Запечені роли – 9 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

3f1079a7f37366b341ef79fc0eb22837

Запечені роли – це популярна страва японської кухні, яка набрала популярності і в наших широтах ще кілька десятків років тому. Але це зовсім не дивно, адже роли і суші люблять всі: поєднання рису, червоної риби, сурімі чи морепродуктів нікого не може залишити байдужим, особливо під «шапочкою» з розплавленого сиру або соусу «спайсі». Побалуйте себе ресторанною стравою, приготовлену своїми руками, без використання будь-якого спеціального обладнання.

Запечені роли з куркою

Запечені роли з куркою – це ситна і апетитна страва азіатської кухні, яке буде виграшно виглядати, як на святковому столі, так і під час сімейної вечері. Ніжне куряче філе прекрасно поєднується зі свіжим і хрустким огірочком, сиром і кунжутом.

Час готування – 60 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 1.

Інгредієнти:

  • Рис – 75 гр.
  • Вода – 75 мл.
  • Оцет рисовий – 1,5 ст.л.
  • Цукор-пісок – ¾ ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Норі – ½ листа.
  • Вершковий сир – 20 гр.
  • Філе куряче ( обсмажене ) – 40 гр.
  • Огірки – 15 гр.
  • Кунжут – 14 гр.
  • Майонез – 25 гр.
  • Олія – 5 мл.
  • Соус шрірача – 5 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Промитий до прозорої води рис закидаємо в жароміцний посуд, заливаємо водою і ставимо на вогонь, попередньо закривши каструлю кришкою.

a0589e9d07a06b72bd1a64051b386eee

Крок 2. Доводимо крупу до кипіння і відразу ж зменшуємо нагрів до мінімуму, проварюємо 20-25 хвилин, не відкриваючи кришку. Після закінчення варіння, прикриваємо каструлю рушником і даємо постояти ще 10-15 хвилин. Обсяг рису збільшується в два рази.

0ee8249fce2bb41b90d9edce76951220

Крок 3. На повільному полум’я розчиняємо цукор і сіль в рисовому оцті.

11499ab326546bd7f232e00d5eccef8c

Крок 4. Викладаємо рис в дерев’яну тарілку і змішуємо з теплою заправкою, накриваємо мокрим рушником або серветкою і залишаємо до повного охолодження.

12facf951aaa6fa2e9d7747cdbfc879e

Крок 5. Циновку обертаємо в харчову плівку, кладемо на підготовлений килимок норі ( 1/2 листа ) шорсткою стороною догори. Смужками нарізаємо тверду частину свіжого огірка і рум’яне філе.

e9ad64b3f8cf75d373f9984f7c6d8789

Крок 6. Розділимо 150 грам відварного рису так, щоб крупинки виступали за край на 1 сантиметр з одного боку, і стільки ж не доходили з іншого боку. Викладаємо скибочки огірка і курки, за допомогою кондитерського мішка додаємо сир.

7c6c7938f51749c242768d7dc85558a1

Крок 7. Звертаємо рол шумівкою і обов’язково підбиваємо краю для більш естетичного виду. Обвалюємо рулет в кунжуті і розрізаємо на сегменти.

2a1863011babc242e626497fb8c1b887

Крок 8. У піалі об’єднуємо соус « шрірача » з майонезом і викладаємо отриману суміш поверх ролів.

2433b036bf2cc572f116d966b3e92165

Крок 9. Запікаємо страву на фользі близько 5-7 хвилин ( 200 градусів ).

c744254cedbf86450d93e1526db51141

Крок 10. Сервіруємо і подаємо. Смачного!

40caa04420b97bca0e8b89c6e219c5c8

Домашні запечені роли з креветкою

Домашні запечені роли з креветкою під надзвичайно смачним соусом з вершкового сиру і ікри мойви – це буйство смаків і ароматів, зібраних в єдине ціле в одному страву. Така страва здивує ваших рідних і гостей своїми неймовірними смаковими характеристиками.

Час готування – 40 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 2.

Інгредієнти:

  • Рис круглий – 200 гр.
  • Хвости великих креветок – 4 шт.
  • Оцет бальзамічний – 3 ст.л.
  • Сіль – ½ ч.л.
  • Цукор-пісок – 2 ч.л.
  • Листи норі – 2 шт.

Для соусу:

  • Ікра мойви – 150 гр.
  • Майонез 67% – 2 ст.л.
  • Вершковий сир – 2-3 ст.л.
  • Соус гострий – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Старанно вимиваємо весь пил і крохмаль з крупи, заливаємо водою так, щоб рідина покривала крупу на два сантиметри – доводимо до кипіння і варимо на мінімальному нагріванні протягом 15-16 хвилин. Після, знімаємо сотейник з вогню і укладаємо кілька паперових рушників між каструлькою і кришкою, наполягаємо 15 хвилин.

6e7b727cd037efa2e018efc5cf08e48a

Крок 2. Для заправки в піалі об’єднуємо оцет, цукор і сіль – гріємо 30 секунд в мікрохвильовій печі і вливаємо в рис, перемішуємо і остуджуємо.

55c1bc0c0b965dbe471d89c94509eb62

Крок 3. Хвости ретельно промиваємо і протягуємо зубочистку або шпажку під панцир, щоб в процесі термічної обробки морепродукти не згорнулися. Проварюємо 3-4 хвилини в киплячій воді.

c33de39c1cdc8aeb61384c2b4009530e

Крок 4. Відварні морепродукти очищаємо від панцира, видаляємо зубочистки.

ef95f30cbc196e955c4585d7393d7d2d

Крок 5. Розрізаємо хвости по спинці, витягуючи кишкову вену.

284589846d639a1705e5becff01ae9a0

Крок 6. На бамбуковий килимок кладемо норі глянцем вниз, зверху розділимо відварну крупу, залишаючи один край вільним на сантиметр.

6e77280b17d54a3abfbd6b063f08425b

Крок 7. На центр викладаємо креветки.

e4056cb9fe18478342397a21024d002f

Крок 8. Акуратно звертаємо рол і залишаємо полежати на кілька хвилин скріпленим швом вниз.

cd707625f092e8e7473f3cbb97f27e1f

Крок 9. Розрізаємо рол на 8 шматочків по одному сантиметру.

dce79adeaefc958a76ffd8445ea7beb3

Крок 10. Для соусу ретельно перемішуємо всі необхідні компоненти, зазначені в списку – покриваємо зріз ролів.

f50b953164869fd47110a4a4306be56c

Крок 11. Переміщаємо закуску на плоску жароміцний посуд і ставимо в гарячу духовку ( 180 градусів ) на 8-10 хвилин.

df09b0c3e1a76bb4129981be6c85dea1

Крок 12. Теплу закуску сервіруємо і подаємо в поєднанні з соєвим соусом, червоним імбиром, соусом васабі. Смачного!

616db6a00e2836eeda03a6b16ed60259

Як запекти роли з крабовими паличками?

Як запекти роли з крабовими паличками? Відповідь на це питання дуже простий: досить покрити стандартні роли гострим соусом, приготованим на основі ікри мойви і майонезу. Приготувавши одного разу таку закуску своїми руками, ви назавжди забудете про покупну альтернативу.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 2.

Інгредієнти:

  • Листи норі – 2 шт.
  • Палички крабові – 100 гр.
  • Рис кругло-зернистий – 50 гр.
  • Майонез – 70 гр.
  • Ікра мойви – 50 гр.
  • Оцет рисовий – 1 ч.л.
  • Сіль – 1/3 ч.л.
  • Цукор-пісок – ½ ч.л.
  • Перець каренський мелений – 1 ч.л.
  • Часник гранульований – 1 ч.л.
  • Креветки ( салатні ) – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Для прискорення процесу і власної зручності, викладаємо на робочу поверхню продукти за списком.

Крок 2. Промитий рис варимо, згідно з інструкцією на упаковці, а після заправляємо сумішшю з прогрітого рисового оцту, змішаного з цукром і сіллю – даємо час повністю охолонути природним шляхом.

f4f5fb964e0cc0360f22fa98f225f87d

Крок 3. Знімаємо оболонку з крабових паличок і дрібно нарізаємо.

766b93077a34f90f0a9018a08fca5e7a

Крок 4. Листи норі розрізаємо на смужки, шириною близько 4-5 сантиметрів.

8ae53b22b201d4f588bc772515978a7b

Крок 5. Візуально ділимо рис на 6 сегментів, змочуємо долоні і робимо невеликі кульки / овали.

838568512c32895e5607848c8a81f49b

Крок 6. Рисову заготівлю злегка придавлюємо і обертаємо норі так, щоб крупа як би формувала дно.

38f80c16b1116e07f81b3a41ba404e2d

Крок 7. Додаємо нарізку з крабових паличок.

6399b2fdde5f99d942ac91c5e4514a41

Крок 8. Для приготування соусу в піалу викладаємо майонез, 2-3 чайних ложки подрібнених паличок, мелений перець, ікру і гранульованих часник.

1df1971c16441d2b1ed7005bdf3f5f8f

Крок 9. Здабрюємо кожен напівфабрикат соусом і прибираємо в духовку на 5 хвилин при температурній позначці в 180 градусів.

4c13e68d571bc1e1beb39e8df777414a

Крок 10. На гарячі роли за бажанням укладаємо відварні креветки в якості декору і доповнення.

56425f658cae84cb0836ee3cd73c0866

Крок 11. Готуйте і отримуйте задоволення!

1693a4c342c0df2db65a08a71b748244

Запечена «Філадельфія» в домашніх умовах

Запечена «Філадельфія» в домашніх умовах – це не зовсім традиційних рецепт приготування, тому як слабосолона риба проходить хоч і не довгу, але термічну обробку. Виходячи з вищесказаного, запропонувати таку закуску можна, як вагітним, так і найменшим.

Час готування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 1-2.

інгредієнти:

  • Риба слабо-солена – 150 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Листи норі – 1 шт.
  • Сир вершковий – 60 гр.
  • Рис – 120 гр.
  • Вода гаряча – 250 мл.
  • Оцет рисовий – 40 мл.
  • Сіль – 2 щіпки.
  • Цукор-пісок – ½ ч.л.
  • Олія – для змащування форми.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо продукти за списком в потрібних пропорціях.

Крок 2. Ретельно промиваємо крупу в декількох водах і відварюємо на повільному вогні 10-15 хвилин. Після додаємо оцет, цукор і сіль – перемішуємо і наполягаємо під щільно закритою кришкою протягом 10 хвилин.

6dea75feb3a466bae68835c3a42d790f

Крок 3. На харчову плівку або рогожу кладемо норі, шорсткою стороною вгору, викладаємо рис, не доходячи до одного краю 1-2 сантиметри.

7c92d777852d18534033cb184956239e

Крок 4. Придавлюємо крупу до водоростей і швидко перевертаємо, укладаємо сир і скибочку огірка, як показано на фото. Щільно звертаємо рол, підбиваємо краю і зверху кладемо слайси червоної риби.

0f9748a97ba28724edfcdde516810704

Крок 5. Форму, придатну для готування в духовій шафі, промазуємо маслом і кладемо рол – запікаємо протягом 8-10 хвилин при температурі в 200 градусів.

4f7907f314f85009edfbb0d8cf9d6f43

Крок 6. Як тільки риба почала стискатися – виймаємо страву з печі і даємо постояти пару хвилин для охолодження.

944b4e84212289c3a535c8e31e8df4e3

Крок 7. Змочуємо вістря ножа в воді і розрізаємо рол на 6-8 частин, сервіруємо і трапезничати. Смачного!

9a597f0da99cc15556bd6d60d34ec4eb

Гарячі роли «Каліфорнія»

Гарячі роли «Каліфорнія» – це ситна і неймовірно апетитна закуска, яку можна запросто подати до святкового столу і здивувати гостей своїм кулінарним талантом. Особливу родзинку страві надає неймовірно смачний і ніжний соус, який готується за лічені хвилини.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 2.

Інгредієнти:

  • Норі – 2 листа.
  • Палички крабові – 3-4 шт.
  • Вершковий сир – 120 гр.
  • Рис – 200 гр.
  • Огірки – 1-2 шт.
  • Сир твердий натертий – 1 жменю.

Для соусу:

  • Соус соєвий – 1 ст.л.
  • Майонез – 100 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Соус чилі – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. У піалі гарненько перемішуємо соєвий соус з майонезом, гострим соусом і часником, пропущеним через прес.

6867bd5dd83f5c4a9e2c31c9808458ae

Крок 2. Видаляємо оболонку з крабових паличок, нарізаємо соломкою, також чинимо зі свіжими огірками.

0673a2ef018f93bd0827a3c11d274857

Крок 3. Відварюємо промитий рис, згідно з інструкцією і остуджуємо його. Розділимо крупу по листу норі ( лодем гладкою стороною вниз ).

14ceba4052b81da9cfd86dc6c04bc20f

Крок 4. Додаємо кілька брусків огірка і сурими, змащуємо сиром.

6c117145351342851492836743a56f8e

Крок 5. Формуємо рол і розрізаємо його на 8 частин, кладемо на деко.

dc8b7a081946e7451f00a315ffec658a

Крок 6. За допомогою чайної ложки наносимо соус поверх кожної заготовки.

120d329fad43ec2cb91107e8b8be8478

Крок 7. Присипаємо роли сиром.

7739b102963e06d4de9d8f56bef22ec4

Крок 8. І запікаємо протягом 5-7 хвилин при 220 градусах, поки сир не розплавиться.

eda9bd13add42dad35c2e09258ff373e

Крок 9. Роли в теплому вигляді викладаємо на плоске сервірувальний блюдо і подаємо до столу. Готуйте і отримуйте задоволення!

dae83ff32ab56b31d5a9f9a9e5b86913

Роли з ікрою мойви, запечені в духовці

Роли з ікрою мойви, запечені в духовці – це справжнє гастрономічне насолоду, спробувавши яке один раз, ви будете повертатися до цього рецептом знову і знову. Як начинки рекомендуємо використовувати вам такі морепродукти, як мідії і кальмари.

Час готування – 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 3.

Інгредієнти:

  • Листи норі – 6 шт.
  • Рис відварний – 3 ст.
  • Мідії відварні – 80 гр.
  • Кальмари відварні – 100 гр.
  • Вершковий сир – 140 гр.
  • Ікра мойви – 180 гр.

Процес приготування:

Крок 1. На чистий і сухий килимок з бамбука викладаємо лист водоростей, формуємо шар з рису, як показано на фото.

bcf673022188af747aafedaad3129520

Крок 2. Відступаючи від краю близько двох сантиметрів, кладемо смужку з мідій.

0b065516182f5c2155d7df9f644275ff

Крок 3. Допомагаючи собі циновкою, формуємо рол і нарізаємо його на 6 сегментів, змочуючи ніж у воді.

3172e1460fa342a684170786e9eccbde

Крок 4. Аналогічним способом готуємо роли з решти інгредієнтів.

d58f14e5e1c4ab7496709e067709910d

Крок 5. Тільки цього разу робимо начинку з відварного кальмара.

4f5fc3b2f3c8a1816f30692d3ce816a8

Крок 6. Плоскі жароміцне блюдо встеляти листом пергаменту і розділимо роли.

0a8860619619011874ed41bded67567e

Крок 7. У тарілку з високими бортиками відправляємо домашній сир.

8d70ed8d03923be9ff625e2b073fb596

Крок 8. А також іскру – гарненько перемішуємо і присмачуємо кожну заготівлю. Запікаємо протягом 8-10 хвилин при 200 градусах.

6822ea0ade10a88778eb4d08fd266d71

Крок 9. Ароматну страву викладаємо на тарілку і дегустуємо. Смачного!

cfd834272f9dc5af457ca595f8397b19

Роли з вугром, запечені в домашніх умовах

Роли з вугром, запечені в домашніх умовах – ефектне і неймовірно смачне страву, яке сподобається будь-кому, хто його спробує. Рецепт досить простий, тому можете не сумніватися – вийде навіть з першого разу, тому готуємо продукти і приступаємо!

Час готування – 90 хв.

Час приготування – 25-30 хв.

Порції – 2-3.

Інгредієнти:

  • Листи норі – 2 шт.
  • Філе вугра – 500 гр.
  • Рис – ½ ст.
  • Майонез 67% – 3 ст.л.
  • Оцет рисовий – 1-2 ч.л.
  • Сіль – 2 щіпки.
  • Цукор – 0,5 ч.л.
  • Соус соєвий – 1-2 ч.л.
  • Ікра мойви / тріски – 3 ст.л.
  • Сир твердий натертий – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Крупу промиваємо в декількох водах, заливаємо водою і відварюємо до готовності під кришкою на мінімальному полум’я. Вводимо в рис суміш з цукрового піску, солі і рисового оцту – перемішуємо і, виклавши з жароміцного посуду, остуджуємо.

147d038b6548e35057de2284dccf0c78

Крок 2. Обсмажуємо рибу на сухій сковороді близько 5-7 хвилин, подрібнюємо.

95cd75e197b34628b88e7b3cc6056163

Крок 3. Норі розрізаємо на довгасті смужки, шириною близько трьох сантиметрів.

a2f621da8f9d7b008c296147578948d5

Крок 4. Для сирної шапочки об’єднуємо ікру, натертий сир, соєвий соус і густий майонез.

c4ff4106202738aec1c48d123776c278

Крок 5. З рису формуємо невеликі кульки і обертаємо смужкою водоростей, два краї норі скріплюємо за допомогою 1-2 рисинок. Повторюємо маніпуляцію і з іншими компонентами.

1ba87191541428c0ad13cf906c8e68bb

Крок 6. Поверх рису кладемо нарізаного вугра, закриваємо рибку соусом і переміщаємо заготовки на деко.

d8d27eaa4ee44995d44ed6947246412b

Крок 7. Запікаємо роли при температурній позначці в 180 градусів близько 6 хвилин.

5b568928626bb794705d40279e9a1b93

Крок 8. Блюдо сервіруємо і подаємо до столу з соєвим соусом. Смачного!

8828e798e522c448f71b8658579dd539

Гарячі роли з мідіями

Гарячі роли з мідіями запікаються не тільки в духовій шафі, а також обсмажуються на маслі в сковороді. Попередньо роли панірують в спеціальних сухарях « панко », які рекомендуємо шукати в спеціалізованих магазинах з японськими або азіатськими продуктами.

Час готування – 1 ч. 45 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 2.

Інгредієнти:

  • Рис круглий – 140 гр.
  • Вода – 315 мл.
  • Оцет рисовий – 2,5 ч.л.
  • Цукор-пісок – 1 ч.л.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Листи норі – 1 шт.
  • Вершковий сир – 50 гр.
  • Мідії – 120 гр.
  • Соус соєвий – 1 ст.л.
  • Салат « Айсберг » – 20 гр.
  • Яйця – 1 шт.
  • Молоко – 1 ст.л.
  • Масло вершкове – 1 ч.л.
  • Майонез – 5 ст.л.
  • Соус « чилі » гострий – 3 ч.л.
  • Борошно пшеничне – 4 ст.л.
  • Сухарі панірувальні « панко » – 120 гр.
  • Олія – 500 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Круглий рис насипаємо на сито з дрібними отворами і гарненько промиваємо, даємо стекти надлишків рідини.

c44ec510d14e49f9fb39f2fcba02f33e

Крок 2. Переміщаємо крупу в сотейник і заливаємо 140 мілілітрами води. Доводимо продукт до кипіння і, зменшивши нагрів, проварюємо під закритою кришкою протягом 15 хвилин.

Крок 3. По завершенні варіння, кришку не відкриваємо і даємо рису постояти ще 10 хвилин.

040ef0fc7b1f73876935dbd847530c5b

Крок 4. У турку виливаємо оцет і підсипаємо цукор і сіль, нагріваємо до повного розчинення солодких і солоних кристалів.

Крок 5. Повністю готову крупу викладаємо в дерев’яну ємність, зручну для вимішування.

Крок 6. Тонким струменем виливаємо оцтову суміш в рис і перемішуємо лопаткою.

485cf3f8fd3fc8c6df0a95790bcf9391

Крок 7. Для начинки збиваємо яйце з молоком і дрібкою солі, обсмажуємо на вершковому маслі до готовності і нарізаємо соломкою. Морепродукти припускаємо в сковороді з соєвим соусом близько 5 хвилин. Листя салату ополіскуванні і даємо час обсохнути, довільно подрібнюємо.

7b988a546dd1c8443c4fddcfbb4fb670

Крок 8. Для більш комфортної роботи з рисом, руки необхідно змочувати в суміші з оцту і води, в пропорції 1: 3.

Крок 9. На рогожу кладемо норі гладкою стороною вниз, вологими пальцями розділимо крупу, таким чином, щоб крупинки з одного боку виходили за край на один сантиметр, а з іншого навпаки – не доходили.

61917f149457681934e327ad5b5a7d9f

Крок 10. Заготівлю акуратно перевертаємо і викладаємо начинку з сиру ( важкого ), мідій, салату айсберг і яєчного омлету.

1d4e3cef3f02a7e3b40f262550e8cbee

Крок 11. За допомогою бамбукового килимка, формуємо рол, надаючи його круглу форму і підбиваючи краю.

b76563d161c484b0643ff1030bca2af1

Крок 12. У посуді для запікання цільного ролу, з’єднуємо воду з борошном і сіллю.

Крок 13. У пшеничному розчині змочуємо рулет і після обвалюємо в сухарях з усіх боків.

795e6f91a84d9f2f344be05dd95ccdee

Крок 14. Розігріваємо олію і у фритюрі обсмажуємо роли до золотистості на середньому полум’я.

64afd8e45bb83052626694d17cf21df1

Крок 15. Апетитні рулети трохи остуджуємо і ріжемо на 8 сегментів.

b526821652918cdf4bc035ef485322e7

Крок 16. Поміщаємо роли на фольгу, якої ми устелили жароміцний посуд і присмачуємо кожну частину соусом, що складається з суміші « чилі » і майонезу.

822a65626f5613d30d19e9fb916704cf

Крок 17. Відправляємо страву в духову шафу при 200 градусах на 7 хвилин. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!

41a1ba4144ed430bad0eef734fd0df59

Запечені роли «Цезар»

Запечені роли «Цезар», на відміну від традиційних рецептів, готуються не з риби або морепродуктів, а з обсмаженим або запеченим курячим філе, доповненим листям хрусткого айсберга і теплої шапочки з розплавленого твердого сиру – пальчики оближеш!

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 1.

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 120 гр.
  • Сир твердих сортів – 40 гр.
  • Салат « Айсберг » – 1 лист.
  • Рис – 180 гр.
  • Вода – 1,5 ст.
  • Лист норі – 1 шт.
  • Соус « Цезар » – за смаком.

Для заправки рису ( на один стакан сухої крупи ):

  • Сіль – ½ ч.л.
  • Оцет рисовий – 50 мл.
  • Цукор-пісок – ½ ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Старанно промиваємо крупу, змінюючи воду мінімум шість разів. Заливаємо рис водою і відправляємо на конфорку. Доводимо до кипіння, а після тушкуємо на повільному полум’ї під кришкою близько 15-17 хвилин.

335762c255c58fa80b69ad54ce15ce36

Крок 2. Не втрачаючи часу, готуємо заправку: з’єднуємо рисовий оцет з цукром і сіллю – прибираємо в мікрохвильовку на 40 секунд. Як правило, цього достатньо для розчинення сипучих компонентів. Вливаємо отриману суміш в рис, помішуємо і остуджуємо.

Крок 3. Обертаємо килимок з бамбука харчовою плівкою і кладемо норі, глянцевої стороною вниз.

b9fa1f7cc8595c104b23a4ecd1bb3c64

Крок 4. Змочуємо пальці у воді і розділимо крупу за водоростями, не зачіпаючи один край, залишаємо приблизно три сантиметри.

00d9a10b16d19ff247315d399942a87d

Крок 5. Змащуємо крупу соусом «Цезар».

d9568666d756b5fb7909f6f11cb4f1e7

Крок 6. Наступний шар – салат, порваний руками.

641bb1a57605f6353dd288a3073f0763

Крок 7. На зелень викладаємо смужку курячого філе.

3645697360fe286d54bc1fb2dfeb538a

Крок 8. Вільний край змочуємо водою і за допомогою циновки формуємо рол, надаючи йому форму краплі.

Крок 9. Рулет розрізаємо на 8 рівних частин і викладаємо заготовки на деко з фольгою.

9ef08277369aec20102cbeeb92971fe3

Крок 10. На кожен рол кладемо слайс твердого сиру і прибираємо деко в духовку при 180 градусів до тих пір, поки сир не розплавиться.

Крок 11. Роли красиво викладаємо на тарілку і знімаємо пробу, доповнивши їх соєвим соусом і васабі. Смачного!

50a815d4dc2e1021231e75bc774f8351

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал