Млинці з м’ясом – 9 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Млинці з м’ясом – це апетитний варіант для будь-якого прийому їжі. Я заздалегідь роблю заготівлі та заморожую їх. Беру при необхідності і розігріваю на сковорідці або запікаю в духовці. У добірці я постаралася зібрати найсмачніші варіанти. Фаршировану закуску люблять усі від малого до великого. Кожен знайде свій улюблений рецепт.

Млинці на молоці з м’ясом

Млинці на молоці з м’ясом виглядає досить апетитно. Від одного тільки виду хочеться з’їсти пару-трійку. Але зазвичай на цьому справа не закінчується. Це крутий спосіб організувати будь-який прийом їжі. Приготувавши такі млинці про запас, ви значно заощадите свого часу.

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Молоко – 1 л.
  • Борошно пшеничне – 500 гр.
  • Яйця курячі – 5 шт.
  • Олія – 3 ст.л.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Цукор-пісок – 1 ст.л.

Для начинки:

  • Фарш – 1 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Вода – 120 мл.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Орегано – за смаком.
  • Сухий часник – за смаком.
  • Зелену цибулю – за смаком.
  • Петрушка – за смаком.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Розігрійте сковорідку і пасеруйте подрібнені цибулини до золотистості.

Крок 2. До підсмажених овочів додайте фарш і вилийте половину води. Фарш використовуйте той, який є в наявності.

Крок 3. Тушкуйте, поки м’ясо не змінить колір з яскравого на блідий, періодично перевертаючи його лопаткою, присмачити спеціями.

Крок 4. Готуйте, поки рідина повністю не вбереться, не забуваючи помішувати.

Крок 5. У приготований фарш вилийте воду, що залишилася, розмішайте і вимкніть конфорку.

Крок 6. Яйця обмийте і розбийте в глибоку ємність. Один білок залиште, він знадобиться пізніше.

Крок 7. Посоліть і поцукріть. Збийте до однорідності.

Крок 8. Влийте половину молока і просійте борошно в кілька прийомів. Ретельно вимішуйте тісто вінчиком.

Крок 9. У густу масу влийте, молоко що залишилося і олія. Продовжуйте перемішувати.

Крок 10. Розпечену сковорідку перший раз змастіть маслом. Вилийте тісто і розподіліть по всій площі.

Крок 11. Підрум’яньте млинці з двох сторін. Таким чином, спечіть все заготовки. На двох сковорідках буде швидше.

Крок 12. М’ясний фарш перекладіть в ємність. Петрушку і зелену цибулю сполосніть і подрібніть. Додайте до м’ясного фаршу. Розмішайте начинку.

Крок 13. Кожен млинець нафаршируйте начинкою, як показано на фото.

Крок 14. Щоб млинці тримали форму, промажте краю збитим білком. Якщо млинців вийшло багато, заморозьте заготовки, а далі використовуйте в міру необхідності.

Крок 15. Якщо будете їсти відразу, обсмажте з обох сторін до рум’яності.

Крок 16. Апетитні млинці подавайте до столу. Приємної насолоди!

Млинці з м’ясним фаршем і рисом

Млинці з м’ясним фаршем і рисом зможе приготувати навіть недосвідчена господиня. Рецепт розписаний настільки докладно, що щоб помилитися, потрібно постаратися. Млинці з ситної начинкою замінять повноцінний прийом їжі. Приготування займе, звичайно, чимало часу, але ви залишитеся задоволені результатом.

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 50 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Молоко – 500 мл.
  • Вода – 500 мл.
  • Борошно пшеничне – 320 гр.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Олія – 30 мл.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Цукор-пісок – 1 ч.л.
  • Сода харчова – 1/3 ч.л.

Для начинки:

  • М’якоть свинини – 700 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Рис – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Олія – 2 ст.л.
  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Візьміть компоненти для неймовірно апетитних млинців.

Крок 2. М’ясо обмийте і зваріть у воді, підсолив бульйон. У мене була свинина. Яке ви будете використовувати м’ясо – непринципово.

Крок 3. Рис промийте кілька разів, вилийте воду і встановіть на конфорці. Посоліть і варіть до готовності відповідно до інструкції, зазначеної на звороті упаковки.

Крок 4. Яйця обмийте і розбийте в глибоку ємність.

Крок 5. Посоліть і поцукріть. Вилийте молоко.

Крок 6. Збийте до однорідності.

Крок 7. Просійте в окремий посуд борошно і харчову соду.

Крок 8. Сухі компоненти частинами введіть в рідкі.

Крок 9. Розмішайте вінчиком, позбавляючись від грудочок.

Крок 10. Вилийте воду і олію. Розмішайте.

Крок 11. Зварений рис присмачити вершковим маслом і остудити.

Крок 12. Розпечену сковорідку перший раз змастіть маслом. Вилийте тісто і розподіліть по всій площі.

Крок 13. Обсмажте до рум’яності з обох сторін.

Крок 14. Таким чином, спечіть всі млинці. На двох сковорідках буде швидше. Поки звариться м’ясо, ви встигнете посмажити млинці.

Крок 15. Зварене м’ясо остудити. Бульйон процідіть.

Крок 16. М’ясо подрібніть зручним для вас способом. Трохи додайте бульйону, щоб фарш ні сухим.

Крок 17. Цибулину очистіть від лушпиння. Подрібніть.

Крок 18. Спасеруйте цибулю до прозорості.

Крок 19. М’ясний фарш перекладіть в ємність, додайте остиглий рис. Посоліть і поперчіть. Додайте до м’ясного фаршу рум’яний цибуля. Густоту фаршу регулюйте м’ясним бульйоном. Розмішайте начинку.

Крок 20. На край млинчика викладіть начинку.

Крок 21. Вільні краї поверніть в центр.

Крок 22. А потім закрутіть конвертиком, як показано на фото.

Крок 23. Нафаршируйте начинкою все млинці.

Крок 24. Заготовки обсмажте з обох сторін до рум’яності.

Крок 25. Золотисті млинці подавайте до столу. Приємної насолоди!

Млинці з м’ясом і грибами

Млинці з м’ясом і грибами виходять неймовірно ароматними. Це відмінний варіант для частування несподіваних гостей. На цей випадок у мене завжди є заморожені заготовки. Зручно і просто. Розморозив, підігрів і не потрібно стояти біля плити і щось вигадувати на ходу в непередбаченій ситуації.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Молоко – 400 мл.
  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Олія – 30 мл.
  • Сіль – 0,5 ч.л.

Для начинки:

  • Фарш м’ясний – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Шампіньйони – 200 гр.
  • Масло вершкове – 2 ст.л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Розбийте яйця і вилийте в ємність для тіста. Для зручності беріть ємність глибоку. Випереджу питання і відповім, шампіньйони мити не варто, щоб вони не наситилися вологою. Тільки зніміть шкірку.

Крок 2. Посоліть. Збийте. Влийте молоко. Об’єднайте.

Крок 3. Всипте просіяне борошно в кілька прийомів. Я використовую кухоль-сито, щоб наситити сухі інгредієнти киснем і позбутися від смітинок. Ретельно вимішуйте тісто вінчиком.

Крок 4. У рідку масу влийте масло. Продовжуйте перемішувати, позбавляючись від борошняних грудок.

Крок 5. Розпечену сковорідку перший раз змастіть маслом. Вилийте тісто і розподіліть по всій площі. Підрум’яньте млинці з двох сторін. Таким чином, спечіть все заготовки. На двох сковорідках буде швидше.

Крок 6. Прогрійте сковорідку і додайте фарш. Фарш використовуйте той, який є в наявності. Додайте подрібнену цибулю і перекручені шампіньйони. Тушкуйте, поки м’ясо не змінить колір з яскравого на блідий, періодично перевертаючи його лопаткою, присмачити спеціями.

Крок 7. У начинку для соковитості додайте вершкове масло. Кожен млинець нафаршируйте начинкою, як показано на фото. Якщо млинців вийшло багато, заморозьте заготовки, а далі використовуйте в міру необхідності.

Крок 8. Якщо будете їсти відразу, обсмажте з обох сторін до рум’яності. Апетитні млинці подавайте до столу, за бажанням доповніть сметаною. Приємної насолоди!

Млинці на кефірі з м’ясним фаршем

Млинці на кефірі з м’ясним фаршем виходять незрівнянними. Еластичне тісто з великою кількістю м’ясної начинки приведе вас в захват. Блюдо середньої складності подужає навіть той, хто ніколи не готував. Важливо слідувати представленої інструкції і підсумок виявиться краще, ніж ви очікуєте.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Кефір – 250 мл.
  • Борошно пшеничне – 100 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Олія – 2 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Цукор-пісок – 0,5 ч.л.
  • Розпушувач – 1 ч.л.

Для начинки:

  • Фарш м’ясний – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Беріть свіжі і перевірені інгредієнти для чарівних млинців. Кефір зробить тісто еластичним і пористим. Жирність кисломолочного продукту непринципова. Беріть те, що є під руками.

Крок 2. Яйця обмийте і розбийте в глибоку ємність. Посоліть і поцукріть. Влийте кефір.

Крок 3. Збийте до однорідності.

Крок 4. Просійте розпушувач і борошно в кілька прийомів.

Крок 5. Влийте олію. Ретельно вимішуйте тісто вінчиком.

Крок 6. Розпечену сковорідку перший раз змастіть маслом. Вилийте тісто і розподіліть по всій площі.

Крок 7. Підрум’яньте млинці з двох сторін. Таким чином, спечіть все заготовки. На двох сковорідках буде швидше.

Крок 8. Розігрійте сковорідку і пасеруйте подрібнену цибулину до золотистості на маслі без запаху.

Крок 9. До підсмажених овочів додайте фарш. Фарш використовуйте той, який є в наявності.

Крок 10. Зачекайте, коли м’ясо змінить колір з яскравого на блідий, періодично перевертаючи його лопаткою, присмачити спеціями. Готуйте, поки рідина повністю не вбереться, не забуваючи помішувати.

Крок 11. На кожен млинець викладіть м’ясний фарш.

Крок 12. Загорніть млинці, як показано на фото. Якщо млинців вийшло багато, заморозьте заготовки, в майбутньому використовуйте в міру необхідності.

Крок 13. Якщо будете їсти відразу, обсмажте з обох сторін до рум’яності.

Крок 14. Красиві млинці подавайте до столу. Приємної насолоди!

Млинці з м’ясом, запечені в духовці

Млинці з м’ясом, запечені в духовці, виходять більш апетитними, ніж підрум’янені на сковороді. Цим рецептом я користуюся, коли потрібно приготувати млинці у великій кількості. Звичайно, їх зовсім можна не обсмажувати, але в такій інтерпретації набагато яскравіше смак і подача.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Вода / молоко / ефір – 300 мл.
  • Борошно пшеничне – 8-9 ст.л.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Олія – 1,5 ст.л.
  • Сіль – за смаком.

Для начинки:

  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Запасіться компонентами для особливого прийому їжі.

Крок 2. Яйця обмийте і вилийте в об’ємну ємність.

Крок 3. Посоліть. Збийте до однорідності. Влийте воду і просвійте борошно в кілька прийомів. Ретельно вимішуйте тісто вінчиком, позбавляючись від грудочок. Влийте масло. Продовжуйте перемішувати. Замість води можна взяти молоко або кефір.

Крок 4. Розпечену сковорідку перший раз змастіть маслом. Вилийте тісто і розподіліть по всій площі. Підрум’яньте млинці з двох сторін. Таким чином, спечіть все заготовки. Для економії часу візьміть дві сковороди.

Крок 5. Нагрійте сковорідку, вилийте олію і пасеруйте подрібнену цибулю спочатку до прозорості, а потім до золотистості.

Крок 6. Викладіть фарш, використовуйте той, який є в наявності. Тушкуйте, поки м’ясо не змінить колір з яскравого на блідий, періодично перевертаючи його лопаткою, присмачити спеціями. Готуйте, поки рідина повністю не вбереться, не забуваючи помішувати.

Крок 7. Кожен млинець нафаршируйте ароматної начинкою.

Крок 8. Вогнетривку форму наповніть фаршированими заготовками.

Крок 9. Запікайте до рум’яної скоринки близько 10 хвилин при середній температурі. Стандартно це 160-180 градусів.

Крок 10. Кличте гостей і готуйтеся отримувати компліменти. Смачного!

Млинці, фаршировані курячим фаршем

Млинці, фаршировані курячим фаршем, готуються простіше, ніж може здатися на перший погляд. Головне набратися терпіння і спекти млинці, а начинити їх не складе великих труднощів. Приготування займе не більше години. Якщо хочете заощадити собі час в майбутньому, зробіть подвійну порцію і заморозьте заготовки.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 5

Інгредієнти:

  • Молоко – 300 мл.
  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Олія – 1 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Цукор – за смаком.
  • Фарш курячий – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Соєвий соус – 1 ст.л.
  • Спеції – за бажанням.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Цибуля очистіть, і сполосніть, розріжте на частини. Складіть в чашу подрібнювача.

Крок 2. Пробийте блендером.

Крок 3. Розігріти сковорідку, налийте олію.

Крок 4. Перекладіть подрібнену цибулю.

Крок 5. До цибулі викладіть курячий фарш.

Крок 6. Посоліть і поперчіть.

Крок 7. Тушкуйте, поки м’ясо не змінить колір з яскравого на блідий, періодично перевертаючи його лопаткою, присмачити соєвим соусом.

Крок 8. Яйця обмийте і розбийте в глибоку ємність. Посоліть. Збийте до однорідності.

Крок 9. Влийте молоко. Збовтайте.

Крок 10. Просійте борошно в кілька прийомів. Ретельно вимішуйте тісто вінчиком.

Крок 11. Влийте масло і пробийте занурювальним блендером, позбавляючись від грудочок.

Крок 12. Поки готується начинка, залиште тісто настоятися.

Крок 13. Розпечену сковорідку перший раз змастіть маслом.

Крок 14. Вилийте тісто і розподіліть по всій площі.

Крок 15. Зачекайте, поки тісто схопиться.

Крок 16. Підрум’яньте млинці з двох сторін. Таким чином, спечіть все заготовки. На двох сковорідках буде швидше.

Крок 17. Кожен млинець нафаршируйте начинкою, як показано на фото.

Крок 18. Накрийте вільним краєм.

Крок 19. Бічні частини складіть до центру.

Крок 20. Поверніть конвертиками.

Крок 21. Якщо будете їсти відразу, обсмажте з обох сторін до рум’яності.

Крок 22. Апетитні млинці подавайте до столу. Приємної насолоди!

Млинці з м’ясом і сиром

Млинці з м’ясом і сиром – хороший варіант для щільного ситного сніданку або перекусу в дорозі або на роботі. Складність приготування середня. А приготувавши перший раз, ви переконаєтеся, що втілити рецепт в життя нічого не варто. Згодом відпрацювавши техніку, все буде виходити в рази швидше.

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Молоко – 250 мл.
  • Курячий фарш – 250 гр.
  • Сухий часник – за смаком.
  • Борошно – 6-7 ст.л.
  • Адигейський сир – 80 гр.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – 50 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Візьміть компоненти для апетитної закуски.

Крок 2. Яйце розбийте в глибоку ємність. Посоліть. Збийте.

Крок 3. Просійте борошно в кілька прийомів. Ретельно вимішуйте тісто вінчиком.

Крок 4. У густу масу влийте молоко і масло. Продовжуйте перемішувати.

Крок 5. Розігріти сковорідку, викладіть фарш. Фарш використовуйте той, який є в наявності. Тушкуйте, поки м’ясо не змінить колір з яскравого на блідий, періодично перевертаючи його лопаткою, присмачити спеціями. Готуйте, поки рідина повністю не вбереться, не забуваючи помішувати.

Крок 6. М’ясний фарш перекладіть в ємність. Натріть в нього адигейський сир. Розмішайте начинку.

Крок 7. Розпечену сковорідку перший раз змастіть маслом. Вилийте тісто і розподіліть по всій площі. Обсмажте до красивого кольору з двох сторін. Таким чином, спечіть всі млинці.

Крок 8. Кожен млинець нафаршируйте начинкою, як показано на фото.

Крок 9. Поверніть рулетиком.

Крок 10. Якщо будете їсти відразу, при бажанні обсмажте з обох сторін до рум’яності.

Крок 11. Пригощайте сімейство. Приємної насолоди!

Млинці з начинкою з м’яса і капусти

Млинці з начинкою з м’яса і капусти чимось схожі на пиріжки. Це ситне блюдо найбільше подобається чоловічій половині. Ситний і смачний перекус готується не так швидко, як хотілося б. Але зате результат радує всіх. Найскладніше – це монотонне випікання млинців. Щоб процес йшов швидше, раджу озброїтися двома сковорідками.

Час готування – 1 ч. 15 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Молоко / вода / сироватка / ефір – 500 мл.
  • Цукор-пісок – 2 ст.л.
  • Свинина – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Капуста білокачанна – 500 гр.
  • Борошно – 1 ст.
  • Сода харчова – 1/3 ч.л.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Олія – 3 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Яйця вилийте в ємність. Посоліть, поцукріть. Збийте до однорідності. Влийте половину молока і просійте борошно і соду в кілька прийомів. У густу масу влийте, молоко що залишилося і масло. Продовжуйте перемішувати. Замість молока можна використовувати воду, сироватку або кефір.

Крок 2. Розпечену сковорідку перший раз змастіть маслом. Вилийте тісто і розподіліть по всій площі. Підрум’яньте млинці з двох сторін. Таким чином, спечіть все заготовки. На двох сковорідках буде швидше.

Крок 3. Нагрійте сковорідку і підсмажте нарізану невеликими кубиками свинину. Вибирайте більше пісну частину. Щоб м’ясо залишалося соковитим, тушкуйте, долив трохи води. Після смаження можна залишити в такому вигляді або перекрутити на фарш.

Крок 4. Подрібніть морквину і цибулю, як вам подобається. Нарізка непринципова. Перекладіть до м’яса.

Крок 5. Капусту нашаткуйте соломкою, перекладіть до м’яса з овочами. Смажте до готовності. Заправити спеціями. Спеції вибирайте на свій смак. Розмішайте. Начинку злегка охолодіть.

Крок 6. Кожен млинець нафаршируйте начинкою, як показано на фото. Поверніть рулетиком. Якщо ви віддаєте перевагу інший збірку, скористайтеся своїм методом. Важливо, щоб млинець не розкрутився і начинка не випала.

Крок 7. Якщо будете їсти відразу, за бажанням обсмажте з обох сторін до красивого рум’яного кольору. Млинці з соковитою начинкою подавайте до столу. Приємної насолоди!

Млинці, фаршировані м’ясом і яйцем

Млинці, фаршировані м’ясом і яйцем, подобаються всій родині. Вони готові їсти їх кожен день. А я не готова заводити цей процес щодня. Тому віддаю вихідний день, щоб запастися заготовками і готую подвійну, а то і потрійну порцію. Начинити млинці не складе особливих труднощів, а ось спекти їх – потрібно набратися терпіння. Але я приловчилася робити це на двох сковорідках. Так зручніше і швидше.

Час готування – 1 ч. 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Молоко – 1 л.
  • Цукор-пісок – 3 ст.л.
  • Фарш – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок.
  • Борошно – 320 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Яйця курячі – 6 шт.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Олія соняшникова – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Зберіть складові для апетитних млинців. Зваріть 4 яйця для начинки і очистіть. Цибуля очистіть. Зелень промийте.

Крок 2. Яйця обмийте і розбийте в глибоку ємність. Посоліть. Збийте до однорідності.

Крок 3. Влийте половину молока і просійте борошно в кілька прийомів. Ретельно вимішуйте тісто вінчиком. У густу масу влийте, молоко що залишилося і масло. Продовжуйте перемішувати.

Крок 4. Розпечену сковорідку перший раз змастіть маслом. Вилийте тісто і розподіліть по всій площі. Підрум’яньте млинці з одного боку. Таким чином, спечіть все заготовки. На двох сковорідках буде швидше.

Крок 5. Подрібнений цибулю з’єднайте з фаршем. Розігрійте сковорідку і тушкуйте, поки м’ясо не змінить колір з яскравого на блідий, періодично перевертаючи його лопаткою, присмачити спеціями. Готуйте, поки рідина повністю не вбереться, не забуваючи помішувати.

Крок 6. М’ясний фарш перекладіть в ємність. Додайте два зварених подрібнених яйця.

Крок 7. Зелень подрібніть. Додайте до м’ясного фаршу. Розмішайте начинку.

Крок 8. Кожен млинець нафаршируйте начинкою.

Крок 9. Закрийте вільним краєм.

Крок 10. Поверніть конвертиками.

Крок 11. Якщо млинців вийшло багато, заморозьте заготовки, а далі використовуйте в міру необхідності. Якщо будете їсти відразу, обсмажте з обох сторін до рум’яності на вершковому маслі.

Крок 12. Апетитними млинцями пригощайте рідних. Приємної насолоди!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал