Суп зі свіжої капусти зі свининою – 6 смачних рецептів з покроковими фото

1c962c6865ee7087cf236903dfc0cd20

Суп зі свіжої капусти зі свининою – дуже смачна і ситна ідея для вашого обіднього столу. Є багато варіантів приготування апетитного супу. Кращі кулінарні ідеї ви знайдете в перевіреній добірці з шести яскравих рецептів з покроковими фото. Обов’язково беріть на замітку, оновлюйте ваше меню і радуйте близьких!

Суп зі свіжої капусти з куркою і помідорами

Суп зі свіжої капусти з куркою і помідорами – дуже смачне, яскраве і соковите блюдо для вашого сімейного обіду. Приготувати його в домашніх умовах зовсім не складно. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки. Порадуйте своїх рідних і урізноманітнюйте звичне меню.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Капуста білокочана – 350 гр.
  • Філе куряче – 300 гр.
  • Вода – 2 л.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Помідори – 3 шт.
  • Часник – 3 зубчика.
  • Петрушка – 3 гілки.
  • Олія – 30 мл.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо капусту і дрібно шинкуємо її ножем.

f7307af708e4dc461ce39cd745d229b9

Крок 2. Очищену картоплю розрізаємо на шматочки середнього розміру.

28791c7cee5d8bbb69dbef4c7e85615a

Крок 3. Натираємо на терці моркву. Подрібнюємо цибулю і часник.

f252efbbac805d8777f1778cb0269812

Крок 4. Робимо надрізи на помідорах і ошпарюємо їх окропом. Після кладемо в холодну воду і акуратно знімаємо шкірку.

140cc458a26e7e26e8031c29396ba334

Крок 5. Обсмажуємо в олії цибулю, моркву і часник до м’якості.

c1d283123359e3102159dbc5bf2fbf3a

Крок 6. Доповнюємо овочі шматочками помідор. Тушкуємо ще пару хвилин.

2435d280b2b5701113052d4923922f62

Крок 7. Куряче філе відварюємо у воді до готовності. Після нарізаємо м’ясо невеликими шматочками. Відправляємо назад в бульйон.

95b15745808d04dd803a106e59c51b1e

Крок 8. Промиваємо гілочки петрушки.

bf5126174c7d2f84649f2b8954127dd8

Крок 9. У бульйон відправляємо картоплю, капусту і засмажування. Коли картопля стане м’якою, додаємо подрібнену зелень. Солимо, посипаємо спеціями за смаком.

c04d3c3fce928dcc6070f8b644bf71aa

Крок 10. Суп зі свіжої капусти з куркою і помідорами готовий. Розливайте по тарілках і пробуйте!

f7a5708a1586982141c1e328ed148891

Суп зі свининою в мультиварці

Суп зі свининою в мультиварці – простий і зручний спосіб приготування апетитного страви для вашого обіднього столу. Готовий суп вийде неймовірно апетитним, ароматним і цікавим до смаку. Готуйте на нашу перевіреному покроковому рецептом!

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Ребра свинячі – 400 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Капуста білокочана – 300 гр.
  • Помідори – 1 шт.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Вода – 2 л.
  • Олія – 2 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо овочі. Подрібнюємо цибулю і натираємо на терці моркву.

3763c8fb7504544b74d5571caf335909

Крок 2. Обсмажуємо цибулю з морквою на олії в мультиварці близько 10 хвилин. Включаємо режим «жарка».

7a11ab25231d36c679370837893c0a95

Крок 3. Очищаємо картоплю і ріжемо її соломкою. Шматами обробляємо свинину. Обидва інгредієнта відправляємо в чашу мультиварки.

a1ddaab57ed9316cb4967680e366403f

Крок 4. Дрібно шинкуємо промиту білокочану капусту.

816e236d4818f4aa8c974e5c904d42c4

Крок 5. Викладаємо капусту в загальну масу.

a5e37afee863cee352c66feea9d9b38f

Крок 6. Доповнюємо заготівлю зеленню, очищеним від шкірки помідором. Солимо, перчимо, вливаємо воду і готуємо в режимі «суп» 40 хвилин.

af7bcf891f7bb894417e09bcbe77eb6d

Крок 7. Суп зі свининою в мультиварці готові. Розливайте по тарілках і подавайте до столу, доповнивши зі сметаною.

50132a568d1953ac201f053711c5d030

Суп зі свининою і томатною пастою

Суп зі свининою і томатною пастою – неймовірно яскрава, ситна і ароматна страва для вашого домашнього столу. Якщо хочете приємно здивувати близьких наваристим супом, то обов’язково беріть на замітку нашу кулінарну ідею. Перед таким смачним частуванням неможливо встояти!

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Свинина – 350 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Паста томатна – 1 ч.л.
  • Капуста білокочана – 250 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Вода – 1,7 л.
  • Зелень – за смаком.
  • Олія – 3 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Овочі очищаємо і промиваємо.

0c7e219b4bc99e6a71c7a0f5784d1536

Крок 2. Свинину заливаємо водою в каструлі. Солимо і відварюємо. Після готовності м’ясо остуджуємо, нарізаємо і кладемо назад в каструлю.

bc458d1976a69e976435108c024b7b12

Крок 3. Картоплю нарізаємо невеликий соломкою. Відправляємо в бульйон.

a2a1b04300eac093333c942aa080103e

Крок 4. Подрібнюємо ріпчасту цибулю і натираємо морквину.

a053a2b18d29e2ec1b96f7e3fd647b67

Крок 5. На рослинній олії смажимо цибулю з морквиною до м’якості. Перемішуємо з томатною пастою, тушкуємо 5 хвилин і викладаємо в каструлю.

6e90ae55941bb196d0583e0e1e78439a

Крок 6. Тонкою соломкою шинкуємо капусту. Також викладаємо в заготівлю.

1af6d429660e41f97e6a85c03ad7b31f

Крок 7. Варимо вміст ще 10 хвилин.

694d26e5e62f0257f6b7755e14d772a3

Крок 8. Додаємо спеції і подрібнену зелень. Перемішуємо і прибираємо з плити.

93be59d50ced7658231d21add80f6bd3

Крок 9. Апетитний суп зі свининою і томатною пастою готові. Розливайте по тарілках і угощайтесь!

60a9f46dcda798f3eb89c1241a3c9c2c

Суп з м’ясом і грибами

Суп з м’ясом і грибами – це неймовірно апетитне, ароматне і поживне частування для вашого обіднього столу в колі сім’ї. Цікавий суп легко приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Свинина – 400 гр.
  • Вода – 2,5 л.
  • Капуста білокочана – 400 гр.
  • Картопля – 4 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Шампіньйони – 200 гр.
  • Олія – 40 мл.
  • Соус томатний – 2 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Відварюємо свинину до готовності і отримання наваристого бульйону.

1b9f12264eadfb57cfafd693c43c87b2

Крок 2. Дрібно шинкуємо промиту білокочану капусту. Викладаємо в бульйон.

8f6861cbc37e11ff69e6c7258c29972a

Крок 3. Очищену картоплю ріжемо соломкою. Також відправляємо в каструлю.

c2c4c836f5b7d87f214257a2bc3a2264

Крок 4. Подрібнюємо цибулю і натираємо морквину на терці.

10b71b38ff34adce39073d33ae31ca9a

Крок 5. Обсмажуємо цибулю з морквою на олії до м’якості.

f4bd070a8f74cf68bfb63f4801189407

Крок 6. Доповнюємо овочі томатним соусом і перемішуємо.

600826eb976c509574206f518b915f11

Крок 7. У обжарку викладаємо порізані гриби. Знову перемішуємо і тушкуємо до готовності 7 хвилин.

dbe39f5efdd75436a8ca0eed1fcd5db5

Крок 8. Перекладаємо засмажування в загальну каструлю. Солимо, доповнюємо спеціями і варимо до готовності всіх інгредієнтів. Прибираємо з плити.

59c56f3855926467e77f6938e64b6d50

Крок 9. Ароматний суп з м’ясом і грибами готовий. Розливайте по тарілках і угощайтесь!

27d6331294f766946dddeed3c5b66de7

Суп зі свининою без засмаження

Суп зі свининою без засмаження – дуже яскрава, ситна і ароматна страва для вашого домашнього столу. Якщо хочете побалувати близьких смачним супом до обіду, то обов’язково скористайтеся нашою кулінарною ідеєю. На кулінарний процес ви не витратите багато часу. Встояти буде неможливо!

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Ребра свинячі – 0,5 кг.
  • Картопля – 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Пастернак – 1 шт.
  • Капуста білокочана – 0,5 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Коріандр – за смаком.
  • Перець білий мелений – за смаком.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчика.
  • Зелень – за смаком.
  • Перець запашний горошок – 3 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Свинячі ребра ділимо на частини і добре промиваємо під водою. Після відварюємо їх у воді зі спеціями до утворення наваристого бульйону.

4b31311a90b5d77380cca1b1c93d2cc1

Крок 2. Через 30 хвилин після кипіння реберець відправляємо до них шматочки картоплі.

037f84fcbb2019e2b4a2c98e05e7037f

Крок 3. Подрібнюємо цибулю. Натираємо на терці моркву і пастернак. Відправляємо овочі в бульйон.

98dab25f90a67dd7a832bd036e7fab50

Крок 4. Шинкуємо білокочану капусту і відправляємо її в суп, коли картопля буде готовий наполовину.

faa578fd853da68db559abe3599cd096

Крок 5. Дрібними кубиками нарізаємо очищений від насіння болгарський перець. Відправляємо в заготівлю. Солимо страву і зменшуємо вогонь.

b79f3ea80b7b1fd39985aa678c8c217f

Крок 6. Коли всі продукти будуть готові, викладаємо сюди подрібнену зелень і часник. Вимикаємо плиту.

61f75896bb2432f7d6b405498b085764

Крок 7. Апетитний суп зі свининою без засмаження готовий. Розливайте по тарілках і пробуйте!

5c96fa686d2f28b4eaaa47d11eca2c36

Суп зі свинячими реберцями

Суп зі свинячими реберцями – дуже смачна, яскрава і ситна страва для вашого сімейного обіду. Приготувати його в домашніх умовах зовсім не складно. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки. Порадуйте своїх рідних і урізноманітнюйте звичне меню.

Час готування – 2 години

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Ребра свинячі – 1 кг.
  • Вода – 3-4 л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Капуста білокочана – 0,5 кг.
  • Картопля – 3 шт.
  • Олія – 2 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Кріп – за смаком.
  • Перець чорний горошок – 5 шт.
  • Перець запашний горошок – 5 шт.
  • Лист лавровий – 3 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Добре промиваємо свинячі ребра, зрізаємо з них зайвий жир. Занурюємо м’ясний продукт в каструлю з водою і ставимо на плиту.

6374e86d445539081f7b6ef5c946a0b5

Крок 2. Доводимо вміст до кипіння, а після варимо півтори години, періодично прибираючи пінку.

8d2489a8d3784e9c59ea6aa252ca6976

Крок 3. Дрібно нарізаємо свіжу капусту, ріпчасту цибулю і морквину.

11979046d480ca528cd47d75712e7b0c

Крок 4. Цибулю з морквою обсмажуємо на олії до готовності близько 7 хвилин.

2b83f1cc19d399d7e80f944eea470700

Крок 5. У готовий бульйон з ребрами відправляємо капусту. Доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин на слабкому вогні.

e2a42a89c2b4dca7aa4f24361a61ec3a

Крок 6. Дістаємо ребра і даємо їм охолонути. У бульйон відправляємо картоплю разом з засмажкою. Варимо близько 10 хвилин.

1f1f319daa596e617402b9d4dd934db3

Крок 7. Відправляємо в каструлю інші овочі, сіль, спеції і зелень. Також викладаємо м’ясо, яке попередньо відділяємо від кістки. Варимо 5 хвилин і вимикаємо плиту.

fe98d20589ea19b9232d74141a5a943e

Крок 8. Наваристий суп зі свинячими реберцями готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу!

f979d7144ef2c65962065339a47eba39

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал