Тісто для пиріжків, смажених на сковороді – 10 покрокових рецептів з покроковими фото

247300d73f9936610b983c31b5bbd1be

Тісто для пиріжків, смажених на сковороді – запорука смачної та пишної випічки. Адже якою б смачною не була начинка, без вдалої основи, смак усієї страви буде зіпсований і для того, щоб таке не відбулося, читаємо та обираємо підходящий для себе варіант у нашій добірці перевірених рецептів. На даний момент існує безліч варіацій тіста: на молоці, на кефірі, з додаванням сухих або «живих» дріжджів – все залежить від ваших переваг і наявних продуктів. І навіть якщо до цього ви «не дружили» з випічкою, скориставшись покроковими інструкціями, у вас обов'язково все вийде!

Дріжджове тісто із сухими дріжджами, для смажених пиріжків

Що може бути смачнішим за ароматні пиріжки, приготовані своїми руками? Адже така страва має хрумку і апетитну скоринку, що утворюється завдяки смаженню в сковороді і ніжну начинку, що тане всередині. Порадуйте себе та своїх рідних повітряними ласощами на дріжджовому тісті.

1625531d4b9aa8bd0edb54366aaeb942

    Тісто без дріжджів для пиріжків на сковорідці

    Прекрасним доповненням вечері або обіду стануть домашні рум'яні пиріжки, приготовані без додавання дріжджів із соковитою начинкою із печериць. Такі ласощі ідеально поєднуються як з першими, так і з основними стравами, надовго позбавляючи вас від почуття голоду.

    Час приготування – 35 хв.

    Час приготування – 20 хв.

    Порції – 3-4.

    Складові:

    • Молоко (кисле) – 150мл.
    • Борошно – 300 грн.
    • Печериці – 170 гр.
    • Яйце – 1 шт.
    • Сода – 1/4 ч. л.
    • Сіль – 1 щіпка.
    • Цукор-пісок – ½ ст.л.
    • Цибуля – 1 шт.
    • Сметана – 1 ст.
    • Олія – 70 мл.

    Процес приготування:

    Крок 1. Промиті та обсушені гриби нарізаємо пластинами середньої товщини.

    888b94135347fd59798173babff2b839

    Крок 2. У сковорідці нагріваємо столову ложку олії і обсмажуємо дрібно нарізану цибулю до м'якості, потім додаємо печериці і підрум'янюємо їх. За п'ять хвилин до готовності присмачуємо компоненти сметаною і тушкуємоо під кришкою, солимо до смаку.

    f04d718db1880a91f6824f1ad444873c

    Крок 3. У піалі з'єднуємо прокисле молоко та куряче яйце.

    3b5577c92b9d0e5f4550de62a1a421a5

    Крок 4. В отриману масу підсипаємо борошно, що просіює, змішану з содою, додаємо сіль і цукор – ложкою (з країв) замішуємо основу пиріжків.

    debf541fa2b235347a1b7f7b3a0ad31f

    Крок 5. Стіл присипаємо жменею муки і продовжуємо вимішувати масу до м'якої та еластичної текстури.

    494d0d1fb7ccc3582c0d874b0a940a0a

    Крок 6. Відщипуємо від тіста невеликі шматочки і розгортаємо в млинець.

    3773df133a994c9baa50c3b3a61e8ea4

    Крок 7. На половину коржика викладаємо приблизно по столовій ложці грибної начинки.

    d65d0c04ba7c204f94e476daea61af3e

    Крок 8. Прикриваємо ароматні печериці вільним краєм тіста і притискаємо краї один до одного за допомогою зубчиків вилки.

    d5201faf735a6d938f1179d4297b3825

    Крок 9. У сковороді з товстим дном добре розігріваємо достатню кількість масла і викладаємо заготовки – обсмажуємо до золотистого відтінку з обох боків.

    6ee347538d62c688c778b8ac9b3ceab4

    Крок 10. Для того, щоб позбутися надлишків жиру, страву можна на пару хвилин укласти на паперові рушники і тільки після подавати до столу. Смачного!

    436cbfe2ab2e01e1a68fc4cbb82e1673

    Тісто на кефірі для смажених пиріжків

    Готувати пиріжки можна по-різному: запікати в духовці або обсмажувати на олії. При останньому варіанті, страва завжди має хрумку скоринку зовні і м'яку текстуру всередині і для того, щоб отримати такий результат, дуже важливо приготувати «правильно» і тісто, що підходить. З цим завданням відмінно справляється кефір.

    Час приготування – 1 год. 10 хв.

    Час приготування – 15 хв.

    Порції – 6.

    Складові:

    • Рис відварний – 200 гр.
    • Паштет – 150 грн.
    • Олія – 60 мл.
    • Кефір – 200 мл.
    • Дріжджі (пресовані) – 20 гр.
    • Борошно – 300-350 гр.
    • Сіль – ½ ч.л.
    • Цукор-пісок – 1 ч.л.

    Процес приготування:

    Крок 1. Для опари трохи підігріваємо кефір та відправляємо до нього дріжджі, сіль та цукровий пісок – розмішуємо.

    a30d80204166bc4005192e0990c4e98e

    Крок 2. Підсипаємо борошно, що просіює, і вимішуємо тісто.

    48116f6d0369093d5bbbd6c36321ff34

    Крок 3. Формуємо пшеничний грудку, накриваємо рушником або затягуємо харчовою плівкою і забираємо в тепло приблизно на 40 хвилин.

    888ea1c77c0daadf840114ba7adbd574

    Крок 4. Не гаючи часу, готуємо начинку: у тарілці з високими бортами змішуємо білий відварений рис та паштет.

    8b8d6d193517c137c595a6c031e9a13a

    Крок 5. Тісто, що «підросло», скочуємо в «ковбаску» і нарізаємо однаковими шматочками.

    6b06b70ef5d6b3d7c37d4f4863c9aea4

    Крок 6. Кожен сегмент обмочуємо в борошні, щоб продукт не прилипав до долонь та поверхонь.

    36fae43abd0e0980606c9dabc6527e35

    Крок 7. Притискаємо шматочки до робочої поверхні, утворюючи коржик, і викладаємо рис із м'ясною складовою.

    cfe5cf0c276e4c5eeff5157b69636383

    Крок 8. Вологими пальцями защипуємо краї, надаючи заготовці бажаної форми.

    4958cdd28e7be9c708ecb749101b5fc2

    Крок 9. У чавунній сковороді розжарюємо досить велику кількість рослинної олії та обсмажуємо пиріжки приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку.

    6b832fbc3b4c09528d3a4df6cad50b1a

    Крок 10. На «бочках» страви має утворитися скоринка золотаво-коричневого відтінку.

    79961f02060b44450fa3713f48530edf

    Крок 11. Гарячі та ситні пиріжки подаємо до столу негайно та приступаємо до дегустації. Смачного!

    cdaa5cec9b750ae4f8c87fa8ecdbd86b

    Як приготувати тісто на домашніх пиріжках?

    З таких простих і доступних інгредієнтів, як вода, борошно, дріжджі та продукти для начинки (вона може бути будь-який) можна з легкістю приготувати рум'яні та ситні пиріжки, які припадуть до смаку кожному. Простий і швидкий рецепт тіста, доповнений курячим філе та ніжним пюре з картоплі з цибулею.

    Час приготування – 1 год. 40 хв.

    Час приготування – 20 хв.

    Порції – 4-6.

    Складові:

    • Вода – 150 мл.
    • Дріжджі (пресовані) – 15 гр.
    • Сіль – ½ ч.л.
    • Цукор-пісок – 1 ч.л.
    • Олія – 70 мл.
    • Борошно – 250 гр.
    • Цибуля – 1 шт.
    • Філе куряче (варене) – 150 гр.
    • Пюре картопляне – 200 гр.
    • Кріп – 5 гр.
    • Петрушка – 5 гр.

    Процес приготування:

    Крок 1. В об'ємному посуді з'єднуємо теплу воду (близько 35-40 градусів), сіль, цукровий пісок та дріжджі – заважаємо.

    426e4074b069594ec9ba7b5f736fed41

    Крок 2. Підливаємо дві столові ложки олії і перемішуємо.

    Крок 3. Поступово додаємо просіяне пшеничне борошно і замішуємо «слухняне» тісто.

    3774a4946b4055f16ecfbcc1a887c076

    Крок 4. Прикриваємо грудку бавовняним рушником і переставляємо в тепле місце приблизно на 40-50 хвилин для вистоювання.

    31e6cdd12ed93f0a4d4a731ef6576270

    Крок 5. У цей час, цибулину середнього розміру «звільняємо» від лушпиння і дрібно шаткуємо.

    84e76f0532d00a51074ec9e9713f3f76

    Крок 6. Аналогічним способом подрібнюємо птаха.

    d304f5ce1be2f573e67c3c249c710c8c

    Крок 7. У сковорідці нагріваємо пару крапель олії і обсмажуємо шматочки цибулі до напівпрозорого стану.

    a443edb472be5656e2a0169245529add

    Крок 8. Додаємо філе, перемішуємо, підсолюємо і тушкуємоо ще п'ять хвилин.

    bd29241cc80feb60397a7204d61aaad7

    Крок 9. Не гаючи часу, дрібно рубаємо зелень.

    ebc53721a88879185da3896bbb7327a4

    Крок 11. І слідом відправляємо обсмажене м'ясо з цибулею – ретельно перемішуємо.

    75889f517012648212b2887a8c008a1c

    Крок 12. Тісто, що піднялося, скочуємо в «ковбаску» і розрізаємо на порційні сегменти.

    65bf363101ca3b929df3e9352e8edeb2

    Крок 13. Обвалюємо кожен пшеничний шматочок у борошні.

    Крок 14. Злегка притискаємо тісто до поверхні для формування коржика і розділимо начинку: приблизно по 1-1,5 столових ложок у кожен пиріжок.

    9749d6900c790cbb2bf2e9d373f0185f

    Крок 15. Змочуємо пальці у воді та скріплюємо краї, надаючи заготовці злегка витягнуту форму.

    505e54b7ac0e3786ab71b00b57739a8b

    Крок 16. Розжарюємо олію в сковороді і викладаємо пиріжки.

    30c666a02c5b35f8f8461f15572c4fd4

    Крок 17. Смажити страву протягом 2-3 хвилин з кожного боку на помірному вогні.

    bbc44e39a13926ac592b56c68a800960

    Крок 18. Повітряні та ароматні пиріжки подаємо до столу в холодному або гарячому вигляді, у поєднанні зі склянкою молока або чашкою чаю. Смачного!

    87200eb352a2f536e4a421c903bbdec7

    Простий рецепт тіста на молоці для пиріжків

    Немає нічого смачнішого та ароматнішого, ніж домашня випічка, а саме пиріжки з солодкою начинкою, приготовані з особливою любов'ю та турботою. У цьому рецепті використовується дріжджове тісто на молоці, з яким готові ласощі виходять неймовірно пишними і повітряними, тому заздалегідь рекомендуємо готувати із запасом!

    Час приготування – 1 год. 30 хв.

    Час приготування – 20 хв.

    Порції – 4-5.

    Інгредієнти :

    • Борошно – 350-400 грн.
    • Варення яблучне – 200-250 гр.
    • Молоко – 110мл.
    • Кефір – 125 мл.
    • Цукор-пісок – 3 ст.
    • Дріжджі пресовані – 30 грн.
    • Сіль – 1/3 ч. л.
    • Олія – 200-300 мл.

    Процес приготування:

    Крок 1. У мисці відповідного розміру поєднуємо тепле молоко з пресованими дріжджами, цукровим піском і сіллю – заважаємо до однорідності.

    589a8cf77d3482b6c54eef217ecb1f98

    Крок 2. Слідом підливаємо підігрітий кефір.

    37968f95d925625af22c77195856ee6a

    Крок 3. Підсипаємо просіяне через дрібне сито борошно і вимішуємо.

    cad49dd63c6f961f4911878505ed7f44

    Крок 4. Далі змащуємо долоні маслом і переходимо на ручний заміс.

    22bbfb55a361ae78f10da2a348dbc5b5

    Крок 5. Прикриваємо пшеничний грудку рушником і переставляємо в тепло хвилин на 40.

    Крок 6. Від об'ємного тіста відокремлюємо невеликі сегменти, робимо коржики та викладаємо невелику кількість варення – формуємо заготовки.

    103957e4fd76bc3bbd52004ae37dbb0e

    Крок 7. Перевертаємо напівфабрикати швом донизу і трохи натискаємо.

    bd410d0cd8cdc63867421cb8637d4961

    Крок 8. Смажимо пиріжки з усіх боків на великій кількості олії (приблизно по 2-3 хвилини з кожного бочка). Для того, щоб позбутися надлишків олії – викладаємо на паперові рушники, складені у кілька шарів.

    e919ccd3a904e1b466111b9a294da132

    Крок 9. Страву злегка остудити, заварювати чай і насолоджуватися. Смачного!

    5505d9b7c8b334ec6aa9c47d1b5855de

    Швидке тісто для пиріжків з картоплею на сковороді

    Коли зараз хочеться чогось смачного, а бігти в магазин зовсім не хочеться – готуємо найшвидші і найпростіші в приготуванні, смажені пиріжки з ніжною начинкою з картоплі. Така страва стане прекрасним доповненням до м'ясних бульйонів або гарячих страв.

    Час приготування – 1 год. 30 хв.

    Час приготування – 20 хв.

    Порції – 10.

    Складові:

    • Борошно – 700 гр.
    • Картопля – 400 гр.
    • Цибуля – 1 шт.
    • Олія – 100 мл.
    • Кефір – 500 мл.
    • Кріп – за смаком.
    • Сода – 1 ч.л.
    • Сіль за смаком.
    • Перець чорний мелений – до смаку.

    Процес приготування:

    Крок 1. Готуємо тісто: змішуємо кефір, чайну ложку солі, соду – перемішуємо і порціями вводимо борошно пшеничне, замішуємо основу пиріжків.

    9dd5d2dd3ff84bee08f1f6add6844323

    Крок 2. Отриману масу затягуємо харчовою плівкою та залишаємо на годину у теплому приміщенні.

    d42788760e656869f1594e3c92838d38

    Крок 3. У цей час очищаємо і варимо в підсоленій воді 400 г картоплі до м'якості, зливаємо відвар і розминаємо овочі в пюре.

    1a7c06724c2679490c7032f9dfc5afd9

    Крок 4. У начинку також додаємо дрібно нарізану пасеровану цибулю, подрібнену зелень, сіль та перець на свій смак.

    e5af4bd6b2dc579ee559668f66fa3a16

    Крок 5. Тісто, що відпочило, розгортаємо в пласт товщиною близько п'яти міліметрів і вирізаємо круги однакового розміру (зручно робити склянкою).

    72aa3a982fd42954b4c5684e9cc35ad4

    Крок 6. У центр кожного кружечка викладаємо по столовій ложці з гіркою ароматної начинки.

    54eacd2541ddf519e7ec384b1c2a72d9

    Крок 7. Змочуємо пальці у воді і щільно скріплюємо краї.

    3ab8b7f9dcba0d32968f0b167eb43089

    Крок 8. Заготовки укладаємо швом вниз і злегка розгортаємо качалкою.

    27c06107280c9bca8d751234bceb54df

    Крок 9. У сковороді з товстим дном розжарюємо приблизно сто мілілітрів олії та обсмажуємо страву з усіх боків до рум'яності.

    Крок 10. Золотисті пиріжки злегка остуджуємо і подаємо до столу як самостійну страву або доповнення. Смачного!

    f507db9079bc7a546d0a6870aadc293e

    Тісто для пиріжків з капустою на сковороді

    Секрет смачних і ніжних пиріжків – це, звичайно, правильно приготовлене тісто. І рецепт цієї «основи» ідеально підходить для соковитої начинки, що складається з білокачанної капусти та грибів. Пиріжки обсмажуються в олії, і мають неймовірно апетитну хрумку скоринку зовні, і м'яку текстуру всередині.

    Час приготування – 1 год. 30 хв.

    Час приготування – 20 хв.

    Порції – 8.

    Складові:

    • Вода – 200 мл.
    • Дріжджі пресовані – 20 грн.
    • Сіль – 1 год.
    • Цукор-пісок – ½ ч.л.
    • Борошно – 250-270 гр.
    • Капуста – 300 грн.
    • Цибуля – 1 шт.
    • Печериці – 100 гр.
    • Сік томатний – 100мл.
    • Олія – 70 мл.
    • Суміш перців – до смаку.

    Процес приготування:

    Крок 1. 300 грам білокачанної капусти тонко шаткуємо.

    b4ef6d7c03e9c4c3c52c0dcf81244488

    Крок 2. Хаотично подрібнюємо гриби.

    0b2c123155ec1f9ba23dd3fd2eba3ab6

    Крок 3. Дрібно нарізаємо цибулю.

    cd2fb4e6362aef670976fd1731b86a85

    Крок 4. У сковорідці розігріваємо трохи олії та обсмажуємо печериці до рум'яності.

    Крок 5. До золотистих грибів пересипаємо цибулю і смажимо ще п'ять хвилин.

    bd97c2bbd434ce4063d3436f7d9e2d20

    Крок 6. Після, відправляємо в сковороду капусту, сіль і суміш перців на свій смак, перемішуємо і тушкуємоо протягом 5-7 хвилин.

    bec7d3a517e1316cc49c4df5a256858a

    Крок 7. Після закінчення часу підливаємо до складових начинки томатний сік і обсмажуємо ще 10 хвилин.

    4ebb8df2e38c83b64fd38725fb8803a3

    Крок 8. Ароматну начинку перекладаємо в піал і даємо час охолонути.

    3149ed8250329ebfa4bd8a1fc5163d94

    Крок 9. Для тіста в теплій воді розводимо дріжджі, сіль та цукровий пісок.

    71db85927bd097625b468ca5f533251f

    Крок 10. Дріжджове розчин вводимо борошно і замішуємо тісто.

    Крок 11. Прикриваємо пшеничний грудку рушником і даємо постояти близько півгодини.

    50ba7913dcfef3ace01ed51a1c5e1341

    Крок 12. Через 30 хвилин тісто обминаємо, скочуємо в ковбаску і розрізаємо на сегменти однакового розміру.

    f581c04cc06fd5e20453015336c8c23c

    Крок 13. Кожну заготовку обвалюємо в борошні з усіх боків.

    aedd5b6ce15a5ddfc4ae36a4929f6bee

    Крок 14. Притискаємо тісто в робочій поверхні, утворюючи коржик.

    5ac18d4a4706585e659f4f0a8eb7d7c9

    Крок 15. У центр викладаємо охолоджену начинку.

    cb97e0f0c41f569a0826603a338ca7ae

    Крок 16. Щільно защипуємо краї та укладаємо швом донизу.

    d7165ffcfe98afb61f7ea1c0e1bc724f

    Крок 17. У сковороді розжарюємо олію та обсмажуємо до утворення скоринки наші заготовки.

    Крок 18. Достатньо по 2-3 хвилини з кожного боку. Смачного!

    907ed87e0ff3700b609423828eb72635

    Заварне тісто для пиріжків, смажених на сковороді

    Спробуйте приготувати ніжне та повітряне заварне тісто з дріжджами, яке чудово поєднується з різними начинками та підходить для обсмажування на сковороді. Продукт, приготований за цим рецептом, не вимагає багато часу і досить швидко «піднімається», тому не доведеться годинами чекати на улюблені ласощі.

    Час приготування – 20 хв.

    Час приготування – 15 хв.

    Порції – 5-7.

    Складові:

    • Борошно – 340 гр.
    • Окріп – 120 мл.
    • Вода (тепла) – 120мл.
    • Дріжджі (сухі) – 6 грн.
    • Сіль – ½ ч.л.
    • Цукор-пісок – 1 ч.л.
    • Олія – 1 ст.л.

    Процес приготування:

    Крок 1. Для швидкості дій та власної зручності заздалегідь викладаємо необхідні продукти на робочу поверхню та відмірюємо необхідну кількість за допомогою грамів кухонних ваг.

    fd2298d9f218d49259f0b6c7675b866f

    Крок 2. У теплій воді розчиняємо дріжджі, сіль та цукор.

    8b7b98858a4ae51ba9aa3e071850bf96

    Крок 3. У дріжджовий розчин підливаємо трохи олії і перемішуємо.

    70f9fa20a42d1a1edd8b5b6c481c3e1a

    Крок 4. В окремий посуд просіюємо борошно через сито з дрібними отворами, в центрі «гірки», що вийшла, робимо поглиблення.

    05d0d1b094f859b7cec59f2057964641

    Крок 5. У середину борошняної гірки вливаємо воду з дріжджами та розмішуємо.

    Крок 6. Після вливаємо окріп і інтенсивно заважаємо компоненти до однорідності.

    de6cb05e437ad63ff2790f501b96fc86

    Крок 7. Стіл присипаємо жменею борошна та вимішуємо тісто руками протягом 1-2 хвилин. Потім, даємо масі трохи постояти або відразу приступаємо до формування пиріжків. Готуйте та отримуйте задоволення!

    0776eda38cc8074a1c82db89d2c70b22

    Тісто без яєць для пиріжків, смажених на сковороді

    Навіть без додавання яєць, можна з легкістю приготувати м'яке та пористе тісто, яке чудово підійде для смаження на олії. Сьогодні до вашої уваги представляється рецепт простих і неймовірно смачних пиріжків для всієї родини з начинкою зі шкварок та гороху.

    Час приготування – 1 год. 30 хв.

    Час приготування – 15 хв.

    Порції – 6.

    Складові:

    • Борошно – 300 грн.
    • Молоко – 200мл.
    • Дріжджі пресовані – 20 грн.
    • Сіль – 1 год.
    • Цукор-пісок – 1 ч.л.
    • Пюре горохове – 200 гр.
    • Сало – 50 гр.
    • Олія – 60 мл.

    Процес приготування:

    Крок 1. У глибокій ємності змішуємо тепле молоко, дріжджі, сіль та цукровий пісок.

    6e0765bf6dfb101c4393e65eca380266

    Крок 2. В отриманий розчин просіюємо муку|борошно| і замішуємо тісто.

    Крок 3. Прикриваємо масу рушником або затягуємо харчовою плівкою і даємо постояти близько півгодини.

    93c170f5b075a161677874a4988bc630

    Крок 4. Через 30 хвилин обминаємо пшеничну основу та ділимо на шматочки однакові за розміром.

    0f9b975778cd01ed7465da99482ac526

    Крок 5. Сегменти обмокуємо в борошні, щоб нічого не прилипало до поверхонь і злегка розгортаємо качалкою в коржик.

    8b771a8e7ebc8d025ebd40fe60205bf1

    Крок 6. 50 г сала подрібнюємо.

    Крок 7 І витоплюємо на гарячій сковороді протягом 5-7 хвилин.

    77176be7117d98f35a3f24a69a7b49a1

    Крок 8. Рум'яні шкварки перекладаємо пюре і ретельно розмішуємо.

    902e6cd8815d3bacb61e55b76ba93028

    Крок 9. У центр кожного пшеничного коржика викладаємо по столовій ложці начинки.

    2639f074d0b4ae93cb790581c0d3108c

    Крок 10. Вологими пальцями скріплюємо краї та формуємо.

    67acde51277dc9d244e63fc4933211fd

    Крок 11. Перекладаємо заготовки на сковороду з розпеченим маслом.

    f2de99211f436eb1baa7f40b5a092909

    Крок 12. Смажимо 2-3 хвилини, а потім перевертаємо та повторюємо маніпуляції з другого боку.

    Крок 13. Ароматні пиріжки готові. Смачного!

    3acd8154314ec9a56ebbf1fbf278b807

    Сирне тісто для пиріжків у домашніх умовах

    На даний момент існує безліч варіацій приготування тіста для пиріжків, проте, найсмачнішим і ніжнішим залишається сирний. Завдяки додаванню сиру, готовий продукт має неймовірно ніжну та повітряну текстуру, яка в прямому значенні слова тане в роті. Саме тому, заздалегідь рекомендуємо готувати із запасом, бо ласощі розлетяться з тарілок за лічені хвилини!

    Час приготування – 20 хв.

    Час приготування – 15 хв.

    Порції – 10.

    Складові:

    • Сир – 500 гр.
    • Борошно – 2 ст.
    • Яйця – 4 шт.
    • Цукор-пісок – 2 ст.
    • Сода – 1 ч.л.

    Процес приготування:

    Крок 1. Півкілограма сиру протираємо через сито з дрібними отворами.

    dca26092a8503382223cc02aaafc173f

    Крок 2. У ніжну масу вбиваємо яйця.

    Крок 3. Підсипаємо цукровий пісок.

    4107036d96b7d83bc470fdc7376c97ed

    Крок 4. І ретельно перемішуємо компоненти до однорідної консистенції без грудочок.

    79dc4d83940daf81e3f44d0f30f08d17

    Крок 5. В окремий посуд просіюємо муку|борошно| і з'єднуємо її з|із| сирно-яєчною масою – вимішуємо.

    Крок 6. І ліпимо пиріжки з вашою улюбленою начинкою. Смачного!

    09a12a51ee78859fbde0c44cf786424e

    Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
    Коліжанка - жіночий інтернет-журнал