Йогуртовий торт – дуже яскравий і смачний домашній десерт, який стане прикрасою і доповненням будь-якого свята. Готові ласощі виходить неймовірно ніжними, легкими і в міру солодкими. Для приготування такого торта рекомендуємо скористатися нашою перевіреною підбіркою з дев’яти рецептів в домашніх умовах з покроковими фото.
Сирно-йогуртовий торт
Сирно-йогуртовий торт – ніжний і дуже смачний десерт, перед яким буде важко встояти. Готуйте таке ласощі до сімейного чаювання або святкового столу. Легкий і повітряний тортик підкорить серця всіх ваших гостей. Обов’язково спробуйте приготувати на нашу перевіреному покроковому рецептом.
Час готування – 3 години
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Борошно – 50 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Цукор – 50 гр.
- Крохмаль – 10 гр.
- Розпушувач – 0,5 ч.л.
- Цукор ванільний – 1 ч.л.
Для просочення:
- Вода – 50 мл.
- Цукор – 2 ч.л.
Для сирно-йогуртового шару:
- Сир – 450 гр.
- Йогурт натуральний питної – 200 гр.
- Вершки 33% – 150 мл.
- Пудра цукрова – 130 гр.
- Цукор ванільний – 1 ч.л.
- Желатин порошковий – 25 гр.
- Полуниця – 200 гр.
Для прикраси:
- Полуниця – 300 гр.
- Желе полуничне для торта – 1 пакетик.
Процес приготування:
Крок 1. Акуратно відділяємо білки від жовтків. Білки збиваємо з половиною цукру до пишної піни.
Крок 2. Жовтки також збиваємо до піни разом з рештою звичайним цукром і ванільним.
Крок 3. Масу з жовтків акуратно перекладаємо в білкову. Всю масу перемішуємо.
Крок 4. Просіюємо сюди борошно з крохмалем і розпушувачем. Перемішуємо лопаткою.
Крок 5. Підготовлений продукт викладаємо в форму, застелену пергаментом. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Крок 6. Отриманий бісквіт остуджуємо. Акуратно зрізаємо верхівку. Акуратний корж просочуємо сумішшю з води і цукру.
Крок 7. Приготуємо крем. У глибокій мисці з’єднуємо сир з ванільним цукром і цукровою пудрою. Розтираємо продукти за допомогою блендера.
Крок 8. Вливаємо сюди йогурт і продовжуємо все перемелювати блендером.
Крок 9. Заливаємо желатин водою в окремій ємності. Перемішуємо і залишаємо для набухання.
Крок 10. В окремому посуді збиваємо вершки до стійких піків.
Крок 11. До сирно-йогуртової маси викладаємо збиті вершки і желатин, який попередньо прогріваємо до розчинення сухого продукту і остуджуємо.
Крок 12. Полуницю нарізаємо дрібними кубиками. Викладаємо в крем. Перемішуємо.
Крок 13. Викладаємо підготовлений крем на корж. Збираємо торт у формі з роз’ємним кільцем. Відправляємо в холодильник до повного застигання верхнього шару.
Крок 14. Після застигання прикрашаємо десерт полуницею.
Крок 15. Підготуємо полуничне желе для торта і поливаємо їм свіжі ягоди.
Крок 16. Знову ставимо торт в холодильник, але тепер для застигання ягідного шару.
Крок 17. Акуратно прибираємо форму і перекладаємо торт на плоску тарілку.
Крок 18. Ніжний і смачний сирно-йогуртовий торт готовий. Діліть на порції і угощайтесь!
Домашній йогуртовий торт
Домашній йогуртовий торт нескладно приготувати по перевіреному покроковому рецептом з фото. Обов’язково беріть на замітку нашу кулінарну ідею, щоб порадувати себе і близьких. Готовий смак домашнього торта вразить своєю ніжністю, повітряністю і привабливим зовнішнім виглядом.
Час готування – 4 години
Час приготування – 1 година
Порції – 8
Інгредієнти:
- Борошно – 2 ст.
- Яйце – 2 шт.
- Цукор – 1 ст.
- Олія – 5 ст.л.
- Йогурт ягідний – 290 гр.
- Йогурт з чорносливом – 290 гр.
- Розпушувач – 1,5 ч.л.
- Молоко згущене – 380 гр.
- Агар-агар – 5 ст.л.
- Вода – 1 ст.
Процес приготування:
Крок 1. З’єднуємо курячі яйця з цукром.
Крок 2. Збиваємо інгредієнти до освіти однорідної пишної маси.
Крок 3. Вливаємо в цю суміш йогурт з чорносливом. Продовжуємо збивати.
Крок 4. Додаємо сюди ж олія. Збиваємо ще пару хвилин.
Крок 5. В отриману суміш просіюємо борошно з розпушувачем. Починаємо вимішувати лопаткою до однорідності.
Крок 6. Переливаємо тісто в форму для випікання, застелену пергаментом. Випікаємо 35 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 7. Після готовності даємо бісквіту полежати в формі 5 хвилин і виймаємо для охолодження.
Крок 8. Після охолодження розрізаємо бісквіт на два коржі.
Крок 9. Один корж кладемо в роз’ємну форму.
Крок 10. У блендері з’єднуємо ягідний йогурт зі згущеним молоком. Збиваємо.
Крок 11. Вливаємо сюди агар-агар, який попередньо кип’ятимо в воді. Вливаємо під час збивання.
Крок 12. Виливаємо половину йогуртового крему на корж.
Крок 13. Закриваємо другим коржем і доливаємо крем.
Крок 14. Прибираємо заготівлю в холодильник до повного застигання. Приблизно на це піде 2-3 години.
Крок 15. Після застигання поверхню десерту можна прикрасити за вашим бажанням.
Крок 16. Смачний домашній йогуртовий торт готовий. Можна пробувати!
Йогуртовий торт без випічки
Йогуртовий торт без випічки – це цікава в приготуванні і дуже смачне ласощі для вашого святкового столу. Приготувати оригінальний десерт зможе кожен. Для цього скористайтеся перевіреним рецептом з покроковим описом і фото. Порадуйте себе і здивуєте своїх близьких!
Час готування – 5 годин.
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Печиво пісочне – 1 пачка.
- Масло вершкове – 150 гр.
- Цукор – 2 ст.л.
Для йогуртового шару:
- Йогурт солодкий – 0,5 л.
- Молоко – 100 мл.
- Желатин – 6 гр.
- Вершки жирні 35% – 200 мл.
Для полуничного желе:
- Полуниця – 0,5 кг.
- Вода – 100 мл.
- Желатин – 6 гр.
- Сік лимонний – 2 ст.л.
- Цукор – 60 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Подрібнюємо пісочне печиво в дрібну крихту і кладемо її в глибоку миску. Доповнюємо інгредієнт шматочками вершкового масла і цукром. Перемішуємо лопаткою до однорідності.
Крок 2. Форму для випікання зі знімними бортиками обмазуємо вершковим маслом. Щільним шаром викладаємо сюди тісто з печива. Відправляємо в холодильник на 30 хвилин.
Крок 3. Приступаємо до приготування крему. Желатин з’єднуємо з молоком і ставимо на вогонь. Розмішуємо до розчинення кристаликів. Після розчин проціджуємо, остуджуємо. З’єднуємо його з йогуртом і збитими до піків вершками.
Крок 4. Заливаємо кремом застиглий корж. Ставимо заготівлю в холодильник ще на дві години.
Крок 5. В цей час приготуємо полуничне желе. Желатин розмішуємо в воді і залишаємо для набухання. Кип’ятимо невелика кількість води з цукром. Сюди ж відправляємо желатин. Перемішуємо і проціджуємо.
Крок 6. Полуницю перемелюємо з лимонним соком і з’єднуємо з желатиновим сиропом. Даємо охолонути.
Крок 7. Заливаємо торт полуничною масою. Знову ставимо в холодильник на дві години.
Крок 8. Апетитний йогуртовий торт без запікання готовий. Нарізайте порційними шматочками і угощайтесь!
Торт з йогуртом і желатином
Торт з йогуртом і желатином – це неймовірно смачне і оригінальне ласощі для вашого домашнього або святкового столу. Ніжний і легкий торт послужить відмінним доповненням до чашечки гарячого чаю або кави. Для приготування обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт з фото.
Час готування – 7 годин
Час приготування – 1 година
Порції – 8
Інгредієнти:
Для світлого коржу:
- Борошно – 60 гр.
- Цукор – 70 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сметана – 2 ст.л.
- Розпушувач – 1 ч.л.
Для темного коржа:
- Борошно – 60 гр.
- Цукор – 70 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сметана – 2 ст.л.
- Розпушувач – 1 ч.л.
- Какао – 2 ст.л.
Для йогуртового желе:
- Йогурт натуральний – 700 гр.
- Цукор – 6 ст.л.
- Желатин – 25 гр.
- Вода – 0,5 ст.
Для вишневого желе:
- Вишня – 200 гр.
- Цукор – 3 ст.л.
- Желатин – 15 гр.
- Ягоди – для прикраси.
- Вода – 300 мл.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.
Крок 2. Спочатку приготуємо світлий корж. Яйце збиваємо з цукром до розчинення сухого інгредієнта.
Крок 3. Додаємо в яєчну суміш сметану, борошно і розпушувач. Продовжуємо збивати до отримання однорідної суміші.
Крок 4. Переливаємо підготовлене тісто в форму для випікання, застелену пергаментом. Випікаємо 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Крок 5. Тепер приготуємо темний корж. Готуємо також, як і перший, тільки в кінці вмішуємо какао.
Крок 6. Переливаємо темне тісто в форму для випікання з пергаментом. Також випікаємо 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Крок 7. Обидва коржі викладаємо на решітку і даємо охолонути.
Крок 8. Желатин заливаємо половиною склянки теплої води. Перемішуємо і залишаємо на 3-5 хвилин. Після даємо охолонути, періодично помішуючи.
Крок 9. Розмішуємо йогурт з цукром і підготовленим желатином.
Крок 10. У роз’ємну форму кладемо темний корж і заливаємо його половиною крему з йогурту. Прибираємо в холодильник на дві години.
Крок 11. На застиглий крем кладемо світлий корж. Викладаємо залишився крем з йогурту. Прибираємо в холодильник на 2 години.
Крок 12. Вишню кип’ятимо в 300 мл води.
Крок 13. Додаємо цукор, перемішуємо і прибираємо шумівкою ягоди.
Крок 14. Додаємо в вишневий компот желатин, перемішуємо близько 3-5 хвилин і даємо охолонути.
Крок 15. Заливаємо вишневою заготівлею торт і прибираємо його в холодильник на 2-3 години.
Крок 16. Акуратно виймаємо застиглий десерт з форми.
Крок 17. Яскравий торт з йогуртом і желатином готовий. Пригощайтеся!
Домашній торт з йогуртовим мусом
Домашній торт з йогуртовим мусом виходить не тільки неймовірно смачним, але і дуже привабливим. Ідеальне рішення для ваших домашніх свят. Готовий десерт порадує ніжністю і повітряністю. Обов’язково спробуйте приготувати своїми руками. Для приготування беріть на замітку перевірений покроковий рецепт!
Час готування – 6 годин
Час приготування – 1 година
Порції – 8
Інгредієнти:
- Борошно – 50 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Крохмаль – 10 гр.
- Цукор – 60 гр.
- Ванілін – 1 гр.
- Розпушувач – 0,5 ч.л.
Для йогуртового мусу:
- Йогурт – 0,6 л.
- Вершки 33% – 0,5 л.
- Цукор – 150 гр.
- Ванілін – 1 гр.
- Желатин – 30 гр.
- Вода – 1/3 ст.
- Ананас, консервований кільцями – 1 банка.
- Ананас, консервований шматочками – 0,5 банки.
Для ананасового желе:
- Сироп ананаса – 250 мл.
- Вода – ¼ ст.
- Желатин – 10 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Яйця з’єднуємо з цукром і ваніліном, збиваємо до отримання пишної піни.
Крок 2. Всипаємо в цю суміш просіяне борошно з розпушувачем і крохмалем. Продовжуємо збивати на невеликих оборотах
Крок 3. Вливаємо тісто в форму для випікання, яку попередньо застеляємо пергаментом. Випікаємо 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 4. Желатин заливаємо холодною водою і залишаємо набухати.
Крок 5. Для мусу з’єднуємо йогурт з цукром і ваніліном. Розмішуємо до розчинення сухих інгредієнтів.
Крок 6. Набухлий желатин встановлюємо над водяною лазнею і розтоплюємо його.
Крок 7. Підготовлений желатин вливаємо тонким струменем в йогуртову суміш. Безперервно вимішуємо.
Крок 8. Ми залишаємо масу остигати.
Крок 9. Окремо збиваємо вершки до густої пінки.
Крок 10. З’єднуємо вершки з йогуртовою масою.
Крок 11. Охололий бісквіт акуратно витягаємо з форми.
Крок 12. Вибираємо підходяще блюдо для торта і вистилаємо його пергаментом.
Крок 13. Кладемо на тарілку бісквіт і трохи обмазуємо його ананасовим сиропом.
Крок 14. На бісквіт надягаємо кулінарне кільце і вливаємо сюди одну четверту частину йогуртового крем-муса.
Крок 15. Уздовж бортиків викладаємо півкільцями ананасів.
Крок 16. Вливаємо сюди залишився крем-мус.
Крок 17. Акуратно рівняємо поверхню за допомогою лопатки.
Крок 18. Прибираємо заготівлю в холодильник на три години.
Крок 19. Знову замочуємо желатин і додаємо його в киплячий ананасовий сироп. Перемішуємо до розчинення, після даємо охолонути.
Крок 20. Дістаємо з холодильника застиглий сироп. По краях викладаємо залишилися напівкільця ананаса.
Крок 21. По центру викладаємо ананасові кубики і заливаємо їх охололим желе.
Крок 22. Знову ставимо десерт на дві години застигати.
Крок 23. Яскравий торт з йогуртовим мусом готовий. Можна ділити на порції і пригощатися!
Йогуртовий торт з персиками
Йогуртовий торт з персиками – це дуже смачний, яскравий і ніжний за смаком десерт. Він підходить для сімейних посиденьок або свят. Приготувати в домашніх умовах зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковим описом процесу і фото.
Час готування – 6 годин
Час приготування – 1 година
Порції – 8
Інгредієнти:
- Борошно – 50 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Цукор – 75 гр.
- Ванілін – 1 гр.
- Масло вершкове – 10 гр.
Для йогуртового крему:
- Йогурт натуральний – 0,7 гр.
- Пудра цукрова – 170 гр.
- Ванілін – 1 гр.
- Желатин швидкорозчинний – 25 гр.
- Вода – 100 мл.
Для оформлення:
- Персики консервовані – 5-6 половинок.
- Желе для торта – 1-2 пакетика.
Процес приготування:
Крок 1. Яйця з’єднуємо з цукром і збиваємо близько 5-7 хвилин до густоти і пишної піни.
Крок 2. Відправляємо сюди ванілін і просіюємо борошно. Перемішуємо до однорідності.
Крок 3. Розтоплюємо вершкове масло, остуджуємо його і вливаємо в загальну масу.
Крок 4. Вливаємо заготівлю в форму для випікання, застелену пергаментом. Випікаємо 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 5. Для крему йогурт з’єднуємо з ваніліном і цукровою пудрою. Гарненько перемішуємо.
Крок 6. Желатин заливаємо 100 мл гарячої води, перемішуємо і остуджуємо.
Крок 7. Розмішуємо желатин з йогуртом і переливаємо все це на бісквіт в формі. Прибираємо заготівлю в холодильник на 2-3 години.
Крок 8. Тонкими часточками нарізаємо персики. Укладаємо їх по застиглому торту. Розводимо за інструкцією желе для торта і вливаємо його на персики. Знову даємо застигти.
Крок 9. Яскравий йогуртовий торт з персиками готовий. Можна пригощатися!
Полунично-йогуртовий торт
Полунично-йогуртовий торт – дуже ніжне і повітряне ласощі, яке точно варто спробувати приготувати. Готовий десерт відмінно доповнить ваше свято або сімейне чаювання. Побалуйте себе легким і тануть в роті частуванням. Обов’язково беріть перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.
Час готування – 7 годин
Час приготування – 1 година
Порції – 8
Інгредієнти:
- Борошно – 180 гр.
- Яйце – 6 шт.
- Цукор – 180 гр.
- Масло вершкове – для змащування форми.
Для йогуртового крему:
- Йогурт – 400 гр.
- Цукор – 125 гр.
- Желатин – 25 гр.
- Вода – 55 мл.
- Полуниця – 0,5 кг.
- Сік лимонний – 2 ст.л.
- Вершки 35% – 200 мл.
- Джем малиновий – 4 ст.л.
Для прикраси:
- Полуниця – за смаком.
- Вершки 35% – 100 мл.
- Загущувач для вершків – 1 пакетик.
- Пудра цукрова – 1 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Роз’ємну форму для випікання змащуємо вершковим маслом і присипаємо борошном.
Крок 2. Білки відділяємо від жовтків. Білки на час ставимо в холодильник. Жовтки з’єднуємо з цукром і збиваємо до пишної маси.
Крок 3. Розмішуємо яєчну масу з просіяною борошном. Сюди ж викладаємо добре збиті білки. Перемішуємо вміст до однорідності.
Крок 4. Переливаємо тісто в підготовлену форму. Випікаємо 20-25 хвилин при температурі 180 градусів. Даємо бісквіту охолонути і розрізаємо його на два коржі.
Крок 5. Желатин кладемо в сотейник, заливаємо водою і залишаємо на 10-20 хвилин. Половину полуниці для крему подрібнюємо в блендері, інші ягоди нарізаємо дрібними шматочками.
Крок 6. Полуничне пюре перемішуємо з цукром, йогуртом і лимонним соком. Желатину даємо розчинитися на невеликому вогні і вливаємо його в загальну кремову масу. Перемішуємо і прибираємо в холодильник на 10 хвилин.
Крок 7. Окремо збиваємо вершки і підмішуємо їх в йогуртову масу. Сюди ж кладемо шматочки полуниці.
Крок 8. У роз’ємну форму кладемо один корж, поливаємо його половиною крему. Притискаємо другим коржем і обмазуємо залишилися кремом. Прибираємо в холодильник на 6 годин.
Крок 9. Після застигання торт прикрашаємо шматочками полуниці і вершками, збитими разом з загущувачем і цукровою пудрою.
Крок 10. Полунично-йогуртовий торт в домашніх умовах готовий. Діліть на порції і угощайтесь!
Йогуртовий торт з ківі і бананом
Йогуртовий торт з ківі і бананом – це дуже смачний і соковитий десерт, який можна приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки. Побалуйте своїх рідних яскравим фруктовим тортом з оригінальним йогуртовим кремом.
Час готування – 6 годин
Час приготування – 1 година
Порції – 8
Інгредієнти:
- Печиво пісочне – 150 гр.
- Масло вершкове – 70 гр.
- Ківі – 3 шт.
- Банан – 1 шт.
- Йогурт натуральний – 350 мл.
- Цукор – 2 ст.л.
- Желатин швидкорозчинний – 2 ч.л.
- Вода кип’ячена – 50 мл.
- Сік лимонний – 1 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.
Крок 2. Пісочне печиво розтираємо в дрібну крихту.
Крок 3. Вершкове масло розтоплюємо будь-яким зручним способом.
Крок 4. Переливаємо масло в крихту печива. Ретельно вимішуємо.
Крок 5. У роз’ємну форму щільно укладаємо шар з печива.
Крок 6. Очищаємо ківі і нарізаємо їх дрібними кубиками.
Крок 7. Кладемо фруктові шматочки в глибоку миску і засипаємо їх цукром.
Крок 8. Прогріваємо на плиті або в мікрохвильовій печі до розчинення цукру.
Крок 9. Желатин вимішуємо з гарячою водою, тримаємо на тихому вогні і постійно помішуємо. До кипіння не доводимо.
Крок 10. Ківі перемішуємо з підготовленим желатином і натуральним йогуртом.
Крок 11. Далі очищаємо банан і нарізаємо тонкими кружечками.
Крок 12. Викладаємо банан на корж з печива.
Крок 13. Вливаємо заготівлю з йогурту і ківі. Ставимо заготівлю застигати в холодильник на 4-5 годин.
Крок 14. Яскравий і смачний йогуртовий торт з ківі і бананом готовий. Можна пригощатися!
Йогуртовий торт з ягодами
Йогуртовий торт з ягодами – неймовірно смачне і цікава ласощі для вашого домашнього свята. Ніжний і в міру солодкий торт з ягодами послужить ідеальним доповненням до чашечки гарячого чаю або кави. Для приготування йогуртового частування обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт з фото.
Час готування – 7 годин
Час приготування – 1 година
Порції – 8
Інгредієнти:
- Борошно – 80 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Масло вершкове – 60 гр.
- Пудра цукрова – 40 гр.
- Розпушувач – 0,5 пачки.
Для крему:
- Йогурт грецький – 600 гр.
- Вершки 20% – 200 мл.
- Ягоди – 500 гр.
- Пудра цукрова – 120 гр.
- Желатин – 20 гр.
Для прикраси:
- Ягоди – 250 гр.
- Цукор – 85 гр.
- Вода – 50 мл.
Процес приготування:
Крок 1. Спочатку збиваємо розм’якшене вершкове масло з цукровою пудрою до однорідної маси.
Крок 2. Сюди ж відправляємо куряче яйце і просіяне борошно з розпушувачем. Вимішуємо до однорідності.
Крок 3. Однорідне тісто викладаємо акуратним шаром в форму на пергамент.
Крок 4. Випікаємо 15 хвилин при температурі 200 градусів, а після остуджуємо.
Крок 5. Половину ягід промиваємо і подрібнюємо в блендері. Можна використовувати полуницю або будь-які інші ягоди.
Крок 6. Частину, що залишилася половину нарізаємо дрібними шматочками.
Крок 7. Грецький йогурт збиваємо з цукровою пудрою.
Крок 8. Окремо розмішуємо вершки з желатином і прогріваємо масу до 60 градусів на плиті.
Крок 9. Вершки з желатином додаємо до йогурту. Сюди ж відправляємо шматочки ягід і акуратно все перемішуємо.
Крок 10. Готовий корж кладемо в знімну форму. Заливаємо основу йогуртовим кремом.
Крок 11. Поливаємо поверхню подрібненої в блендері полуницею. Прибираємо заготівлю на 6 годин в холодильник.
Крок 12. Для прикраси промиваємо і дрібно ріжемо полуницю.
Крок 13. Акуратно заливаємо ягоди сиропом з води і ягід. Поливаємо заготівлею застиглий торт.
Крок 14. Ароматний йогуртовий торт з ягодами готовий. Можна подавати до столу!