Салат з квасолею – 9 дуже смачних і простих рецептів з покроковими фото

474aed95cada1861505283ca55d0aae2

Салат з квасолею – це дуже смачна і неймовірна ситна закуска. Таке яскраве частування підходить як для звичайного сімейного столу, так і для святкового. Найкращі кулінарні ідеї ви знайдете в нашій перевіреній добірці з дев’яти покрокових рецептів з фото. Обов’язково спробуйте та урізноманітнюйте звичне меню.

Салат з квасолею і ковбасою

Салат з квасолею і ковбасою – дуже просте і цікава блюдо для вашого домашнього або святкового столу. Готове частування приємно здивує своїм оригінальним смаком і поживними властивостями. Для приготування закуски з додаванням квасолі беріть на замітку наш перевірений рецепт.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Квасоля червона консервована – 180 гр.
  • Ковбаса копчена – 150 гр.
  • Сухарики – 40 гр.
  • Сир твердий – 40 гр.
  • Кріп – 20 гр.
  • Сіль – 1 гр.
  • Майонез – 3 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідну кількість продуктів. З консервованої квасолі зливаємо рідину.

3bc9428197b57458ce3d52773a211256

Крок 2. Ковбасу нарізаємо невеликими брусочками.

b6d88a1db24d29fdde0c4d36100f3cd5

Крок 3. Промиваємо і обсушуємо кріп.

f021a85fe3878efba6814da2a68a7639

Крок 4. Дрібно обробляємо зелень ножем.

0dc08bf4a68d954fd8ccbe274dac889c

Крок 5. Шматок твердого сиру нарізаємо невеликими акуратними кубиками.

1dbd22a79ddd3fe0d7bf557da545020d

Крок 6. У глибокому посуді з’єднуємо всі підготовлені інгредієнти. Сухарики вибираємо з будь-яким смаком. Солимо їх і заправляємо майонезом. Обережно перемішуємо.

db04d972c4c105875575c011506f77c2

Крок 7. Апетитний салат з квасолею і ковбасою готовий. Подавайте відразу ж, поки сухарики НЕ розм’якли. Діліть на порції і угощайтесь!

049aebb5bf9bdc8037a20eb2b20cac7c

Салат з консервованою квасолею і куркою

Салат з консервованою квасолею і куркою – це дуже поживне і смачне кулінарне рішення для вашого домашнього столу. Готова страва може легко замінити повноцінний прийом їжі. Такий салат багатий білком і іншими корисними елементами. Обов’язково спробуйте!

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Квасоля червона консервована – 0,5 банки.
  • Філе куряче – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста червона – 0,5 шт.
  • Цибуля ріпчаста біла – 0,5 шт.
  • Салат айсберг – ¼ шт.
  • Дайкон – 0,5 шт.
  • Перець болгарський – 0,5 шт.
  • Цибуля зелена – за смаком.
  • Кріп – за смаком.

Для заправки:

  • Оливкова олія – 3 ст.л.
  • Соус соєвий – 1 ст.л.
  • Сік лимонний – 1 ст.л.
  • Гірчиця зернова – 1 ст.л.
  • Соус чилі – 0,5 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Дрібно нарізаємо очищений болгарський перець. Два види цибулі нарізаємо тонкими четвертинками.

b3c9c78e0d350f28741a6a79e853987d

Крок 2. Для заправки в загальній мисці з’єднуємо всі потрібні продукти зі списку.

479086e5753af1f174084f54b9a40ecd

Крок 3. Викладаємо в заправку цибулю, перемішуємо і залишаємо для маринування.

ff6e1efcfcfb73d5807e7cb13deab188

Крок 4. В цей час підготуємо інші продукти. Дайкон натираємо на великій терці.

09a7db25d285841df9799e2df37ab11a

Крок 5. Куряче філе відварюємо в підсоленій воді або бульйоні. Остуджуємо і нарізаємо невеликими шматочками.

599d376e32724a5e936e1199371a274b

Крок 6. Дайкон, курку і перець викладаємо в загальну глибоку миску.

22f6e2e0565e295e9aaf2578eae427fe

Крок 7. З консервованої квасолі зливаємо рідину. Квасоля відправляємо в салатницю.

5607dd5a2136c7ff2726ab2fba67073f

Крок 8. Невелика нарізаємо промитий салат айсберг.

