салат з моркви з яблуком і родзинками

Салат з моркви з яблуком і родзинками виходить неймовірно апетитним. Ще один варіант перекусу або десерту. Коли є обмеження в харчуванні, це класний варіант для смачного і корисного ласощів. Втілюйте в життя соковите ласощі.

Час готування – 15 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Морква велика – 1 шт.
  • Ізюм – 2-3 ст.л.
  • Мед рідкий – 1 ст.л.
  • Яблуко велике – 1 шт.
  • Сік лимона – 3 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. З обмитою морквини видаліть шкіру економкою. Яблуко вимийте. Ізюм обмийте і обсушити.

4cf7532fd747d7f0c816d3ad75267d2f

Крок 2. Коренеплід натріть, озброївшись теркою. Перемістіть в салатницю.

bb30b492dfc772b009f2e63de74e734b

Крок 3. З яблука зніміть шкірку економкою. Натріть на терці. Складіть до морквині.

3d37270005cb79cfdac66a4b67bc3012

Крок 4. Додайте промиті і просушені родзинки.

9c321c29e61909eec909567cb0b91ffd

Крок 5. Зробіть заправку на основі цитрусового соку. Для цього обдайте лимон окропом і скористайтеся спеціальним пристосуванням. З’єднайте сік лимона і мед.

1828e88f2cc05e98966e90a03907854d

Крок 6. Салат полийте приготовленої субстанцією і об’єднайте перемішують рухами. Запрошуйте рідних покуштувати апетитною закуски! Смачного!

775e5bebb237a43552fd79742ae71f61

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал