Салат з квасолею, ковбасою та сухариками – 8 рецептів з покроковими фото

abeaa00b540f1ea9fa1aad4338d32a6f

У наш час салати – це невід'ємна частина, як святкових столів, так і щоденних раціонів кожного. Однак банальний крабовий салат або «Олів'є» приїлися багатьом, тому сьогодні до вашої уваги представляється добірка перевірених рецептів білкових салатів з квасолею, ковбаскою і сухариками, які можна приготувати самостійно або використовувати покупну альтернативу. Закуска з квасолею – це завжди ситно і дуже поживно, але в той же час, після такого прийому їжі, ви, напевно, не відчуватимете тяжкості в шлунку, а навпаки наповніться енергією і надовго позбавитеся ненависного почуття голоду.

Салат з консервованою квасолею, сухариками та копченою ковбасою

Напевно, у кожної господині, десь у засіках припадає пилом баночка консервованої квасолі і, якщо зараз ви читаєте цей рецепт, то це абсолютно точно заклик приготувати ситний і дуже смачний салат на основі даної консервації, яку, ми, пропонуємо доповнити копченою ковбасою і пікантними сухариками.

ed66543a54b6c7497bdc577caf05807b

    Салат з квасолею, сухариками, ковбасою та кукурудзою

    Приготуємо швидкий і дуже смачний салат із тих продуктів, які завжди є під рукою: консервація, цибуля та ковбаса. Таке поєднання інгредієнтів подарує вашим смаковим рецепторам справжню насолоду, а на готування ви витратите не більше ніж 15 хвилин.

    Час приготування – 15 хв.

    Час приготування – 10 хв.

    Порції – 2.

    Складові:

    • Квасоля консервована (червона) – 125 гр.
    • Кукурудза консервована – 125 грн.
    • Ковбаса – 75 грн.
    • Цибуля червона – ½ шт.
    • Сухарики – 30 гр.
    • Майонез – 1,5 ст.
    • Сіль за смаком.

    Процес приготування:

    Крок 1. Для швидкості дій та власної зручності викладаємо на робочу поверхню усі продукти, перелічені у списку інгредієнтів.

    cab68386ebee8bfc7c2c5fe28f8037ac

    Крок 2. Ковбасу нарізаємо соломкою – пересипаємо у салатник.

    1e9bcb7794a51ec2de8da044ea043539

    Крок 3. 125 г червоної квасолі висипаємо в друшляк, ретельно промиваємо водою, даємо трохи стекти і укладаємо в глибоку тарілку відповідного розміру.

    57b531769d040999b8f9acae43d9ad56

    Крок 4. З кукурудзи зливаємо рідину та відправляємо до квасолі.

    2a675cd3e89e7f066c1d5559c1abf84c

    Крок 5. З цибулі знімаємо лушпиння і дрібно кришимо – додаємо до вже підготовлених компонентів.

    9317de55b1064eeda7d264d3c3dca22c

    Крок 6. В останню чергу підсипаємо сухарики.

    49b24229fb478d38496e8d0108cdd15b

    Крок 7. Присмачуємо салат майонезом, трохи присолюємо і добре перемішуємо для рівномірного розподілу заправки.

    93ebd3820d5bb8bb7236ac9fca099473

    Крок 8. Ситну страву подаємо гостям відразу, поки сухарі не розм'якли від вологих інгредієнтів. Смачного!

    71b78e7e937aca547bdf1e91b11e7fe9

    Смачний салат з квасолею, сухариками, ковбасою та морквою по-корейськи

    При додаванні пікантної моркви по-корейськи до будь-якого салату, страва миттєво набуває гострих ноток, свіжості та азіатського мотиву. А в поєднанні з квасолею, хрусткими сухарями та якісною ковбаскою ми отримуємо ідеальне доповнення до будь-якого гарніру.

    Час приготування – 30 хв.

    Час приготування – 15 хв.

    Порції – 8.

    Складові:

    • Квасоля консервована – 400 гр.
    • Морквина по-корейськи – 500 грн.
    • Ковбаса напівкопчена – 250 гр.
    • Сир – 100 гр.
    • Сухарики – 2 упаковки.
    • Кріп – 1 пучок.
    • Майонез – 3 ст.
    • Сіль за смаком.

    Процес приготування:

    Крок 1. Промиваємо консервовану квасолю та об'єднуємо її в салатнику з морквою (надлишки рідини попередньо віджимаємо).

    65e5f5a31b23c06ef0e496fb3ad8dd0b

    Крок 2. Ковбасу ріжемо кубиками і пересипаємо в тарілку.

    40ec5a88589afa37a567b9a1b7c74394

    Крок 3. Дрібно шаткуємо пучок промитої зелені, сир подрібнюємо за допомогою терки з дрібними отворами – додаємо інгредієнти до вже підготовлених продуктів.

    5f32558fa0413b316162df879c5fe18f

    Крок 4. Підсипаємо в страву сухарики.

    3e60ec67f4f9946b15cb689cbdf6baab

    Крок 5. Підсолюємо закуску, заправляємо невеликою кількістю майонезу для соковитості – перемішуємо та прибираємо в холодильну камеру на 15 хвилин для просочення. Смачного!

    246747347560109a52aa87accfae7f3a

    Салат з червоною квасолею, сухариками, ковбасою та огірком

    Поєднання квасолі, солоних огірків і ковбаси – це безпрограшний варіант, який сподобається всім. Як правило, через свій неповторний смак, салат раптово «розлітається» зі столу. Саме «розлітається», тому наперед рекомендуємо готувати із запасом!

    Час приготування – 15 хв.

    Час приготування – 15 хв.

    Порції – 7-9.

    Складові:

    • Квасоля консервована – 400 гр.
    • Сухарики – 100 гр.
    • Ковбаса копчена – 300 гр.
    • Огірки мариновані/солоні – 200 гр.
    • Кукурудза консервована – 350 грн.
    • Майонез – 50 мл.
    • Сіль за смаком.
    • Перець чорний мелений – до смаку.
    • Зелень – до смаку.

    Процес приготування:

    Крок 1. Ковбасу та солоні або мариновані огірочки нарізаємо кубиками однакового розміру.

    f28e18f45cc006adbd61233b0d3eaed4

    Крок 2. Будь-яку зелень, яка вам подобається, обполіскуємо водою і дрібно шаткуємо.

    61e2ac2cc5ed857ab247d69252451994

    Крок 3. Акуратно розкриваємо банку з кукурудзою – зливаємо рідину.

    1d3cbe71b53541379ebaa2fb14fdc4d0

    Крок 4. Аналогічним чином чинимо з банкою квасолі.

    bdc800b91ba93bc333a41aa010cef451

    Крок 5. Об'єднуємо всі підготовлені компоненти в салатнику відповідного розміру, додаємо сіль і мелений перець, орієнтуючись на свої уподобання та заправляємо – перемішуємо та подаємо до столу, підсипавши сухарики перед самою подачею. Смачного!

    0afbad181e3b9ccf29b281cf62950197

    Зимовий салат з квасолею, сухариками, ковбасою та помідорами

    Приготуємо ситний «зимовий» салат з доступних інгредієнтів, які з легкістю можна знайти на полицях будь-якого продуктового магазину і порадувати себе та свою сім'ю ароматною та смачною стравою. Головним плюсом цієї страви є мінімальна витрата часу, що робить його привабливим для багатьох кулінарів.

    Час приготування – 30 хв.

    Час приготування – 15 хв.

    Порції – 4.

    Складові:

    • Ковбаса копчена – 200 гр.
    • Сир – 200 гр.
    • Квасоля консервована – 200 гр.
    • Томати – 3 шт.
    • Сухарики – до смаку.
    • Майонез – до смаку.
    • Сіль за смаком.

    Процес приготування:

    Крок 1. Вибрану м'ясну складову нарізаємо рівними квадратиками.

    be798cd0b6d93a09e74ff53a25e5a722

    Крок 2. Аналогічним способом подрібнюємо сир твердих сортів.

    1d3ca6d2c79985faf54cdaab93409a90

    Крок 3. Пересипаємо квасолю в сито і ретельно промиваємо під струменем води, потім даємо пару хвилин для того, щоб надлишки рідини встигли стекти.

    b56d6439169f94cb270fb795c7cabc18

    Крок 4. Стиглі і соковиті томати ріжемо часточками або меншими шматочками – на ваш розсуд.

    1c0950f15a7914d997ed48acc54d25c0

    Крок 5. Пересипаємо всі компоненти в тарілку з глибокими бортами, додаємо сіль і майонез – добре перемішуємо і прибираємо в холод на 15 хвилин, щоб продукти повністю просочилися.

    badcba54fd95bed64a2feb4682afaa4f

    Крок 6. Після закінчення часу прикрашаємо сухариками і приступаємо до трапези. Смачного!

    75bb1bb766eb2a1dbebc9f199d07b123

    Простий рецепт салату з квасолею, сухариками, ковбасою та часником

    «Чоловічий» салат, приготований з квасолі з додаванням копченої ковбаси, пікантного часнику та сухариків – це саме та страва, яка додасть вам довге відчуття насичення та доповнить та відтінить будь-який гарнір. При подачі такого салату до столу основна страва зовсім необов'язкова, тому що в нашій закусці міститься велика кількість білків.

    Час приготування – 15 хв.

    Час приготування – 15 хв.

    Порції – 4.

    Складові:

    • Квасоля консервована – 1 банка.
    • Яйця (відварені) – 3-4 шт.
    • Ковбаса копчена – 200-250 гр.
    • Сухаріки – 200-300 гр.
    • Майонез – 100 мл.
    • Часник – 2-3 зуби.
    • Сіль за смаком.
    • Перець чорний мелений – до смаку.

    Процес приготування:

    Крок 1. Копчену ковбасу ріжемо тонкою соломкою.

    7754ddffc60722ef5b03d3455220261f

    Крок 2. Відварені яйця «звільняємо» від шкаралупи і нарізаємо великими шматочками.

    03b01f6fb49bce8714b2abac5cdc9416

    Крок 3. Очищені зубки пекучого часнику подрібнюємо ножем.

    79f0c2e50602b902a5c058fef7b0debf

    Крок 4. Об'єднуємо нарізані продукти в глибокій тарілці, а також додаємо консервовану квасолю, з якої заздалегідь зливаємо сік.

    8366586e5f0af7c27bbe5633ff8dd6a3

    Крок 5. Підсолюємо та перчимо страву на свій смак і заправляємо невеликою кількістю майонезом.

    6914c9753f46b8244a19effa158f46e6

    Крок 6. Розкладаємо салат порційно та декоруємо сухариками. Смачного!

    887b6e2aa091596002d37c75bdc96765

    Дуже швидкий салат з квасолею, сухариками, ковбасою та яйцями.

    Ситний, ароматний і дуже смачний салат можна легко приготувати на основі консервованої квасолі, яка багата білками. А такі продукти дуже корисні для нашого організму, адже, як правило, люди ніколи не вживають своєї добової норми білка, а з'ївши порцію даного салату, ми миттєво поповнимо свої запаси!

    Час приготування – 15 хв.

    Час приготування – 10 хв.

    Порції – 2-3.

    Складові:

    • Квасоля консервована – 1 банка.
    • Сервелат варено-копчений – 60 грн.
    • Яйця (відварені) – 3 шт.
    • Сир – 100 гр.
    • Цибуля – ½ шт.
    • Часник – 1 зуб.
    • Майонез – 2-3 ст.
    • Сухарики – 1-2 жмені.
    • Сіль за смаком.

    Процес приготування:

    Крок 1. Пересипаємо консервовану квасолю в сито або друшляк і промиваємо під струменем води.

    b3cb26a823c1a79d029f70647f3431bf

    Крок 2. З цибулини знімаємо лушпиння і нарізаємо максимально дрібними сегментами.

    b2edb5f317e09b9cb07d6e5de3b70890

    Крок 3. Часник подрібнюємо за допомогою терки або пропускаємо через прес.

    dab711590689061aee1fd18a7981760d

    Крок 4. Варені яйця хаотично рубаємо.

    3c48fa4f91e31fd3b611a7eb52887935

    Крок 5. Кубиками нарізаємо сервелат.

    4332f3ec6f0b5d74b1f27679ce2dbb52

    Крок 6. Сир твердих сортів натираємо на тертці з дрібними отворами.

    6230c413532f35bbbab7f80a2dd2ae09

    Крок 7. Пересипаємо всі інгредієнти в салатник, солимо та заправляємо.

    8f31fe03cdcdf5b82d23c9da0ac97c16

    Крок 8. Перемішуємо, розкладаємо по порційним тарілкам та прикрашаємо сухариками. Смачного!

    688ecc7da7a2ab24a4766e89a659e6b4

    Як приготувати салат з квасолею, ковбасою і майонезом?

    Майонез – це чудова, незважаючи на її жирність та калорійність заправка, яка підходить для більшості салатів, роблячи їх максимально соковитими та просоченими. І, звичайно ж, смачний і простий у приготуванні салат з квасолею та ковбасою не став винятком – спробуйте лише раз, і ви постійно повертатиметеся до цього рецепту!

    Час приготування – 15 хв.

    Час приготування – 15 хв.

    Порції – 2.

    Складові:

    • Квасоля консервована – 200 гр.
    • Ковбаса – 100 гр.
    • Сухарики часникові – 30-40 грн.
    • Сир твердих сортів – 40 грн.
    • Майонез – до смаку.
    • Кріп – за смаком.
    • Сіль за смаком.

    Процес приготування:

    Крок 1. Бобову культуру обполіскуємо водою і перекладаємо салатник відповідного розміру.

    2a32c96748c182372678f2eea13d00c1

    Крок 2. Ковбаску ріжемо соломкою і пересипаємо до квасолі.

    6d5fa96e20d100fb8fbac3fbc5f9192c

    Крок 3. Сир нарізаємо кубиками – відправляємо за м'ясною складовою.

    061185aba9559d50af58a183f1e44b15

    Крок 4. Додаємо сухарики зі смаком часнику для пікантності.

    d1aa10adea19ee90127bf1b85d8d9c3d

    Крок 5. Також присмачуємо салат подрібненим кропом, сіллю та майонезом.

    2c09ee3cc9d0a4fb32ff1565a40193b4

    Крок 6. Перемішуємо компоненти ароматного салату та приступаємо до дегустації. Смачного!

    f0361ce93d4077f703f427830bde70ee

    Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
    Коліжанка - жіночий інтернет-журнал