Бенто торт – 9 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

4c1efc4dc9e4e31106645ef4612753fe

Бенто торт — це сучасне частування, розраховане на одного або двох чоловік. Можна сказати, що це міні версії повноцінних популярних тортів. Відповідно і часу на приготування тортів знадобиться значно менше. Для бенто тортів найчастіше використовують класичні бісквіти. Це відмінний варіант для милого подарунка на будь-яку подію. В добірку потрапили найпопулярніші і смачні тортики. Вибирайте фаворита і радуйте оригінальним сюрпризом улюблених людей!

cf07557317bacd86ca641579db6e4023

Бенто торт з бананом в домашніх умовах

Бенто торт з бананом обожнюють діти. Готується ласощі за лічені хвилини. Це частування можна приготувати різними способами. Я звикла до швидкої версії – готую в мікрохвильовці. За лічені хвилини у вас виходить неймовірно смачний десерт. Цей рецепт класно виручає, коли немає часу на довгу підготовку.

Час готування – 20 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

Для бісквіта:

  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Банани – 1 шт.
  • Борошно рисова – 2 ст.л.
  • Розпушувач – ½ ч.л.
  • Какао-порошок – 2 ст.л.
  • Підсолоджувач / цукор-пісок – за смаком.

Для крему:

  • Сир м’який – 180 гр.
  • Йогурт натуральний – 1 ст.л.
  • Підсолоджувач / цукор-пісок – за смаком.
  • Горіхи – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Яйця категорії С0-С1 дістаньте з холодильника, обмийте під водою і обсушити кухонним рушником. Стукніть про плоску поверхню. Вміст вилийте в миску. Додайте очищений банан, підсолоджувач або цукор за смаком, розпушувач і рисову борошно.

Крок 2. Пробийте заглибним блендером до однорідної субстанції.

260edcc88903fd295345adc6330c9224

Крок 3. Туди ж просійте якісне какао-порошок. Інтенсивними рухами лопатки перемішайте компоненти.

1cf9120fdb2f444c03aaea99068c5085

Крок 4. Перелийте тісто в ємність для мікрохвильовки. Випікайте при максимальній потужності 5-7 хвилин.

81a084d08246bdf0f236d50c1beeeec2

Крок 5. Поки випікається корж, приготуйте крем. Холодний м’який сир перекладіть в ємність. Вилийте охолоджений натуральний йогурт. Додайте підсолоджувач. За допомогою вінчика об’єднайте складові.

1625a8471adee4c10cf72d1755b9483f

Крок 6. Шоколадний бісквіт розділіть на кілька коржів. Прошаруйте сирним кремом. Присипте подрібненими горіхами.

d60277a4d85e2c17576ce30c92f73b18

Крок 7. За бажанням можна припорошити кунжутними насінням. Залиште просочитися мінімум на півгодини.

2ee0a9baf84a3e5c95c3adc49b4ecc4c

Крок 8. Просочився тортик можна піднести в якості подарунка.

59371d708a062068e235c9f3701f14e3

Крок 9. Їжте з задоволенням з чаєм або ароматною кавою. Приємної насолоди!

a9113803d6044355a2fc6821bbcf6fa5

Міні-торт з вишнею

Бенто торт з вишнею підкорить вас раз і назавжди. Ніжний бісквіт з крем-чізом і вишневою начинкою виходить запаморочливим. Це той випадок, коли в сюрпризі є ще один сюрприз. Міні торт зведе з розуму і стане вашим фаворитом. Приготуйте і зробіть подарунок близькій людині!

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

Для бісквіта:

  • Яйця курячі – 5 шт.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Борошно пшеничне – 140 гр.
  • Розпушувач – 10 гр.
  • Сіль – щіпка.
  • Молоко – 20 мл.
  • Ванільний екстракт – 8 гр.
  • Масло вершкове – 20 гр.

Для крему:

  • Вершковий сир – 750 гр.
  • Вершки 33% – 180 мл.
  • Цукрова пудра – 180 гр.

Для начинки:

  • Вишня – 225 гр.
  • Цукор-пісок – 30 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 9 гр.

Для просочення:

  • Вода – 150 мл.
  • Цукор-пісок – 150 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Яйця категорії С0-С1 візьміть з холодильника, обмийте і обсушити. Розбийте про плоску поверхню і вилийте в чашку. Висипте цукор, сіль, додайте ваніль. Збийте до пишності. Знадобиться не менше 10 хвилин.

Крок 2. Всипте пшеничне борошно і розпушувач, попередньо просіяні через сито. Частинами суху суміш введіть в яєчну масу. Перемішуйте лопаткою. З’єднайте масло з молоком і розпустіть на плиті або імпульсами в мікрохвильовці. Вилийте в тісто і перемішайте акуратними рухами.

803c2413abd609ebc9e2a928ddab7b81

Крок 3. Деко застеліть пергаментним папером. Викладіть ванільне тісто. Вирівняйте силіконовою лопаткою. Духова шафа розігрійте до 180 градусів. Поставте деко і випікайте хвилин 15. Гарячий бісквіт зніміть з дека і остудити.

Крок 4. З остиглого бісквіта виріжте коржі за допомогою вирубки або іншого пристосування.

d006ec99501bb3b3b060c4578fde3fb1

Крок 5. Приготуйте вишневий прошарок. У сотейнику з’єднайте вишню без кісточок, цукор і кукурудзяний крохмаль. Готуйте до загустіння і приберіть з плити.

f5430343af5c84d03ddfecee3a8ebe24

Крок 6. Займіться кремом. Холодний вершковий сир перекладіть в ємність. Вилийте охолоджені вершки. Додайте цукрову пудру. За допомогою ручного міксера об’єднайте складові. Густий крем складіть в кондитерський мішок.

b8e90309de49ecbc46f422697ed3cf15

Крок 7. Корж просочені сиропом з води і цукру.

cd7d1a77abc7d702e2ae75840e8b64a5

Крок 8. Прошаруйте кремом-чізом. В середину викладіть вишню. Зміцніть боки кремом-чізом.

796d76a9e34ddde8b20570faa4e312be

Крок 9. Викладіть бісквіт. Просочіть сиропом і розподіліть крем. Верх і борту тортика промажте кремом-чізом. Задекоруйте за бажанням із залишків пофарбованого крему. Для цього я беру гелеві харчові барвники.

Крок 10. Залиште просочитися мінімум на годину. Просочився тортик їжте з насолодою. Смачного!

1ba1645f44f185336a4bbb9c10cab68c

Домашній бенто торт з кремом чіз

Бенто торт з кремом чіз готується простіше простого. Найбільше часу буде потрібно на випічку бісквіта, решта справа техніки. Для економії часу бісквіт можна приготувати в мікрохвильовці. Шоколадний бісквіт в поєднанні з вершковим кремом – це божественний кондитерський шедевр, який підкорить вас.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

Для бісквіта:

  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Какао-порошок – 30 гр.
  • Розпушувач – 10 гр.
  • Молоко – 150 мл.
  • Масло вершкове – 40 гр.
  • Шоколад темний – 50 гр.

Для крему:

  • Вершковий сир – 750 гр.
  • Вершки 33% – 400 мл.
  • Цукрова пудра – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Озбройтеся дрібним ситом і просійте в чашку пшеничне борошно, розпушувач і якісний какао-порошок.

Крок 2. У вогнетривкої ємності об’єднайте темний шоколад, вершкове масло і молоко. Прогрійте на мінімальній температурі.

6ad1fa3984590bf773ecbc4544eeeba4

Крок 3. Яйця категорії С0-С1 візьміть з холодильника, обмийте і обсушити. Вдарте і вилийте в чашку.

Крок 4. Збийте до пишності. Знадобиться 10 хвилин.

1923642d6e436d97db75eba195924762

Крок 5. Висипте цукор. Інтенсивними рухами стаціонарного міксера збивайте до пишної повітряної маси.

Крок 6. Введіть сухі компоненти. Вмішайте сухі інгредієнти силіконовою лопаткою.

6feb78bada6b32d1a943013a76f09b20

Крок 7. Введіть розпущені на плиті складові. Вимішуйте, поки не досягнете оксамитової субстанції.

Крок 8. Деко застеліть пергаментним папером. Викладіть шоколадне тісто. Вирівняйте силіконовою лопаткою. Духову грубку розігрійте до 180 градусів. Поставте деко і готуйте хвилин 10-15.

5718a14a37681815a5d1a61e38c31321

Крок 9. Гарячий бісквіт зніміть з дека і остудити. З остиглого бісквіта виріжте коржі за допомогою вирубки.

Крок 10. Це може бути кругла або квадратна форма.

fb10b7e0a6c027e273cb6238b2113c85

Крок 11. Холодний вершковий сир перекладіть в ємність.

Крок 12. Налийте холодні вершки.

42e289c3159fe3ad52a5f2124cd1c642

Крок 13. Додайте цукрову пудру.

Крок 14. За допомогою ручного міксера з’єднайте компоненти.

f202484bd85e59adc90ce1ba68cfd055

Крок 15. Крем вийде густим.

Крок 16. Перекладіть його в кондитерський мішок. Соковитий корж прошарпаєте крем-чізом. Викладіть бісквіт. Розподіліть крем. Верх і борту тортика просочені вершковим кремом. Щоб виріб стабілізувався, приберіть в холод приблизно на 30-60 хвилин.

19bfd5f32d5bbc560dabe6e5a3ef8d45

Крок 17. Задекоруйте за бажанням із залишків пофарбованого крему. Для цього я беру гелеві харчові барвники. Упакуйте і піднесіть оригінальний презент винуватцю торжества! Приємної насолоди!

Міні-торт « Червоний оксамит »

Бенто торт « Червоний оксамит » – ідеальний подарунок для будь-якого ласуни. Раніше я завжди ламала голову, що ж подарувати близькій людині на свято. Тепер це мій фірязичкий подарунок. Якщо це свято 8 Березня або Новий рік, я готую бісквіти у великій кількості заздалегідь. І прикрашаю кожен тортик по-своєму, щоб подарунок був унікальним.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

Для бісквіта:

  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Гелевий барвник – 1,5 ч.л.
  • Олія – 200 мл.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Борошно пшеничне – 225 гр.
  • Какао-порошок – 8 гр.
  • Сода харчова – 3 гр.
  • Розпушувач – 8 гр.
  • Сіль – щіпка.
  • Кефір – 185 гр.

Для конфітюра:

  • Цукор-пісок – 60 гр.
  • Кукурудзяний крохмаль – ½ ч.л.
  • Вишня – 200 гр.
  • Вода – 100 мл.

Для крему:

  • Вершковий сир – 400 гр.
  • Вершки 33% – 100 мл.
  • Цукрова пудра – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Яйця категорії С0-С1 візьміть з холодильника, обмийте і обсушити. Вдарте об поверхню і вилийте в ємність. Відзначте інші компоненти.

Крок 2. У миску з кефіром висипте харчову соду і збовтайте. У просіяне борошно пересипте цукор.

583cf40270a9ef6d9a863866ce180ce2

Крок 3. Сюди ж пересипте якісний какао-порошок і розпушувач.

Крок 4. З’єднайте сухі компоненти перемішують рухами ложки.

1ffe687e5b2454899615385ea190f355

Крок 5. Кефір вилийте в ємність більшого розміру.

Крок 6. Влийте рафіновану олію.

eb12a9ee7e3f64f8338ab5d150ea6200

Крок 7. Влийте курячі яйця.

Крок 8. Додайте червоний гелевий барвник.

c6b9faf8c28beaa90bd580e3c656ec58

Крок 9. Збийте до гладкості електроприладом.

Крок 10. Порціями всипьте сухі компоненти.

1ffe87d1a74c5323682f34b8c65d3300

Крок 11. Вмішайте вінчиком.

Крок 12. Дно роз’ємних кілець гарненько закрутіть фольгою. Поставте на деко.

01511dee8e865c00482dc3d7b2b8687d

Крок 13. Наповніть форми яскравим тістом. Духова шафа розігрійте до 180 градусів. Поставте деко і готуйте хвилин 40. Проткніть шпажкою, якщо вона суха, бісквіти готові.

Крок 14. Приготуйте вишневу прошарок.

c79c373cfe4ce665ffc3bcd548db646f

Крок 15. У товстостінній сотейнику змішайте вишню без кісточок і цукор. Закип’ятіть.

Крок 16. Кукурудзяний крохмаль розведіть у воді.

7fa6d124b6cd5ecc773333e14725f059

Крок 17. Влийте в сотейник. Готуйте до загустіння, перемішуючи лопаткою.

Крок 18. Перекладіть в ємність і накрийте плівкою в контакт. Дочекайтеся, поки охолоне.

b6a807003060a224f5776ef7fc835f27

Крок 19. Готові бісквіти витягніть з кілець, закрутіть харчовою плівкою, залиште, поки вони повністю не охолонуть.

Крок 20. Займіться кремом. Холодний вершковий сир перекладіть в ємність. Влийте холодні вершки. Додайте цукрову пудру.

e4b125d8a265aa1ba307c2807c49004b

Крок 21. За допомогою ручного міксера з’єднайте компоненти. Густий крем складіть в кондитерський мішок.

Крок 22. Охололий бісквіт розріжте на коржі. Верхню частину подрібніть, і залиште для обсипання. Зберіть десерт. Корж просочені крем-чізом.

27521a2276de83aff091235055245ff7

Крок 23. Сформуйте бортики з крему.

Крок 24. У центр помістіть вишневу прошарок.

8cffdd6b965bf2754e66a2995aa8a99a

Крок 25. Викладіть бісквіт.

Крок 26. Верх і борту тортика промажте крем-чізом.

2f1e05dba3c9aeba20483faffbcf488a

Крок 27. Задекоруйте бісквітної крихтою і залишилися кремом.

Крок 28. Акуратно перекладіть бенто тортик в спеціальний контейнер. Презентуйте винуватцю торжества! Приємної насолоди!

e4c2cfcd705595311a4f9c67d0004a7d

Бенто торт з солоною карамеллю

Бенто торт з солоною карамеллю ідеально підходить для оригінального презенту. Солону карамель можна приготувати власноруч або придбати готову. Коли у мене є вільний час, я готую карамель сама. У зворотному випадку, використовую покупну.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3

Інгредієнти:

Для бісквіта:

  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Цукор-пісок – 140 гр.
  • Борошно пшеничне – 220 гр.
  • Молоко – 70 мл.
  • Масло вершкове – 120 гр.
  • Розпушувач – 5 гр.

Для крему:

  • Вершковий сир – 400 гр.
  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Цукрова пудра – 100 гр.

додатково:

  • Карамель солона – 300 гр.
  • Арахіс – 150 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Яйця категорії С0-С1 візьміть з холодильника, обмийте і обсушити. Вдарте і вилийте в чашку. Висипте цукор. Збийте до пишності. Просійте пшеничне борошно і розпушувач. З’єднайте вершкове масло і молоко. Прогрійте на мінімальній температурі і влийте в тісто. Вимішуйте, поки не досягнете оксамитової субстанції.

1058ce3cbd9dcf3a24a1fdb76bb4af72

Крок 2. Деко простелите пергаментним папером. Викладіть тісто. Вирівняйте силіконовою лопаткою. Духову грубку розігрійте до 180 градусів. Поставте деко і готуйте хвилин 15-20. Гарячий бісквіт зніміть з дека і остудити. З остиглого бісквіта виріжте коржі за допомогою вирубки.

e9d768e39d34dec36a264e4ab5e2f918

Крок 3. Холодний домашній сир перекладіть в ємність.

cbe525e4aac062bb771fef8f30cf906b

Крок 4. Додайте розм’якшене масло і цукрову пудру. За допомогою ручного міксера або погружного блендера з’єднайте компоненти. Крем вийде густим.

83a9dedc5861b965e51e3ff3ca9d018d

Крок 5. Корж прошарці кремом, зверху промажте солоної карамеллю, присипте арахісом.

315137294685ea2b7746730b907e9059

Крок 6. Викладіть бісквіт. Розподіліть крем, карамель і арахіс.

2960bfcc943f911e0c88ac10c805311b

Крок 7. Викладіть останній корж. Верх і борту тортика просочені вершковим кремом. Щоб виріб стабілізувався, приберіть в холод приблизно на 30-60 хвилин. Задекоруйте за бажанням із залишків пофарбованого крему. Для цього я беру гелеві харчові барвники.

Крок 8. Упакуйте подарунок і піднесіть солодкий презент винуватцю торжества! Приємної насолоди!

93ca9ab2e323776b0a0cc6b8cddca92f

Бенто торт «Молочна дівчинка»

Бенто торт «Молочна дівчинка» – міні версія популярного повноцінного торта. Ніжний бісквіт з божественним кремом підкорить вас. Я обожнюю, цей десерт і часто готую його в подарунок. Соковитий торт з вершковим кремом подобається всім без винятку. Даруйте подарунки і отримуйте подяку!

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

Для бісквіта:

  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Згущене молоко – 300 гр.
  • Борошно пшеничне – 120 гр.
  • Розпушувач – 5 гр.

Для крему:

  • Вершковий сир – 300 гр.
  • Вершки 33% – 150 мл.
  • Цукрова пудра – 50 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Озбройтеся дрібним ситом і просійте в чашку пшеничне борошно. Яйця категорії С0-С1 візьміть з холодильника, обмийте і обсушити. У глибоку тару вилийте згущене молоко, додайте розпушувач.

Крок 2. Додайте просіяне борошно. Розбийте яйця і вилийте в чашку.

d7f44efd2a14596a3738b6b62b4d5908

Крок 3. Інтенсивними рухами стаціонарного міксера збивайте до пишної повітряної маси. Вимішуйте, поки не досягнете оксамитової субстанції.

Крок 4. Деко застеліть пергаментним папером. Викладіть тісто. Вирівняйте силіконовою лопаткою. Духову грубку розігрійте до 180 градусів. Поставте деко і готуйте хвилин 10-15.

fc556b945b48a8c36280a688bd828f26

Крок 5. Холодний домашній сир перекладіть в ємність. Налийте холодні вершки. Додайте цукрову пудру. За допомогою ручного міксера з’єднайте компоненти.

Крок 6. Крем вийде густим.

0498200ad9a174068166fcc7073fb4fe

Крок 7. Гарячий бісквіт зніміть з дека і остудити. З остиглого бісквіта виріжте коржі за допомогою вирубки. Це може бути кругла або квадратна форма.

Крок 8. Крем перекладіть в кондитерський мішок.

843f6b53ca74095434503043b07c1ad5

Крок 9. Корж прошаруєте крем-чізом.

Крок 10. Викладіть бісквіт. Розподіліть крем. Повторіть шари. Верх і борту тортика просочені вершковим кремом. Щоб виріб стабілізувався, приберіть в холод приблизно на 30-60 хвилин.

e36dc677b47a7218f90991833721193d

Крок 11. Задекоруйте за бажанням із залишків пофарбованого крему. Для цього візьміть гелеві харчові барвники. Упакуйте і презентуйте імениннику! Приємної насолоди!

Шоколадний бенто торт

Шоколадний торт бенто виходить надзвичайно апетитним. Шоколадний бісквіт ідеально поєднується з апельсиновим курдом. Бісквіт тане в роті. Від такого презенту не відмовиться жоден ласух. Бенто торт буде доречний як приємний подарунок на будь-яку подію.

Час приготування – 2 год. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 2

Складові:

Для бісквіту:

  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Розпушувач – 8 гр.
  • Молоко – 200мл.
  • Олія – ​​35 гр.
  • Олія вершкове – 35 гр.
  • Цукор-пісок – 180 гр.
  • Борошно пшеничне – 170 гр.
  • Какао-порошок – 35 гр.

Для крему:

  • Сирний сир – 250 гр.
  • Вершки – 100 мл.
  • Цукрова пудра – 100 грн.

Для курда:

  • Апельсиновий/лимонний сік – 50мл.
  • Цедра апельсина – 1 шт.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Олія вершкове – 10 гр.
  • Цукор-пісок – 20 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Озбройтеся дрібним ситом і просійте в чашку пшеничне борошно, розпушувач і якісний какао-порошок. Висипте цукор.

Крок 2. З’єднайте вінчиком.

9fc289fb997fe8b688cef915e25ecff2

Крок 3. У вогнетривкої посудині об’єднайте вершкове масло і молоко. Прогрійте на мінімальній температурі.

Крок 4. Яйця категорії С0-С1 візьміть з холодильника, обмийте і обсушити. Розбийте і вилийте в чашку. Розбовтайте вінчиком разом з рафінованим маслом.

c827e0bb450d62c9ca3943520f996861

Крок 5. Вилийте молочно-вершкову суміш. Розбовтайте вінчиком.

Крок 6. До сухих компонентів вилийте рідкі. Інтенсивними рухами вінчика вимішуйте, поки не досягнете бархатистою субстанції.

7be842395f4d51457be9ca8847520458

Крок 7. Дно роз’ємного кільця гарненько закрутіть фольгою. Наповніть форму шоколадним тістом. Духова шафа розігрійте до 180 градусів. Готуйте хвилин 40. Проткніть шпажкою, якщо вона суха, бісквіт готовий.

Крок 8. Готовий бісквіт витягніть з кільця, закрутіть харчовою плівкою, залиште, поки він повністю не охолоне.

b06558cb14fbdc6f661b9b1a85a5055a

Крок 9. Приготуйте апельсиновий курд. Змішайте яйце, апельсиновий сік і цедру, вершкове масло і цукор.

Крок 10. Перелийте в товстостінний сотейник. Постійно помішуючи, закип’ятіть. Процідити через дрібне сито і накрийте плівкою в контакт. Дочекайтеся, поки охолоне.

9d164272bccd925d01ce00a121c5c117

Крок 11. Займіться кремом. Холодний домашній сир перекладіть в тару. Влийте холодні вершки. Додайте цукрову пудру.

Крок 12. За допомогою ручного міксера з’єднайте компоненти.

4fd1506289045f3dcdfd42abab09febe

Крок 13. Густий крем охолодіть. Перекладіть в кондитерський мішок.

Крок 14. Охололий бісквіт розріжте на коржі. Зберіть десерт. Корж просочені крем-чізом. Знову викладіть корж і крем. Сформуйте бортики з крему. У центр помістіть апельсиновий курд.

881881ed7ca6cc93da3d1e92e736fd6c

Крок 15. Викладіть бісквіт.

Крок 16. Залишки крему пофарбувати гелевими барвниками. Верх і борта тортика промажте крем-чізом. Задекоруйте за своїм бажанням.

63f5f01808678e7fdca213d32bfb402f

Крок 17. Нарядний бенто тортик презентуйте винуватцю торжества! Приємної насолоди!

Міні-тортик «Медовик»

Бенто торт «Медовик» можна оформити різними способами. Всі варіанти хороші і кожен привабливий по-своєму. Це шикарний подарунок на День народження. Медове тісто з вершковим кремом підкорить і залишиться в пам’яті назавжди. Цей приємний сюрприз оцінить кожен ласун.

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

Для бісквіта:

  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Борошно пшеничне – 430 гр.
  • Мед – 120 гр.
  • Масло вершкове – 80 гр.
  • Сода харчова – 1,5 ч.л.
  • Кориця – 2 ч.л.
  • Цедра апельсина – 1 шт.

Для крему:

  • Сметана 25% – 300 гр.
  • Вершки 33-35% – 200 мл.
  • Цукрова пудра – 60 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Озбройтеся дрібним ситом і просійте в чашку пшеничне борошно і корицю. Перемішайте.

Крок 2. Яйця категорії С0-С1 візьміть з холодильника, обмийте і обсушити. Вдарте і вилийте в товстостінний сотейник. Додайте цукор, мед, вершкове масло і апельсинову цедру.

37ac4c0a48c06ea64680e152822a1945

Крок 3. Поставте на плиту і на мінімальному нагріванні доведіть до стану рідкої субстанції.

Крок 4. Стереже зніміть з плити, насипте харчову соду, і швидко орудуючи вінчиком, розмішайте. Маса збільшиться, так і потрібно.

7c9df109266d9fbaeef6266f55d7f881

Крок 5. Введіть сухі компоненти. Вмішайте сухі інгредієнти силіконовою лопаткою.

Крок 6. Потім вимішуйте руками.

06ac81b7e427acda1f71bdc1417df1b4

Крок 7. Загорніть тісто в харчову плівку і приберіть в холод хоча б на півгодини.

Крок 8. Пергамент припорошити борошном. Дістаньте тісто. І почніть розгортати качалкою.

b44e31b11c62c20b8ceeec28c77b33aa

Крок 9. Вийде тонкий пласт.

Крок 10. Духова шафа розігрійте до 200 градусів. З медового тіста виріжте коржі за допомогою вирубки або іншого пристосування.

de325ba415e2c49a8e23add81d437123

Крок 11. У мене коржі двох видів.

Крок 12. Пергамент з коржами перемістіть на деко.

24af4c65eaa965f05273aa02e95a5acd

Крок 13. Помістіть деко в прогріту духовку і випікайте хвилин 5-7. Коржі зніміть з дека і остудити.

Крок 14. Приготуйте крем. Холодну сметану перекладіть в ємність. Вилийте охолоджені вершки. Додайте цукрову пудру. За допомогою ручного міксера об’єднайте складові. Збивайте хвилин 10.

570b017d23f1c88d7f106e0b9b2a182a

Крок 15. Крем вийде густим.

Крок 16. Корж прошаруєте вершковим кремом. Повторіть шари 2-3 рази в залежності від бажаної висоти торта. Верх і борту тортика промажте кремом. Обсипте крихтою від решти коржів, попередньо подрібнивши їх в кавомолці.

8d5e09a3064a778deea9430784691b6e

Крок 17. Декорувати торти можна по-різному, все в ваших руках. Упакуйте і піднесіть оригінальний презент винуватцю торжества! Приємної насолоди!

Морквяний бенто торт в домашніх умовах

Морквяний бенто торт виходить неймовірно ніжним і соковитим. Ароматний десерт виглядає яскраво і святково. Шикарний подарунок для будь-якого торжества оцінить кожен. Морквяний бісквіт ідеально поєднується з вершковим крем-чізом. Приготуйте десерт і порадуйте коханої людини!

Час готування – 2 ч. 00 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

Для бісквіта:

  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Борошно пшеничне – 85 гр.
  • Морква натерта – 70 гр.
  • Волоські горіхи рубані – 25 гр.
  • Олія – 60 мл.
  • Кориця молота – ½ ч.л.
  • Сода харчова – 2 гр.
  • Цедра апельсина – ½ шт.

Для крему:

  • Вершковий сир – 250 гр.
  • Масло вершкове 82,5% – 80 гр.
  • Цукрова пудра – 30 гр.

Для просочення:

  • Вода – 25 мл.
  • Сік апельсина – 25 мл.
  • Цукровий пісок – 25 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Яйце категорії С0-С1 візьміть з холодильника, обмийте і обсушити. Розбийте і вилийте в чашку. Налийте рафіновану олію. Збийте до пишності. Висипте цукор. Інтенсивними рухами стаціонарного міксера збивайте до пишної повітряної маси.

Крок 2. Озбройтеся дрібним ситом і просійте в чашку пшеничне борошно, корицю і харчову соду. Вимішуйте електроприладом, поки не досягнете оксамитової субстанції.

b35a97638dd35db79e6bc9ae690d4467

Крок 3. Морквину очистіть від шкірки економкою і натріть на дрібній терці, відправте в тісто разом з апельсиновою цедрою і рубаними волоськими горіхами. Вмішайте силіконовою лопаткою.

Крок 4. Тісто перелийте в форму. Духову грубку розігрійте до 160 градусів. Готуйте близько години. Проткніть шпажкою, якщо вона суха, бісквіт готовий.

30b05a58e10c2a87fcf9f4e80298b111

Крок 5. Для просочення змішайте цукор і воду, доведіть до кипіння.

Крок 6. Додайте апельсиновий сік. Закип’ятіть і приберіть з плити.

4182fb1b04ab3c8862fcabeea14fbe62

Крок 7. Розм’якшене вершкове масло перекладіть в ємність. Додайте цукрову пудру. За допомогою ручного міксера з’єднайте компоненти.

Крок 8. Додайте домашній сир. Міксером з’єднайте компоненти.

2d659d04a6b9c2d6b2626aee277474aa

Крок 9. Готовий бісквіт витягніть з кільця, закрутіть харчовою плівкою, залиште, поки він повністю не охолоне. Охололий бісквіт розріжте на коржі ( 2 або 3 ). Зберіть десерт. Корж просочені сиропом, промажте вершковим кремом. Знову викладіть корж і просочіть сиропом.

Крок 10. Бортики задекоруйте бісквітної крихтою. Залишки крему пофарбувати гелевими барвниками. Верх задекоруйте за своїм бажанням.

92bb0d19f8a6786a1206671d944ac5e6

Крок 11. Акуратно перекладіть морквяний бенто торт в спеціальний контейнер.

Крок 12. Презентуйте винуватцю торжества!

64e1cc659fc114b151a0a1b399ce07d9

Крок 13. Приємної насолоди!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал