Овочеве рагу з картоплею ❣ – дуже смачна пісна вечеря

Давайте з вами приготуємо овочеве рагу з картоплею!

Вона неймовірно смачна, незважаючи на те, що в ньому немає м’яса. Також, картоплю можна замінити на кабачки або баклажани, або не замінювати, а просто додати. Спробуйте приготувати це смачне пісну страву!

Овочеве рагу з картоплею ❣ - дуже смачна пісна вечеря

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Картопля – 4 шт.
  • Солодкий болгарський перець – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Консервована квасоля – банка
  • Зелень – пучок
  • Цукор – 1/2 ст. л.
  • Сушений базилік – 1 ч. л.
  • Хмелі-сунелі – 1 ч. л.
  • Мелений червоний перець – за смаком
  • Сіль – за смаком

ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Цибулю нарізаємо півкільцями. Відправляємо смажитися на рослинній олії.
  2. Поки смажиться цибуля, натираємо моркву на крупній тертці. І також додаємо до цибулі. Обсмажуємо до готовності. Готову моркву з цибулею викладаємо в глибоку тарілку.
  3. Далі ріжемо картоплю тонкими скибочками, розрізавши кожну картоплину навпіл і ще навпіл, щоб слайси виходили маленькі.
  4. Картоплю обсмажуємо спочатку без кришки, а потім під кришкою, до скоринки і трохи солимо. Готову картоплю викладаємо до цибулі з морквою.
  5. Також, нарізаємо дрібними паличками червоний болгарський перець і обсмажуємо до м’якого стану на рослинній олії.
  6. Помідори нарізаємо невеликими кубиками. Спочатку на сковороду викладаємо квасолю, трохи її перевертаємо на ній, щоб вона прогрілася, і додаємо до квасолі помідори. Тушкуємо під кришкою, поки помідори не стануть м’якими.
  7. Тепер всі інгредієнти з миски додаємо до квасолі з помідорами. Все перемішуємо.
  8. Часник дрібно шаткуємо. Додаємо до овочів. Висипаємо всі приправи, солимо і додаємо трохи цукру. Все ретельно перемішуємо.
  9. Зелень дрібно нарізаємо і відправляємо до овочів. Все перемішуємо і вимикаємо.

Рагу готово! Обов’язково приготуйте!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал