Молочна дівчинка – важлива складова у приготуванні цього ніжного десерту. Коржі для торта випікаються за універсальним рецептом на основі молока, що згущує, і крем до нього повинен бути відповідно ніжним, повітряним і з сирним присмаком. Варіантів крему багато: вершковий, сирний, сметанний, заварний та білковий, що можна вибрати на свій розсуд.
Крем чиз для торта Молочна дівчинка
Крем чиз для торта Молочна дівчинка в класичному варіанті готується на основі вершкових сирів гарної якості та відомих торгових марок: «Маскарпоне», «Хохланд», «Альметте», «Буко» та інших. Висока жирність сирів визначає стійкість крему. У цьому рецепті беремо “Маскарпоне”, а смаковими надбудовами будуть цукрова пудра з вершками. Змінюючи пропорцію інгредієнтів можна вплинути на текстуру готового крему чиз.
Сметанний крем для торта Молочна дівчинка
Сметанний крем для торта Молочна дівчинка є найпростішим і найбюджетнішим варіантом, що робить його не менш популярним серед інших кремів. Сметанний крем не відрізняється стабільністю, але відмінно підходить для змащування та просочення коржів. Сметана для крему повинна бути жирною, свіжою та добре охолодженою. Зробити її густішою можна способом «відвішування».
Час приготування: 30 хвилин.
Час приготування: 20 хвилин.
Порції: 1.
Складові:
- Сметана 20% не менше – 500 грн.
- Цукрова пудра – 100 грн.
Процес приготування:
Крок 1. Після випікання коржів для торта відміряти, згідно з рецептом, інгредієнти для крему.
Крок 2. Вибрану та холодну сметану перекласти в посуд для збивання. Потім за допомогою звичайного міксера та на максимальній швидкості сметану збити до густої консистенції, тільки не перестаратися, інакше буде олія.
Крок 3. Не вимикаючи міксера, до збитої сметані порційно досипати потрібну кількість цукрової пудри.
Крок 4. Збити сметану з цукровою пудрою, щоб крем став однорідним, густим та досить стійким.
Крок 5. Приготовленим сметанним кремом можна змащувати коржі та приступати до збирання «Молочної дівчинки». Смачної та вдалої випічки!
Крем Пломбір для домашнього торта
Крем Пломбір для торта Молочна дівчинка є варіантом вибору господині. Його відрізняють стабільність, щільна текстура та особливий смак «пломбіру» за рахунок ванілі, що зручно як для прошарку, так і для вирівнювання та декору «Молочної дівчинки». Технологія подібна до класичного заварного крему. У цьому рецепті готуємо крем «Пломбір» на сметані, вершковому маслі, цукрі та яйцях.
Час приготування: 90 хвилин.
Час приготування: 60 хвилин.
Порції: 1.
Складові:
- Сметана 20% – 350 грн.
- Цукор – 120 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Вершкове масло – 130 гр.
- Борошно – 3 ст.
- Ванільний цукор – 10 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Насамперед відмірюються, згідно з рецептом, всі інгредієнти для крему. Сметана, олія та яйце повинні бути кімнатної температури.
Крок 2. В окремий металевий посуд розбивається яйце і насипаються до нього звичайний і ванільний цукор.
Крок 3. За допомогою вінчика ці інгредієнти збиваються в однорідну масу.
Крок 4. Потім у збиту масу перекладається сметана і вінчиком все ще перемішується.
Крок 5. До цієї суміші порційно насипається борошно пшеничне і одночасно добре перемішується, щоб не залишилися грудочки.
Крок 6. Посуд із цією масою ставиться на водяну баню після закипання у ній води. При безперервному помішуванні маса на невеликому вогні доводиться протягом 5-7 хвилин до густої текстури.
Крок 7. Приготовлений крем заварний перекладається в інший посуд і залишається для охолодження.
Крок 8. Вершкове масло кладеться в окремий посуд для приготування крему.
Крок 9. Міксером на великій швидкості олія збивається в пишну білу масу.
Крок 10. До цієї маси порційно перекладається заварний крем, що остигнув, і одночасно все збивається до однорідного стану.
Крок 11. Крем Пломбір для Молочної дівчинки готовий. Він щільно накривається шматочком харчової плівки, на 1:00 ставиться в холодильник і після цього часу використовується для складання торта. Смачної та вдалої випічки!
Крем зі згущеним молоком
Крем зі згущеним молоком для Молочної дівчинки є варіантом класики саме для цього десерту. Наявність молока, що згущує в коржах і кремі, надає торту збалансований незвичайний смак і ніжну текстуру. У цьому рецепті крем збиваємо з додаванням жирних вершків та ванілі. Збиваємо крем за допомогою планетарного міксера.
Час приготування: 20 хвилин.
Час приготування: 10 хвилин.
Порції: 1.
Складові:
- Вершки 33% – 500 мл.
- Згущене молоко – 80 мл.
- Ваніль – 2 краплі.
Процес приготування:
Крок 1. Відразу відміряти вказану в рецепті кількість інгредієнтів крему. Вершки взяти лише холодні та охолодити посуд для збивання.
Крок 2. Вершки перелити в чашу планетарного міксера, встановити потрібну насадку, яку також охолодити, включити програму та збити вершки в пишну густу масу.
Крок 3. До збитих вершків налити вказану в рецепті кількість молока, що згущує|згущає|.
Крок 4. Потім додати пару крапель екстракту ванілі або замінити її на ванільний цукор.
Крок 5. Включити міксер на максимальну швидкість та збити крем до появи стійких піків.
Крок 6. Приготовлений зі згущеним молоком відразу можна використовувати для змащування коржів і складання «Молочної дівчинки». Торту з таким кремом потрібно 6-8 годин, щоб коржі добре просочилися кремом. Смачної та вдалої випічки!
Заварний крем для торта Молочна дівчинка
Заварний крем для торта Молочна дівчинка, приготовлена за будь-якою технологією, добре просочує коржі торта і робить десерт дуже ніжним. У цьому рецепті готуємо крем на основі молока, борошна, масла, яєць та цукру. Крем на молоці виходить менш густим, ніж вершками. Молоко та олія для крему беруться високої жирності.
Час приготування: 1 година 20 хвилин.
Час приготування: 20 хвилин.
Порції: 1.
Складові:
- Яйце – 2 шт.
- Борошно – 3 ст.
- Молоко – 2 ст.
- Вершкове масло – 100 гр.
- Цукор – 150 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Для приготування заварного крему в будь-який металевий посуд розбити два курячі яйця і насипати до них вказану в рецепті кількість борошна та цукру.
Крок 2. За допомогою вінчика ці інгредієнти збити в однорідну масу.
Крок 3. Потім у цю масу налити дві склянки молока і ще раз добре перемішати. Посуд поставити на мінімальний вогонь чи водяну баню.
Крок 4. При безперервному помішуванні вінчиком довести масу до густої консистенції.
Крок 5. Посуд із кремом зняти з плити і відразу перекласти до нього нарізане шматочками масло.
Крок 6. Потім крем з маслом добре перемішати, перекласти в інший посуд, прикрити «в контакт» шматочком харчової плівки» і на 1:00 поставити в холодильник для охолодження.
Крок 7. Після цього часу можна розпочинати збірку «Молочної дівчинки». Смачної та вдалої випічки!
Йогуртовий крем для торта в домашніх умовах
Рецепт йогуртового крему для «Молочної дівчинки», який відрізняється легкою повітряною текстурою та зниженою калорійністю, затребуваний для тих, хто небайдужий до своєї фігури та правильного харчування. Для крему вибирають йогурт, щоб був натуральним та без різних добавок. У цьому рецепті готуємо крем із додаванням до йогурту жирних вершків та невеликої кількості цукрової пудри. Такий крем добре просочує коржі торта, але для декору та вирівнювання до нього можна додати желатин, сир або сметану.
Час приготування: 30 хвилин.
Час приготування: 20 хвилин.
Порції: 1.
Складові:
- Вершки 33% – 450 мл.
- Йогурт 2,5% – 230 мл.
- Цукрова пудра – 50 грн.
Процес приготування:
Крок 1. Інгредієнти для крему відміряти у зазначеній у рецепті кількості. Вершки взяти охолоджені та перелити їх у посуд для збивання крему.
Крок 2. Потім міксером на максимальній швидкості вершки збити до консистенції, подібної до морозива.
Крок 3. Насипати до вершків відміряну кількість цукрової пудри.
Крок 4. Налити до збитої маси йогурт та крем міксером просто перемішати на мінімальній швидкості.
Крок 5. Приготовлений йогуртовий крем можна використовувати для формування молочної дівчинки. Торту з таким кремом потрібно 3-4 години для просочення коржів за умов холодильника. Смачної та вдалої випічки!
Крем для молочної дівчинки з сиром
Крем для Молочної дівчинки з сирним сиром може бути у вас варіантом вибору, адже для досить солодких коржів такого торта смак крему має бути дещо нейтральним. У цьому рецепті домашній сир доповнимо вершками та цукровою пудрою. Пропорція інгредієнтів розрахована для отримання стійкої текстури крему, що дозволить використовувати його як для просочення коржів, так і для вирівнювання торта.
Час приготування: 30 хвилин.
Час приготування: 20 хвилин.
Порції: 1.
Складові:
- Сир сирний – 600 гр.
- Вершки 33% – 150 мл.
- Цукрова пудра – 200 грн.
Процес приготування:
Крок 1. Інгредієнти для приготування відразу відміряти у пропорції, що вказана в рецепті. Сир та вершки повинні бути холодними.
Крок 2. У чашу планетарного міксера перекласти добре охолоджений сир і збити його в однорідну і без грудочок масу.
Крок 3. Не вимикаючи міксер, у чашу порційно насипати потрібну кількість цукрової пудри.
Крок 4. Потім, не припиняючи збивання, тонким струменем додати до сирної маси холодні вершки.
Крок 5. Збивати крем на великій швидкості і протягом 2 хвилин не менше, щоб він став однорідним, повітряним і пишним.
Крок 6. Приготовленим кремом із сирним сиром можна прошаровувати коржі, вирівнювати та декорувати «Молочну дівчинку». Смачної та вдалої випічки!
Вершковий крем для молочної дівчинки
Вершкові креми для торта, згідно з класикою, готують на вершковому маслі зі згущеним молоком або цукровою пудрою, але для «Молочної дівчинки» найкращим варіантом буде вершковий крем на вершках, який відрізняється ніжною текстурою і краще просочить коржі. У цьому рецепті доповнимо крем фруктовим топінгом. Для одержання гарного крему важливо правильно збити вершки.
Час приготування: 30 хвилин.
Час приготування: 20 хвилин.
Порція 1.
Складові:
- Вершки 33% – 450 гр.
- Цукрова пудра – 50 грн.
- Фруктове пюре – 180 грн.
Процес приготування:
Крок 1. Відразу готується простий набір інгредієнтів для приготування крему. Вершки добре охолоджуються. Цукрова пудра просівається через сито.
Крок 2. Посуд для збивання крему та віночки міксера охолоджуються в морозилці, і вони мають бути сухими. У холодний посуд переливаються вершки.
Крок 3. Потім вони збиваються на малій швидкості. Одночасно до вершків потроху насипається пудра і швидкість міксера збільшується до максимальної.
Крок 4. Вершки з пудрою збиваються до густої текстури та появи стійких піків.
Крок 5. Не виключаючи міксера, до цієї маси потроху додається фруктове пюре.
Крок 6. Крем із пюре просто перемішується до однорідного стану і на невеликій швидкості.
Крок 7. Вершковий крем відразу використовується для прошарку коржів «Молочної дівчинки», але торту потрібно мінімум 2 години, щоб коржі кремом добре просочилися. Смачної та вдалої випічки!
Крем для вирівнювання торта
До крему для вирівнювання торта Молочна дівчинка висуваються інші вимоги порівняно з кремом для прошарку коржів. Такий крем має бути пластичним, зручно лягати на поверхню торта, стійко зберігати форму, бути смачним та ароматним, тому він готується на олійній основі. У цьому рецепті готуємо крем тільки з двох інгредієнтів: вершкового масла та згущеного молока.
Час приготування: 30 хвилин.
Час приготування: 20 хвилин.
Порції: 1.
Складові:
- Вершкове масло 82,5% – 300 гр.
- Згущене молоко – 380 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Вершкове масло витримати деякий час за кімнатної температури, щоб стало м’яким.
Крок 2. Перекласти його в посуд збивання і за допомогою міксера на великій швидкості збити протягом 7-10 хвилин.
Крок 3. Не виключаючи міксер, порційно додати у збите масло молоко, що згущує|згущає|.
Крок 4. Для запобігання розшаровуванню крему, масло та згущене молоко повинні мати однакову кімнатну температуру. Збивати ці інгредієнти до однорідного стану.
Крок 5. Збитий крем повинен мати густу текстуру та бути одночасно еластичним.
Крок 6. Приготовлений крем добре охолодити і тонким рівним шаром нанести на поверхню Молочної дівчинки спеціальними кондитерськими інструментами.
Крок 7. З такого крему можна сформувати різні фігурки для декору торта. Смачної та вдалої випічки!
Крем Дипломат для торта Молочна дівчинка
Крем під назвою «Дипломат» для торта Молочна дівчинка відноситься до лінійки заварних кремів і подібний до відомого «Пломбір». Основу його складають заварний крем та збиті вершки. Такий крем відрізняє густа та пишна текстура, особливий смак та здатність довгого зберігання. Технологія різних рецептів однакова і відмінність лише у пропорції інгредієнтів.
Час приготування: 90 хвилин.
Час приготування: 60 хвилин.
Порції: 1.
Складові:
- Молоко – 400мл.
- Цукор – 180 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Вершки 33% – 200 мл.
- Вершкове масло 82,5% – 100 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 3 ст.
Процес приготування:
Крок 1. Насамперед, і щоб не розчаруватися в результаті, потрібно точно та акуратно відміряти вказану в рецепті кількість інгредієнтів для крему.
Крок 2. Потім готується заварний крем. Для цього в сотейник налити молоко та його на середньому вогні довести до кипіння.
Крок 3. Поки молоко закипає, в окремий посуд розбити куряче яйце.
Крок 4. Насипати до нього сухі інгредієнти: цукор із кукурудзяним крохмалем.
Крок 5. Віночком ці інгредієнти добре перемішати до однорідного стану.
Крок 6. гаряче молоко, Що Закипіло, тонким струменем і при безперервному помішуванні перелити в суміш яйця з цукром і крохмалем.
Крок 7. Отриману масу перелити в сотейник і на невеликому вогні варити до загусання суміші.
Крок 8. Потім вогонь під сотейником вимкнути.
Крок 9. У цю густу масу перекласти вершкове масло|мастило|, добре перемішати і отриманий заварний крем залишити для охолодження.
Крок 10. В інший посуд перелити холодні жирні вершки. Віночки міксера також мають бути холодними. Вершки збити міксером до густої консистенції, починаючи з невеликої швидкості і поступово доводячи до великої швидкості.
Крок 11. В останню чергу до збитих вершків і продовжуючи збивання порційно ложкою перекласти охолоджений заварний крем.
Крок 12. Приготовленим кремом «Дипломат» можна змащувати коржі та формувати «Молочну дівчинку». Смачної та вдалої випічки!