Це простий, але дуже смачний рецепт десерту без випічки, яким Ви можете пригощати гостей за святковим столом або своїх рідних побалувати домашньою смакотою! Такий десерт прийде до смаку всім!
Залишіть у коментарі будь-який смайл, якщо сподобався рецептик, щоб я не пропадала з вашої стрічки.
Список потрібних інгредієнтів:
Для бази:
- 300 г меленого печива
- 70 г вершкового масла
- 30 г шоколадного порошку (наприклад, несквік)
- 100 мл молока
Начинка:
- 400 г вершкового сиру
- 50 г цукрової пудри
- 500 мл жирних вершків
- 200 г нутелли (або іншого аналогічного крему)
Для ганашевої глазурі:
- 100 г молочного шоколаду
- 50 г кулінарного шоколаду
- 150 мл вершків
Покроковий рецепт приготування:
- Подрібніть печиво і змішайте його із шоколадним порошком. Розтопіть масло, охолодіть кілька хвилин, а потім полийте печиво.
- Додайте молоко і все добре перемішайте. Викладіть сумішшю форму, розмірами 25×25 см. Поставте у холодильник для застигання.
- У чаші міксера збийте вершковий сир із цукровою пудрою.
- В іншій мисці окремо збийте вершки, після чого об’єднайте обидві суміші, перемішуючи міксером на найнижчій швидкості.
- Не змішуйте занадто довго, щоб не ущільнити надмірно начинку. Якщо це вже сталося – додайте трошки молока.
- Тепер дістаньте основу з холодильника та рівномірно нанесіть половину начинки. Поверніть у холодильник.
- В іншу половину додайте нутелу, яку ви попередньо трохи пом’якшили в мікрохвильовій печі. Також можна просто опустити банку у теплу воду. Добре перемішайте ложкою (не міксером!). Нанесіть начинку на білий шар і розрівняйте.
- Для глазурі нагрійте вершки, додайте обидва види шоколаду, подрібнені кубиками.
- Дайте настоятися хвилину, потім добре перемішайте, поки весь шоколад не розтане і ви не отримаєте однорідну блискучу шоколадну глазур. Полийте нею верх торта і просто струсіть форму, щоб він рівномірно розподілився всюди.
- Помістіть у холодильник для повного застигання.
Насолоджуйтесь смачним десертом, і гарного приготування Вам!
Перевірений рецепт з інтернету.