Суп зі свіжої капусти зі свининою – дуже смачна і ситна ідея для вашого обіднього столу. Є багато варіантів приготування апетитного супу. Кращі кулінарні ідеї ви знайдете в перевіреній добірці з шести яскравих рецептів з покроковими фото. Обов’язково беріть на замітку, оновлюйте ваше меню і радуйте близьких!
Суп зі свіжої капусти з куркою і помідорами
Суп зі свіжої капусти з куркою і помідорами – дуже смачне, яскраве і соковите блюдо для вашого сімейного обіду. Приготувати його в домашніх умовах зовсім не складно. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки. Порадуйте своїх рідних і урізноманітнюйте звичне меню.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Капуста білокочана – 350 гр.
- Філе куряче – 300 гр.
- Вода – 2 л.
- Картопля – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Помідори – 3 шт.
- Часник – 3 зубчика.
- Петрушка – 3 гілки.
- Олія – 30 мл.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо капусту і дрібно шинкуємо її ножем.
Крок 2. Очищену картоплю розрізаємо на шматочки середнього розміру.
Крок 3. Натираємо на терці моркву. Подрібнюємо цибулю і часник.
Крок 4. Робимо надрізи на помідорах і ошпарюємо їх окропом. Після кладемо в холодну воду і акуратно знімаємо шкірку.
Крок 5. Обсмажуємо в олії цибулю, моркву і часник до м’якості.
Крок 6. Доповнюємо овочі шматочками помідор. Тушкуємо ще пару хвилин.
Крок 7. Куряче філе відварюємо у воді до готовності. Після нарізаємо м’ясо невеликими шматочками. Відправляємо назад в бульйон.
Крок 8. Промиваємо гілочки петрушки.
Крок 9. У бульйон відправляємо картоплю, капусту і засмажування. Коли картопля стане м’якою, додаємо подрібнену зелень. Солимо, посипаємо спеціями за смаком.
Крок 10. Суп зі свіжої капусти з куркою і помідорами готовий. Розливайте по тарілках і пробуйте!
Суп зі свининою в мультиварці
Суп зі свининою в мультиварці – простий і зручний спосіб приготування апетитного страви для вашого обіднього столу. Готовий суп вийде неймовірно апетитним, ароматним і цікавим до смаку. Готуйте на нашу перевіреному покроковому рецептом!
Час готування – 1 година
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Ребра свинячі – 400 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Капуста білокочана – 300 гр.
- Помідори – 1 шт.
- Зелень – 1 пучок.
- Лист лавровий – 2 шт.
- Вода – 2 л.
- Олія – 2 ст.л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо овочі. Подрібнюємо цибулю і натираємо на терці моркву.
Крок 2. Обсмажуємо цибулю з морквою на олії в мультиварці близько 10 хвилин. Включаємо режим «жарка».
Крок 3. Очищаємо картоплю і ріжемо її соломкою. Шматами обробляємо свинину. Обидва інгредієнта відправляємо в чашу мультиварки.
Крок 4. Дрібно шинкуємо промиту білокочану капусту.
Крок 5. Викладаємо капусту в загальну масу.
Крок 6. Доповнюємо заготівлю зеленню, очищеним від шкірки помідором. Солимо, перчимо, вливаємо воду і готуємо в режимі «суп» 40 хвилин.
Крок 7. Суп зі свининою в мультиварці готові. Розливайте по тарілках і подавайте до столу, доповнивши зі сметаною.
Суп зі свининою і томатною пастою
Суп зі свининою і томатною пастою – неймовірно яскрава, ситна і ароматна страва для вашого домашнього столу. Якщо хочете приємно здивувати близьких наваристим супом, то обов’язково беріть на замітку нашу кулінарну ідею. Перед таким смачним частуванням неможливо встояти!
Час готування – 1 година
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Свинина – 350 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Паста томатна – 1 ч.л.
- Капуста білокочана – 250 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Вода – 1,7 л.
- Зелень – за смаком.
- Олія – 3 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Овочі очищаємо і промиваємо.
Крок 2. Свинину заливаємо водою в каструлі. Солимо і відварюємо. Після готовності м’ясо остуджуємо, нарізаємо і кладемо назад в каструлю.
Крок 3. Картоплю нарізаємо невеликий соломкою. Відправляємо в бульйон.
Крок 4. Подрібнюємо ріпчасту цибулю і натираємо морквину.
Крок 5. На рослинній олії смажимо цибулю з морквиною до м’якості. Перемішуємо з томатною пастою, тушкуємо 5 хвилин і викладаємо в каструлю.
Крок 6. Тонкою соломкою шинкуємо капусту. Також викладаємо в заготівлю.
Крок 7. Варимо вміст ще 10 хвилин.
Крок 8. Додаємо спеції і подрібнену зелень. Перемішуємо і прибираємо з плити.
Крок 9. Апетитний суп зі свининою і томатною пастою готові. Розливайте по тарілках і угощайтесь!
Суп з м’ясом і грибами
Суп з м’ясом і грибами – це неймовірно апетитне, ароматне і поживне частування для вашого обіднього столу в колі сім’ї. Цікавий суп легко приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.
Час готування – 1 година
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Свинина – 400 гр.
- Вода – 2,5 л.
- Капуста білокочана – 400 гр.
- Картопля – 4 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Шампіньйони – 200 гр.
- Олія – 40 мл.
- Соус томатний – 2 ст.л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Відварюємо свинину до готовності і отримання наваристого бульйону.
Крок 2. Дрібно шинкуємо промиту білокочану капусту. Викладаємо в бульйон.
Крок 3. Очищену картоплю ріжемо соломкою. Також відправляємо в каструлю.
Крок 4. Подрібнюємо цибулю і натираємо морквину на терці.
Крок 5. Обсмажуємо цибулю з морквою на олії до м’якості.
Крок 6. Доповнюємо овочі томатним соусом і перемішуємо.
Крок 7. У обжарку викладаємо порізані гриби. Знову перемішуємо і тушкуємо до готовності 7 хвилин.
Крок 8. Перекладаємо засмажування в загальну каструлю. Солимо, доповнюємо спеціями і варимо до готовності всіх інгредієнтів. Прибираємо з плити.
Крок 9. Ароматний суп з м’ясом і грибами готовий. Розливайте по тарілках і угощайтесь!
Суп зі свининою без засмаження
Суп зі свининою без засмаження – дуже яскрава, ситна і ароматна страва для вашого домашнього столу. Якщо хочете побалувати близьких смачним супом до обіду, то обов’язково скористайтеся нашою кулінарною ідеєю. На кулінарний процес ви не витратите багато часу. Встояти буде неможливо!
Час готування – 1 година
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Ребра свинячі – 0,5 кг.
- Картопля – 5 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Пастернак – 1 шт.
- Капуста білокочана – 0,5 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Коріандр – за смаком.
- Перець білий мелений – за смаком.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Часник – 3 зубчика.
- Зелень – за смаком.
- Перець запашний горошок – 3 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Свинячі ребра ділимо на частини і добре промиваємо під водою. Після відварюємо їх у воді зі спеціями до утворення наваристого бульйону.
Крок 2. Через 30 хвилин після кипіння реберець відправляємо до них шматочки картоплі.
Крок 3. Подрібнюємо цибулю. Натираємо на терці моркву і пастернак. Відправляємо овочі в бульйон.
Крок 4. Шинкуємо білокочану капусту і відправляємо її в суп, коли картопля буде готовий наполовину.
Крок 5. Дрібними кубиками нарізаємо очищений від насіння болгарський перець. Відправляємо в заготівлю. Солимо страву і зменшуємо вогонь.
Крок 6. Коли всі продукти будуть готові, викладаємо сюди подрібнену зелень і часник. Вимикаємо плиту.
Крок 7. Апетитний суп зі свининою без засмаження готовий. Розливайте по тарілках і пробуйте!
Суп зі свинячими реберцями
Суп зі свинячими реберцями – дуже смачна, яскрава і ситна страва для вашого сімейного обіду. Приготувати його в домашніх умовах зовсім не складно. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки. Порадуйте своїх рідних і урізноманітнюйте звичне меню.
Час готування – 2 години
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Ребра свинячі – 1 кг.
- Вода – 3-4 л.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 2 шт.
- Капуста білокочана – 0,5 кг.
- Картопля – 3 шт.
- Олія – 2 ст.л.
- Сіль – за смаком.
- Кріп – за смаком.
- Перець чорний горошок – 5 шт.
- Перець запашний горошок – 5 шт.
- Лист лавровий – 3 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Добре промиваємо свинячі ребра, зрізаємо з них зайвий жир. Занурюємо м’ясний продукт в каструлю з водою і ставимо на плиту.
Крок 2. Доводимо вміст до кипіння, а після варимо півтори години, періодично прибираючи пінку.
Крок 3. Дрібно нарізаємо свіжу капусту, ріпчасту цибулю і морквину.
Крок 4. Цибулю з морквою обсмажуємо на олії до готовності близько 7 хвилин.
Крок 5. У готовий бульйон з ребрами відправляємо капусту. Доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин на слабкому вогні.
Крок 6. Дістаємо ребра і даємо їм охолонути. У бульйон відправляємо картоплю разом з засмажкою. Варимо близько 10 хвилин.
Крок 7. Відправляємо в каструлю інші овочі, сіль, спеції і зелень. Також викладаємо м’ясо, яке попередньо відділяємо від кістки. Варимо 5 хвилин і вимикаємо плиту.
Крок 8. Наваристий суп зі свинячими реберцями готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу!