Мусові тістечка “Нутелла” без випічки – дуже смачний і простий у приготуванні десерт

Це простий, але дуже смачний рецепт десерту без випічки, яким Ви можете пригощати гостей за святковим столом або своїх рідних побалувати домашньою смакотою! Такий десерт прийде до смаку всім!

Залишіть у коментарі будь-який смайл, якщо сподобався рецептик, щоб я не пропадала з вашої стрічки.

Мусові тістечка "Нутелла" без випічки - дуже смачний і простий у приготуванні десерт

Список потрібних інгредієнтів:

Для бази:

  • 300 г меленого печива
  • 70 г вершкового масла
  • 30 г шоколадного порошку (наприклад, несквік)
  • 100 мл молока

Начинка:

  • 400 г вершкового сиру
  • 50 г цукрової пудри
  • 500 мл жирних вершків
  • 200 г нутелли (або іншого аналогічного крему)

Для ганашевої глазурі:

  • 100 г молочного шоколаду
  • 50 г кулінарного шоколаду
  • 150 мл вершків

Мусові тістечка "Нутелла" без випічки - дуже смачний і простий у приготуванні десерт

Покроковий рецепт приготування:

  1. Подрібніть печиво і змішайте його із шоколадним порошком. Розтопіть масло, охолодіть кілька хвилин, а потім полийте печиво.
  2. Додайте молоко і все добре перемішайте. Викладіть сумішшю форму, розмірами 25×25 см. Поставте у холодильник для застигання.
  3. У чаші міксера збийте вершковий сир із цукровою пудрою.
  4. В іншій мисці окремо збийте вершки, після чого об’єднайте обидві суміші, перемішуючи міксером на найнижчій швидкості.
  5. Не змішуйте занадто довго, щоб не ущільнити надмірно начинку. Якщо це вже сталося – додайте трошки молока.
  6. Тепер дістаньте основу з холодильника та рівномірно нанесіть половину начинки. Поверніть у холодильник.
  7. В іншу половину додайте нутелу, яку ви попередньо трохи пом’якшили в мікрохвильовій печі. Також можна просто опустити банку у теплу воду. Добре перемішайте ложкою (не міксером!). Нанесіть начинку на білий шар і розрівняйте.
  8. Для глазурі нагрійте вершки, додайте обидва види шоколаду, подрібнені кубиками.
  9. Дайте настоятися хвилину, потім добре перемішайте, поки весь шоколад не розтане і ви не отримаєте однорідну блискучу шоколадну глазур. Полийте нею верх торта і просто струсіть форму, щоб він рівномірно розподілився всюди.
  10. Помістіть у холодильник для повного застигання.

Насолоджуйтесь смачним десертом, і гарного приготування Вам!

Мусові тістечка "Нутелла" без випічки - дуже смачний і простий у приготуванні десерт

Перевірений рецепт з інтернету.

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал