М’ясо по-французьки – 10 смачних рецептів в духовці з покроковими фото

0e1e0297bf7cd98e9f4aaa79fe7ac511

М’ясо по-французьки — відоме і неймовірно смачну страва, знайоме кожному з дитинства. Це шматочки свинини з картоплею або іншими овочами під « шапкою » з жирного майонезу і тягнеться сиру. Така страва багато хто готує виключно до святкового столу або для сімейного недільного обіду або вечері, що і зовсім не дивно, адже страва виходить настільки смачним, що миттєво розлітається з тарілок!

М’ясо по-французьки з свинини з сиром, помідорами і цибулею

Приготувати дуже популярне і неймовірно смачну гаряче страва з соковитих шматочків свинини, з додаванням соковитих томатів, пікантного сиру і злегка пекучого ріпчастого цибулі. Таке страву ідеально підходить для повноцінного обіду або вечері.

4b7251d5c46da4428828d22ab19e2e18

М’ясо по-французьки з грибами

Коли не знаєте, що приготувати на вечерю для всієї родини, а чогось смачненького вже дуже хочеться – запікаємо свинячу корейку в поєднанні з зеленню, плавленим сирком, часником і ароматними грибами.

Час готування – 60 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 4.

інгредієнти:

  • Корейка свиняча – 500 гр.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Сирок плавлений – 1 шт.
  • Гриби – 200 гр.
  • Зелень – 10 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Олія соняшникова – 2 ст.л.
  • Сметана – 1 ст.л.
  • Цибуля ріпчастий – 1 шт.
  • Сіль – 5 щіпок.
  • Перець чорний мелений – 3 щіпки.

Процес приготування:

Крок 1. Свинину нарізаємо уздовж волокон порційними шматками, посипаємо сіллю і перцем, відбиваємо тупий стороною молоточка, збризкувалися маслом і гарненько перемішуємо.

70ac2d2a7456ab1c9b8c85fb33918bc0

Крок 2. Підготуємо овочі: часник пропускаємо через прес, половинку ріпчастого цибулі ріжемо півкільцями, свіжу зелень дрібно шинкуємо.

b29980ea8225c8de6a9fa47842d04c32

Крок 3. 150 грам сиру твердих сортів подрібнюємо за допомогою терки.

85810dd3a020db725eb23c5d1ae3afe5

Крок 4. Частину цибулину ріжемо маленькими шматочками.

Крок 5. У сковорідці розігріваємо масло і пасеруємо цибулю до напівпрозорості, потім додаємо відварені гриби ( в разі, якщо ви використовуєте лісові грибочки ) або просто нарізані шампіньйони.

5c47c559bb415f5c3db592565cf87529

Крок 6. Приправляємо вміст жароміцної посуду спеціями на свій смак і готуємо до легкої рум’яності.

cfd3a4f071273363701ad2630f47eb6e

Крок 7. У глибокій піалі змішуємо часниковий пюре, плавлений сирок, жменю натертого сиру, чорний перець і зелень – ретельно перемішуємо до стану однорідної консистенції.

Крок 8. З’єднуємо обсмажені гриби з цибулею, з сирно-часниковою масою.

f0266a0fe17d4da08d94a6dee577b981

Крок 9. Гарненько розмішуємо компоненти.

42d43b43bd30096b23a325ef29201a71

Крок 10. Форму для запікання або деко противний промазуємо маслом і в один шар викладаємо півкільцями ріпчастого цибулі.

ab8ee9e9bba79e17aa67b60913a32888

Крок 11. Поверх розділимо відбивні.

6838994afb5f885ff260b20d5594d63b

Крок 12. Присипаємо дрібно нашаткованою зеленню.

cf9f5fa39e53a79e27858cef426080a3

Крок 13. Потім рівномірно розділимо начинку з грибів і сиру.

4e16843b9c8d837e5924fcd10137ed5e

Крок 14. Завершальним шаром викладаємо натертий сир.

39ef1d135382bc8a80278cda6d81e71b

Крок 15. Відправляємо посуд в заздалегідь розігріту духовку до 200-220 градусів, відразу ж знижуємо температуру до 190 і готуємо м’ясо по-французьки протягом 25-35 хвилин.

df330a16769bbf90b2a0a86d45bf30d6

Крок 16. Соковите і неймовірно ароматне страву розкладаємо по тарілках і приступаємо до трапези. Смачного!

60a3d05a14ca4d5e2a02b9d1a41f9ed1

Соковите м’ясо по-французьки з картоплею в духовці

Картопля – настільки універсальний продукт, що з нього готують безліч страв, а зіпсувати такий гарнір практично неможливо, однак, для того, щоб отримати найсмачнішу картопельку у вашому житті, її необхідно запікати зі свининою під шапочкою з майонезу і сиру.

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 8.

інгредієнти:

  • Шия свиняча – 800 гр.
  • Картопля – 1,5 кг.
  • Цибуля – 3-4 шт.
  • Майонез – 250 гр.
  • Сир твердий – 200 гр.
  • Олія соняшникова – 2 ст.л.
  • Трави італійські – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Промиту і обсушену свинину нарізаємо порційними шматками вздовж волокон.

c1eb0eff3b77a1d74a85da89ab9ba620

Крок 2. З двох сторін посипаємо шматочки сіллю, перцем і ароматними травами.

d7998cd4f8a4526d8f9b4768639d2c65

Крок 3. Кілька цибулин очищаємо від лушпиння і ріжемо напівкільцями середньої товщини, так само посипаємо приправами і перемішуємо.

1dc199e18ace12d98ad86c2b8b9c3576

 

Крок 4. Очищені бульби картоплі нарізаємо тонкими слайсами, приправляємо і додаємо трохи соняшникової олії – розмішуємо.

2690caf66df8ecf1ffd099e7f800baa7

Крок 5. Широкий деко наверни вистилаємо листом пергаментного паперу і викладаємо гуртки з картоплі.

1c57272270fe6703a86468452f41e638

Крок 6. Наверх овочевого шару кладемо м’ясо. Починаємо розігрівати духову шафу до позначки в 180 градусів.

4702319d87219a7397a757a842654808

Крок 7. Далі викладаємо цибульні поцибуляольца.

585fa858ab66376f98ed8a43e8951a0d

Крок 8. Поливаємо страва тонкою струменем майонезу і відправляємо в духовку на 60 хвилин.

31ed1637826fa210ee821c622ea3eaf9

Крок 9. За кілька хвилин до готовності, посипаємо свинину великою кількістю натертого сиру.

b61da268944b21e30bc90da0e1dc00f1

Крок 10. Ароматне м’ясо з гарніром повністю готове до подачі.

3f4e62b17d604f5f107a9d535940ebc7

Крок 11. Смачного!

fc7f6f2ac5edacb9b4824206118db0b4

 

Яловичина по-французьки в духовці

Чи знаєте ви, що приготувати соковите і ніжне м’ясо по-французьки можливо не тільки з шматка жирної свинини, але і з пісної яловичини? Готова страва виходить не менш смачним, проте, менш калорійним.

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 5.

інгредієнти:

  • Яловичина – 1 кг.
  • Сир – 250 гр.
  • Майонез – 300 гр.
  • Картопля – 1 кг.
  • Цибуля ріпчастий – 2 шт.
  • Суміш перців – за смаком.
  • Сало солоне – за смаком.
  • Тім’ян сушений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. М’ясо ретельно промиваємо під струменем води і викладаємо на паперові рушники, складені в кілька шарів для того, щоб вони ввібрали надлишки вологи.

b417e177aae506457b615239b1fcc745

Крок 2. Розрізаємо яловичину вздовж волокон порційними шматками.

b7bc5b406d1b1f9cd1b4f1cfe638562d

Крок 3. Посипаємо м’ясо сіллю, перцем і травами – відбиваємо з обох сторін кухонним молоточком.

80bbd91ae687297275a775aa14ba8e06

Крок 4. Картопля очищаємо від шкірки, цибуля « звільняємо » від лушпиння і нарізаємо кільцями, сало ріжемо дрібними шматочками.

Крок 5. Приступаємо до збірки: на дно форми викладаємо сало, потім м’ясо і цибуля – посипаємо спеціями і сіллю.

1be2902dcfbe9d85fbf8eb7de0fe77d9

Крок 6. Поверх викладаємо картоплю, натерту на великій терці.

b062cc4aad9c1f95aefb2ef2dacb8bb0

Крок 7. Аналогічним способом подрібнюємо сир.

Крок 8. Поливаємо картоплю майонезом і відправляємо посуд з м’ясом і овочами в духову шафу на 60 хвилин при температурі 180 градусів.

9b5d26e5ef2dfa3545ed1f97e500296c

Крок 9. Після закінчення часу, обережно виймаємо форму, присипаємо страва сиром і запікаємо ще 10-15 хвилин.

c7d9678b347cf5d8af15ae4b9eb05b62

Крок 10. Готову яловичину з гарніром подаємо до столу в гарячому вигляді.

83f4b152f79b1bcc4eb56be47315f00b

Крок 11. А поєднується таке страву зі всілякими салатами і соліннями. Смачного!

2360d8669228308a68c83a4ded1909a6

М’ясо по-французьки з курячого філе

Навіть при дотриманні правильного харчування або відмову від червоного м’яса, можна і потрібно іноді радувати себе чимось дуже смачним, наприклад, запеченим курячим філе з додаванням ріпчастого цибуляа, двох видів сирів і часнику. А для ще більш низької калорійності, майонез можна з легкістю замінити сметаною або натуральним йогуртом без добавок.

Час готування – 40 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4.

інгредієнти:

  • Філе куряче – 800 гр.
  • Майонез, сметана – 2 ст.л.
  • Цибуля ріпчастий – 1 шт.
  • Олія – 2 ст.л.
  • Часник – 3 зуб.
  • Сир твердий – 3 зуб.
  • Сирок плавлений – 2 шт.
  • Сіль – 2 щіпки.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо м’ясо: курку ретельно промиваємо і обсушує, зачищаємо від вкраплень жиру і білих плівок, нарізаємо, як для котлет по-київськи: мале філе відвертаємо в сторону і робимо надріз біля великого філе, але не до кінця.

Крок 2. Далі надрізаємо м’ясо уздовж малого філе і розгортаємо.

fc853d8c5d3dfe1473b0fdf2e05efe22

Крок 3. Таким чином, ми отримуємо великий тонкий пласт м’яса.

a9a16f548cb66ee5936d82301a41976b

 Крок 4. Накриваємо курку харчовою плівкою і легкими рухами рук, злегка відбиваємо тупий стороною кухонного молоточка без зубчиків.

8aea67e3f41b748dea98bb293df71f67

 

Крок 5. Перевертаємо і повторюємо маніпуляцію з другої сторони.

23967629a47686f0a20da9269ec46609

Крок 6. Заправляємо філе олією, сіллю і чорним молотим перцем на свій смак – перемішуємо.

c9771b49a66567b97d625eb79b14e5f1

Крок 7. В окремій піалі з’єднуємо плавлені сирки з дрібно порубаним або пропущеним через прес часником, сіллю, перцем і майонезом.

5fa34d13683081cdaa4c31445c7e959a

Крок 8. Ретельно перетираємо інгредієнти до гладкої однорідної консистенції.

95975669a33b903fedcec82fa305c244

Крок 9. Тонким шаром промазуємо деко маслом і викладаємо ріпчасту цибулю, нарізаний поцибуляольцамі або кільцями.

db9825d8cfcce6c96b39abd2e6dc5040

Крок 10. Поверх розкладаємо курячі відбивні, трохи внахлест один на одного, не залишаючи порожніх місць.

a8935e0db44f7ada4482bea31f22fd2b

Крок 11. Далі розділимо часниково-сирну масу, але не дуже товсто, приблизно 1-3 міліметра.

4ad265ad98d3dfe20a5ee9dad301e6c1

Крок 12. Зверху присипаємо страва сиром, натертим на великій терці.

75ee296a3f911c63656da095f04de0b2

 

Крок 13. Випікаємо в духовій шафі протягом 35-55 хвилин при температурі 180-190 градусів ( час може варіюватися від потужності вашої духовки і товщини філе ).

655bd49966f5de23ae7b615c50e1670e

Крок 14. Подаємо до столу з будь-якими овочами і насолоджуємося. Смачного!

167b457c3d51b03645ee9c376885325f

Соковита свинина по-французьки з ананасами

Менш ніж за півтори години можна з легкістю приготувати неймовірно ароматне страва з кисло-солодким смаком і вершковим « відтінком », яке напевно підкорить всіх, хто спробує хоча б шматочок. А секрет цієї страви полягає в оригінальному поєднанні інгредієнтів: свинини і солодких ананасів.

Час готування – 1 ч. 15 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 2-3.

інгредієнти:

  • Свинина – 350 гр.
  • Ананаси консервовані – 150 гр.
  • Цибуля ріпчастий – 1 шт.
  • Сир – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – за смаком.
  • Приправи – за смаком.
  • Олія соняшникова – 1 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Промиту і обсушену вирізку ріжемо невеликими порційними шматочками.

e52550ef0e9024c0171512e7e1dc2308

Крок 2. Відбиваємо пластини за допомогою кухонного молоточка з обох сторін.

ecf2064ddb559477b06a31391055cca8

 

Крок 3. Посипаємо м’ясо улюбленими спеціями і сіллю, старанно втираємо руками і залишаємо для просочення при кімнатній температурі приблизно на півгодини.

f69adf94420cb9190fe1d79fa879ec8b

Крок 4. Не гаючи часу, очищаємо і нарізаємо ріпчасту цибулю тонкими поцибуляольцамі.

Крок 5. Пассеруємо цибулю на невеликій кількості олії до прозорості.

e268766ccc5c1af82239c06112f016e8

Крок 6. Форму для запікання або деко застилаємо пергаментом і викладаємо м’ясо, зверху розділимо обсмажений цибулю.

af23f1d7cf25c6e2dcb5b084022cd90c

Крок 7. Поверх хаотично, укладаємо шматочки солодкого ананаса і посипаємо натертим на великій терці сиром.

c99136e61cf44c22b340006a9c34e2f8

 

Крок 8. Робимо майонезну сіточку і випікаємо при температурі 180 градусів не менше 40 хвилин. Після закінчення часу, перекладаємо ароматні свинячі скибочки в порційні тарілки і приступаємо до дегустації. Смачного!

36cee6856b06f5d043085b050394a154

Дуже смачна індичка по-французьки в духовці

Коли немає ідей для пізнього вечері – готуємо м’ясо по-французьки з ніжного і нежирного м’яса індички, під ароматної « шапочкою » з часнику і сиру. Також, разом з птахом, одночасно запікається і картопляний гарнір, що значно спрощує життя господині.

Час готування – 1 ч. 20 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 5.

інгредієнти:

  • Індичка – 1 кг.
  • Картопля – 2-3 шт.
  • Цибуля – 1-2 шт.
  • Томати – 2-3 шт.
  • Сметана – 1-2 ст.л.
  • Майонез – 100 мл.
  • Сирок плавлений – 3-4 шт.
  • Сир « моцарелла » — 100 гр.
  • Часник – 2-3 зуб.
  • Олія – 2-3 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Кумин – за смаком.
  • Каррі – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Птицю розрізаємо на порційні « стейки », злегка відбиваємо молоточком з двох сторін, намагаючись не пошкодити цілісність волокон.

91f0b2fe8390c8f83617a0bebb1486a7

Крок 2. У глибокій піалі готуємо заправку для м’яса: з’єднуємо часник, приправи, майонез і сіль – гарненько перемішуємо.

1fbfe29c52216996fa5a91bef27ec26e

 

Крок 3. Щедро змащуємо індичку маринадом і прибираємо на 30 хвилин в сторону, для просочення.

adcc3f60b43854e26c64c06f2ecf2783

Крок 4. Ріпчаста цибуля нарізаємо поцибуляольцамі і пасеруємо на олії до напівпрозорості, після додаємо в ту ж сковороду плавлені сирки і сметану, підсалюємо і перемішуємо.

9145803eaa4397db6e7925c7e6edd3cc

Крок 5. Против устилаем фольгою або пергаментом, промазуємо тонким шаром масла і викладаємо гуртки нарізаною картоплі.

e67643e7002c2bf6a5202caf510695b3

Крок 6. Поверх картопляних часточок розділимо цибулю, томленний в вершковому « соусі » з сирків і сметани.

c8b8bc220067e97506b79a18324af21f

Крок 7. Потім кладемо просочені спеціями відбивні.

e38bed1b94a24c745e19fb44dfd2df05

Крок 8. На індичку кладемо кільця помідорів і посипаємо спеціями.

bf2a4f6318ffc2aa7a7979bb153eb2ed

Крок 9. Присипаємо страву натертим сиром і випікаємо при температурі 220 градусів протягом 40 хвилин. Смачного!

b556c5c98b2a6aee96d619065aea9377

Простий і смачний рецепт м’яса по-французьки з фаршу

Навіть не маючи під рукою шматка червоного м’яса або птиці, можна запросто приготувати соковите і ароматне « м’ясо по-французьки », замінивши головний компонент фаршем. Смакові характеристики страви від цього абсолютно не зіпсуються і неймовірно смачну вечерю або обід вам забезпечений!

Час готування – 1 ч. 15 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 4.

інгредієнти:

  • Фарш м’ясної – 500 гр.
  • Картопля – 700 гр.
  • Цибуля ріпчастий – 2 шт.
  • Сметана ( нежирна ) – 200 мл.
  • Сир твердий – 200 гр.
  • Гірчиця – 1 ч.л.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо всі продукти, перераховані в списку: очищаємо картоплю і ріпчаста цибуля.

Крок 2. Картопля очищаємо від шкірки, промиваємо водою і нарізаємо тонкими кружечками, для більш швидкої готування.

a677719976c3b6706212a59c6f10ab82

Крок 3. Цибулини нарізаємо поцибуляольцамі середньої товщини.

Крок 4. Твердий сир подрібнюємо за допомогою великої терки. Паралельно підсалюємо сметану, додаємо гірчицю, чорний мелений перець і перемішуємо.

Крок 5. Форму для запікання з високими бортиками промазуємо вершковим маслом.

2337bbd6ba083b3c565d16190350e611

Крок 6. Викладаємо фарш рівним шаром, а зверху розділимо цибульні поцибуляольца – змащуємо шар заправкою з сметани з сіллю, гірчицею і перцем.

c9fa7c5af119d5b31c08b4cb510d7ea7

Крок 7. Наступний шар формуємо з картопляних слайсів, знову додаємо соус. Відправляємо в духовку на 40 хвилин при температурі 200 градусів.

41125f914ccbf81ae8e6dc2e41c4f4de

Крок 8. Після закінчення часу, щедро посипаємо м’ясо по-французьки натертим сиром і випікаємо ще протягом 10-15 хвилин.

4a1af3a028a0960a11229e2128c3c887

Крок 9. Ароматне страву готове. Смачного!

fdb8dd8e94c9454aa1fafaa5d0708aa4

М’ясо по-французьки без майонезу в духовці

Готуємо усіма улюблене страва, під красивою назвою « м’ясо по-французьки » без зайвих калорій! А найпростіший спосіб зробити страву найменш жирним – це виключити зі списку інгредієнтів майонез. Ту ж саму соковитість свинині з картоплею додасть стиглий помідор і натертий сир.

Час готування – 1 ч. 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4.

інгредієнти:

  • Свиняча шия – 700 гр.
  • Картопля – 5 шт.
  • Цибуля ріпчастий ( великий ) – 1 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Сир – 100 гр.
  • Сметана / йогурт натуральний – 200 мл.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Соус « Бешамель »:

  • Молоко – 500 мл.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Горіх мускатний – за смаком.
  • Борошно – 2 ст.л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Готування починаємо з класичного соусу « Бешамель », яким в подальшому будемо заливати всі компоненти: в сотейнику або сковороді з товстим дном, розтоплюємо сто грамів вершкового масла.

Крок 2. Після, підсипаємо борошно і інтенсивно перемішуємо до однорідності.

3a05df4ec3eeaddf034d7a0872d94b15

Крок 3. Даємо складовим бешамеля трохи підсмажитися.

459386ce0c8111dfa8d2c3ecb86c868a

Крок 4. В цей час за допомогою дрібної терки, подрібнюємо мускатний горіх.

Крок 5. Пересипаємо в посуд з основою спеції і сіль, вливаємо молоко.

fba74bb7d9249fee9fae0b32f3900632

Крок 6. Знову ретельно вимішуємо, доводимо до загустенія і знімаємо з вогню – заливка готова.

f8808524e9fca962c074779da0c11b28

Крок 7. Займемося інші складовими страви: промите і обсушенное м’ясо нарізаємо порційними шматочками невеликого розміру, відбиваємо за допомогою кухонного молоточка з обох сторін.

017c5047f1f11388dc6c8d099fac8e5c

Крок 8. Очищений картопля ріжемо кільцями або поцибуляольцамі.

Крок 9. Цибулину подрібнюємо аналогічно картоплі.

Крок 10. Дно форми для запікання змащуємо частиною сметани або натуральним йогуртом без добавок, викладаємо картопляні скибочки.

839a791a06974a431d481c3069098cef

Крок 11. Зверху кладемо відбивні і присипаємо їх цибулею – заливаємо заправкою і посипаємо сіллю і чорним молотим перцем на свій смак.

8e6defe3f3c7dafc9ceca4c962227add

Крок 12. Повторюємо овочеві шари вдруге, тобто .: картопля, цибуля, соус і тонкі гуртки томатів. Також не забуваємо приправити сіллю і перцем.

565e738cf4d9be9a1d72ae7a44107e35

Крок 13. Посипаємо страву сиром, натертим на терці, і відправляємо жароміцний посуд в духову шафу на 60-80 хвилин при температурній позначці в 180 градусів.

caf89ea8b8b6795c8a8983aa88867abb

Крок 14. До столу подаємо відразу ж, як тільки дістанемо форму їх грубки. Смачного!

a53ffe733f9433dc11e6ab5835513bb9

Ніжне м’ясо по-французьки, запечене в фользі

Будь-які продукти, будь то м’ясо або овочі, запечені в фользі, виходять неймовірно смачними і апетитними, завдяки тому, що весь сік залишається в них, а не виходить назовні разом з парою. І м’ясо по-французьки не є винятком!

Час готування – 40 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2.

інгредієнти:

  • М’якоть свиняча – 300 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Томати – 1 шт.
  • Картопля – 1 шт.
  • Сир – 80 гр.
  • Майонез – 1 ст.л.
  • Олія соняшникова – 1 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Форму для запікання устилаємо фольгою, складеної в два шари і промазуємо маслом. Свинину розрізаємо на « стейки » відбиваємо і кладемо в жароміцний посуд.

ce6940afde3329e740396f30f1df6e4f

Крок 2. Поливаємо відбивну майонезом і посипаємо сіллю і чорним меленим перцем.

dd4d8d64f31c9d31553d0d726902fefb

Крок 3. Зверху викладаємо тонкі поцибуляольца ріпчастого цибулі і дрібнонашінкованную зелень.

c430f2531f5a1a15351d848e2ccf7f49

Крок 4. Поверх цибулевих пір’я кладемо тонкі скибочки картоплі.

e42bd5a3872c3f6269040639da8278b7

Крок 5. Тепер йде черга слайсів з томата. Закриваємо м’ясо « з начинкою » фольгою і поміщаємо в духову шафу при температурі 180 градусів на півгодини.

c96f3f08fa4a6f582ef0352c93a008c0

 

Крок 6. За кілька хвилин до готовності розкриваємо фольгу, присипаємо страву натертим сиром. Смачного!

0f694ed49089f9bd3280ff843988591a

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал