Давайте з вами приготуємо овочеве рагу з картоплею!
Вона неймовірно смачна, незважаючи на те, що в ньому немає м’яса. Також, картоплю можна замінити на кабачки або баклажани, або не замінювати, а просто додати. Спробуйте приготувати це смачне пісну страву!
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Картопля – 4 шт.
- Солодкий болгарський перець – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Консервована квасоля – банка
- Зелень – пучок
- Цукор – 1/2 ст. л.
- Сушений базилік – 1 ч. л.
- Хмелі-сунелі – 1 ч. л.
- Мелений червоний перець – за смаком
- Сіль – за смаком
ПРИГОТУВАННЯ:
- Цибулю нарізаємо півкільцями. Відправляємо смажитися на рослинній олії.
- Поки смажиться цибуля, натираємо моркву на крупній тертці. І також додаємо до цибулі. Обсмажуємо до готовності. Готову моркву з цибулею викладаємо в глибоку тарілку.
- Далі ріжемо картоплю тонкими скибочками, розрізавши кожну картоплину навпіл і ще навпіл, щоб слайси виходили маленькі.
- Картоплю обсмажуємо спочатку без кришки, а потім під кришкою, до скоринки і трохи солимо. Готову картоплю викладаємо до цибулі з морквою.
- Також, нарізаємо дрібними паличками червоний болгарський перець і обсмажуємо до м’якого стану на рослинній олії.
- Помідори нарізаємо невеликими кубиками. Спочатку на сковороду викладаємо квасолю, трохи її перевертаємо на ній, щоб вона прогрілася, і додаємо до квасолі помідори. Тушкуємо під кришкою, поки помідори не стануть м’якими.
- Тепер всі інгредієнти з миски додаємо до квасолі з помідорами. Все перемішуємо.
- Часник дрібно шаткуємо. Додаємо до овочів. Висипаємо всі приправи, солимо і додаємо трохи цукру. Все ретельно перемішуємо.
- Зелень дрібно нарізаємо і відправляємо до овочів. Все перемішуємо і вимикаємо.
Рагу готово! Обов’язково приготуйте!