Торт з готових коржів – 9 рецептів приготування з покроковими фото

Торт з готових коржів – це найпростіший спосіб побалувати себе і своїх рідних домашнім десертом, приготованим власноруч з усією любов’ю і турботою. В якості основи прекрасно підходять як вафельні коржі, так і бісквітні. Для просочення коржів чудово підходять креми на основі сметани або згущеного молока, а для насиченості смаку і різноманітності текстур рекомендуємо використовувати фрукти, як доповнення. Тортики готуються буквально за півгодини, єдине, доведеться трохи почекати, перш ніж знімати пробу, бо коржам потрібен час для просочення.

Торт з готових вафельних коржів зі згущеним молоком

Торт з готових вафельних коржів зі згущеним молоком – це неймовірно смачний десерт, який буде вигідно виглядати на столі не тільки під час сімейного чаювання, але і під час урочистого застілля з великою кількістю гостей. Здивуйте всіх своїм кулінарним талантом!

Час готування – 4 ч.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 10.

Інгредієнти:

  • Коржі вафельні – 8 шт.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Згущене молоко варене – 550 гр.
  • Шоколад – 40 гр.

Процес приготування:

Крок 1. До однорідності перебиваємо розм’якшене масло міксером, додаємо згущене молоко і знову збиваємо до пишності.

Крок 2. Продовжуємо працювати міксером до отримання однорідної маси.

Крок 3. Готовий крем має насичений і приємний колір.

Крок 4. На вафельний корж викладаємо частина крему і старанно розділимо.

Крок 5. Поверх укладаємо другий корж і повторюємо процедуру.

Крок 6. Продовжуємо маніпуляцію до тих пір, поки не закінчаться коржі. Верхівку також змащуємо згущеним молоком з маслом.

Крок 7. Прикрашаємо наш десерт тертим шоколадом і залишаємо на робочій поверхні на 1-2 години, а після переміщаємо на полицю холодильника ще на 2-4 години.

Крок 8. Після закінчення часу розрізаємо на шматки і подаємо до столу. Смачного!

Закусочний «Наполеон» з готових коржів

Закусочний «Наполеон» з готових коржів – це оригінальна і дуже смачна закуска, яка, напевно, здивує не тільки вашу сім’ю, але і всіх присутніх гостей. Поєднання ніжних коржів з сиром і консервованої рибою зведе з розуму кожного!

Час готування – 4 ч.

Час приготування – 15-20 хв.

Порції – 6.

Інгредієнти:

  • Коржі для «Наполеона» – 5-6 шт.
  • Консерви рибні – 250 гр.
  • Морква відварна – 2 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Яйця відварні – 3 шт.
  • Вершковий сир – 140-150 гр.
  • Майонез – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. На дно великого плоского страви викладаємо 1 корж, змащуємо майонезом і викладаємо ½ частина рибної складової.

Крок 2. Для покриття другого коржа з’єднуємо натерту морквину з часником і майонезом – рівномірно наносимо на листковий корж.

Крок 3. Закриваємо коржем, присмачуємо майонезом і посипаємо яйцями, подрібненими за допомогою терки з великими отворами.

Крок 4. Четвертий рівень нашої закуски формуємо з залишків рибки.

Крок 5. Верхівку і боки щедро покриваємо сиром.

Крок 6. Присипаємо тортик крихтою з-під коржів, встановлюємо прес і прибираємо в холод мінімум на 2-3 години, а краще – на ніч.

Крок 7. Перед подачею прикрашаємо торт рубаною зеленню. Готуйте і отримуйте задоволення!

Торт з готових коржів зі сметаною

Торт з готових коржів зі сметаною – це ніжний і тане в роті десерт, який зможе приготувати навіть дитина. Але, незважаючи на простоту процесу, готовий виріб підкорює своїм неймовірним смаком і ароматом, з яким не зрівняється жоден магазинний тортик.

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 8.

Інгредієнти:

  • Банани – 2 шт.
  • Сметана – 250 гр.
  • Коржі бісквітні – 1 упаковка.
  • Ківі – 3 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Очищені банани ріжемо на шматочки.

Крок 2. Викладаємо нарізку в чашу з високими бортами і розминаємо виделкою або перебиваємо занурювальним блендером.

Крок 3. До фруктовому пюре додаємо сметану.

Крок 4. Два інгредієнта ретельно перемішуємо.

Крок 5. Отриманим кремом змащуємо перший бісквіт.

Крок 6. Аналогічним способом покриваємо залишилися коржі і промазуємо верхівку і боки.

Крок 7. Для декору очищаємо і нарізаємо ківі кільцями або півкільцями.

Крок 8. Прикрашаємо торт.

Крок 9. Прибираємо ласощі в холод мінімум на годину і тільки після нарізаємо. Смачного!

Банановий торт з готових коржів

Банановий торт з готових коржів – це чудове поєднання м’якого бісквіта, фруктових скибочок і ніжного крему, приготованого на основі згущеного молока, і сметани. Здивуйте своїх рідних і близьких таким простим, але таким апетитним частуванням, приготованим своїми руками з усією любов’ю і турботою!

Час готування – 3 ч. 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6-8.

Інгредієнти:

  • Коржі бісквітні – 3 шт.
  • Банани – 2 шт.
  • Сметана 25% – 150 гр.
  • Сгущенка – ½ банки.
  • Какао-порошок – 1 ст.л.
  • Мигдаль – 50 гр.
  • Ягоди – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Бананову м’якоть розминаємо в пюре.

Крок 2. Підливаємо згущене молоко.

Крок 3. Також додаємо жирну сметану.

Крок 4. Збиваємо до однорідної консистенції за допомогою погружного блендера.

Крок 5. Бісквіти промазуємо кремом і укладаємо один на одного.

Крок 6. Верхівку декоруємо якісним какао-порошком.

Крок 7. Далі посипаємо верхівку рубаними горіхами. Прибираємо частування в холод на 2-4 години для просочення.

Крок 8. Перед подачею прикрашаємо ягодами і насолоджуємося ніжним смаком і ароматом. Смачного!

Торт з готових листкових коржів

Торт з готових листкових коржів можна приготувати не тільки з солодкими компонентами, але і з ситними компонентами. Сьогодні вашій увазі видається рецепт апетитного тортика з начинкою з відварного курячого м’яса, грибів і твердого сиру – смачно настільки, що зупинитися неможливо!

Час готування – 3 ч. 25 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 5-6.

Інгредієнти:

  • Філе куряче ( відварне ) – 250 гр.
  • Коржі листкові – 300 гр.
  • Шампіньйони – 300 гр.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Яйця – 3 шт.
  • Сир твердих сортів – 125 гр.
  • Майонез – 100 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Олія – 2-3 ст.л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Перед початком готування очищаємо цибулину, промиваємо гриби і куряче філе, відварюємо і остуджуємо яйця.

Крок 2. На розігрітій олії пасеруємо дрібно нарізану цибулю близько 5 хвилин.

Крок 3. Слайс ріжемо шампіньйони і відправляємо до цибулі, перемішуємо і тушкуємо протягом 15 хвилин, після підсолюємо і даємо час охолонути.

Крок 4. У піалі об’єднуємо майонез і пропущений через прес часник.

Крок 5. М’ясо варимо в підсоленій воді 25 хвилин з моменту закипання, остуджуємо. Яйця «звільняємо» від шкаралупи.

Крок 6. Дрібними шматочками нарізаємо птицю, корж викладаємо на плоске блюдо і змащуємо майонезним соусом.

Крок 7. Викладаємо філе, солимо і наносимо сіточку з майонезного соусу.

Крок 8. Кладемо другий корж, придавлюємо і кладемо грибну засмажування.

Крок 9. Знову укладаємо корж, притискаємо, промазуємо соусом і розділимо яйця, натерті на дрібній терці.

Крок 10. Знову доповнюємо майонезним соусом.

Крок 11. Кладемо корж, присмачуємо соусом і присипаємо натертим сиром.

Крок 12. Знову корж + соус. Прибираємо зібраний торт в холодильну камеру на кілька годин.

Крок 13. Просочену закуску прикрашаємо на свій смак і подаємо до столу. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!

Рибний торт з консервами з готових коржів

Рибний торт з консервами з готових коржів – це ефектна страва, яка здивує не тільки ваших членів сім’ї, а й гостей. У рецепті використовуються виключно прості і доступні продукти, проте, в результаті ми отримуємо по-справжньому святковий «торт», який прикрасить стіл з будь-якого приводу.

Час готування – 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6-8.

Інгредієнти:

  • Ставрида консервована – 1 банка.
  • Коржі готові листкові – 4 шт.
  • Майонез – 240 гр.
  • Сир твердий – 160 гр.
  • Яйця ( відварні ) – 2 шт.

Процес приготування:

Крок 1. На робочій поверхні розкладаємо коржі.

Крок 2. Для соковитості змащуємо майонезом.

Крок 3. Розділимо ножем по коржах.

Крок 4. Розкриваємо консервну банку, видаляємо великі кістки, а м’якоть розминаємо виделкою прямо в заливці.

Крок 5. Один корж посипаємо натертими яйцями, другий – натертим сиром, а два коржі, що залишилися, присмачуємо ставридою.

Крок 6. Укладаємо коржі один на одного в наступній послідовності: з рибою, з сиром, знову з рибою і з яйцями.

Крок 7. Тортик нарізаємо порційними прямокутниками і приступаємо до трапези. Смачного!

Шоколадний торт з готових коржів

Шоколадний торт з готових коржів – це просте в приготуванні, але неймовірно смачне частування, яке скрасить і урізноманітнює будь-яке чаювання, а також подарує вам справжнє смакове насолоду! Поєднання м’яких бісквітних коржів і домашнього заварного крему нікого не залишить байдужим!

Час готування – 2 ч.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 8.

Інгредієнти:

  • Коржі бісквітні – 3 шт.
  • Лікер – 50 мл.

Для крему:

  • Вершки 10% – 500 мл.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Яйця – 2 шт.
  • Лікер – 75 мл.
  • Борошно – 5 ст.л.

Для глазурі:

  • Масло вершкове – 25 гр.
  • Цукор-пісок – 6 ст.л.
  • Какао-порошок – 4 ст.л.
  • Сметана – 4 ст.л.
  • Шоколад гіркий – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Бісквіти просочуємо лікером.

Крок 2. Для крему збиваємо яйця з цукром до тих пір, поки солодкі кристали повністю не розчиняться.

Крок 3. Вводимо борошно і вимішуємо до однорідності. Отриману суміш тонким струменем вливаємо в вершки, також підливаємо лікер.

Крок 4. Вершкову суміш відправляємо на конфорку і заварюємо на середньому полум’я при постійному помішуванні до загустіння.

Крок 5. Заварну основу доповнюємо вершковим маслом, ретельно помішуємо і залишаємо при кімнатній температурі до повного охолодження.

Крок 6. Два коржа покриваємо кремом і укладаємо один на одного, зверху кладемо третій бісквіт.

Крок 7. Паралельно займаємося глазур’ю: в сотейнику з’єднуємо какао-порошок, сметану, цукор – доводимо до кипіння і проварюємо до загустіння. У киплячу масу відправляємо скибочки гіркого шоколаду і вершкове масло – знімаємо з полум’я і перемішуємо до однорідної консистенції.

Крок 8. Покриваємо апетитною глазур’ю верхівку і боки тортика, настоюємо годину в холодильній камері і після знімаємо пробу. Смачного!

Сирний торт з готовими коржами

Сирний торт з готовими коржами готується, з додаванням дробленого арахісу, фруктового соку і ягід, які ми будемо використовувати для декорування готового виробу. Побалуйте себе домашнім тортиком, приготованим за мінімальну кількість часу.

Час готування – 3 ч.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6-8.

Інгредієнти:

  • Коржі бісквітні – 1 упаковка.
  • Сметана 25% – 375 мл.
  • Сир 5% – 170 гр.
  • Арахіс – 200 гр.
  • Пудра цукрова – 40 гр.
  • Сік яблуко-груша – 50 мл.
  • Ягоди – для прикраси.
  • Шоколад гіркий – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо продукти за списком.

Крок 2. У сухій сковорідці підсушуємо горіхи.

Крок 3. Охололий арахіс остуджуємо і очищаємо від шкірки, пересипаємо в чашу блендера або кавомолку.

Крок 4. Перебиваємо до стану великої крихти.

Крок 5. Для крему протягом 3-4 хвилин збиваємо сметану і сир, висипаємо пудру з перемолотого цукрового піску.

Крок 6. Знову збиваємо компоненти до повітряності.

Крок 7. Коржі просочуємо соком.

Крок 8. Змащуємо основу сирним кремом і щедро посипаємо арахісом.

Крок 9. Те ж саме повторюємо з іншими коржами, складаємо один на інший. Залишками крему промазуємо боки.

Крок 10. Декоруємо торт тертим шоколадом, ягодами і жменею горіхів. Пару годин просочуємо в холоді і подаємо до столу. Смачного!

Торт «Панчо» з готовими коржами

Торт «Панчо» з готовими коржами можна сміливо назвати «лінивим» десертом, так як на його приготування ви витратите зовсім небагато часу. Від господині потрібно лише нарізати компоненти кубиком і з’єднати в єдине ціле, а завдяки тривалій просочування, і без того м’які коржі, стануть просто танути в роті!

Час готування – 8 ч.

Час приготування – 20-30 хв.

Порції – 8.

Інгредієнти:

  • Сметана 25% – 800 гр.
  • Фундук – 100 гр.
  • Коржі бісквітні – 1 упаковка.
  • Ананаси консервовані – 1 банка.
  • Шоколад гіркий – 90-100 гр.
  • Цукор-пісок – 7 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій мисці збиваємо цукор і сметану до розчинення крупинок.

Крок 2. Бісквітні коржі ріжемо на довільні шматочки середнього розміру, паралельно обсмажуємо горіхи і перебиваємо в блендері в велику крихту.

Крок 3. Обмакуємо шматочки коржів в сметанному кремі і укладаємо в один шар на плоске блюдо.

Крок 4. Зверху викладаємо скибочки ананасів і посипаємо фундуком.

Крок 5. Аналогічним чином збираємо весь торт, чергуючи компоненти.

Крок 6. Поливаємо торт розтопленим шоколадом і прибираємо в холод на 6-7 годин. Готуйте і отримуйте задоволення!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал