Салат з квасолею – це дуже смачна і неймовірна ситна закуска. Таке яскраве частування підходить як для звичайного сімейного столу, так і для святкового. Найкращі кулінарні ідеї ви знайдете в нашій перевіреній добірці з дев’яти покрокових рецептів з фото. Обов’язково спробуйте та урізноманітнюйте звичне меню.
Салат з квасолею і ковбасою
Салат з квасолею і ковбасою – дуже просте і цікава блюдо для вашого домашнього або святкового столу. Готове частування приємно здивує своїм оригінальним смаком і поживними властивостями. Для приготування закуски з додаванням квасолі беріть на замітку наш перевірений рецепт.
Час готування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Квасоля червона консервована – 180 гр.
- Ковбаса копчена – 150 гр.
- Сухарики – 40 гр.
- Сир твердий – 40 гр.
- Кріп – 20 гр.
- Сіль – 1 гр.
- Майонез – 3 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідну кількість продуктів. З консервованої квасолі зливаємо рідину.
Крок 2. Ковбасу нарізаємо невеликими брусочками.
Крок 3. Промиваємо і обсушуємо кріп.
Крок 4. Дрібно обробляємо зелень ножем.
Крок 5. Шматок твердого сиру нарізаємо невеликими акуратними кубиками.
Крок 6. У глибокому посуді з’єднуємо всі підготовлені інгредієнти. Сухарики вибираємо з будь-яким смаком. Солимо їх і заправляємо майонезом. Обережно перемішуємо.
Крок 7. Апетитний салат з квасолею і ковбасою готовий. Подавайте відразу ж, поки сухарики НЕ розм’якли. Діліть на порції і угощайтесь!
Салат з консервованою квасолею і куркою
Салат з консервованою квасолею і куркою – це дуже поживне і смачне кулінарне рішення для вашого домашнього столу. Готова страва може легко замінити повноцінний прийом їжі. Такий салат багатий білком і іншими корисними елементами. Обов’язково спробуйте!
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Квасоля червона консервована – 0,5 банки.
- Філе куряче – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста червона – 0,5 шт.
- Цибуля ріпчаста біла – 0,5 шт.
- Салат айсберг – ¼ шт.
- Дайкон – 0,5 шт.
- Перець болгарський – 0,5 шт.
- Цибуля зелена – за смаком.
- Кріп – за смаком.
Для заправки:
- Оливкова олія – 3 ст.л.
- Соус соєвий – 1 ст.л.
- Сік лимонний – 1 ст.л.
- Гірчиця зернова – 1 ст.л.
- Соус чилі – 0,5 ч.л.
Процес приготування:
Крок 1. Дрібно нарізаємо очищений болгарський перець. Два види цибулі нарізаємо тонкими четвертинками.
Крок 2. Для заправки в загальній мисці з’єднуємо всі потрібні продукти зі списку.
Крок 3. Викладаємо в заправку цибулю, перемішуємо і залишаємо для маринування.
Крок 4. В цей час підготуємо інші продукти. Дайкон натираємо на великій терці.
Крок 5. Куряче філе відварюємо в підсоленій воді або бульйоні. Остуджуємо і нарізаємо невеликими шматочками.
Крок 6. Дайкон, курку і перець викладаємо в загальну глибоку миску.
Крок 7. З консервованої квасолі зливаємо рідину. Квасоля відправляємо в салатницю.
Крок 8. Невелика нарізаємо промитий салат айсберг.
Крок 9. Викладаємо салат в загальну масу.
Крок 10. Виливаємо в заготівлю заправку з цибулею.
Крок 11. Акуратно перемішуємо закуску.
Крок 12. Яскравий і ситний салат з консервованою квасолею і куркою готовий. Діліть на порції, доповнюйте зеленню і подавайте до столу!
Салат «Тбілісі» з червоною квасолею
Салат «Тбілісі» з червоною квасолею виходить дуже поживним і яскравим за смаком. Його можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Така страва стане чудовою ідеєю для вечері або святкового столу. Насичений аромат і колоритність закуски нікого не залишить байдужим.
Час готування: 1 година
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- М’ясо відварне – 300 гр.
- Квасоля червона консервована – 1 банка.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 3 зубчика.
- Кінза – 1 пучок.
- Сік лимона – 1 ст.л.
- Горіх волоський – 50 гр.
- Олія – 3 ст.л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Болгарський перець нарізаємо тонкою соломкою, попередньо промивши його, очистивши від насіння і плодоніжки.
Крок 2. Очищаємо від лушпиння ріпчаста цибуля і обробляємо його тонкими четвертинками.
Крок 3. До готовності варимо яловичину або свинину в підсоленій за смаком воді. Остуджуємо шматочок і нарізаємо акуратною соломкою.
Крок 4. Очищаємо від шкаралупи волоські горіхи і подрібнюємо їх будь-яким зручним способом. Можна використовувати ніж або блендер.
Крок 5. Також чинимо і з зубчиками часнику. Натираємо їх на терку або пропускаємо через спеціальний прес.
Крок 6. Дрібно нарізаємо попередньо промиту і обсушенную кінзу.
Крок 7. Складаємо всі інгредієнти в загальну салатницю, солимо і перчимо вміст, поливаємо лимонним соком і олією. Обережно розмішуємо.
Крок 8. Салат «Тбілісі» з червоною квасолею повністю готовий. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!
Салат з консервованою квасолею і помідорами
Салат з консервованою квасолею і помідорами виходить дуже соковитим і яскравим за смаком. До того ж, його легко готувати в домашніх умовах. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт, якщо хочете яскраво урізноманітнити звичне меню. Обіцяємо, що ви залишитеся задоволені.
Час готування: 20 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Квасоля консервована – 150 гр.
- Помідор – 1 шт.
- Сир твердий – 70 гр.
- Ковбаса варена – 100 гр.
- Часник – 1 зубчик.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Зелень – для прикраси.
Процес приготування:
Крок 1. Варену ковбасу нарізаємо невеликими кубиками.
Крок 2. Твердий сир натираємо на великій терці.
Крок 3. Промиваємо помідор і звільняємо його від плодоніжки. Далі овоч також ріжемо невеликими кубиками.
Крок 4. З консервованої квасолі зливаємо рідину.
Крок 5. У глибокій мисці з’єднуємо квасоля, сир, помідори і ковбасу.
Крок 6. Доповнюємо масу сіллю і чорним молотим перцем, заправляємо майонезом і акуратно перемішуємо.
Крок 7. Апетитний і соковитий салат з консервованою квасолею і помідорами готовий. Прикрашайте свіжою зеленню і подавайте до столу!
Салат з квасолею і консервованою кукурудзою
Салат з квасолею і консервованою кукурудзою – дуже просте і соковите блюдо для вашого домашнього або святкового столу. Готове частування приємно здивує своїм насиченим смаком і поживними властивостями. Для приготування закуски з додаванням квасолі беріть на замітку наш покроковий рецепт.
Час готування: 20 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Квасоля червона консервована – 1 банка.
- Кукурудза консервована – 1 банка.
- Сухарики – 1 пачка.
- Часник – 1 зубчик.
- Кінза – 1 пучок.
- Майонез – 40 мл.
Процес приготування:
Крок 1. Кінзу промиваємо під водою і даємо їй обсохнути.
Крок 2. Сухарі висипаємо в глибоку миску.
Крок 3. До них відправляємо консервовану квасолю, з якої попередньо зливаємо рідину.
Крок 4. Також зливаємо рідину з консервованої кукурудзи. Перекладаємо її в загальну миску.
Крок 5. Часник очищаємо від лушпиння і подрібнюємо.
Крок 6. Відправляємо до решти інгредієнтів.
Крок 7. Доповнюємо загальну масу подрібненої кінзою.
Крок 8. Заправляємо заготівлю вказаною кількістю майонезу.
Крок 9. Перемішуємо частування.
Крок 10. Соковитий салат з квасолею і консервованої кукурудзою готова. Діліть на порції і подавайте до столу!
Салат з квасолею і крабовими паличками
Салат з квасолею і крабовими паличками – оригінальне рішення для вашого сімейного або святкового столу. Така яскрава і ситна закуска точно нікого не залишить байдужим. Тому обов’язково спробуйте приготувати частування на нашу перевіреному покроковому рецептом.
Час готування: 20 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Квасоля червона консервована – 0,5 банки.
- Палички крабові – 1 пачка.
- Сир твердий – 50 гр.
- Петрушка подрібнена – 1 ст.л.
- Майонез – для заправки.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо потрібні продукти зі списку.
Крок 2. Очищаємо крабові палички, нарізаємо їх невеликими кубиками і кладемо в загальну миску.
Крок 3. Сюди ж відправляємо консервовану червону квасолю, з якої попередньо зливаємо рідину.
Крок 4. У загальну масу натираємо твердий сир.
Крок 5. Додаємо майонез і починаємо перемішувати заготівлю. Всипаємо подрібнену петрушку.
Крок 6. Знову перемішуємо салат, щоб всі продукти рівномірно розподілилися. Кількість майонезу регулюємо за смаком.
Крок 7. Яскравий і смачний салат з квасолею і крабовими паличками готовий. Можна пробувати!
Салат з консервованою квасолею і тунцем
Салат з консервованою квасолею і тунцем виходить дуже поживним, смачним і корисним. На його приготування у вас не піде багато часу. Використовуйте покрокову кулінарну ідею з нашої добірки. Розміркуйте ваше звичне меню, побалуйте себе і близьких новинкою!
Час готування: 25 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Квасоля консервована – 1 банка.
- Тунець консервований – 1 банка.
- Яйце варене – 3 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Огірок свіжий – 1 шт.
- Зелень – 1 пучок.
- Майонез – 30 мл.
- Сметана – 30 мл.
- Сіль – 1 щіпка.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідну кількість інгредієнтів. Яйця заздалегідь відварюємо, остуджуємо і очищаємо.
Крок 2. Консервований тунець дістаємо з банки, нарізаємо в велику миску. Доповнюємо рибу консервованою квасолею.
Крок 3. Охолонувши яйця нарізаємо невеликими кубиками. Відправляємо їх в загальну масу.
Крок 4. Промиваємо огірки, помідори. Нарізаємо їх півколами.
Крок 5. Продукти в салатнику доповнюємо овочами і подрібненою зеленню.
Крок 6. Солимо заготівлю, посипаємо її молотим перцем і поливаємо майонезом. Перемішуємо для рівномірного розподілу всіх інгредієнтів.
Крок 7. Яскравий салат з консервованою квасолею і тунцем готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!
Салат з квасолею і грибами
Салат з квасолею і грибами – універсальне частування для вашого домашнього столу. Яскрава закуска підійде для ситного обіду, вечері або святкового столу. Готуйте на нашу простому покроковому рецептом. Обіцяємо, що така кулінарна ідея стане однією з ваших улюблених.
Час готування: 20 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Квасоля консервована – 1 банка.
- Гриби шампіньйони – 400 гр.
- Зелень – за смаком.
- Салат зелений – за смаком.
- Сухарики – 1 пачка.
- Сіль – за смаком.
- Часник – 1 зубчик.
- Майонез – для заправки.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо і промиваємо шампіньйони.
Крок 2. Далі гриби розрізаємо на четвертинки або ще менше. Залежить від розміру шампіньйонів.
Крок 3. Обсмажуємо гриби на олії до готовності, після даємо продукту охолонути.
Крок 4. Промиваємо і обсушуємо зелень для салату і листочки салату.
Крок 5. З консервованої квасолі акуратно зливаємо всю рідину.
Крок 6. Квасоля, гриби і всю зелень з’єднуємо в глибокій мисці. Доповнюємо масу сіллю, подрібненим часником і майонезом. Перемішуємо і кладемо сюди сухарики.
Крок 7. Ситний салат з квасолею і грибами готовий. Діліть на порції і угощайтесь!
Салат з квасолею і корейською морквою
Салат з квасолею і корейською морквою виходить неймовірно соковитим, апетитним і в міру пікантним. Така страва можна подавати до обіду, вечері або в якості закуски до святкового столу. Порадуйте себе і близьких за допомогою нашої перевіреної яскравою кулінарній ідеї!
Час готування: 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Квасоля консервована – 1 банка.
- Морква по-корейськи – 300 гр.
- Стегна курячі відварні – 300 гр.
- Майонез – 100 гр.
- Цибуля зелена – 0,5 пучка.
- Кріп – 0,5 пучка.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Курячі стегна попередньо відварюємо і остуджуємо.
Крок 2. Охололе м’ясо птиці дрібно нарізаємо і кладемо в глибоку миску.
Крок 3. Доповнюємо м’ясо подрібненим цибулею і кропом.
Крок 4. Слідом викладаємо консервовану квасолю. Попередньо зливаємо з неї рідина.
Крок 5. Викладаємо в загальну масу морква по-корейськи. Якщо вона занадто довга, то розріжте її на кілька частин.
Крок 6. Заправляємо заготівлю майонезом.
Крок 7. Солимо, перчимо за смаком і акуратно перемішуємо.
Крок 8. Соковитий салат з квасолею і корейською морквою готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!