Сьогодні пропоную Вам приготувати смачний торт під назвою «Корзинка»
Складається з бісквітних коржів з пудинговим кремом та сливового джему з затонулими пряниками всередині. Так смачно, що неможливо відірватися!
Список потрібних інгредієнтів:
БІСКВІТ:
- 4 яйця,
- 1 склянка борошна,
- 1 чайна ложка розпушувача,
- 4 столові ложки олії,
- 2/3 склянки цукру
- 250 г сливового варення,
- 14 шт пряників.
КРЕМ:
- 100 гр вершкового масла або маргарину,
- 1/2 склянки цукрової пудри
- 1 крем-пудинг,
- 1 склянка молока,
- 50 г темного шоколаду,
- шоколадні сердечка або зірочки для прикраси (за бажанням)
Покроковий рецепт приготування:
- Холодні білки збити до міцної піни, поступово додаючи цукор. Зменшіть швидкість міксера до найменшої і додайте один жовток, весь час перемішуючи. Таким же чином додаємо олію.
- Потім перемішайте лопаткою і поступово додайте борошно, змішане з розпушувачем.
- Форму (23х28) змастити маслом і посипати панірувальними сухарями. Вилити масу і випікати близько 25 хвилин при 180 градусах.
- Після випікання бісквіт охолодити і розрізати навпіл.
- Зваріть пудинг у склянці молока і остудіть. Масло або маргарин розтерти в пишну масу з цукровою пудрою.
- Додайте пудинг по ложці, постійно помішуючи, до утворення однорідної консистенції.
- У форму викладаємо шари: бісквіт, який змащуємо сливовим джемом. Покладіть на нього пряники і покладіть на нього 2/3 крему.
- Поверх крему викласти другий бісквіт, змастити його кремом, що залишився, і посипати тертим шоколадом. Залиште тісто в холодильнику на ніч, щоб пряники розм’якшилися.
Смачного Вам і гарного приготування!