Салат із копченою ковбасою – закуска з оригінальним смаком та особливим присмаком серпанок цієї ковбаси у страві, що відрізняє від подібних салатів із вареною ковбасою. Набір інгредієнтів для салату різний, адже з копченою ковбасою добре поєднуються як мариновані, так і свіжі овочі. Важлива для салатів тонка красива нарізка продуктів, а заправку господиня вибирає за власною перевагою.
Салат з копченою ковбасою і кукурудзою
Тандем копченої ковбаси з кукурудзою в салаті в різних варіантах виконання, стає популярним і для повсякденного столу, і для святкового. У цьому рецепті ці два інгредієнта доповнимо сухариками, яйцем, солоним огірком і зеленню. Поєднання цих продуктів досить вдале і смак виходить оригінальним, а готується салат просто і швидко.
Час готування: 20 хвилин.
Час приготування: 20 хвилин.
Порції: 2.
Інгредієнти:
- Ковбаса копчена – 100 гр.
- Сухарики – 100 гр. ( 1 пачка ).
- Кукурудза, консервована – 1 банка.
- Яйця – 4 шт.
- Огірок солоний – 3 шт.
- Майонез – 3-4 ст.л.
- Цибуля зелена – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Насамперед готуються інгредієнти для салату згідно з рецептом і потрібного вам кількості порцій. Заздалегідь круто відварюються яйця. У ковбаси знімається оболонка.
Крок 2. Ковбаса, яйця і солоні огірки нарізаються однаковими невеликими брусочками. Нарізка відразу перекладається в посуд для салату.
Крок 3. З консервованої кукурудзи повністю зливається маринад, і зерна пересипаються до нарізаних продуктів.
Крок 4. Потім до салату додається дрібно нашаткований зелену цибулю і трохи цибулі залишається для декору.
Крок 5. До цих інгредієнтів додаються сухарики, і частина їх також залишається для декору. Сухарики вибираються з різними смаковими добавками за винятком смаку морепродуктів.
Крок 6. Потім до салату кладеться майонез і сіль за смаком.
Крок 7. Салат разом з сухариками акуратно перемішується, залишається на кілька хвилин, щоб вони просочилися майонезом і стали м’якше.
Крок 8. Приготований салат з копченою ковбасою і кукурудзою розкладається по порційних тарілках, декорується зеленою цибулею і скибочками сухариків і блюдо сервірується до столу. Смачного!
Салат з ковбасою і корейською морквою
Копчена ковбаса і корейська морква мають своїм вираженим смаком, а при поєднанні в салаті, смак виходить незвичайним. Варіанти салатів на основі цих інгредієнтів різні і мають красиві імена. У цьому рецепті готуємо салат « Венеція » з доповненням ковбаси і моркви, консервованої кукурудзою, огірками і твердим сиром. Морква по-корейськи і копчена ковбаса, повинні бути смачні і хорошої якості.
Час готування: 15 хвилин.
Час приготування: 15 хвилин.
Порції: 4.
Інгредієнти:
- Ковбаса копчена – 150 гр.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Кукурудза, консервована – 150 гр.
- Огірок – 100 гр.
- Сир « Український » – 100 гр.
- Майонез – 100 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Інгредієнти для салату відразу готуються згідно пропорції рецепта і потрібній кількості порцій.
Крок 2. Копчена ковбаса звільняється від оболонки і нарізається тонкою соломкою.
Крок 3. Огірок нарізається такий же соломкою, як і ковбаса.
Крок 4. Шматок сиру подрібнюється на великій терці.
Крок 5. У велику салатницю викладаються морква по-корейськи, нарізка ковбаси з огірком, тертий сир і насипаються кукурудзяні зерна.
Крок 6. Потім до них кладеться майонез і ложкою салат акуратно перемішується.
Крок 7. Салат « Венеція » з копченої ковбаси і моркви по-корейськи готовий. Його можна відразу сервірувати до столу на загальній салатниці або в порційних тарілках.
Смачного!
Салат з сирокопченою ковбасою, квасолею і сухариками
Смачним, швидким і простим варіантом різних салатів на основі копченої ковбаси може бути у вас салат з копченою ковбасою, квасолею і сухариками. Інгредієнти для салату завжди є у кожної господині і їх не потрібно відварювати, обсмажувати і т.д., а тільки красиво нарізати і перемішати. У цьому рецепті беремо червону квасолю, сирокопчену « Салямі » і сухарики зі смаком сметани або сиру. Доповнимо смак салату свіжим огірком, сиром, часником і зеленню.
Час готування: 15 хвилин.
Час приготування: 15 хвилин.
Порції: 2.
Інгредієнти:
- Ковбаса сирокопчена « Салямі » – 80 гр.
- Квасоля, консервована – 1 банка.
- Сухарики – 2 пачки.
- Сир твердий – 100 гр.
- Огірок свіжий – 1 шт.
- Часник – 3 зубка.
- Майонез – за смаком.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Інгредієнти для салату відразу підготуйте в зазначеному в рецепті кількості.
Крок 2. Шматочок будь-якого твердого сиру подрібніть на дрібній терці.
Крок 3. З консервованої квасолі злийте маринад, обполосніть її на друшляк холодною водою і перекладіть в салатницю. До квасолі перекладіть подрібнений сир.
Крок 4. Сирокопчену ковбасу звільніть від оболонки, наріжте тонкою соломкою і перекладіть в салатницю.
Крок 5. Свіжий огірок промийте, просушіть серветкою і наріжте невеликими кубиками або брусочками. Нарізку огірка перекладіть до решти інгредієнтів.
Крок 6. Будь-яку промиту і обсушену серветкою зелень дрібно нашаткуйте і також перекладіть в салатницю.
Крок 7. Потім додайте до салату дрібно нарубані зубки часнику.
Крок 8. В останню чергу до салату покладіть пару ложок майонезу і насипте сухарики.
Крок 9. Салат акуратно перемішайте, декоруйте на свій смак і відразу, щоб сухарики збереглися хрусткими, подавайте до столу. Смачного!
Салат з копченою ковбасою і пекінською капустою
Салат з копченою ковбасою і пекінською капустою готується просто, але смакові якості його хороші і в основному за рахунок копченої ковбаси. Ці два продукти доповнюються різними інгредієнтами, що дозволяє господині експериментувати зі смаками страви. У цьому рецепті доповнимо салат свіжим огірком і сухариками, а заправимо майонезом.
Час готування: 15 хвилин.
Час приготування: 15 хвилин.
Порції: 4.
Інгредієнти:
- Ковбаса копчена – 200 гр.
- Пекінська капуста – 1 шт.
- Огірок свіжий – 6 шт.
- Сухарики – 140 гр.
- Огірок свіжий – 1 шт.
- Майонез – 4 ст.л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Свіжі огірки промийте, обсушити серветкою і наріжте соломкою.
Крок 2. Копчену ковбасу очистіть від оболонки і наріжте такими ж шматочками, як і огірок.
Крок 3. Пекінську капусту ополосніть холодною водою, видаліть підставу качана і листову частину наріжте тонкими смужками.
Крок 4. Нарізку овочів і ковбаси перекладіть в глибоку салатницю.
Крок 5. До неї насипте сухарики з будь-яким смаком, тільки не зі смаком морепродуктів. Потім до цих інгредієнтів додайте сіль і покладіть майонез.
Крок 6. Ложкою всі інгредієнти акуратно перемішайте. Зніміть пробу і відкоригуйте за своїм смаком.
Крок 7. Потім приготований салат з копченою ковбасою і пекінської капустою розкладіть по порційних тарілках, і закуску сервіруйте до столу. Смачного!
Салат з ковбасою, помідорами і сиром
Салат з трьох інгредієнтів: копченої ковбаси, помідорів і сиру називається « Гусарскім », а готується він просто. Для салату вибирається копчена ковбаса, тільки не тверда, помідори беруться м’ясистого сорту і твердий сир підходить будь-який. Всі інгредієнти нарізаються однаковими невеликими шматочками, а в цьому рецепті нарізаємо кубиками. Заправляється салат майонезним соусом з часником.
Час готування: 35 хвилин.
Час приготування: 15 хвилин.
Порції: 1.
Інгредієнти:
- Ковбаса копчена – 100 гр.
- Помідор – 1 шт.
- Сир твердий – 60 гр.
- Часник – 1 зубок.
- Майонез – за смаком
- Сіль – за смаком.
- Зелень для декору.
Процес приготування:
Крок 1. Інгредієнти для салату готуються згідно з рецептом і потрібного вам кількості порцій.
Крок 2. Копчена ковбаса акуратно звільняється від оболонки і нарізається маленькими кубиками.
Крок 3. Твердий сир будь-якого сорту очищається від воскової оболонки і нарізається такими ж кубиками, як і ковбаса.
Крок 4. Помідори і бажано м’ясистих сортів так само нарізаються невеликими кубиками.
Крок 5. Нарізка цих інгредієнтів перекладається в салатницю і посипається сіллю. До неї додається через часничницю очищений часник.
Крок 6. Потім до цих інгредієнтів кладеться майонез будь-якої жирності. Салат акуратно перемішується і на 20 хвилин ставиться в холодильник.
Крок 7. Для красивої подачі салат формується в порційних салатниці за допомогою круглої або квадратної форми. У неї салат укладається досить компактно.
Крок 8. Потім форма знімається.
Крок 9. Приготований салат з копченою ковбасою, помідорами і сиром декорується зеленню і сервірується до столу. Смачного!
Салат «Мисливський» з копченою ковбасою
Салат « Мисливський » з копченою ковбасою, на відміну від зимової заготовки з такою назвою, відноситься до смачних і дуже ситним закусок на основі копченої ковбаси, маринованих огірків / грибів і вареного картоплі. У цьому рецепті основні інгредієнти доповнимо цибулею, сиром, зеленим горошком і заправимо майонезом. Ця страва буде смачною альтернативою традиційному закусочному салату, наприклад, « Олів’є ».
Час готування: 15 хвилин.
Час приготування: 15 хвилин.
Порції: 4.
Інгредієнти:
- Ковбаса сирокопчена – 200 гр.
- Сир твердий – 200 гр.
- Картопля варений – 3 шт.
- Огірок маринований – 4 шт.
- Зелений горошок – 1 банка.
- Цибуля фіолетовий – 1 шт.
- Майонез – 2 ст.л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Інгредієнти салату підготуйте згідно пропорції рецепта. Картопля відваріть або запікіт заздалегідь.
Крок 2. Після цього приступайте до нарізки продуктів, і вона повинна бути однаковою. У ковбаси акуратно зніміть оболонку. Потім ковбасу наріжте тонкими брусочками.
Крок 3. Мариновані огірки наріжте такими ж шматочками.
Крок 4. Відварений і очищену картоплю наріжте, як і ковбасу з огірком.
Крок 5. Цибуля, а в цьому рецепті береться фіолетова, наріжте тонкими півкільцями.
Крок 6. На великій терці подрібніть шматок будь-якого твердого сиру.
Крок 7. Нарізку продуктів перекладіть в глибоку салатницю. Насипте до неї консервований горошок, сіль з чорним перцем по особистому смаку і все заправте майонезом.
Крок 8. Салат « Мисливський » з копченою ковбасою акуратно ложкою перемішайте, зніміть пробу і можете відразу сервірувати до урочистого столу. Смачного!
Салат з ковбасою і яєчними млинцями
Салат з ковбасою і яєчними млинцями буде у вас оригінальною закускою з новим смаком, який додадуть йому такі млинці, натомість традиційних яєць. Варіанти салатів на основі цих інгредієнтів різні і в цьому рецепті доповнимо блюдо свіжим огірком з часником. Заправимо салат сумішшю майонезу зі сметаною. Млинці смажимо чисто яєчні, без інших добавок, крім чорного перцю.
Час готування: 25 хвилин.
Час приготування: 15 хвилин.
Порції: 2.
Інгредієнти:
- Ковбаса копчена – 150 гр.
- Огірок свіжий – 1 шт.
- Яйце – 5 шт.
- Олія – 1 ст.л.
- Майонез – 2 ст.л.
- Сметана – 2 ст.л.
- Часник – 2 зубки.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Насамперед готуємо млинці для салату. В окремий посуд розбийте курячі яйця, насипте до них по особистому смаку сіль з перцем і вінчиком збийте яйця в однорідну масу.
Крок 2. Розігрійте сковорідку з олією і спечіть тонкі млинці. Обсмажуйте до рум’яного кольору з обох сторін. Потім млинці остудити.
Крок 3. За цей час копчену ковбасу очистіть від оболонки, і наріжте тонкою соломкою. Такими ж шматочками наріжте свіжий огірок.
Крок 4. Остиглі яєчні млинці складіть в чотири шари і наріжте тонкими смужками, подібні локшині.
Крок 5. Очищені зубки часнику і промиту будь-яку зелень ножем дрібно наріжте.
Крок 6. Нарізку всіх інгредієнтів перекладіть в салатницю.
Крок 7. У чашці змішайте по дві ложки майонезу і сметани і цієї сумішшю заправте салат. Зніміть пробу і додайте, чого не вистачає. Салат з копченою ковбасою і яєчними млинцями акуратно перемішайте, можете відразу сервірувати до столу. Смачного!