Млинці з фаршем – це апетитне і ситне частування для вашого столу, яке послужить відмінним перекусом або повноцінним прийомом їжі. Приготувати такі смачні млинці можна різними способами. Кращі кулінарні ідеї ми зібрали в нашій готовій добірці з дев’яти яскравих рецептів приготування з покроковими фото.
Млинці з м’ясним фаршем і рисом
Млинці з м’ясним фаршем і рисом – це відмінне рішення для вашого сімейного перекусу або повноцінного прийому їжі. Якщо ви хочете урізноманітнити домашнє меню і здивувати рідних яскравим смаком, то обов’язково спробуйте приготувати апетитні млинці з начинкою по нашому перевіреному рецепту.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Борошно – 1 ст.
- Молоко – 1 ст.
- Сіль – 1 щіпка.
- Цукор – 1 ст.л.
- Оливкова олія – 3 ст.л.
Для начинки:
- Фарш м’ясний – 300 гр.
- Рис відварний – 1 ст.
- Огірок солоний – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Масло вершкове – 1 ч.л.
- Олія – 1 ст.л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Для тіста додаємо сіль і цукор в молоко. Просіюємо сюди борошно і виливаємо оливкова олія. Вимішуємо продукти до отримання однорідного рідкуватого тіста без грудочок.
Крок 2. Обсмажуємо млинці. Для цього вливаємо ложку тіста на розігріту сковороду. Розділимо тісто по всій поверхні і готуємо до рум’янцю.
Крок 3. Очищаємо і дрібно нарізаємо ріпчасту цибулю. Обсмажуємо її до рум’янцю на олії.
Крок 4. Додаємо до цибулі фарш. Солимо його до смаку і обсмажуємо до готовності на помірному вогні.
Крок 5. Сюди ж відправляємо подрібнений солоний огірок і відварний рис. Перемішуємо і тушкуємо одну-дві хвилини на слабкому вогні.
Крок 6. Готову начинку порційно кладемо на млинці. Звертаємо їх в трубочку. Обсмажуємо заготовки до рум’янцю на вершковому маслі.
Крок 7. Апетитні млинці з начинкою з м’ясного фаршу і рису готові! Подавайте до столу і швидше пробуйте!
Млинці з фаршем і грибами
Млинці з м’ясним фаршем і грибами виходять неймовірно соковитими, ситними і яскравими за смаком. Вони ідеально доповнять ваш сімейний стіл. Подавайте до обіду або в якості перекусу. За бажанням, можна доповнити сметаною або свіжою зеленню. Рекомендуємо спробувати приготувати за нашим рецептом.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Борошно – 1 ст.
- Молоко – 2 ст.
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Цукор – 1 ч.л.
- Олія – 50 мл.
- Фарш м’ясний – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Гриби шампіньйони – 200 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Розбиваємо курячі яйця в глибоку миску. Додаємо сюди сіль і цукор.
Крок 2. Збиваємо продукти до однорідності вінчиком або виделкою.
Крок 3. Додаємо сюди просіяне борошно і вливаємо молоко кімнатної температури. Перемішуємо масу до однорідності і повного зникнення грудочок. Виливаємо в тісто три столових ложки олії і перемішуємо.
Крок 4. У сковороді на олії обсмажуємо подрібнений ріпчаста цибуля. Додаємо сюди м’ясний фарш, перемішуємо і тушкуємо до повної готовності.
Крок 5. Сюди ж відправляємо нарізані і промиті шампіньйони. Посипаємо заготівлю чорним молотим перцем, перемішуємо і тушкуємо до готовності грибів.
Крок 6. Перед спекотною першого млинця, змащуємо сковороду олією. Обсмажуємо на сковороді тонкі рум’яні млинці з готового тіста.
Крок 7. На один край кожного млинці викладаємо трохи начинки. Щільно звертаємо заготовки в формі конверта.
Крок 8. Соковиті млинці з м’ясним фаршем і грибами готові. Можна подавати до столу!
Млинці з яловичим фаршем
Млинці з яловичим фаршем – чудова кулінарна ідея для вашого сімейного перекусу або обіду. Якщо ви хочете урізноманітнити домашнє меню і здивувати рідних яскравим смаком, то обов’язково спробуйте приготувати апетитні млинці з м’ясною начинкою по нашому перевіреному рецепту.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Борошно – 250 гр.
- Молоко – 150 мл.
- Окріп – 300 мл.
- Яйце – 2 шт.
- Олія – 1 ст.л.
- Сіль – 0,5 ч.л.
- Цукор – 1 ч.л.
- Сода – 1 ч.л.
- Олія – для смаження.
Для начинки:
- Яловичина відварна – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста великий – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло вершкове – 3 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Просіяне борошно змішуємо з сіллю, цукром і содою. Виливаємо сюди молоко, окріп і вимішуємо тісто, щоб не було грудочок. Збиваємо яйця з маслом рослинним і виливаємо в тісто, перемішуємо до однорідності.
Крок 2. Обсмажуємо на сковороді, змащені олією тонкі і рум’яні млинчики з підготовленого рідкого тіста.
Крок 3. Відварну яловичину прокручуємо через м’ясорубку. Також ви можете використовувати сирої яловичий фарш і обсмажити його до готовності.
Крок 4. Очищаємо і подрібнюємо ріпчасту цибулю. Обсмажуємо його на вершковому маслі до рум’янцю.
Крок 5. Вимішуємо яловичий фарш з цибулею, сіллю і чорним меленим перцем.
Крок 6. Починаємо млинці м’ясом і звертаємо їх конвертиками. Далі обсмажуємо на сковороді або запікаємо 10 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
Крок 7. Ситні млинці з яловичим фаршем готові. Подавайте до столу і угощайтесь!
Млинці на кефірі з м’ясним фаршем
Млинці на кефірі з м’ясним фаршем виходять дивно соковитими, поживними і насиченими за смаком. Вони ідеально доповнять ваш сімейний стіл, послужать перекусом або повноцінним сніданком або вечерею. Можна доповнити сметаною або іншими продуктами за смаком. Обов’язково спробуйте!
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Борошно – 2 ст.
- Яйце – 2 шт.
- Кефір – 500 мл.
- Окріп – 1 ст.
- Сода – 1 ч.л.
- Сіль – 0,5 ч.л.
- Цукор – 1 ст.л.
- Олія – 3 ст.л.
Для начинки:
- М’ясний фарш / відварне м’ясо – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Вода / бульйон – 50 мл.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. У глибоку миску виливаємо кефір. Сюди ж розбиваємо курячі яйця, після перемішуємо все за допомогою вінчика.
Крок 2. Висипаємо в отриману суміш столову ложку цукру.
Крок 3. Слідом висипаємо трохи солі.
Крок 4. Перемішуємо вміст і просіюємо сюди вказану кількість борошна.
Крок 5. Ретельно вимішуємо масу.
Крок 6. У склянці окропу розмішуємо соду.
Крок 7. Переливаємо воду з содою в тісто.
Крок 8. Добре перемішуємо заготівлю до однорідності і зникнення всіх грудочок.
Крок 9. М’ясний фарш обсмажуємо до готовності на олії. Також можна використовувати відварне м’ясо і прокрутити його через м’ясорубку.
Крок 10. Подрібнюємо очищений цибулю і обсмажуємо її до рум’янцю на олії.
Крок 11. Тушкуємо фарш з цибулею пару хвилин. Солимо, перчимо і доповнюємо водою. Добре вимішуємо і прибираємо з плити.
Крок 12. У млинцеве тісто виливаємо 3 столові ложки олії. Ретельно перемішуємо.
Крок 13. Половником або ложкою виливаємо тісто на розжарену сковороду. Перед спекотною першого млинця, змащуємо олією сковороду.
Крок 14. Даємо млинцю підрум’яниться з одного боку.
Крок 15. Акуратно перевертаємо млинець і обсмажуємо з іншого боку.
Крок 16. Готуємо млинці, поки не закінчиться тісто.
Крок 17. На половину кожного млинця викладаємо трохи м’ясної начинки.
Крок 18. Звертаємо млинчики з начинкою в формі конверта.
Крок 19. Формуємо так всі млинці.
Крок 20. Далі заготовки обсмажуємо на сковороді до рум’янцю з усіх боків.
Крок 21. Апетитні млинці на кефірі з м’ясним фаршем готові. Можна подавати до столу і пригощатися!
Фаршировані млинці, запечені в духовці
Фаршировані млинці, запечені в духовці, – це оригінальна і яскрава ідея для вашого сімейного перекусу або повноцінного прийому їжі. Якщо ви хочете урізноманітнити домашнє меню і здивувати рідних, то обов’язково спробуйте приготувати апетитні млинці з начинкою по нашому перевіреному рецепту.
Час готування – 1 година
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Яйце – 5 шт.
- Молоко – 650 мл.
- Борошно – 200 гр.
- Сіль – за смаком.
- Цукор – за смаком.
- Філе куряче – 300 гр.
- Гриби – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сир твердий – 100 гр.
- Сметана – 100 гр.
- Вершки – 200 мл.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Обсмажуємо тонкі рум’яні млинці. Для тіста вимішуємо до однорідності яйця, борошно, молоко, сіль і цукор.
Крок 2. Куряче філе прокручуємо через м’ясорубку або дрібно ріжемо ножем. Подрібнюємо очищену цибулину і гриби.
Крок 3. Обсмажуємо інгредієнти для начинки на олії. Солимо і посипаємо чорним молотим перцем за смаком.
Крок 4. На половинки кожного млинця викладаємо м’ясну начинку.
Крок 5. Звертаємо млинці в щільні рулетики. Викладаємо їх в форму для запікання.
Крок 6. Для заливки перемішуємо сметану, вершки, зелень, сіль і мелений перець.
Крок 7. Заливаємо соусом млинці і посипаємо їх тертим сиром. Запікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 8. Апетитні фаршировані млинці, запечені в духовці, готові. Подавайте до столу і угощайтесь!
Млинці, фаршировані курячим фаршем
Млинці, фаршировані курячим фаршем, виходять апетитними і неймовірно смачними. Вони ідеально доповнять ваш сімейний сніданок, обід або перекус. Подавайте до столу зі сметаною або просто так. Для приготування обов’язково використовуйте наш перевірений покроковий рецепт.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Яйце – 2 шт.
- Молоко – 1,5 ст.
- Борошно – 1 ст.
- Сіль – за смаком.
- Цукор – за смаком.
Для начинки:
- Грудка куряча – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Масло вершкове – 30 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Яйця вимішуємо з сіллю і цукром. Виливаємо сюди молоко і просіюємо борошно. Замішуємо однорідне рідкувате тісто без грудочок.
Крок 2. Обсмажуємо тонкі рум’яні млинці з готового тіста.
Крок 3. Очищаємо ріпчасту цибулю і дрібно нарізаємо її.
Крок 4. Курячу грудку нарізаємо дрібними кубиками.
Крок 5. Обсмажуємо куряче м’ясо і цибуля на вершковому маслі до готовності. Солимо продукти і посипаємо чорним молотим перцем за смаком.
Крок 6. Отриману курячу масу перемелюємо в блендері до отримання фаршу. Починаємо формувати млинці.
Крок 7. Починаємо млинці курячим фаршем. Складаємо заготовки в акуратні конвертики.
Крок 8. Млинці, фаршировані курячим фаршем, готові. Подавайте до столу і угощайтесь!
Кабачкові млинці з фаршем
Кабачкові млинці з фаршем виходять дуже ніжними, поживними і яскравими за смаком. Вони ідеально доповнять і урізноманітнюють ваш домашній стіл. Подавайте до обіду або в якості апетитного перекусу. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковим описом процесу.
Час готування – 1 година
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Кабачок – 0,5 кг.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно – 150 гр.
- Молоко – 150 мл.
- Сіль – 1 ч.л.
- Олія – 3 ст.л.
Для начинки:
- Фарш м’ясний – 250 гр.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Часник – 2 зубчика.
- Трави прованські – 1 ч.л.
- Майонез – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Аджика – 1 ч.л.
- Сир твердий – 100 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. М’ясний фарш заздалегідь розморожуємо.
Крок 2. Промиваємо і очищаємо кабачки. Натираємо їх на терці і злегка віджимаємо від зайвої рідини.
Крок 3. У миску з тертим кабачком розбиваємо курячі яйця. Ретельно все вимішуємо.
Крок 4. Вливаємо сюди вказану кількість молока і знову перемішуємо.
Крок 5. Поступово просіюємо в масу борошно і додаємо сіль. Ретельно вимішуємо вміст до однорідності.
Крок 6. Розігріваємо сковороду з олією. Викладаємо сюди кабачкове тісто і обсмажуємо тонкі рум’яні млинці.
Крок 7. Готові млинці викладаємо на робочу поверхню і даємо їм трохи охолонути.
Крок 8. Очищаємо болгарський перець і зубчики часнику. Подрібнюємо овочі ножем.
Крок 9. Відправляємо овочі в м’ясний фарш. Перемішуємо.
Крок 10. Сюди ж відправляємо аджику, сіль, чорний мелений перець і прованські трави. Вимішуємо до однорідності.
Крок 11. Млинці обмазуємо майонезом і після начинкою. Звертаємо в трубочки.
Крок 12. Далі млинці можна підрум’янити на сковороді або запекти в духовці. Якщо використовуєте другий варіант, викладайте заготовки в форму для випікання з пергаментом. Посипаємо тертим сиром.
Крок 13. Випікаємо страву близько 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 14. Соковиті і оригінальні кабачкові млинці з фаршем готові. Пригощайтеся!
Млинці з начинкою з фаршу і капусти
Млинці з начинкою з фаршу і капусти точно нікого не залишать байдужими. Готова страва виходить дуже соковитим, ситним і цікавим до смаку. Для приготування рекомендуємо використовувати наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу. Побалуйте себе і близьких!
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Яйце – 2 шт.
- Молоко – 1,5 ст.
- Борошно – 1 ст.
- Сіль – за смаком.
- Цукор – за смаком.
Для начинки:
- Фарш м’ясний – 250 гр.
- Капуста – 0,5 кг.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Олія – 40 мл.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Яйця вимішуємо з сіллю і цукром. Вливаємо сюди молоко і просіюємо борошно. Замішуємо однорідне рідкувате тісто без грудочок.
Крок 2. Обсмажуємо тонкі рум’яні млинці з готового тіста.
Крок 3. Дрібно шинкуємо капусту і тушкуємо її до м’якості на сковороді з олією. Солимо і перчимо за смаком.
Крок 4. Сюди ж відправляємо подрібнену цибулю і терту моркву. Перемішуємо і тушкуємо до готовності всіх овочів.
Крок 5. Викладаємо до овочів розморожений м’ясний фарш.
Крок 6. Перемішуємо і тушкуємо до готовності м’ясного фаршу.
Крок 7. На кожну половинку млинця викладаємо начинку з м’яса і капусти.
Крок 8. Звертаємо заготовки з начинкою конвертиком.
Крок 9. Апетитні і соковиті млинці з начинкою з м’ясного фаршу і капусти готові. Подавайте до столу і угощайтесь!
Млинці з фаршем і яйцем
Млинці з фаршем і яйцем – оригінальне частування для вашого столу. Вони виходять дуже соковитими, поживними і яскравими за смаком. Ідеальне доповнення для вашого сніданку, обіду або перекусу. Спробуйте приготувати апетитне блюдо на нашу перевіреному покроковому рецептом.
Час готування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Яйце – 2 шт.
- Молоко – 1 л.
- Борошно – 2,5 ст.
- Сіль – 1 ч.л.
- Цукор – 3 ст.л.
- Олія – 2 ст.л.
Для начинки:
- Фарш м’ясний – 500 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Цибуля зелена – 1 пучок.
- Масло вершкове – 50 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Фарш заздалегідь розморожуємо, яйця для начинки відварюємо до готовності, остуджуємо і очищаємо від шкаралупи.
Крок 2. Тепер займемося тістом. У глибокій мисці збиваємо яйця з сіллю і цукром.
Крок 3. В отриману суміш вливаємо тепле молоко і просіюємо борошно. Перемішуємо до однорідності і зникнення грудочок. В кінці вмішуємо олія.
Крок 4. Виливаємо тісто на розігріту сковороду. Обсмажуємо тонкі рум’яні млинці.
Крок 5. Підготуємо начинку. М’ясний фарш доповнюємо подрібненим ріпчастою цибулею. Обсмажуємо продукти в сковороді до готовності.
Крок 6. Нарізаємо відварні яйця і додаємо їх до обсмаженому фаршу.
Крок 7. Сюди ж відправляємо подрібнений зелену цибулю. Перемішуємо.
Крок 8. По центру кожного млинця викладаємо трохи начинки.
Крок 9. Починаємо згортати млинці з начинкою.
Крок 10. Формуємо акуратні конвертики.
Крок 11. Далі заготовки швидко обсмажуємо на сковороді до рум’яної скоринки.
Крок 12. Апетитні млинці з фаршем і яйцем готові. Подавайте до столу і угощайтесь!