72c04ccf4157b5f8b2c2c779f9d6365b

Крок 9. Викладаємо салат в загальну масу.

61c2a6b14a3152f7bc56b9b37aeab379

Крок 10. Виливаємо в заготівлю заправку з цибулею.

b8890547de2d744089f00eb638baff22

Крок 11. Акуратно перемішуємо закуску.

0792fac632595d6626d74569e1eb8cfb

Крок 12. Яскравий і ситний салат з консервованою квасолею і куркою готовий. Діліть на порції, доповнюйте зеленню і подавайте до столу!

1c85252ff71847b574f86eaccca2ceeb

Салат «Тбілісі» з червоною квасолею

Салат «Тбілісі» з червоною квасолею виходить дуже поживним і яскравим за смаком. Його можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Така страва стане чудовою ідеєю для вечері або святкового столу. Насичений аромат і колоритність закуски нікого не залишить байдужим.

Час готування: 1 година

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • М’ясо відварне – 300 гр.
  • Квасоля червона консервована – 1 банка.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчика.
  • Кінза – 1 пучок.
  • Сік лимона – 1 ст.л.
  • Горіх волоський – 50 гр.
  • Олія – 3 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Болгарський перець нарізаємо тонкою соломкою, попередньо промивши його, очистивши від насіння і плодоніжки.

b1d0e7f58cde65e2879046db325e23b1

Крок 2. Очищаємо від лушпиння ріпчаста цибуля і обробляємо його тонкими четвертинками.

9d2b4a9626874b6d367977411c3776bf

Крок 3. До готовності варимо яловичину або свинину в підсоленій за смаком воді. Остуджуємо шматочок і нарізаємо акуратною соломкою.

1db7b1f8e33a059899383e69a7f231be

Крок 4. Очищаємо від шкаралупи волоські горіхи і подрібнюємо їх будь-яким зручним способом. Можна використовувати ніж або блендер.

8164bbddf1a58524e8a0faa123d6c256

Крок 5. Також чинимо і з зубчиками часнику. Натираємо їх на терку або пропускаємо через спеціальний прес.

28109ce631bb2eb93344a375666c0080

Крок 6. Дрібно нарізаємо попередньо промиту і обсушенную кінзу.

428cc1071e3e1ead1df067a4be285b56

Крок 7. Складаємо всі інгредієнти в загальну салатницю, солимо і перчимо вміст, поливаємо лимонним соком і олією. Обережно розмішуємо.

f13e659cec9c1cd9aeafb0e31c21bda8

Крок 8. Салат «Тбілісі» з червоною квасолею повністю готовий. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!

4ca471db6d3e8975ed3e7fc6362444d4

Салат з консервованою квасолею і помідорами

Салат з консервованою квасолею і помідорами виходить дуже соковитим і яскравим за смаком. До того ж, його легко готувати в домашніх умовах. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт, якщо хочете яскраво урізноманітнити звичне меню. Обіцяємо, що ви залишитеся задоволені.

Час готування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Квасоля консервована – 150 гр.
  • Помідор – 1 шт.
  • Сир твердий – 70 гр.
  • Ковбаса варена – 100 гр.
  • Часник – 1 зубчик.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Зелень – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Варену ковбасу нарізаємо невеликими кубиками.

646f0eb854e552e4fc0e04d9b626d77e

Крок 2. Твердий сир натираємо на великій терці.

f7315cd478efa1c178b4107994cc5158

Крок 3. Промиваємо помідор і звільняємо його від плодоніжки. Далі овоч також ріжемо невеликими кубиками.

eb2bef4d8fd0bb92b67f0ed2574230e9

Крок 4. З консервованої квасолі зливаємо рідину.

c4be8d885922dba2d0be218604a86933

Крок 5. У глибокій мисці з’єднуємо квасоля, сир, помідори і ковбасу.

258375f15d2d430d22aaca5edb7ebb09

Крок 6. Доповнюємо масу сіллю і чорним молотим перцем, заправляємо майонезом і акуратно перемішуємо.

1f7db36ebee8dfbe74f60228bb512d40

Крок 7. Апетитний і соковитий салат з консервованою квасолею і помідорами готовий. Прикрашайте свіжою зеленню і подавайте до столу!

5838bc6fc9b2aa7a3c2170e5feba37e8

Салат з квасолею і консервованою кукурудзою

Салат з квасолею і консервованою кукурудзою – дуже просте і соковите блюдо для вашого домашнього або святкового столу. Готове частування приємно здивує своїм насиченим смаком і поживними властивостями. Для приготування закуски з додаванням квасолі беріть на замітку наш покроковий рецепт.

Час готування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Квасоля червона консервована – 1 банка.
  • Кукурудза консервована – 1 банка.
  • Сухарики – 1 пачка.
  • Часник – 1 зубчик.
  • Кінза – 1 пучок.
  • Майонез – 40 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Кінзу промиваємо під водою і даємо їй обсохнути.

7ea584c0866d8eeb7e95e0e20d0034a3

Крок 2. Сухарі висипаємо в глибоку миску.

323002807a6960be687ee6608ede087f

Крок 3. До них відправляємо консервовану квасолю, з якої попередньо зливаємо рідину.

10c50c535ec929962fddf6d585b57d92

Крок 4. Також зливаємо рідину з консервованої кукурудзи. Перекладаємо її в загальну миску.

8193c28ddd888d41760b738797e77dd0

Крок 5. Часник очищаємо від лушпиння і подрібнюємо.

1f6c979150ce22f38c9287e08f8cb521

Крок 6. Відправляємо до решти інгредієнтів.

9e08e8cff5d6ce1d9d5f29087f646940

Крок 7. Доповнюємо загальну масу подрібненої кінзою.

1b552c4cb764cd2629f04627db7d98f0

Крок 8. Заправляємо заготівлю вказаною кількістю майонезу.

cfdcf1734f53b9e91328397725b6e15f

Крок 9. Перемішуємо частування.

1aac3f57139a6c1e2d493f8129c395d3

Крок 10. Соковитий салат з квасолею і консервованої кукурудзою готова. Діліть на порції і подавайте до столу!

c3dc6f19b3c0db70444f1bfaec0d172f

Салат з квасолею і крабовими паличками

Салат з квасолею і крабовими паличками – оригінальне рішення для вашого сімейного або святкового столу. Така яскрава і ситна закуска точно нікого не залишить байдужим. Тому обов’язково спробуйте приготувати частування на нашу перевіреному покроковому рецептом.

Час готування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Квасоля червона консервована – 0,5 банки.
  • Палички крабові – 1 пачка.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Петрушка подрібнена – 1 ст.л.
  • Майонез – для заправки.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо потрібні продукти зі списку.

2a68fd20d106d3de3c26f8b4971f7aa8

Крок 2. Очищаємо крабові палички, нарізаємо їх невеликими кубиками і кладемо в загальну миску.

4e2f226851900a782e063b9f203af67a

Крок 3. Сюди ж відправляємо консервовану червону квасолю, з якої попередньо зливаємо рідину.

8c700a63bd635f840ab3aa4dbe3ce4c6

Крок 4. У загальну масу натираємо твердий сир.

e32585dc9d4b16542bc5bff3cdf02e9d

Крок 5. Додаємо майонез і починаємо перемішувати заготівлю. Всипаємо подрібнену петрушку.

298848308e624ababef49241739869a7

Крок 6. Знову перемішуємо салат, щоб всі продукти рівномірно розподілилися. Кількість майонезу регулюємо за смаком.

05427e96a232e0d47df1288614886c36

Крок 7. Яскравий і смачний салат з квасолею і крабовими паличками готовий. Можна пробувати!

92c924fa8eed5f6a6f3223fd24f41102

Салат з консервованою квасолею і тунцем

Салат з консервованою квасолею і тунцем виходить дуже поживним, смачним і корисним. На його приготування у вас не піде багато часу. Використовуйте покрокову кулінарну ідею з нашої добірки. Розміркуйте ваше звичне меню, побалуйте себе і близьких новинкою!

Час готування: 25 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Квасоля консервована – 1 банка.
  • Тунець консервований – 1 банка.
  • Яйце варене – 3 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Майонез – 30 мл.
  • Сметана – 30 мл.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідну кількість інгредієнтів. Яйця заздалегідь відварюємо, остуджуємо і очищаємо.

70a83072151b8ece3f7b4b975d9d0c0a

Крок 2. Консервований тунець дістаємо з банки, нарізаємо в велику миску. Доповнюємо рибу консервованою квасолею.

91c3c34229d4b6385173919abc502535

Крок 3. Охолонувши яйця нарізаємо невеликими кубиками. Відправляємо їх в загальну масу.

3854adef20f5c4f4e683ac3cdae4b2e8

Крок 4. Промиваємо огірки, помідори. Нарізаємо їх півколами.

4433da3d88e2b34e7f5715077586a8e6

Крок 5. Продукти в салатнику доповнюємо овочами і подрібненою зеленню.

6cdaf0020e492837ea39bf5955e87d1d

Крок 6. Солимо заготівлю, посипаємо її молотим перцем і поливаємо майонезом. Перемішуємо для рівномірного розподілу всіх інгредієнтів.

64e2d82bbdd2108f7d1c3b66e7b76961

Крок 7. Яскравий салат з консервованою квасолею і тунцем готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!

952c84edbc35baf807ed87c3fd755af8

Салат з квасолею і грибами

Салат з квасолею і грибами – універсальне частування для вашого домашнього столу. Яскрава закуска підійде для ситного обіду, вечері або святкового столу. Готуйте на нашу простому покроковому рецептом. Обіцяємо, що така кулінарна ідея стане однією з ваших улюблених.

Час готування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Квасоля консервована – 1 банка.
  • Гриби шампіньйони – 400 гр.
  • Зелень – за смаком.
  • Салат зелений – за смаком.
  • Сухарики – 1 пачка.
  • Сіль – за смаком.
  • Часник – 1 зубчик.
  • Майонез – для заправки.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо і промиваємо шампіньйони.

510657c13063487c10ec6b6561e14a13

Крок 2. Далі гриби розрізаємо на четвертинки або ще менше. Залежить від розміру шампіньйонів.

49adf7149779a0311ec2fef46cf07853

Крок 3. Обсмажуємо гриби на олії до готовності, після даємо продукту охолонути.

70ce687ae7d541016a410ff88a75cdac

Крок 4. Промиваємо і обсушуємо зелень для салату і листочки салату.

d79b27484ffa242d386717aeaad357d9

Крок 5. З консервованої квасолі акуратно зливаємо всю рідину.

24025a78f11e25b722d3dabbd9d1c5d2

Крок 6. Квасоля, гриби і всю зелень з’єднуємо в глибокій мисці. Доповнюємо масу сіллю, подрібненим часником і майонезом. Перемішуємо і кладемо сюди сухарики.

db0cd2fe451f75c23369c9f71f473a21

Крок 7. Ситний салат з квасолею і грибами готовий. Діліть на порції і угощайтесь!

b5628868d7339b55d842de8f9b9f5772

Салат з квасолею і корейською морквою

Салат з квасолею і корейською морквою виходить неймовірно соковитим, апетитним і в міру пікантним. Така страва можна подавати до обіду, вечері або в якості закуски до святкового столу. Порадуйте себе і близьких за допомогою нашої перевіреної яскравою кулінарній ідеї!

Час готування: 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Квасоля консервована – 1 банка.
  • Морква по-корейськи – 300 гр.
  • Стегна курячі відварні – 300 гр.
  • Майонез – 100 гр.
  • Цибуля зелена – 0,5 пучка.
  • Кріп – 0,5 пучка.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Курячі стегна попередньо відварюємо і остуджуємо.

2dace1fcfd33d8c18f5cb792ebdc51f0

Крок 2. Охололе м’ясо птиці дрібно нарізаємо і кладемо в глибоку миску.

085283b24018395659b5088cc5c912a7

Крок 3. Доповнюємо м’ясо подрібненим цибулею і кропом.

496e8e062b776a3b536ad7503a22311a

Крок 4. Слідом викладаємо консервовану квасолю. Попередньо зливаємо з неї рідина.

c9d740fddb55c7540d4e301a21c8a2a2

Крок 5. Викладаємо в загальну масу морква по-корейськи. Якщо вона занадто довга, то розріжте її на кілька частин.

a1c72e16cafc9ef61ce60e6e6fd7eda3

Крок 6. Заправляємо заготівлю майонезом.

4346e7cdfc4580011e1ed3f2c024ddda

Крок 7. Солимо, перчимо за смаком і акуратно перемішуємо.

5c4b9020c292d02c5f9a1e3b9c2e8a1f

Крок 8. Соковитий салат з квасолею і корейською морквою готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!

5b57c0a86893dd9ff5f59fdb8db7bfaf

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал