Фаршировані млинці з начинкою – це універсальне частування для всієї родини. Така страва легко і швидко готується, радує поживністю та своїм смаком. Є багато варіантів для апетитних начинок. Найкращі варіанти ви знайдете в нашій кулінарній добірці з дев’яти рецептів з покроковими фото та докладним описом процесу.
Фаршировані млинці з сирною начинкою
Фаршировані млинці з сирною начинкою – це цікавий, смачний і поживний десерт для вашого домашнього столу. Таке частування сподобається як дорослим, так і дітям. Обов’язково приготуйте такі млинці до сніданку або чаювання за нашим рецептом з покроковим описом процесу.
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 8 шт.
Інгредієнти:
- Молоко – 150 мл.
- Яйце велике – 1 шт.
- Борошно – 250 гр.
- Сіль – 0,5 ч.л.
- Цукор – 20 гр.
- Сода – 1/3 ч.л.
- Вода – 350 мл.
- Олія – 1 ст.л.
- Олія – для смаження.
Для начинки:
- Сир – 250 гр.
- Сметана – 50 гр.
- Цукор ванільний – 50 гр.
- Ізюм – 50 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Для начинки збиваємо сир зі сметаною і ванільним цукром. Після сюди вмішуємо попередньо вимочений і обговорений родзинки.
Крок 2. Тепер займемося тістом для млинців. Просіюємо в глибоку миску борошно з содою і сіллю. Також додаємо цукор і перемішуємо всі разом. Вливаємо в суху суміш 250 мл теплої води і 150 мл молока. Постійно помішуємо масу вінчиком.
Крок 3. Кип’ятимо воду, що залишилася і відразу вливаємо її в тісто. Вимішуємо вінчиком.
Крок 4. Окремо збиваємо яйце з олією. Вливаємо суміш в загальну масу. Перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин при кімнатній температурі.
Крок 5. Розігріваємо сковороду, періодично змащуючи її, невеликою кількістю олії і порційно вливаємо сюди тісто. Обсмажуємо тонкі рум’яні млинці.
Крок 6. Даємо млинцям охолонути і начиняємо їх сирною масою. Складаємо в щільні конвертики.
Крок 7. Обсмажуємо заготовки в сковороді на олії до рум’яної скоринки.
Крок 8. Фаршировані млинці з сирною начинкою готові. Подавайте до столу просто так чи з чашкою гарячого чаю!
Млинці, фаршировані куркою
Млинці, фаршировані куркою, відрізняються особливою поживністю. Таке частування стане дуже смачним перекусом для всієї родини. Крім того, апетитні млинці з ситною начинкою можна подавати до обіду. Для приготування беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 10 шт.
Інгредієнти:
- Млинці – 12 шт.
- М’ясо куряче відварне – 150 гр.
- Сир – 100 гр.
- Зелень – за смаком.
- Майонез – 2 ст.л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо 12 тонких млинців.
Крок 2. Для начинки попередньо відварюємо куряче м’ясо, після остуджуємо його і нарізаємо невеликими шматочками.
Крок 3. Доповнюємо куряче м’ясо тертим сиром.
Крок 4. Додаємо подрібнену зелень, сіль, спеції і майонез.
Крок 5. Ретельно перемішуємо начинку.
Крок 6. Кладемо заготівлю на край кожного млинчика. Звертаємо в конвертики.
Крок 7. Обсмажуємо частування в сковороді на олії до появи рум’яної скоринки.
Крок 8. Млинці, фаршировані куркою, готові. Подавайте до столу і пробуйте!
Млинці з начинкою з шинки і сиру
Млинці з начинкою з шинки і сиру – це дуже смачне і апетитне блюдо, яке легко приготувати своїми руками. Для цього дотримуйтесь простим кроків з нашого перевіреного кулінарного рецепта. Готове частування послужить яскравим перекусом або повноцінним прийомом їжі для всієї родини.
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 8 шт.
Інгредієнти:
- Молоко – 300 мл.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – 130 гр.
- Сіль – 1 щіпка.
- Цукор – 0,5 ст.л.
- Олія – 1 ст.л.
Для начинки:
- Шинка – 250 гр.
- Сир твердий – 130 гр.
Процес приготування:
Крок 1. У глибокій мисці збиваємо яйце з цукром і сіллю.
Крок 2. Вливаємо в яєчну суміш тепле молоко і продовжуємо збивати суміш вінчиком.
Крок 3. Поступово просіюємо сюди борошно.
Крок 4. Замішуємо рідкувате однорідне тісто. В кінці вмішуємо в нього олію.
Крок 5. Порційно виливаємо млинцеве тісто на розігріту сковороду.
Крок 6. Смажимо тонкі і рум’яні млинці.
Крок 7. Викладаємо млинці на тарілку і даємо їм трохи охолонути.
Крок 8. Тонкими брусочками нарізаємо шинку.
Крок 9. Через велику терку пропускаємо твердий сир.
Крок 10. Кладемо обидва інгредієнта в загальну миску і перемішуємо їх між собою.
Крок 11. По центру кожного млинчика кладемо трохи начинки.
Крок 12. Починаємо згортати заготовки в конвертик.
Крок 13. Обсмажуємо начинені млинці в сковороді до рум’яної скоринки і розплавлення сиру всередині.
Крок 14. Млинці з начинкою з шинки і сиру готові. Пригощайтеся!
Фаршировані млинці з грибами
Фаршировані млинці з грибами виходять неймовірно поживними, соковитими і яскравими за смаком. Таке частування можна подавати в якості цікавого перекусу. Для простого і швидкого приготування своїми руками використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки.
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 10 шт.
Інгредієнти:
- Борошно – 1 ст.
- Молоко – 2 ст.
- Цукор – 0,5 ст.
- Сіль – 1 щіпка.
- Яйце – 2 шт.
- Олія – 2 ст.л. + 4 ст.л.
- Сметана – 5 ст.л.
- Гриби – 200 гр.
- Сир твердий – 100 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Для млинцевого тіста збиваємо молоко з борошном, цукром, сіллю, яйцями і 2 ст.л. олії. Після смажимо з нього тонкі млинці.
Крок 2. Промиваємо і дрібно нарізаємо гриби.
Крок 3. Обсмажуємо їх до готовності, посолив і поперчив за смаком, на олії.
Крок 4. До грибів додаємо тертий сир.
Крок 5. Перемішуємо інгредієнти для начинки.
Крок 6. Кладемо начинку на млинці, звертаємо їх в конвертик. Викладаємо заготовки в форму для запікання, змащену олією.
Крок 7. Обмазуємо млинці сметаною і відправляємо їх в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Крок 8. Фаршировані млинці з грибами готові. Подавайте до столу і угощайтесь!
Млинці з начинкою з курячої печінки
Млинці з начинкою з курячої печінки – оригінальне рішення для вашого домашнього столу. Таке частування з субпродуктом порадує дивним смаком і поживними властивостями. Подавайте до столу зі сметаною, зеленню і іншими доповненнями за смаком. Беріть на замітку!
Час готування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8 шт.
Інгредієнти:
- Молоко – 0,5 л.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Сіль – 2 ч.л.
- Цукор – 1 ч.л.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно – 180 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Печінка куряча – 350 гр.
- Олія – 1 ст.л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Подрібнюємо цибулю і натираємо морквину. Обсмажуємо овочі до м’якості на олії.
Крок 2. Додаємо до овочів шматочки печінки. Обсмажуємо все разом близько 15 хвилин.
Крок 3. Після обсмажені продукти пропускаємо через м’ясорубку. Солимо, перчимо за смаком і перемішуємо.
Крок 4. У глибоку миску розбиваємо курячі яйця, доповнюємо їх сіллю і цукром.
Крок 5. Збиваємо вінчиком і вливаємо сюди розтоплене вершкове масло ( 50 гр. ).
Крок 6. Вливаємо в суміш молоко і перемішуємо.
Крок 7. Поступово просіюємо борошно і вимішуємо однорідне тісто без грудочок.
Крок 8. Смажимо з цього тіста тонкі рум’яні млинці. Викладаємо їх стопкою на тарілку і даємо трохи охолонути.
Крок 9. По черзі обмазуємо половинку кожного млинця печінкової начинкою.
Крок 10. Складаємо млинець навпіл, а після ще вдвічі.
Крок 11. Перекладаємо заготовки в форму для запікання. Посипаємо шматочками залишився вершкового масла.
Крок 12. Ставимо страву в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Крок 13. Млинці з начинкою з курячої печінки готові. Пригощайтеся!
Млинці з фаршем і рисом
Млинці з фаршем і рисом виходять дуже ситними, соковитими і яскравими за смаком. Таке частування можна подавати в якості апетитного перекусу. Для простого і швидкого приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки.
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 15 шт.
Інгредієнти:
- Млинці – 15-20 шт.
- Фарш м’ясний – 300 гр.
- Рис – 50 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Олія – 2 ст.л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло вершкове – 20 гр.
- Масло вершкове – для смаження .
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти і напівфабрикати зі списку.
Крок 2. Відварюємо рис до готовності близько 15 хвилин, після відкидаємо на сито і ополіскуємо його під водою.
Крок 3. У сковороді з маслом обсмажуємо подрібнену ріпчасту цибулю до м’якості.
Крок 4. Викладаємо до цибулі м’ясний фарш. Солимо і перчимо за смаком.
Крок 5. Обсмажуємо вміст близько 5 хвилин на помірному вогні, постійно помішуючи.
Крок 6. Додаємо до фаршу рис і шматочок вершкового масла. Знову все перемішуємо і тушкуємо ще 4 хвилини.
Крок 7. Порційно кладемо начинку на млинці. Звертаємо в конвертики.
Крок 8. Обсмажуємо заготовки в сковороді на вершковому маслі до отримання рум’яної скоринки.
Крок 9. Млинці з начинкою з фаршу і рису готові. Подавайте до столу і угощайтесь!
Фаршировані млинці з яйцем і зеленою цибулею
Фаршировані млинці з яйцем і зеленою цибулею – це дуже смачне і апетитне блюдо, яке легко приготувати своїми руками. Для цього дотримуйтесь простим кроків з нашого перевіреного кулінарного рецепта. Готове частування послужить яскравим перекусом для всієї родини. Беріть на замітку!
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 8 шт.
Інгредієнти:
- Борошно – 170 гр.
- Сметана – 2 ст.л.
- Вода – 2 ст.
- Яйце – 1 шт.
- Олія – 2 ст.л.
- Сіль – 1 щіпка.
- Цукор – 2 ст.л.
- Ванілін – 1 гр.
Для начинки:
- Яйце – 3 шт.
- Цибуля зелена – 1 пучок.
- Сіль – за смаком.
- Майонез – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Просіюємо борошно в глибоку миску. Додаємо сюди сіль, цукор і ванілін, вливаємо олію.
Крок 2. Викладаємо сметану і розбиваємо куряче яйце.
Крок 3. Вливаємо воду і починаємо все вимішувати вінчиком.
Крок 4. Замішуємо однорідне рідкувате тісто без грудочок.
Крок 5. Порційно вливаємо тісто в розігріту сковороду. Смажимо тонкі рум’яні млинці.
Крок 6. В цей час підготуємо начинку. Відварюємо курячі яйця.
Крок 7. Після яйця остуджуємо і ріжемо дрібним кубиком. Подрібнюємо і зелену цибулю.
Крок 8. З’єднуємо цибулю з яйцями в одній тарілці. Солимо, заправляємо майонезом і вимішуємо.
Крок 9. Обмазуємо начинкою кожен млинець.
Крок 10. Звертаємо млинці з начинкою в трубочки.
Крок 11. Фаршировані млинці з яйцем і зеленою цибулею готові. Подавайте до столу і угощайтесь!
Млинці з солодкою начинкою
Млинці з солодкою начинкою – це цікавий, смачний і поживний десерт для вашого домашнього столу. Таке частування сподобається як дорослим, так і дітям. Обов’язково приготуйте такі млинці за нашим рецептом з покроковими фото і докладним описом процесу.
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 10 шт.
Інгредієнти:
- Борошно – 200 гр.
- Молоко – 1 ст.
- Окріп – 1 ст.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – 2 ст.л.
- Сіль – 1 ч.л.
- Олія – 2 ст.л.
Для начинки:
- Вишня – 300 гр.
- Вода – 70 мл.
- Цукор – 3 ст.л.
- Крохмаль картопляний – 2 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти для приготування.
Крок 2. У глибокій мисці збиваємо яйце з цукром і сіллю.
Крок 3. Вливаємо сюди окріп, а після холодне молоко. Інтенсивно збиваємо вінчиком.
Крок 4. Просіюємо сюди борошно і продовжуємо все вимішувати до зникнення грудочок.
Крок 5. Вливаємо в тісто олію і добре все перемішуємо.
Крок 6. Воду нагріваємо з цукром. Перемішуємо, щоб сухий інгредієнт розчинився. В отриманий сироп всипаємо крохмаль. Перемішуємо і опускаємо сюди ягоди. Тушкуємо 3 хвилини.
Крок 7. З отриманого тіста смажимо тонкі млинці.
Крок 8. По центру кожного млинця кладемо готову начинку. Звертаємо в щільні конвертики.
Крок 9. Млинці зі солодкою начинкою готові. Подавайте до столу з чашкою гарячого чаю!
Млинці, фаршировані капустою
Млинці, фаршировані капустою, виходять дуже ситними, соковитими і яскравими за смаком. Таке частування можна подавати в якості універсального перекусу. Для простого і швидкого приготування своїми руками використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки.
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 10 шт.
Інгредієнти:
- Млинці – 10 шт.
- Капуста білокочана – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 0,5 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Олія – 3 ст.л.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Дрібно шинкуємо білокочану капусту і кладемо її в сковороду з олією.
Крок 3. До капусти відправляємо подрібнену цибулю і терту моркву.
Крок 4. Солимо і перчимо овочі, перемішуємо.
Крок 5. Тушкуємо на невеликому вогні близько 15-20 хвилин, періодично помішуючи.
Крок 6. На кожен млинець порційно викладаємо капустяну начинку. Звертаємо в конвертик.
Крок 7. Обсмажуємо начинені заготовки до рум’янцю в сковороді.
Крок 8. Млинці, фаршировані капустою, готові. Можна пригощатися!